Ben çocukken......... sanardım!

Daha çok vardır eminim ama aklıma ilk gelen o oldu.......

Ben küçükken herşeyin bir ismi olduğu için bu isimleri kim koymuş neden masaya masa demişlerde başka bişey dememişler ben ona başka bir isim koyamazmıyım diye annemi delirtirmişim

Küçükken Bir Süre Dinlendirici Gözlük Kulanmıştım.. 1 Ay Kadar..
Ablam Yağmur Yağdığında ''Sileceklerini Aç Derdi..''
Aklıma O Geldi Gece Gece

Ben küçükken herşeyin bir ismi olduğu için bu isimleri kim koymuş neden masaya masa demişlerde başka bişey dememişler ben ona başka bir isim koyamazmıyım diye annemi delirtirmişim
bunu ben de yapardım,şimdi kızım da bana yapıyor.nesilden nesile aktarılıyor bu herhalde!

annem ağda tavasında ağda hazırlarkene,onun gargamel gibi iksir vari bişey hazırladığını düşünürdüm....aciip ciddi bi ifadeyle hazırladı çünkü...

Birde ben küçükken Michael Jackson ve Zeki Müren in kadın olduklarını sanardım.
Filmlerinde gerçek olduğunu sanardım ve sezerciğin simit almak isteyipte parasının olmadığı adamında para yoksa simitte yok dediği sahnede çok ağlayıp o şimdi nerde ne yiyecek diye babama sormuştum.....

annem ağda tavasında ağda hazırlarkene,onun gargamel gibi iksir vari bişey hazırladığını düşünürdüm....aciip ciddi bi ifadeyle hazırladı çünkü...

Bende annem ve yengem ağda pişirirken yiyecek birşey sanardım ve bana neden vermiyorsunuz diye ağlardım.

iyi bir çocuk olursam şirinleri göreceğimi sanardım.ne zaman piknige gitsek tek başıma uzaklaşır şirinleri görcem diye beklerdim

Kimliklerin arkasında veriliş nedeni kayıp yada veriliş nedeni yenileme yazan bölüm vardırya ben küçükken ilk kimliğim olduğu için veriliş nedeni doğum yazan bölümü okuduğumda evlatlık olduğumu ve doğar doğmaz ailem beni bu aileye verdiğini sanardım

iyi bir çocuk olursam şirinleri göreceğimi sanardım.ne zaman piknige gitsek tek başıma uzaklaşır şirinleri görcem diye beklerdim
allahımmmmmmmm!anlatıldıkça hatırlıyom valla,aynını ben de düşünürdüm,hatta bi kaç gün pek bi uslu olmuştum,ortaya çıkmadıkları için de inancımı kaybetmiş,eski saykoluğuma dönmüştüm!
bir de çizgifilmdeki mantarların boyundan yola çıkarak şirinlerin gerçek boylarını tahmin etmeye çalışıyordum!

7 -8 yaşlarında karnım şise acaba hamilemiyim diye korkardım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…