Ben çok başka şeyler hayam etmiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Kısa yazmaya çalışırken pek anlaşılır olmadığı için baştan yazıyorum.

Erkek arkadaşım benim için 3.sene sınava girdi üniversite için. Çok zor şeyler yaşadık bu süreçte o tüm stresini bana kustu bana çok kötü davrandı ben alttan aldım destek oldum sınav sonucu baya kötü geldi. İlk senesinde 2 yıllık bir yeri kazanıp gitmemiş tekrar sınava girmişti. Bu sene af yasası çıkınca ben eski okuluna kayıt yaptır dedim ailesi sonucunu hiç beğenmediği için sürekli aşağıladı. Erkek arkadaşım da içine kapandı kayıt işlemleri için her şeyle ben ilgilendim. Ona hiç neden böyle demedim nasip bu dedim.

Pazartesi okullarımız açılıyor ikimizde aynı üniversitedeyiz çok şükür. Ben okuyorum bu arada o yeni başlayacak. Benim okulum 4 yıllık gündüz o 2 yıllık gece okuyacak ama hiç sorun etmedim. Pazartesi günü için sabah 10 da beraber kahvaltıya gitmek istedim ardından beraber vakit geçirelim 2ye kadar dedim. Sevgilim de sabah erken kalkmaya gerek yok öğleden sonra bir saat oturur gideriz dedi. Çok bozuldum ben o günü bir kutlama şeklinde geçirmek istiyordum. Tartıştık benim ağzımdan ona şu söz çıktı
Sınavda sana karışmadım madem beğenmiyorsun o zaman başka yeri kazansaydın. Daha iyi bir yeri sana nasip etmedi allah çünkü sen bana çok haksızlık yapıp ahımı aldın.

Bu sözüme çok kırıldı ama özür diledim yanlış anladığını böyle demek istemediğimi söyledim. Bana benim için herkes gibisin defol git dedi. Defalarca anlattım ama umursamadı. Beni kocasının bile bıktığı bir akrabasına benzetip ondan farkın yok dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç bir şey anlamadım. sevgilinizden mi bahsediyorsunuz eşinizden mi? ne okulu neden 3 sene sonra normalde kahvaltı yapmıyor musunuz
uzun olmasın diye uğraştom ama anlaşılır olmamış galiba erkek arkadaşım benim için ilk sene tercih yapmadu tekrar çalıştı aynı şehiri yazacaktık olmadı gitmedi yine 1 sene daha çalıştı. Ben buluşup beraber kahvaltı yapmak istedim o uyumak istedi

Dedi dedim dedi dedim dedi dedim.
Böyle konuları anlamak için ekstra efor gerekiyor ve hayır vaktimi harcamıyorum.

Adamın okulu geceymis tabi uyacak gündüz. . Ayrıca ne alaka 1. Öğretimi tutturamadisiyla size yaptığı haksizliklar?

Adamın okulu geceymis tabi uyacak gündüz. . Ayrıca ne alaka 1. Öğretimi tutturamadisiyla size yaptığı haksizliklar?
Yani daha yüksek bir yeri bekliyordu bir sene boyunca her şeyi her stresi benden çıkardı onu söyledim

Son zamanlarda hep böyle oluyorum neden bilmiyorum ama kendimi ona amlatmaya çalışırken de işin içinden çıkamıyorum

araya virgül koyarsanız ve cümleleri kontrol edip düzenlerseniz biz anlamaya çalışabiliriz. bu hali ile anlamak imkansız. bi de herkes eski konularınızı bilmiyor. bi özet geçin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…