ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

Bir an kendimi sizin yerinize koydum da ne diyeceğimi bilemedim. İyi ki eşim servisle gidip geliyor.

Ama ben işe araba ile gidip gelirdim ve hemen hemen 5 yıl boyunca haftanın 3 günü evli barklı, hatta 5 çocuklu bir erkek iş arkadaşımda benimle gelirdi, eşim şükür hiç sorun yapmadı, o arkadaşta benden 15 yaş büyüktü onun eşi de hiç sorun yapmadı, aksine Allah razı olsun diyerek gezdiler.

Böyle bir konu daha önce de açılmış ve epey tartışılmıştı.
14 sayfa ilerlediğine bakılırsa yine çok tartışılmış.

Yorumları okumadan fikrimi söyleyim,ben hoş karşılamazdım.
Eşim de hoş karşılamayacağımı bildiği için baştan böyle bir rutine girmezdi.

işin içinde olmasam farklı yorum yapardım ama......Ben de öğretmenim,haftanın 1 günü öğretmen arkadaşımla gidiyorum,sağolsun götürüyor okula kadar.Şimdi ben kötü biri mi oldum ?

Bence hiç hos degil esimle gidene kadar o kadar rahat istiyosa binsin taksiye yada araba alsın aynısı benimde basıma geldi ve esime direk arabayla gitmek istiyen alır yada taksiyle gider sen bekar bi bayanı ben olmadan hiç bi şekilde alamazsın demiştim allahtan ilk ve sondu...

İnsan 5 kuruş fazla verir bunlar da öğretmen zaten maaşları var...ben olsamutunırdım..üstelik ulaşım sıkıntısı da yokkk..zorlamamak lazım bence...

işin içinde olmasam farklı yorum yapardım ama......Ben de öğretmenim,haftanın 1 günü öğretmen arkadaşımla gidiyorum,sağolsun götürüyor okula kadar.Şimdi ben kötü biri mi oldum ?

ulaşım sıkıntısı yoksa bence GEREKSİZZZZ

BEN O CÜMLELERİ KURANLARDAN OLMASAM DA İZİN İSTEMEK= HABER ETMEK OLUYOR...
bi de eşimin başka bir kadından kadınlara nasıl davranacağını öğreneceğine hiçç öğrenmesin....nasipse ,lki de sonu da ben olayım...

ulaşım sıkıntısı değil önemli olan.Sabah o kalabalıkta o kadar öğrenciyle ,insanla tıkış tıkış gitmek beni zorluyor.Yoksa 1 gün yol parası vermedim diye zengin olmaz insan.Ama bundan sonra gitmesem mi diye düşünmeye başladım

siz çokkkkkkk iyi yürekli olup iyi dostluklar geliştirmiş olabikşrsiniz...AMA beni
m gbi bu durumu tartışöa sebebi olarak görenlere de kötü niyetli muamelesi yapmaya kimsenin hakkı yok....ben o kızların yyerinde olsamm utanırım çekinirım ya adam bana gelemeyeğinde msj atıyo falan ne zahmet vereceğim..BİRZ ANŞLAYIŞŞŞ

BEN ÇEKİNİRİM şahsen hatta yanlış anlaömasın beni durakta görüp tde almak zorunda hissetmesin diye çaba sarfederim :))

eşinizden empati yapmasını isteyin aynı durumda aynı şekilde sizin öyle yapmanıza razı olacaksa konuyu kapatın gitsin ama yok razı gelmem diyorsa sonuna kadar haklısınız...

Asla boyle biseyi kabul etmem hele de otobus varken herkes kendisi gitsin ben butur samimiyetlere karsiyim

yorum yapmadan geçemycem:))))

bunu okurken eşimde gördü şimdi onunlada konuştuk:)))

benim fikrim şu duruma göre değişir aslında
eğer kızlar iyi niyetlyiyse , laçka değillerse tabikide olur benim eşim oturdugumuz siteden bayan arkadaşlarını işe hergün götürse evden çıkarken hbaer verse veya gelemeyeceğinde haber verse benim için srun olmazdı
benim eşime güvenim yüzde 99 (yüzde bir hata payını herkese koyarım kendime bile)

erkekler bazen kullanıldıklarını anlayamayabiliyolar böyle bi durumu farketseydim kadı erkek farke tmez eşimi uyarırıdım
benim için sorun olmazdı

işe bende arabamla gidip geliyorum aynı sitede erkek bi arkadaş var denk geldikçe sabah onuda alıyorum 15 günde bir denk geliyor eşimede söylüyorum gelince günlük aptıklarımızı anlatırken onuda anlatıyorum

geçenlerde kaza yaptık arabamız 15 gün serviste kaldı işten erken çıkıyorum süt iznim var işimde öyle sapa ters bi yerdeki otobüs çok nadir geçiyo bide çok soğuktu havalar
kurumun mutemeti dediki kalinka hanım saat 1.00 de çıkacağıma 14.00 çıkayım sizide şehire bırakayım dedi çok teşekür ettim otobüs geçiyo ihtiyacım oldgunda haber veririm dedim istemedim üstelik araç kurumun resmi aracıydı oda resmi şöförü ama istemedim otobüs geçiyomu evet gidebilirmiyim evet gittimde ben o kızların yerinde olsam binmezdim ama eşim alsada sorun yapmazdım:)

