Yavrum daha yaşın 20, daha güzel günler göreceksin. Sen kötü yola düşmedin, hırsızlık yapmadın, katil olmadın. Namusunla evlendin. Seni Allah'tan başka kimse yargılayamaz. Kocasından ayrılan ilk kadın sen değilsin, sonuncu da sen olmayacaksın. Kim ne der diye düşünüyorsan kırar dizini oturursun babanın evinde, ya da evden işe işten eve kimse ağzını açıp bir şey diyemez. Sana burda tek bir mesaj veriyor herkes: Kaç canını kurtar. He sen adamı seviyorsan, onu da bilelim de başka akıl verelim tatlım.
düşünüyorum yapabilirmiyim insanların yüzüne nasıl bakarım. şu aileye bak derlerdiye ödüm kopuyo annesi babası ayrılmış babası 2 kez evlenmiş boşanmış. annesi 3 kez evlenmiş bir ailenin çocuğum nasıl kimseye aldırış etmem bunlardan utanıyorum artık yeni tanıştığım insalara ailemin böyle olduğunu bile söylemiyorum ayrılar diyorum sadece, o yüzden sadece kendimi düşünemiyorum.evet bile bile bana şaka gibi geldi devir böylemiş flan bu kadar odunmu diye ama odunmuş. bana söylediği hiç bişey öylesine değilmş. şimdi bişi deyince sen hepsini kabul etmedin mi söylemedimmi diyor.
onunla küs durmakmı o buna izin vermeidiği için bnları yaşıyoruz. kesinlikle yaşadıklarını unutacak ve normal olacaksın yoksa o kavga o tartışmalar kapanmıyor. kapatmıyor onun dediği olmadıkca öyle köpek bir inadı var. bende istiyorum küsim yatağımı ayırım akıllansın özür dilesin ibir kes bile özür dilese hayvanlık yaptım dese yemin sorun yapmam ama ben haklıyken bile zorla özür diliyorum ayaklarına kapanıyorum ne yapım olay iyice büyüyo kaza yla öldürür bile beni okadar gözü dönüyo.
bide öyle biridirki gezdirir eder yedirir içirir. ama böyle kötü yanlarıda var insanın canını sıkacak. ikimizdede liderlik özelligi var. kilolarımdan şikayetci bide aslında o kadar fazla kilomda yok 57 kiloyum göbek bölgemde var biraz ama sürekli hakaret ediyor. yemicekisin içmiceksin. sen böyle olursan aldatırım tehdit ediyo sanki benim ise böyle diyen mi adamı umarsamam ve umursamıyorum. gitsin isteğidiği yapsın .
haklısınız hemde çokkk bunları biliyorum gerçekten biliyorum ama kendimde bu güvenmi diyim ne demem gerektiğini bilmiyorum. bişiler yok yapamıyorum ya korkuyorum bunu şiddetle cevabını almaktan yda bırakıp bittiğinde pişman olmaktan ya pişman olursam birazcık sıksaydım dişimi belki düzelcekti demekten cok korkuyorum.
erkekler bir hiç bir köpek insanın sadece ailesindeki erkekler önemmli olmalı dışardan biri asla olmamıyormuş yaşadım gördüm. lanet ediyorum zehir zıkkım ediyorum herşeyi. bir erkek asla ve asla hiçbişeyden önemli değil ben onun için okulumdan ggleceğimden vazgeçtim. şmidi söylüyrum böyle ben sana gitme demedim diyor. gidersen biter dedim diyo sen tercih yaptın diyor. yüzsüz..
ALLAHIM KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. ama kader o kadar başımdan iş geçti önümde bir sürü olay oldu nasıl olurda aynı hataya düşerim diyorum ama bilemesdimki bunun böyle olucağını budar köpekleşeceğini çözeriz sandım. hallolur sevgimiz yeter dedim. yetmiyo durumumz iyi allaha şükür amaa huzurumuz yko.
galiba sonrasından korkuyorum işte beni bitirren asıl şey bu sonrası ya daha kötü olursa . ya keşke dersem ama bu sefer çok çok ilerilerde düşüncelerim bakalım şu düğün bi gecsin ayrılmayı düşünüyorum. babamıda alır çıkarım ayrı eve . babamda gelin yanında ezilmez.
düşünüyorum yapabilirmiyim insanların yüzüne nasıl bakarım. şu aileye bak derlerdiye ödüm kopuyo annesi babası ayrılmış babası 2 kez evlenmiş boşanmış. annesi 3 kez evlenmiş bir ailenin çocuğum nasıl kimseye aldırış etmem bunlardan utanıyorum artık yeni tanıştığım insalara ailemin böyle olduğunu bile söylemiyorum ayrılar diyorum sadece, o yüzden sadece kendimi düşünemiyorum.evet bile bile bana şaka gibi geldi devir böylemiş flan bu kadar odunmu diye ama odunmuş. bana söylediği hiç bişey öylesine değilmş. şimdi bişi deyince sen hepsini kabul etmedin mi söylemedimmi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?