ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Eşinize güveniyorsanız bu sorun olmamalı yani bu bayanlar art niyetli diyelim arabayla gitmesini istemiyorsunuz ama sonuçta aynı okulda çalışıyorlar o zaman iştende ayrılsın yani yolun üzeri olmasa hususieşiniz oradan geçse anlarım ama yolunun üstü mesaj olayı da beklemesinler diyedir.

bence mesai arkadaşlarını götürmesi çok normal benim eşimde öğretmen aynı ilçede çalıştığı bayanları götürürdü arabamızla ve gelemeyek oldukları zaman birbirlerine haber verirlerdi bence eşinize güveniniz tamsa problem yapmayın.

bence bu düşüncenin sığ lıkla alakası yok. sevgi ve sahiplenmelye kıskanmayla alakalı.
sen evlimisin bekarmısın.
çalışıyormusun, evdemisin.

ama anladığım kadarıyla hem evlisin, hem çalışıyorsun, hem de başka biriyle iş yerine gidiyorsun bu kadar ateş püskürdüğüne göre.
kusura bakma. ne düşününrsen de düşün.

kim olursa olsun bende bir bayanı alıp götürmesine, mesaj teması kurmasına izin v e r m e m

kim ne karışır buna. bir kaç hanfendi rahat rahat işe gidecek diye, sığ düşünüyor demesinler diye izin veremem.
erkekler de , aynı güzergahta olan bir erkek arkadaşını alıp götürmez.
canım senin düşüncen de bana çok abes geldi.
ben de çalışıyorum ama öyle bir talebim olamaz kabul etmem. eşim de izin vermez, bende ona razı olamam.

kişiden kişiye değişir bu düşünceler.
ben de arabayla gelir giderim çoğu zaman. yalnız başımaysam bir erkek arkadaşı tek başına almam.
teklif de etmem.
bayanlara amenna...

Böyle birşeyle karşılaşsam ben ne yaparım diye düşünerek empati kurmaya çalıştım sizinle...
Açıkçası bende eşimin bırakmasını istemezdim..:44:
Kendimi o bayan arkadaşların yerine koyduğumda ise ben olsam ne kadarda meslek arkadasım da olsa çok çok büyük sıkıntıda olmadıgım sürece beni okula bırakmasını istemezdim ve arabasına binmezdim...
Belkide eşinizi tatlı dille uyarabilirsiniz ona güvendiğinizi sadece rahatsız oldugunuzu anlatsanız ne tepki verecek bilemiyorum...
Şöylede olabilir eşinizden empati kurmasını isteyin aynı şekilde siz olsanız nasıl tepki verirdin diye belki o zaman size biraz hak verecek mesafesini koyacaktır...

insan önce kendine, sonra eşine güvenmeli..

ben arabamı ilk aldığımda yol üstündeki arkadaşımı da alırdım.ki çocuk ilk başta çekindi söyleyemedi, ben kızdım. arkadaş değil miyiz biz, benim arabam olmasa sen beni almayacak mısın diye.. aklımıza da hiç fingirdeşmek gelmedi niyeyse :) bazı arkadaşlar ha ha hi hi, bazı kızlar fingirdek falan yazmışta.. bunu düşünenler nasıl bir genç kızlık dönemi geçirdiler bilmiyorum da, erkek erkek diye ölmeyenler de var aramızda :))

ama konu sahibine şu anlamda hak verdim. eşisin sonuçta, eşinin arkadaşlarını, hele de böyle bi samimiyet kurduğu arkadaşlarını tanıman lazım. o zaman sorun olmaz bence..

Bence insanoğluna bu kadar güven fazla.
çok namuslu olup da nefsine hakim olamayan ne insanlar görüyoruz, okuyoruz.

bunun eşini tanımakla alakası yok. biz kendmizi de tanıyoruz ama hiç hata yapmıyor muyuz? dört dörtlük müyüz? hayır.
e o zaman eşime de sonsuz güven duyamam yani..

abartacak bir durum göremedim..hergün okula götürüyorsa tabiki gidemediğinde haber verecek..ayrıca cok normal bişey..okulda lafı geçmiştir güzargahın oda ayıp olmasın diye evet demek zorunda kalmış olabilir..çok üstüne gitme bence..kadınlar herşeye takılıyor ama erkekler inanın öyle değil..erkek daha düz düşünür sizin gibi detaylara girmez çünki detay erkeği yorar..o nedenle çok dırdır yapan kadınları sevmezler..sakin ol arkadaşım kaliteni koru korkacak birşey yok bence..

Bende eşimde öğretmeniz ilçeden köye gidiyoruz yol üzerinde oturan kim varsa bayan erkek birlikte gidiyoruz ki diğer öğretmen arkadaşlar da başka okuldan bile olsa öğretmenleri bırakıyorlar, ve onlar otobüse vereceği paranın daha azını kimle gidiyorsa ona veriyor. İlçede oturupta köye otobusle gitmek nedir bilen biri olarak bu çok normal ve her yerde olan bir durum. ha siz istemezde karşı çıkarsınız bilemem ama genelde böyle gidilir ve bu durumdan da kimse bir şey çıkarmaz...

sorunuza cevap vermeden önce birşey anlatıp cevaba geçeceğim;

ben evlenmeden önce babam beni işe bırakırdı. bir gün aynı binada oturduğumuz, aynı kurumda çalıştığımız bir bayanı işten eve getirdik. ama o bayanın benimle samimiyeti yoktu. arkadaşım değildi. babamla bir muhabbet ettiki sorma. sanki kankisi. eşim değil babam olmasına rağmen çok kıskandım... bayanı görmeden hemen arabaya biniyordum. resmen kaçıyordum. ha bu arada bayanın askeri servisle hergün rahat ulaşımı vardı evine...

kısacası ben babamın bile başka bir bayanı işe götürmesine rıza gösteremiyorken. eşimi pataklardım. sevmem ben öle şeyleri.

