Manyak mı, deli mi, sapık mı, takıntılı herif, derdi ne ki yalvarıyo, didikliyo, zorluyo?Bana sordu başında yalvararak sordu kaç kişi oldu söyle vs ya söylemek istemedim yalan söyledim kaç kişi olduysa oldu şu an sen varsın sana ihanet etmedim. Sonra zorlaya zorlaya öğrendi bezdim söyledim bana yalan söyledin dedi iğrenç duruma geldik ayrılmadık barıştık. Sonra başka çok özel bir konu daha var onu üsteledi üsteledi gene söylemek istemedim gene üsteledi söyledim gene yalan söyledin oldu. Tek yapmak istediğim şey ona geçmişimi silip onunla bir hayat kurmak istediğimi ve gündemde asla eskiyle alakalı bir şeyin olmamasını istememdi yemin ederim ki yalan söylemek için yapmadım. Bu yüzden bitti diye kendimi aşırı kötü hissediyorum ben kendimi kusurlu görüyorum
Bir de, şu an sağlıklı düşünmüyor ve yazılanları görüp algılayamıyorsun bence. Hep aynı cevaplar.. bi durup azıcık sakinleşip öyle baştan okur musun hepsini. Ölmek istiyorum, yalan söylemedim deyip duruyorsun zira.Bana sordu başında yalvararak sordu kaç kişi oldu söyle vs ya söylemek istemedim yalan söyledim kaç kişi olduysa oldu şu an sen varsın sana ihanet etmedim. Sonra zorlaya zorlaya öğrendi bezdim söyledim bana yalan söyledin dedi iğrenç duruma geldik ayrılmadık barıştık. Sonra başka çok özel bir konu daha var onu üsteledi üsteledi gene söylemek istemedim gene üsteledi söyledim gene yalan söyledin oldu. Tek yapmak istediğim şey ona geçmişimi silip onunla bir hayat kurmak istediğimi ve gündemde asla eskiyle alakalı bir şeyin olmamasını istememdi yemin ederim ki yalan söylemek için yapmadım. Bu yüzden bitti diye kendimi aşırı kötü hissediyorum ben kendimi kusurlu görüyorum
Kusurlu değilsin, söylemek istememekle yalan söylemek de aynı şey değil. Düzgün bir insan değilmiş, işin özü bu. Üzme kendini. Bakire değilsin, birlikte de olmuşsunuz, ondan önce kaç kişi oldu, hangi pozisyonlarda takıldınız kısmı onu hiç ilgilendirmez. Bundan sonraki ilişkilerinde daha dik ol, ben sormayacağım sen de sormayacaksın de ve kestirip atBana sordu başında yalvararak sordu kaç kişi oldu söyle vs ya söylemek istemedim yalan söyledim kaç kişi olduysa oldu şu an sen varsın sana ihanet etmedim. Sonra zorlaya zorlaya öğrendi bezdim söyledim bana yalan söyledin dedi iğrenç duruma geldik ayrılmadık barıştık. Sonra başka çok özel bir konu daha var onu üsteledi üsteledi gene söylemek istemedim gene üsteledi söyledim gene yalan söyledin oldu. Tek yapmak istediğim şey ona geçmişimi silip onunla bir hayat kurmak istediğimi ve gündemde asla eskiyle alakalı bir şeyin olmamasını istememdi yemin ederim ki yalan söylemek için yapmadım. Bu yüzden bitti diye kendimi aşırı kötü hissediyorum ben kendimi kusurlu görüyorum
Hayır görüyorum zaten burda biraz konuşunca içim açıldı. O kadar çok suçlandım ki üzerimden atmakta çok zorlanıyorum birde suçlanıp kendisini haklı gördükçe ben böyle olup o hiç takmadıkça çok üzüldüm çok teşekkür ederim herkese yorumları içinBir de, şu an sağlıklı düşünmüyor ve yazılanları görüp algılayamıyorsun bence. Hep aynı cevaplar.. bi durup azıcık sakinleşip öyle baştan okur musun hepsini. Ölmek istiyorum, yalan söylemedim deyip duruyorsun zira.
