Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

Hayır hayır anlatmak için anlatmadım benim muhabbetim bu konuda biraz sıkıntılı onu yazdım yukarda onu okudunuz sandım

Birgaripinsan

Birgaripinsan

Ayrıldıktan bir süre sonra muhtemelen başka sebepten bilemiyorum artık ölmüş o

Yaşamış olmam değil yalan söylemem problemmiş. Yalan kısmı da bakireyim demedim ben kaç kişi oldu vs vs
Asıl problem yaşamış olman emin ol. Sana tabii ki öyle söylemeyecek, seni manipüle ederek konuşturdu ve asıl problemin bir şeyleri eksik anlattığın olduğunu söylüyor. Benim uzun yıllardır ilişkim var aynı evde yaşıyoruz sayılır benim evliliği çok lazım görmeme düşüncem sebebiyle henüz evlenmedik ilerde o da olur kısmetse. Ben ilk cinsel birlikteliği bu erkek arkadaşımla yaşadım ve biz birlikte olduğumuzda benden kan gelmedi. Daha önce de aramızda geçmemişti hiç biriyle birlikte oldun mu konusu falan. Kan tuvalete gidip peçeteye sildiğimde bir iki damla bulaştı sadece. Ertesi gün ben erkek arkadaşıma dün kanamam olmadı ama ben ilk kez seninle birlikte oldum bilmeni isterim dedim. Bana bunu belirtmene gerek yok sen ne yaşamış ya da yaşamamış olursan ol senden akacak iki gram kan benim sana olan bakış açımı değiştiremez dedi. Sonrasında bir an bile geçmedi aramızda konu ki erkek arkadaşım temel olarak ataerkil bir ailede yetişmiş birisi. Yani gerçekten sevdiklerinde her şeyi kabullenmenin bir yolunu buluyorlar emin ol. Senin karakterini 2-3-5 kişiyle birlikte olmuş olman belirlemiyor. Sen onun görüp beğenip etkilendiği kadınsın hala. Sana bakış açısı bununla değişebiliyorsa zaten bu olmasa da başka sorunlar yaşardınız ilerde merak etme.

Canını hiç sıkma, ne kadar üzülürsen üzül her şey bir süre sonra geçiyor. Kalbi temiz olan herkes sevmeyi ve sevilmeyi hakeder. Seni sen olduğun için sevecek biriyle karşılaşırsın umarım. Ama bir daha da çok açık fikirli bile gibi dursa erkek arkadaşlarına anlatma bu kadar detay. Utanılması gereken bir şey olduğundan değil anlatmaya gerek olmadığından.

Evet suçlusunuz, hem bu kadar detay vermek doğru mu diyosunuz hem de çok ısrar edince söyledim diyosunuz. Madem söylememek gerekiyor neden söylediniz hadi söylediniz niye ezilip büzülüyosunuz? Öküz ne anlar kalbin gibilerle karşılaştan, durum böyle böyle senden öncesi seni ilgilendirmez beğenmediysen herkes kendi yoluna diye postanı koy olayı kapat. Ağlıycaksa o ağlasın.

Korkunç birinin elinde oyuncak olmuşsun.

Hiç uyuyamadım gece boyu hiç
Bir kadınlar içgüdüşel olarak bu traz sonrunlu kişilere daha çok aşık olma eğilimindeyi maalesef
.şeker gibi adamlara aşık olma ihtimalimiz düşük.ya da bunlar gibi davranmadıkları için farkedemiyoruz sevdiğimizi.

Birine o kadar büyük bir iyilik yapmışsın ki seni cehennem kapısından döndürmüş haberin yok.
Ayrıca yalan söylüyor. Önemsemeyen adam kaç kişi oldu, o oldu mu bu oldu mu sormaz. Soruyorsa önem veriyordur. Arkana bile bakma sakın. Hayatın cehennem olacakmış kurtulmuşsun.

Çok iyi olduğumuzu sanıyordum. Kendimi iyi bir partner sanıyordum. Geçmişimde yaşadığım şeylerin böyle gün yüzüne çıkması kendimi suçlu hissettirdi. Şimdi gece arkadaşına kanka çocuk aldırmış mı dedi? Bunu benden sakladı da yalan söyledi mi dedi? Kendisi de bunu yapıp sırf relax bir şekilde söyledği için suçsuz mu oldu? Hadi kaldıramadı bitirmeden bana takılma teklifinde bulundu ben her yerden silince Arkadaşıyla gece story atarak ben mesaj yazdığımda numaramı silmekle cevap vererek üzerine gene göndermeli arabada şarkılar attılar beraber ben kendimi çok kötü hissediyorum geçmeyecek sanki bu utanç yalancı hissediyorum kendimi

Çok kıvranıyorum şu an acıdan

Çok kıvranıyorum şu an acıdan
ayrılık acısı yaşaman normal. Ama şunu sürekli kendine hatırlat. Devam etseydi mutlu olamayacaktın. O kavranma tüm hayatın boyunca devam edecekti. Gerçekten sana değer veren seni seven düzgün bir adamla tanışınca bu olayı hatırladığında şükredeceksin.
Benim de geçmiş takıntılı bir eski sevgilim vardı. Ben direkt cevap vermeyeceğim diyince kavga ederdi benle. Ayrıldık. Üzüldüm evet. Ama iki sene sonra eşimle tanıştım. Ne geçmişi sordu, ne merak etti. Bir gün olsun kaç sevgilin oldu demedi 11 yıldır beraberiz. İyi ki diğer ayıyla olmamış diye şükrediyorum şimdi. Sen de gün gelecek bunu yaşayacaksın. Dik dur, ararsa asla muhattap olma. Mutluluk vermez o.

Hicbir erkege gecmisini anlatma kendileri süt oluyor tertemiz .ama senin gecmisin unutulmuyor baskilasa bile bisey olmadi de .yakislasmayada herkes sen gibi abazami benim kendime deger veriyorlardi diyin dahada sormaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…