ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Bence bu üniversiteden kalma alışkanlık kızlarla sıkı fıkı olma halleri ne olur ki sen beni biliyorsun ben seni medeniyiz ya hiç mi kadınla konuşmıyacağız, bu tip kadınlarda evli olduğu halde epey erkek arkadaşı olan ,sanırım eşinde öyle düşünüyor o eski üniversitedeki günlerin heycanından vazgeçmek istemiyor
bekar güzel ha,ha,hi ,hi kızlar hem güzellerle güne başlamanın keyfi başkadır

Sadece merak ediyorum gerçekten;

Olay niyet boyutunda ele alınıyor, mantıklı.

Bu durumda insanlar neden düzgün olarak tanımlanan insanlarla arkadaşlık etmeye çalışırlar? Ne gerek var yani? Önemli olan niyet ve düzgün bir insan olmaksa yani insanların hata yapma, yanılma ihtimalleri yoksa o zaman madde bağımlısı, hayat kadını, dolandırıcı vs... her tür insanla arkadaş olalım değil mi?

Sonuçta önemli olan iyi niyet ve kendine güven.

Katılmıyorum. İnsan hata yapma ihtimali olan bir varlıktır bu nedenle her zaman tedbirli olmak lazım.

eğer arabada bn yoksam hiçbir kadın alamaz alırsa ilk o kadınlarla sonra eşimle tartışırım insan sewdiğini kıskanır kızmakta haklı bence hele mesaj devreye girince kişisel görüşüm

sen kendine güveniyorsun adamın arabasına binerken ama karşıdaki bayan aynı güveni vermeyebilir.
aynı güveni verse bile şeytana uymak var....
hem de arkadaşım ne gerek var aynı iş yerinde çalışsa bile birlikte gitmeye. bende çalışıyorum. çalışanın hallerinden anlarım
bu kötü niyetse evet kötü niyetliyim bende
ateşle barut yanyana durmaz derler.
ben de başka bir erkeğin beni iş yerine getirmesini istemem.
senin gitmene müsade etmem için seni ve kocanı iyi tanımam gerek.
bu devirde benim duyduklarım, hiç beklemediğim en yakın evli arkadaşlarımı, ne hikayelerde duydum ben malesef...
en yakın arkadaşım(dı) , kocamla severek evlenmedim diyor, kendi de biliyor bunu diyor.
kocası da çok pasif bir insan. her dediğine tamam diyor arkadaşımın.
arkadaş da bundan rahatsız düşünebiliyormusunuz. ben şimdi istesem çocuğu al ben yatılı olarak şuraya gidiyorum desem tamam der diyor. bende biraz
kendi istediğini söylesin, erkek gibi olsun istiyorum diyor.
adam kadına çok aşık, boşanır benden diye kendi ailesiyle de konuşmadı 4-5 yıl. o ne derse o oluyor ve arkadaşım bu durumu istemiyor.
gece gündüz geziyor, kafede, arkadaşlarıyla ev gezmelerinde.
ve önemlisi bu arkadaşım biz bekarken böyle değildi. evlendikten sonra çok rahatladı, şımardı ve gözü artık dışarda malesef.
başka birisinden hoşlandığını belli etti. açıkça söylemedi....
detaylar çok
ama hal böyleyken ben kocama izin vermem

canım bunda sorun yapacak ne war?

sen eşine güweniyorsan eşinden eminsen hiçbir sorun yok.. gitmediği günlerde tabiki mesaj atacak çünkü kızlar onu bekliyor..

aynı istikamete gidiyorlar dolayısıyla eşinin arabasıyla gtmek istemişlerdir... ama eşin yol parasınıda çıkarabilir bence bedava götürmesin hiç olmazsa =)

mesela bende bazen akşamları işyerinde ewli ya da bekar kimse artık ewime yakın yerde oturanlarla gidiyorum bi sorun olmuyor yani.... hatta bizim işyerinde sürekli başkasının arabasıyla gidip gelenler war yol parasını weriyorlar... esinde böyle yapsın =)

hem bayanlar bekar olsa nolcak canım yaa ewham yapma kuruntu yapma kendine eşine de bu konuda bişey deme yani....... iş arkadaşları sonuçta eşine güwenin tamsa eminsen hiçbişey olmaaaaaazzzzzzzz..........

