işin teknik kısmınla ilgilenmişsin genem.ben sileceklerin arabanın kaşları olduğunu düşünür,babam yağmurlu havada onları çalıştırırken ben de kaşlarımı yukarı aşağı yaparak silecekleri taklit etmeye çalışırdım!pek bi zahmetli oluyo,belli bi süre sonna alnı ağırıyo insanın...
işin teknik kısmınla ilgilenmişsin genem.ben sileceklerin arabanın kaşları olduğunu düşünür,babam yağmurlu havada onları çalıştırırken ben de kaşlarımı yukarı aşağı yaparak silecekleri taklit etmeye çalışırdım!pek bi zahmetli oluyo,belli bi süre sonna alnı ağırıyo insanın...
bunu ben de yapardım,şimdi kızım da bana yapıyor.nesilden nesile aktarılıyor bu herhalde!Ben küçükken herşeyin bir ismi olduğu için bu isimleri kim koymuş neden masaya masa demişlerde başka bişey dememişler ben ona başka bir isim koyamazmıyım diye annemi delirtirmişim
annem ağda tavasında ağda hazırlarkene,onun gargamel gibi iksir vari bişey hazırladığını düşünürdüm....aciip ciddi bi ifadeyle hazırladı çünkü...
iyi bir çocuk olursam şirinleri göreceğimi sanardım.ne zaman piknige gitsek tek başıma uzaklaşır şirinleri görcem diye beklerdim
amanınn bende bendegöremeyince de ağlardım ben iyi bi çocuk değilim demekki diye
allahımmmmmmmm!anlatıldıkça hatırlıyom valla,aynını ben de düşünürdüm,hatta bi kaç gün pek bi uslu olmuştum,ortaya çıkmadıkları için de inancımı kaybetmiş,eski saykoluğuma dönmüştüm!iyi bir çocuk olursam şirinleri göreceğimi sanardım.ne zaman piknige gitsek tek başıma uzaklaşır şirinleri görcem diye beklerdim
7 -8 yaşlarında karnım şise acaba hamilemiyim diye korkardım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?