uzun olmasın diye uğraştom ama anlaşılır olmamış galiba erkek arkadaşım benim için ilk sene tercih yapmadu tekrar çalıştı aynı şehiri yazacaktık olmadı gitmedi yine 1 sene daha çalıştı. Ben buluşup beraber kahvaltı yapmak istedim o uyumak istedihiç bir şey anlamadım. sevgilinizden mi bahsediyorsunuz eşinizden mi? ne okulu neden 3 sene sonra normalde kahvaltı yapmıyor musunuz
Son zamanlarda hep böyle oluyorum neden bilmiyorum ama kendimi ona amlatmaya çalışırken de işin içinden çıkamıyorumyazdığınızı bi okuyun önce.
Adamın okulu geceymis tabi uyacak gündüz. . Ayrıca ne alaka 1. Öğretimi tutturamadisiyla size yaptığı haksizliklar?Merhaba hanımlar bir önceki konumda kendimi pek ifade edememiştim o anki ruh haliyle yazdığım için anlaşılamadım ama haklı olan bendim bunu kendisi de kabul etti.
Tam düzeldik dedim pazartesi okul başlayacak ve sevgilim 3 seneden sonra başlayacak benim için 3.seneye kalmıştı. Okulun ilk günü sabah beraber kahvaltı yapalım 2 ye kadar vakit var tüm günü beraber geçirelim istedim anlattım gerek yok erken kalkmaya gerek yok otelde myiz kahvaltı yapalım gezelim dedi bende kızdım benimle vakit geçirmek yerine uykunu mu seçiyorsun dedim.
Benim okulum gündüz o gececi bu arada. Madem saatleri beğenmiyorsun o zaman gndüz olan bir yeri yazsaydın napayım sana hayal ettiğinin gelmemesi de bir sene boyunxa bana yaptığın haksızlıklar dedim bana defol git herkes gibisin artık (babasj onu kazandığı yer için aşağıladı sürekli) babamdan farksızsın henim için dedi. Öylece kavgaya başladık.
Gece sürekli özür dile ve sarıl dedi en son özür diledim ama bana haksızlık yapıyorsun dedim sürekli benimle ilgili olumsuz cümleler kurdu bende madem ben böyle kötü biriyim al kurtul benden ayrılalım dedim engellediö vatsaptan ( hep o engelliypr diye bende engelledim) ne olacak bilmiyorum ben aşağılayıcı bişey demedim halbu ki belki kelimeleri yanlış seçtim ama defalarca anlattım ona kendimi. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Yani daha yüksek bir yeri bekliyordu bir sene boyunca her şeyi her stresi benden çıkardı onu söyledimAdamın okulu geceymis tabi uyacak gündüz. . Ayrıca ne alaka 1. Öğretimi tutturamadisiyla size yaptığı haksizliklar?
Yani bu kadar ağır eleştiriye gerek yok ifade edemiyorum son zamanlarda bilmemek değilAdamın sizi anlamaması çok normal. Kendinizi ifade etmeyi bilmiyorsunuz.
Hayır yan yana değiliz sarıl diye mesaj attı sadeceHem Özür dile sarıl diyo hem whatsapdan engelliyor anlamadım yanyanysaniz sariliyorsaniz gece boyunca whatsapdan nasıl engelliyor zaten yanında degilmisini
Valla cok merak ettim nasıl sarildiniz mesaj yoluyla :))))Hayır yan yana değiliz sarıl diye mesaj attı sadece
Son zamanlarda hep böyle oluyorum neden bilmiyorum ama kendimi ona amlatmaya çalışırken de işin içinden çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?