oooo ne bu yaaa bedenını koru ruhunu koru..beden bakıre kalsın ruhun bakıre kalsın..abartmıyormusunuz bıraz??ruh nasıl bakıre kalabılır?ruhumunda mı bılmedıgım bır yerlerınde zarı var?
ay yapmayın gozunuzu seveyım..
bırbırını seven ıkı ınsanın bırbırını arzulaması kadar dogal ne olabılır?hayvanlar bıle bırbırını arzularken ınsanlar mı arzulamayacak?ısteyen bunu farklı bır boyuta tasır ve cınsellık yasar ıstemeyen kendıne dur der..bıze ne Allah askına?
konu sahıbının konusma tarzı benı sınırlendıren..pısman olması daha dogrusu..bunda pısman olunacak hıc bır sey yok..bundan daha dogal da bır sey yok..nıye pısman oluyor?bunu anlamadım ben..madem pısman oluyor neden yapıyor veya..
ama yapmıs ama yapmamıs bana ne yaaa..kım kımınle ne ıstıyorsa yapsın benı ılgılendırmez kı..
evet canım.Kız bakireyse anlamayabilir ama deneyimli bir kadınsa anlar..
at gözlüğüyle bakmaya devam ederseniz ruhun da zarını ararsınız. herşeyin yeri ve zamanı vardır ve en doğrusu o anda olmasıdır. yoksa konu sahibi arkadaş gibi pişmanlığınızla kalırsınız.asıl meselenin bacak arasındaki milimlik bir zarın dokunulmazlığında değil ; insanın ruhunun dokunulmaz olmasının daha önemli olduğunu anlatır..... anlayana tabi
bence onemli olan bu isi imza atıp yapmak sanırım adam evlendikten sonra bırakıp gitse kimse bakireligim gitti diye sızlanmıyor ama bekarken yapıp bırakıp gitse bakireligim gitti diyor..ruhun bakire kalması dokunulmazlıgı hikaye insanlar cevre ne der beni ya kimse almazsa diye uzuluyor ve bir coguda bu yuzden yapmıyor zaten..konunun asıl amacı bu degilmi aman yapma adam seni bırakır gider sonra ne yapcan kimse almas seni..ben onceden de dedim bir kadın kendini sevmesi ve kendine deger vermesi lazım bu olduktan sonra yaptıgı hicbirseyden baskaları ne diycek diye dusunmez butun kadınlar boyle yapsa suan bu konu tartısılmaz bile
hayır aferin beklemiyorum yaptığımı ben bile affedemiyorum çok üzgünüm zaten teselli benimkisi nolur yeterince üzgünüm böyle şeyler duyunca küçümsenince hayattan soğuyorum zaten erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz ailem tanıyo bende onun alilesini tanıyorum erkek arkadaşımıda çok iyi tanıyorum ondan eminim güveniyorum ona asla beni yarı yolda bırakmaz zaten sadece kızlığım bozuldu hamilelik felan kaddiyen yok olamaz bu konuda eminim çünkü yaptım bir hata ama hatalardan ders almak önemli ben dersimi aldım geç olsada artık herşey için hakkımda hayırlısı umarım bunda sonraki hayatımda böle pişmanlıklar duymam
yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.
yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.
Tabiki yapması gereken evlenmek değil.
Ama birbirlerini çok seviyorlar ve evlenme planları yapıyorlarsa olur evlilikleri.
Ama hiç akıllarında böyle bir plan yoksa sırf beraber oldukları için bunu düşünmeye başlamışlarsa tabi o evlilikten hayır gelmez.
hadi diyorum artık ciddi yorum yapmiyim,bu konuda çok tartıştım bu sitede ama dayanamıyorum..bazı yorumlar resmen sok ediyor beni,katlanamiyorum..
kırmızı donlu kız sana 100de 100 katılıyorum..yazının altına imzamı atıyorum..
ama bazılarının git hemen evlen demesi..resmen sok etkisi yarattı bende..niye gidip evlensin?muhtaç mı?bu mu yani olması gereken?isteyerek değilde zorunluluk gibi evlensinler,o anlamsız zar parçasını geri mı getirecek evlilik?ne olacak alelacele evlenince?ne değişecek?
konu fake ya da değil..3 senedir beraber olduklarını yazmış ve birbirlerini sevdiklerinden bahsetmiş..ve bu birbirini seven iki insan cinsellik yasamış..çok mu enterasan?bundan daha doğal ne var bu dünyada?iki insan,birbirini seven iki insanın birbirini arzulaması değil mı doğru olan?baskalarını mı arzulamalari gerekirdi?tabiikide birbirlerini arzulayacaklar..
bizim bile göremediğimiz,hissetmedigimiz,dokunamadigimiz,var mı yok mu bile bilemediğimiz bir zar parçasının bu kadar dert olması..bana çok anlamsız geliyor..
cinselliğin erkek ve bayan arasındaki bu anlamsız ayırımından konuşmak bile istemiyorum daha çok sinirlerim bozuluyor!madem öyle madem ben kendimi saklamak zorundayim o zaman erkeklerde saklasın!bu ne perhiz bu ne lahana tursusu!ben kendimi herseyden sakinicam,sakliycam ama karsimdaki bu konuda master yapmış olacak yok yaaaaa?!başka bir arzusu var mi acaba beyfendinin?ben yaptığımda git evlen denilcek erkek yaptığında denilmiycek?!saçmalık başka bir şey değil..ya iki tarafta yapmiycak bunu evlenene kadar,ya da iki tarafta bu konuda eşit derecede özgür olacak!bu kadar basit!
konu sahibine gelince,o an bu pişmanlığı yasadigini hiç sanmıyorum,şimdi neden pismansin?bunu da anlayamıyorum..o an hersey gulluk gulistanlikti şimdi ne oldu?yaptın madem arkasında dur..sen yaptığının arkasında durmazsan kimseden destek fln göremezsin..madem kötü bir şey yaptım diyosun o zaman yapmayacaksın,madem yaptın o zaman kötü bir şey demiyeceksin!buraya böyle anlamsız bir konu açmayacaksın!sanki cocuk zorla senle beraber oldu!!yap yap yap sonra çok kötü bir şey yaptım de!!bekaretmis,zarmis bunlar benim hayatımda hiç bir zaman önemli bir yer kaplamadı,kaldı ki bende bakire falan değilim zaten.ama bir gün bile ay ben çok kötü bir şey yaptım diye de içimden geçirmedim,bir gün bile pişman olmadım.niye olayım?bende istemedim mı?istediim eee artık neyin pişmanlığını yasiycam?!
walla ya ben anlayamıyorum ya da bir problem var..hala bu tarz konuşmalar yaptığımıza inanmıyorum..
neyse yine dayanamadım ve yorum yaptım..yine o nadide ve güzel sıfatları almam umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?