İnsan 5 kuruş fazla verir bunlar da öğretmen zaten maaşları var...ben olsamutunırdım..üstelik ulaşım sıkıntısı da yokkk..zorlamamak lazım bence...İyi de,eşiniz çapkın bir adamsa sizi anlarım.
Fakat meslektaşlarıyla sadece mesai anlamında zaman geçiriyorsa,bu yaptığı şeyi yardımseverliği yönünde değerlendiririm ben olsam eşimin...
Haber verme olayıda bence onu beklememeleri,herhangi başka bir araçla okula gitmeleri yönünde bi yönlendirmedir...
Zor durumda kalmasınlar,derse geç kalmasınlar v.s...
işin içinde olmasam farklı yorum yapardım ama......Ben de öğretmenim,haftanın 1 günü öğretmen arkadaşımla gidiyorum,sağolsun götürüyor okula kadar.Şimdi ben kötü biri mi oldum ?
Offf beğenmeme izin vermedi site, alıntılayarak beğendim:)
Bir de, herkes eşimin/sevgilimin karşı cinsle samimi olmasını istemem demiş. Belki sorun bendedir ama ben mutlaka en az bir samimi kız arkadaşı olsun isterim erkek arkadaşımın. Hayatta kızları yalnızca karşı cins, cinsellik unsuru değil de arkadaş olarak tanımış olsun isterim. Çevresinde kız arkadaşları/dostları olsun ki kadınlara nasıl davranılacağını küçükten öğrenmiş olsun. Onların acılarında daha önce onlara destek olmuş olsun ki sonradan başkalarını acıtmamayı öğrenmiş olsun. Bugüne kadar da samimi arkadaşına kaçan olmadı:)
Bir de "ben kocama müsaade etmem", "benim kocam asla müsaade etmez" gibi cümleler var. Ben sanırım babamdan sonra kimseden hiçbir konuda müsaade istemediğim için garip geldi bana. Koskoca insanların zaten nerede nasıl davranılacağını bileceklerini düşündüğüm için birinden izin istemek/ izin vermek kavramları bana çok yabancı:)
ulaşım sıkıntısı değil önemli olan.Sabah o kalabalıkta o kadar öğrenciyle ,insanla tıkış tıkış gitmek beni zorluyor.Yoksa 1 gün yol parası vermedim diye zengin olmaz insan.Ama bundan sonra gitmesem mi diye düşünmeye başladım
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Aynı istikamete gidiyorlar,hatta aynı okulda görevliler;
Ne var bunda ki?
Yol parası vereceklerine,arkadaşlarınında zaten hergün gittiği yere gidiyorlar...
Eşiniz onlar için ekstra benzin harcaması yapmıyor,gayet insani buluyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?