Son düzenleme:
Gunaydin hanımlar. Ben de öğretmenim ve okula arabası olan bir erkek öğretmen arkadaşla gittik. Ben ücretini ödedim. Eşimde farklı bir okulda o da yolda vs okulundan gördüklerini alır. Tamam herkese güvenmeyin ama herkese dr suizanda bulunmayin lütfen. Öğretmen arkadaş da bana haber verirdi gelemeyecegi zaman. Bu arada esin neden bırakmıyor diye soran olur belki okullarimiz ters istikamette.

Konu sahibi kıskanç hiç bir kadının ,genç kızın eşinin arabasında almak ve sıkı fıkı konuşmasına müsaade etmek istemiyor çok seviyor eşini , bu duygularda sadece ona ait

eşinizin okula getirdiği bayanlarla tanışmışlığınız sohbetiniz varsa arada sırada bu durum göz ardı edilebilir
ama hiç tanımadığım bilmediğim insanları özellilkle her gün götürmesini yanlış buluyorum
benim de iş yerinde benden yaşça büyük bi abim var
benim otobüs beklediğim yerden geçer her gün
denk gelirsek alır beni de
ama gelemeyeceği zaman da aramaz
ve eşim kendisini çok yakın tanır
ve memnun bile oluyo soğukta otobüs beklemiyorum diye
ama dediğim gibi yakın olarak tanışmak
ve bu durumun sürekli olmaması şart!

yolda denk geldiğinde aldığını söylemesinden rahatsız olmazdım ama bu şekilde rutine binmesi beni de rahatsız ederdi açıkcası :26: msjlar beni de rahatsız ederdi, bu benim düşüncem; güvensizlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum

cnm kızmakta haklısın . Şöyleki sen arabanla işe giderken aynı iş yerinde çalıştığın iki erkeği her gün işe bıraksan eşin ne derdi acaba ?
bence ona bunu söyle. sen ne yapardın normal doğal bişimi derdin. hayır yani öyleyse bende kendimi fazla kasmayım bu tür konularda dersin. empati yapınca anlar eminim.

eşimle bir konuda anlaşmazlığa düştüğümüzde ben yapsam napardın diyorum konu kapanıyor :)))))))))

yalnızz şu saatten sonra eşin ne der nasıl götüremeceğini söyler o zor işte. muhtemelen götürmüyorum diyip götürmeye devam edecek. yani ben olsam söyleyemezdim götüremem diye herhalde

aynı şekilde denk gelip alsa neyse de,her gün her gün bunu rutine bindirmek,
kadın-erkek açısından değilde araç sıkıntısı yokken beleşe getirmek ayıp bence,
ben bu tarz şeylerden çok rahatsız olurum.

bunun dışında bu kızların, eşinizle gitmesinden rahatsızsanız;
direk söylemek yerine,
eşiniz bir süre otobüsle gitsin iş yerine.bazen araba bazen otobüs,
bu şekilde sorunu çözebilirsiniz sanırım.
birde ben rahatsız olmam başkası olur yani.biz ne kadar da ne var bunda desekte,
içiniz rahat etmeyecek.

normal şartlarda arada bir yol üstündeki arkadaşını alır tabii ama bunu bir görev haline getirmek, gitmediği günler haber vermek durumunda kalmak da hiç hoş değil. onları almayı kendine mecburiyet edinmiş..

Eşin büyük ihtimal iyi niyetlidir ama ben olsam uygun bir dille bu olayı uygun görmediğimi söylerdim...

Ben olsam ben de kızardım, diğer hanımların bunu kendileri düşünmeleri lazım. Hani arada sırada, karda kışta bir olsa neyse, ama her gün özel şoförleri mi canım, kendilerini sizin yerinize koysunlar bir bakalım, insanlar hiç empati yapmıyolar

kocanıza güvenmiyorsanız tabii ki kızabilirsiniz. sonuçta onlar mesai arkadaşları, hem çevreyi kouryorlar, hem de trafiği. süper bişe bu aslında her işe giden yanına iki kişi daha alsa değmeyin trafiğin akışkanlığına:))
bazen benim eşimde yapar anlatır.

