Ben çok kötü birşey yaptım...

at gözlüğüyle bakmaya devam ederseniz ruhun da zarını ararsınız. herşeyin yeri ve zamanı vardır ve en doğrusu o anda olmasıdır. yoksa konu sahibi arkadaş gibi pişmanlığınızla kalırsınız.asıl meselenin bacak arasındaki milimlik bir zarın dokunulmazlığında değil ; insanın ruhunun dokunulmaz olmasının daha önemli olduğunu anlatır..... anlayana tabi

ruhun dokunulmazlığı mı?
bekaret gidince mi ruhun dokunulmazlığı gidiyo anlamadım benkafamçokkarıştı

bence onemli olan bu isi imza atıp yapmak sanırım adam evlendikten sonra bırakıp gitse kimse bakireligim gitti diye sızlanmıyor ama bekarken yapıp bırakıp gitse bakireligim gitti diyor..ruhun bakire kalması dokunulmazlıgı hikaye insanlar cevre ne der beni ya kimse almazsa diye uzuluyor ve bir coguda bu yuzden yapmıyor zaten..konunun asıl amacı bu degilmi aman yapma adam seni bırakır gider sonra ne yapcan kimse almas seni..ben onceden de dedim bir kadın kendini sevmesi ve kendine deger vermesi lazım bu olduktan sonra yaptıgı hicbirseyi baskaları ne diycek diye dusunmez butun kadınlar boyle yapsa suan bu konu tartısılmaz bile

Son düzenleyen: Moderatör:

e yani doğru söze ne denir ki

yorumların hepsini okumadım ama sana diyeceğim tekşey;hayattaa hiç kimseye hiç bişeye çokta fazla güvenme ''gelin ata binmiş yaaa kısmet demiş'' diye bi söz vardır olan olmuş ama bundan sonra dikkat et kendine yerimseniben

Evet kimimiz imza atılmadan, resmiyet olmadan mümkün olduğunca yaşamamak isteriz.
Kimimiz de imzayı önemsemeyiz.
Herkes fikrini söyleyebilir ama kimse bir başkasının fikriyle dalga geçemez.
Bir kişi çok kötü bir şey yaptığını düşünüyorsa önem veriyor demektir,
Bu durumda da ona göre yorumlar gelir.
Kimse de bu görüşle dalga geçemez, zıt görüşün de önem vermeyenle geçemeyeceği gibi.

Vurun kahpeye yapılmış..insanları kınayanlar bunu yaşamadan ölmezmiş..evliler ya da bakire evleneceğinden %100 emin olup , taş atanlar. ılerde kızınız olursa bunu yaşamayacağından ne kadar eminsiniz. Konu fake bile olsa yorumlar gerçek. Yazdıklarım da buna istinaden zaten.

kim kimi kınamış ? herkes fikrini söylüor bekaretin önemi olduğnu savunanlar kadar olmadığınıda savunanlar mevcut. herkesin şahsi görüşleri. konu sahibi de zaten doğru olmadığını biliyor. zaten güveniyorum erkek arkdaşıma diyor. evlenirler işte. yapması gereken de bu zaten.

yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.

yapması gereken evlenmek mi? ben bunu kabul etmiyorum böyle bişeyi yaşadı diye kendini o insana mecbur ve mahkum hissetmesi bezı gerçekleri görmesini engeller ve daha çok pişman olacağı hatalar yapmaya iter.

katılıyorum.evlilik mecburiyet üzerine asla olmamlı.
bekaretim gitti,mecburum diyerek evlenilirse o evlilik baştan yanlış başlamış olur.

Moon arkadaşımızın dediği çok mantıklı aslında.

Çok doğru bir noktaya parmak basmış tebrik ediyorum.

Ha evlenmeden önce beraber olmuş ayrılmış,ha evlendikten sonra boşanmış ayrılmış.

Tabiki yapması gereken evlenmek değil.

Ama birbirlerini çok seviyorlar ve evlenme planları yapıyorlarsa olur evlilikleri.

Ama hiç akıllarında böyle bir plan yoksa sırf beraber oldukları için bunu düşünmeye başlamışlarsa tabi o evlilikten hayır gelmez.

demeye çalıştığım da tam anlamıyla bu zaten

arkadaşın fikride bu zaten. yanlış bişeyaptığını kendisi söylüyor . alesi bilse neler olacağını diyor. bu kişiye ne denir? evlenmeli tabiki.

cinselliğin yasaklandığı ve ayıp görüldüğü toplumlarda ne yazıkki gizli eşcinsellik, aile içi yanlış ilişkiler tacizler ve hatta doğuda gördüğümüz gibi hayvanlarla ilişkiye girenler bile oluyor. o yüzden ben yadırgamıyorum bir kızın erkek arkadaşıyla cinselliği yaşamasını. Yanlış anlamayın ben evliyim ama bana göre çok da garip birşey değil eğer doğru kişiyle yaşanırsa. insanın hayat tarzına da bağlı ama bu arkadaşın sanırım kendisi ailesi ve çevresi bu durumu pek de kaldıramaz. Ben ıstanbul'luyum çooook KAŞARların olduğu okullarda okudum. onların yanında bu kızcağız süt dökmüş kedi kalır.

yerimsenibenolumunekankayizsmile

Su konuda sadece diyebilecegim bazı seylerin iki kisi rızasında yasanmasıdır .. Siz yasadınız ve pisman oldunuz ama elden birsey gelmiyor gördügünüz gibi hem zaten bazı seyler yasanıyormus aranızda bir zarı neden bu kadar sorun ettiniz ki? Herkes bir kisiyle yasamak ister o kisinin evlenecegi insan olmasını ister seviyorum ki yasamısım ..

Yasayanı yadırgamam kendisi bilir sonucta bana düsmez onu yargılamak !! Ama en cok kızdıgım konu aa iste evlenemezsin seni kimse almaz vs.vs. Ben insan yasıyorsa namusu icin (kızlıgı) icin yasıyor diyeni bile duydum o gidince öl istersen diyeni bile duydumm ..!!

Ama erkegin elinin kiridir hep kadınlar kendinizi kullandırmayın aman öpmesin aman dokunmasın zaten 3 günlük tanıdıgınız insanın eline yapısacak degilsiniz ..

Böyle birseyi yasarsam kendi istegimle dogru insanla yasamak isterim en önemliside budur bence ve hep söylerim erkekler hani acılmamıs gonca el degmemis kız isterler ya kendileri baskalarıyla gezer tozar ama acılmamıs gonca ile evlenirler .. O goncalar neden aa ben kendimi sakladım esime ama o uzman bu konularda demiyor ..

Ya ben kendim gibi birini isterim mesela ben yasamadıysam oda yasamayacak ben neden yasayınca ar,namus oluyor da kendisinin eglencesi oluyor o erkek yapar diyorlar ..Çok üzgünüm çoook

Ben neden baskasıyla bedensel temas eden erkegi kabullenecegim!! O kaldıramıyor da ben neden kaldırmak zorundayım ha bir de erkek tecrübe ediniyor vs.diyorlar iyice kıl oluyorum neyin tecrübesiymis o ufff ya saygı duyacak hiicc kurcalamayacak yada o da kendini saklayacak karısına ..kötükedihüso

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…