EŞİMİN GÖRÜŞÜ ŞU(bir erkek gözünden)

eşim hergün bayanları almazdım dedi denk gelsem görsem tabikide alırdım ama hergün almazdım dedi
benim sorun yapmadıgımı bildiği halde
benimde hergün düzenli şekilde bi erkek arkADAŞI ALMAMI İSTEMEzmiş sebebi şu:

kıskançlık falan değil!sürekli gidip gelirken dengesizin biri arkamızdan bişey söyler bizim milletimiz dedikoduya meraklı senin kulağına olmadık şekilde saçma sapan bi şekilde gelir ne gerek var dedi
yani kızlar düzün olsa ben kendime yüzde yüz güvensem bile olmadık işler çıkar ''biri gelip sana bişey sölediğinde haberim var desen bile aklında minicik bi kuşku düşmesini bile istemem bunun için hergün almazdım seninde almanı istemzdim dedi:)

kesinlikle hiç hoşuma gitmez ve buna bir son vermesini isterim.

kocan teklif etmiş ben bırakayım bundan sonra diye. kızlar bizi bırak dememiş.

şimdiden snra nasıl çevirir durumu bilemedim.

Şimdi eş olarak rahatsız olmanızı,kıskanmanızı anlıyorum.
Benim eşim de asla binme kimsenin arabasına der.
Bekar, evli farketmez.

Ama geçen gün ne oldu örnek vereyim.
Yağmurlu havada dolmuş bekliyorum.
Müdür bey geçerken durdu hocam bizim yol aynı niye beklemiyorsun bizi.
Birlikte gideriz dedi.Zahmet vermek istemem sağolun evim yakın 2 dk ya gidiyorum binip dedim.
O gün ille bırakcam dedi mecbur bindim ama rahatsız oldum keşke denk gelmeseydim diye.

Ertesi gün müdür yardımcıları ikisi de niye bizi beklemeden gidiyorsun yolumun üstünde eviniz dedi.
Sağolun hocam sorun değil yakın evim gidiyorum hemen dedim ama çok ısrar ettiler.

Bu kadar ısrar üstüne de yok hocam arabanıza binmem falan diyemiyor ki insan.
Aklıma eşleri sorun eder diye geliyor ama dillendiremiyorum.
Çıkışta kaçar gibi çıkıyorum görüp davet etmesinler diye.

İyi niyetle edilmiş teklif var ortada geri çevirmek de ayıp geliyor..
Bu durumda ne yapmalı?
Belki eşiniz çok ısrar ediyordur..

yolda görünce arkadaşını alacak niyette bir adamsa iyi veya kötü niyetle ,alacaktır siz de ancak işte mesajla bir gün haberdar olursunuz
almayacak niyette bir adamsa ne yaparsanız yapın almayacaktır

ahahahhahahahhhahhaha
hiç güleceğim yoğudu
yani hönkürdüğünüz o izin vermem ,kabul etmem ,istemem,asla yapamaz sözleri çok havada kalıyor

demek ki neymiş insanlar kendi kafasında kendi düşüncesinde insanlarla evlenmek zorundaymış

Kesinlikle yanılıyorsun bu aralarında ilişki olduğunu gösterir. Evli bi adamın arabasına iki tane bayanın binmesi gayet rahatsız edebilen birleydir elüşi olarakk.

Eşin işe giderken bayan arkadaşlarını arabaya alma mevzusu hakkında açılan kaçıncı konu ? :)

Valla eşim de alır , ben de eşim nöbetçiyken erkek öğretmen arkadaşlarımın arabasına binerim.
Hatta çıkışta eşin gelmeyecekse götürelim diye sorarlar.
Araba bendeyse yine erkek / kadın arkadaşlardan gelmek isteyen olursa yine alır bırakırım.

Biz hiç de sorun etmeyiz.

Yeri gelir onların arabaları bozulur /olmaz eşimle beraber bırakırız aldığımız erkek veya kadın arkadaşlarımızı.
Hem de medeni durumlarına bakmadan. :)

Eger bu konuda sıkıntınız varsa eşinize güvenmiyorsunuz demektir.

Son düzenleme:
Annem ogretmen 15 yildir ayni okulda ve okulu koy okulu biz de carsida oturuyoruz koy dedigim de artik ilcesi olmus buranin otobusu falan da var hani.Ama yillardir hem sabah hem okul cikisi kac kisiyi carsita biraktigini gordum hic de sikayet etmezdi babam da bir sey demezdi.babamin da is yerinde calisan evli bi adam vardi ayni sokakta oturdugu kadinla 100 tl ye anlasmislardi her sabah birlikte gidip aksam birlikte donuyolardi.Esinizin yaptigi gayet normal yani.Tamam haklisiniz rahatsiz olmakta ama bence bu konuda itiraz etmeye hakkiniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…