Son düzenleme:
Kıyametı koparıtım :) ya bu ınsanlar nekdar rahat ya !! Evli bir erkekle iletişime gecmekte nedemek ya???

bence sorun yok. benim de sevgilim var üni.ye giderken yol üstü kız erkek kim varsa alıyodum bırakıyodum falan. kadınlar kocanıza atlayacak değil ya bu kadar büyütmeyin bi mevzu olursa zaten hata kocanızda,aynı okuldalar zaten ne kadar uzak tutabilirsiniz ki

asla hoslanmazdim.izin de vermezdim.isteyen istedigi kadar kocasini kiskaniyor vb desin.yasadigim yer evli bekar farketmez diyen belli irka mensuplarla dolu:).siz de arada sirada olsa,ve tanidiginiz birisi olsa eminim izin verirdiniz.baskasinin ulasimi beni de ilgilendirmiyor benim prensiplerime zarar veremez kimse.siz dusuncenizde haklisiniz,gereksiz kiskanclik falan degil bu

Bence gereksiz. Ne gerek var yani degil mi. Lzumsuz bi durum. Ben baskasinin arabasina ne diyr bineyim madem otobus var.
Sen yapdan aynisini hisuna gidermi acaba

Bu konuya özellikle cevap vermek istedim arkadaşım bende öğretmenim ve aynı okulda görev yaptığım öğretmen arkadaşım (ki kendisi taa üniversiteden arkadaşım) hemen hemen aynı yol üstünde oturuyoruz. Birkaç kere aldı beni sağolsun kesinlikle iyi niyetle yapılmış birşey fakat çocuğun kız arkadaşı var ve ben yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermekten asla hoşlanmayacağım için kibarca bunun gerek olmadığını söyledim ki kız arkadaşı olmasa bile her zaman her zaman bir erkeğin (çok yakın arkadaşım değilse) arabasına zırt pırt binmem şahsen. Ha nedir çok zor durumda kalırım geç kalırım mesela o zaman sorarım filancım ya çıkmadıysan benide alırsan çok sevinirim vs diye. Eşin iyi niyetle yapmış olsada o bayanların kesinlikle eşini kendilerine gelemeyecegim diye mesaj çekecek kadar kendini sorumlu hissettirmesine neden olmamalıydılar ne saçma canım ne yalan söyleyeyim ben her iki taraf açısından da doğru bulmuyorum. Servis gibi ya o ne öyle eşinizin gidemediği günler o bayanlar oflayıf puflamıyolarsa benimde adım .....değil ay sinir oldum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu şekilde birinin arabasına binip giden insanlar konu sahibini topa tutmuşlar.Eşinize güvenmiyosanız elinden tutup götürün demiş biri.Ne alakası var yahu? Ne arsız yüzsüz fingirdek kadınlar var bilmiyoruz sanki...Yavşarlar...Asılırlar...Ama kullanmak için.Çok var onlardan.İlla karşıdaki karşılık vercek diye bi kaide yok.Kibarlık ediyim, aman kırmıyım diye ses çıkarmayan erkekler de çok öylelerine.Konu sahibininki kıskançlık değil rahatsız olma durumu.Bu şekilde sanki özel şoförüymüşçesine haber bekleyen kadınların da gevşekliğine rahatlığına şaşırıyorum... Bin git otobüsüne minibüsüne...Kimse annesinin karnından özel araba tahsis edilerek doğmadı... Denk gelirse arkadaşınla karşılaşırsan binersin...

ivet arkadaşlar

evli TÜRK erkeği evlendikten sonra Brad Pitt/ Johnny Depp/ Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüştüğünden
erkeklerimizi ipek mendillere sarip çeyiz sandığımıza kapatıyoruz. biz erkeklerle konuşurken, onlar için "evli adamla iletişime geçmek ne demek!!!!" diyeceğiz
eşlerimizle iletişime geçen bütün kadınların saçlarını ve başlarını yolmak suretiyle egale ediyoruz. Neden?
erkeklerin beyninde iki olarak gözükse de bir lob bulunmaktadaır. bu lob'da ilkel insanlar gibi çalışır misal:

kadın+yanlız kalmak= seks veya flört

arkadaşlar kadın kısmına biz eşler olabileceğimiz gibi herhangi bir kadın olabilir yani, önemli olan cinsiyet eğer heteroseksüel ise tabi.

denklem böyle. Bu nedenden ötürü erkek kısmını yanlız başına bırakmaya gelmez. sizi çoook sevse de olmaz. beyin yukardaki gibi çalışıyor çünkü. Ancak

şunu da unutmayalım ki burası çok önemli eşlerimiz bizi kıskanınca yani giyim/makyaj konusunda vs sözlerimiz bunlar olacaktır:

ben kimse için makyaj yapmıyorum!! 21.yy da yaşıyoruz . ben bakımlı kadınım. iş ortamına uygun giyinmem gerekir. saçımı sarıya değil bal rengine boyattım. abart değil. bu etek diz kapağında üstünde değil. hanzo, odun herif!!

kendinize iyi bakın arkadaşlar öptmmm

Son düzenleme:
adam sanki sokakta kadınları topluyor. iş arkadaşı değil mi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…