bu kapıdan çıkarsan bidaha giremessin öyle böyle tehditler savuruyor. bikere gittim babamlara gitmiş eve beni bekliyo gelim babanlara felan yok babamla telfonda kounşutu eve gelsin tamam baba demişb babam beni abimle gönderdi resmen almış biralarını sigarasını beni bekliyooo abimi görünce afalladı bi. ağlıyo zırlıyo sonra ben yapmak istemiyorum diyeee.. büyük abim o olaydan sonra ne bize geldi zaten ertanı hiç sevmiyodu iyice kıl oldu bi bi fırçaladı bunu. şuanda bi o hala ertanı istemiyo herzaman dedi cağırı at saatt kaç olursa olsun ben anında kapında olurum diye ama bi kere bile yapmadım yoksa çok sinirli abim. ve şuanda benim kocam abinin havasından geçilmiyo selam bile vermiyo diyo oda sinir oldu abim o olayda aramış kardeşin koynuma girmiyo demiş abimde sen ne biçim adamsın lan nasıl konuşuyosun diye bağırmış çağırmış. vuramazsın sen kimsin felan diye .b....
birilerinin beni merak etmesi güzel duygu... teşekkürler.
nasıl olsun aynıyım. dün gece abisi geldi sanki bişi yokmuş gibi karıcım karıcımdı. benimde moralim bozuktu yaşadıklarımız için abisinin lavabolya gitmesini fırsat bulup tehditelerle beni normale çevirdi. dua et abim kalsın bu gece gibisinden aibisi kalmadı ama ben ona mecburen iyi davarandığım için iyidi. zorlada olsa istemeyerekte olsa yattığım için onunla dokunmadı canımı yakmadı ama bu nekadar yakmamış sayılır bilmiyorum.
sizlere cevap vermmiyorum çünkü benim durumu kaabullendigii düşünüp düşüncelerinizi söylüyorsunuz. evet hepiniz haklısınınız emin olun bende öyle düşünüyorum ama herşeyin sırası oldugu düşünüyorum diceksinizki sıra sen ölüncemi falan haklısınız. düğn gecsin diye beklemek zorundayım en azından. teşekkürler. ;(
AMİN. ben sizlerin yazılarını anında takip ediyorum merak etmeyin . çünkü herkes sorunlarım oldugunu biliyorum ama yarım yamalak herşeyi anlatmıyousun o yüzden hiçbir ayrıntıyı atlamadan yalan söylemeden konuştugum tek yer burası yakından takip ediyorum mesjlarınızı...
bir okuzle yasamak zorunda degilsiniz...
yazik size yaa 20 yasindasiniz...
sizin yasinizdaki gencler ne guzellikler yasiyor siz neler yasiyorsunuz...
cok aci gercekten...
hic bir sey icin gec kalmis degilsiniz, evliliginizi bitirin ve kaldiginiz yerden okumaya devam edin...okumasaniz bile insan gibi yasayin hic olmazsa...
basabilirsiniz bunlari yeter ki isteyin...
bekleyeyim belki duzelir diye beklersen kendine yazik edersin guzelim, ayril bu hodukten, gencligini eline geri al ve oku...
ayaklarinin uzerinde dur...
ailen senin arkanda olur mutlaka...
ne kadar güzel yazmışsın eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?