Eşiniz en başta size yol üzerinde iki öğretmen bayan arkadaşım var zaten yol üzeri sen de izin verirse onlarıda alıp okula gideyim (aileleriyle yaşamıyorlarsa- özel borçları varsa felan) maddi durumları (ki varsa) iyi değil yol parası vermesinler tarzında bi konuşma yapmış olsaydı yani nedenini açıklayıp izin isteseydi çok problem olmayacağını düşünüyorum sanırım size söylemeden yaptığı için kırılmışsın canım.
Kırılmakta haklısın.
Diyebilirsin eğer ilk başta bana makul bi durumlarıda varsa tabi anlatsaydın ve ben onay verseydim sorun olmazdı ama benden gizlediğin için yaptığını uygun bulmuyorum diye belirt.
Mesaj çekme konusuna gelince canım ben de öğretmenim gelmeyeceklerini kendi başlarının çaresine bakmalarını istedikleri içindir. Mesela arabayla yol yakın ama otobüs saatleri daha erken olabilir erken kalkmak zorunda kalabilirler vs bu durumda sıkma canını

Bence siz biraz abartmışsınız. Benim eşim arkadaşlarını götürse garipsemem. Dahası bende araba varken bende yol üstünden aynı iş yerinde çalıştığım evli erkek arkadaşımı aldım; yine evli ya da bekar bir çok arkadaşımın arabasına da aynı şekilde bindim.

Hatta eşim şehir dışıdna olunca yakında oturan arkadaşım ile birlikte gideriz dedik, arkadaş o gün işe gitmeyince eşi beni alıp işe bıraktı, sonra da kendi işine gitti.

Bunlar sizin bu yazınızı okuyuncaya kadar bana, eşime, arkadaşlarım ya da eşlerine hiç garip gelmemişti.

Haber vermeye de gelince, tabii haber veriri, aksi halde geç kalırlar. onun geleceği saati beklerlerse, otobüs ile gidince yetişemezler ki...

Kaldı ki bu kişileri sadece arabasına alınca görmüyor ki; her gün aynı yerdeler. Biz iş gereği hiç tanımadığım çok kişinin arabasına binip farklı yerlere gittiğimiz için bana garip de gelmemiş olabilir.

İçinizi ferah tutun...

Kimisi belese getirmek demişte...

Bir iste calisan insanin iki lirasi vardır herhalde cebinde çok saçma bir bahane olmuş.. O araba o yolu tek kişiyle gitsede ayni benzini yakiyor 5 kişi gitsede ayni benzini yakıyor.. Birleşip parasini verebilirler belki teklif ettiler belki veriyorlar belki vermelerini eşi kabul etmedi bilemeyiz orasini...

Zaten ayni isyerindeler bir şey olacak olsa esinde karakter yoksa arabaya binmeselerde o is olur zaten.. İSE her birlikte giden ask yasiyor aman sakin ha gibi bir mantik olamaz..

Bu yobazligi birakin.. Kendi hemcinslerinize kendinize hakaret ediyorsunuz.. Demek ki sizler bir.adamin.arabasiyla ise gidip gelseniz akliniz uçacak.. Herkes kendi nasilsa öyle bilirmiş ya sizinki De o hesap olmuş..

ben de aynen katılıyorum. insanlık öldü mü?
aynı yöne gidiyorlar sonuçta. hatta bence işe araba ile giden herkes bir iki komşusunu da alsa trafik sorununu da rahatlatır, ekonomiye de katkısı olur, tasarruf olur. mesaj konusunda da katılıyorum, sonuçta adam işine gidiyor, kızların evine değil..
yani ben olsam sorun etmezdim.

Bir eş olarak bundan rahatsızlık duyuyorsanız eşinizle konuşmanızdan daha doğal bişey olamaz ama bazı yorumlarda arkadaşlar,evli erkeklerle konuşmazdık demiş.Şaşırdım evli ve bekar konuşamaz mı anlamadım.Bir ortamda bulunamaz mı ? bulunduklarında mutlaka kötü şeyler mi olur.Bende eşimde öğretmen.

Eşim her sabah evli ve bekar baylı bayanlı grubuyla bizim arabada gidip geliyor.Bende arkadaşlarımla gidip geliyorum.Aksi bir durumda da haberleşiyoruz çünki bekleyip geç kalmamak için erkenden haber veriyoruz birbirimize.Bir de beleşe getirmekten bahsedilmiş belki ücret teklif ettiler ama eşiniz kabul etmemiştir.Bizde her ay herkes gidip geldiği gün kadar ücreti kibarca bırakır görünecek yere ve iner.

aynı işyerindeler ve yüzyüze bakıyolar.sizi götüremem nasıl denir bilemedim.içinize sinmiyosa dışarda kahve için ya da evinize davet edin.baktınız hoşlanmadınız ,laçka tipler işte o zaman eşinizle bu konuyu konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…