Ben çok kötü birşey yaptım...

bu durumda ,2ci evlilikler ve de çocuklarda olmasın.
nede olsa o çocuk iilk eşin değdiği yerden çıkıyor.

böyle mantığa böyle cevap işte.

Sizin genelleme yapıp ve gereklilik gösterip kendi yargılarınızı keskin bir dille söylemenizdi yanlış olan.

Yorumunuz sert görünüyor sadece. Bunu kim okursa öyle anlar.

Şimdiki yorumunuz daha açıklayıcı ve üsluplu olmuş. Önce bu yorumunuzu görseydim tepki göstermezdim.

Ama gelinliği bakirelikle eşleştirmeniz hoş olmamış. Herkesin şahsi fikri ve seçimleridir tabiki buna birşey diyen yok,ama genelleme ve gereklilik yapmanız çok çirkin ve ağır kaçmış.

ha bu arada erkeğin bakirliğini nasıl anlayacağız. madem ondada ilk aranıyor.
yada arayanlar açıklasın.
nasıl anlıyorlar.

nasıl anlıyorlar.

Hiç işte... Ama olsun,erkek yapabilir o yaptı diye kadınlar yapmamalı,o gelinliği bakire giymeli!

bu durumda ,2ci evlilikler ve de çocuklarda olmasın.
nede olsa o çocuk iilk eşin değdiği yerden çıkıyor.

böyle mantığa böyle cevap işte.

Evlilik başka, kimse boşanmak için evlenmez ki. Sonuçta o insanla aranızdaki bağ sevgilinizle olduğu gibi olmuyor. Aynı yastıkta kocama sözü veriyorsunuz. O bambaşka bir durum.

Herkesin kendi fikri, ilk yorumumda "bence" demeyi unutmuşum. yerimseniben

Sevgiyle kalın. a.s.

haa imza olunca oradan çocuk çıkabilir. olmayınca bebek rahatsızolur.
tabii tabi öyledir:roflol:
ay yine gülmekten yarıldım.
oyyyyyy

nasıl anlıyorlar.

bebekken p..lere yapay zar yapılsın sempatiksalakcinni

yapıversinler canım zar bu möhüm mesele..
zaten başka da derdimiz yok..

dış borcumuz yok,hatta alacağımız var, ülkecek refah düzeyimiz bir harika; bir elimiz yağda, bir elimiz balda, suç oranımız yok denecek kadar az.. tecavüz yok,minicik bebeleri taciz edenimiz,çalanımız çırpanımız yok, adam öldürmek mi o da ne ?

tek bir derdimiz var , o da kadınların zarı..
talihsiz türüz vesselam..

kadın bekaretine takmak, kadının toplumsal ve ekonomik hayatın gerisinde tutup onu zekadan,eğitimden,bilimden soyutlayıp,,, sadece ete ve kemiğe indirgeyip bir toplumu erkeklerin tekeline sokmaktan, bu ülkeyi sadece erkeklerin yaşam alanı olarak kullanmaktan başka da bir şey değildir.

biz zar peşinde koşarken,bir yandan da ülkece açlıktan kıvranıyoruz ..
ya diğerleri?

kusura bakma arkadasım yazmayayım bu konuya diyordum. senin lafınla ilgili bir espri yapasım geldi.. sonra da tutamadım kendimi Şeniz
tüm yazı sana denk geldi

nasıl anlıyorlar.

Sanırım o da şöyle anlaşılır..ılk birlikteliği olan erkek acemidir,eroksiyonunu uzun süre koruyamayabilir ve erken boşalır..Ama deneyimli erkekse bu durum daha az görülür ya da çok seyrek rastlanır...( aradığımdan değil,zati evliyim :) )

ama bunun başka yöntemleride var.
mastır,hatta doktora, yapmışsa devamlı...sempatiksalakcinni.
ayy,çok terbiyesizleştim ben:roflol::roflol:

ama bunun başka yöntemleride var.
mastır,hatta doktora, yapmışsa devamlı...sempatiksalakcinni.
ayy,çok terbiyesizleştim ben:roflol::roflol:

Mastır yaparken olan durumu bir kadınla birlikte olurken gibi aynı değil..Kadınla birliktelikte acemilik çekilir,yani yaptığı mastır kadınla olan birliktelikteki acemiliği gidermez .isterse günde 24 saat mastır yapsın.Kadınla olurken heyacanlanır..

canımcım bu kişiden kişiye göre değişir.bazen acemi olurda deneyimli görünebilir yada deneyimli olurda eşinin yanında heyecanlanıp acemi gibi görünebilir.
bunun kesin anlamak çok zor.
birde karşıdaki bakireyse hiç mi hiç anlamaz.

Kız bakireyse anlamayabilir ama deneyimli bir kadınsa anlar..

Kız bakireyse anlamayabilir ama deneyimli bir kadınsa anlar..

aklinialirimsmile
Elbette anlar Adaegem liyadoram ...
Düşünsene erkekler bakire bir kız ile sonradan diktirmiş kız arasındaki farkı anlıyormuş tavırlarından.
Bunun gibi birşey... Deneyimli bir kadın da bakir ile deneyimliyi anlar sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…