- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
BEN O CÜMLELERİ KURANLARDAN OLMASAM DA İZİN İSTEMEK= HABER ETMEK OLUYOR...
bi de eşimin başka bir kadından kadınlara nasıl davranacağını öğreneceğine hiçç öğrenmesin....nasipse ,lki de sonu da ben olayım...
Bu yorumları okuduguma inanamıyorum.
Ne kadar sığ.
Evet hoşlanmayabilirsiniz ve belirtirsiniz. Eşinizde ona göre hareket eder. Adam arkanızdan iş çevirmiyo nihayetinde.
Konusursunuz çözülür umarım.
Gizli, saklı, ayıp veya yanlış bişey yok bence.
Ayrıca elbette birlikte gidiyolarsa haber vermesi gerekir.
Eşiniz haber vermese otobüs daha uzun sürecegi için erken cıkmaları gerekir geç kalmamak için.
Servis soförümde beni arardı gelemiyorum yada gec gelicem diye.
Vay mendebur.
Burdaki bayanlara ne demeli?
Tek koca sizde var çünkü.
Hıhımm.
Madem kocanıza güvenmiyosunuz elinden tutup götürün.
Bu zihniyet evlenip cogalmasın lütfen ya.
Hasbinallah ne fenasınız. Allah karşılaştırmasın böylesiyle.
Hanımlar bilse böyle insanların varolabildiğini emin ol aynı istikametten gitmezler.
Eşin işe giderken bayan arkadaşlarını arabaya alma mevzusu hakkında açılan kaçıncı konu ? :)
Valla eşim de alır , ben de eşim nöbetçiyken erkek öğretmen arkadaşlarımın arabasına binerim.
Hatta çıkışta eşin gelmeyecekse götürelim diye sorarlar.
Araba bendeyse yine erkek / kadın arkadaşlardan gelmek isteyen olursa yine alır bırakırım.
Biz hiç de sorun etmeyiz.
Yeri gelir onların arabaları bozulur /olmaz eşimle beraber bırakırız aldığımız erkek veya kadın arkadaşlarımızı.
Hem de medeni durumlarına bakmadan. :)
Eger bu konuda sıkıntınız varsa eşinize güvenmiyorsunuz demektir.
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?