Algınla oynamasına, kişiliğine saldırmasına izin verme. Böyle ayılar laftan, iyilik güzellik dürüstlükten anlamaz. Yalana takılmış ayağına karakterli numarası çekiyor sana ama emin ol beş para etmez biri. Bekaret önemli ise, o da ona göre yaşasaydı. Kendine mübah, başkasına günah, oldu. Karakter sahibi biri olsa, kabullenemedigi şeyler olsa bile efendice bitirir, yoluna gider, böyle triplere girip karşıdakine pislik muamelesi yapmaz. Igrenc biri cidden, tek kelimeyle. Eminim ki sorunlu, başka neler neler yapar devam etseniz. Romantik anlardaki güzel sözleri seni düşündürüp üzmesin, esas yüzü bu yaptıkları.Hayır görüyorum zaten burda biraz konuşunca içim açıldı. O kadar çok suçlandım ki üzerimden atmakta çok zorlanıyorum birde suçlanıp kendisini haklı gördükçe ben böyle olup o hiç takmadıkça çok üzüldüm çok teşekkür ederim herkese yorumları için
Böyle bir facia yaşayan insan tabi ki anlatmak istemez. Bu senin özelin. Hiç üzme kendini kurtulduğuna şükret akıl hastasıymış belli ki, manipüle etmek için her şeyi yapmış.Olayın özü ben cinsellik konusuna çok karşı biri değilim ve inançlı biri de sayılmam. Olayın özeti aslında eski nişanlımla yaşıyorduk fakat onunla sonradan olayların seyri değişti ve insanlıktan çıktı istemediğim bir dönemde benimle beraber oldu zorla bildiğiniz zorla hani şiddet vs ve o birliktelikten ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Lütfen bir cana kıydın falan demeyin ben onu dünyaya getiremezdim isteye isteye de yapmadığım bir günden, daha sonra bu konu yüzünden etrafına duyurdu ve arkadaşları tarafından da rezil bir şekilde tehdit edildim ve ben bu konuyu anlatmak istemedim ona beni zorlaya zorlaya öğrendi ve benden bunu nasıl saklarsın diyerek ayrıldı bana bu teklifle geldi. Ben inanın zor dönemler atlattım o dönemleri konuşup açmak istemiyordum ve kendimi şu an gene o dönemlerde buluyorum lanet olsun ölmek istiyorum
Gerçekten yaşananlara üzülmüş bir insan böyle davranmaz, adam hastalıklı bir karakter, üzüldüğüne değmez. Manipülasyonunu yememişsin o yüzden gurur yapmış saldırıyor, hepsi bu kadar. Yaptıkları kendi ezikliğini bastırmak için, seni istediği pozisyona sokamamış. Kıyamam sana ya, çok iyi insanlara layıksın, bunun için yıpratma kendini, işkence gibi bir hayattan kıl payı yırtmışsınBak sabah bitti dedik akşamına gitmiş arkadaşıyla içmeye ben bu iğrenç teklifi yüzünden sildim her şeyini sosyal medyadan falan arkadaşı bende ekli diye ordan gülerek fotoğraf attılar story sonra ben burda kafayı yedim hiç mi acıma da saygısı yok diye bide sabah demiştim hastayım bugün diye onu bile sallamadan. Mesajıma görüldü atıp numaramı sildi oda. Aradım açmadı arkadaşına yazdım hooop bir story daha arabadan şarkılar falan bende arkadaşını da sildim daha ne ararım ne yazarım kendi kendimi yer dururum
Geçeceğine inanıyorum tabi ama çok taze ya zaman gerek çok zaman gerekGerçekten yaşananlara üzülmüş bir insan böyle davranmaz, adam hastalıklı bir karakter, üzüldüğüne değmez. Manipülasyonunu yememişsin o yüzden gurur yapmış saldırıyor, hepsi bu kadar. Yaptıkları kendi ezikliğini bastırmak için, seni istediği pozisyona sokamamış. Kıyamam sana ya, çok iyi insanlara layıksın, bunun için yıpratma kendini, işkence gibi bir hayattan kıl payı yırtmışsın
Saklamadım ki uzun ilişkimi nişanımı anlattım yaşadığım anlatılması gerekenleri de anlattım. Oda bana anlattı ama o daha detay vere vere anlattı bana da kaç kişiyle beraber olduğumu sordu ben bunu cevaplamak zorunda mıyım söylemedim inkar ettim yalancı oldumKimseye detaylarıyla hesap vermek zorunda değilsin, ama detaylara inmeden iki tarafın da ilişkilerini bilmesi bence en doğrusu.
Yalancı asla değilsin canım böyle bir anlatmama detay vermeme hakkın var. Herkesin vardır.Bir önceki arkadaşın dediği gibi istediği pozisyona sokamadığı için kudurmuş.Saklamadım ki uzun ilişkimi nişanımı anlattım yaşadığım anlatılması gerekenleri de anlattım. Oda bana anlattı ama o daha detay vere vere anlattı bana da kaç kişiyle beraber olduğumu sordu ben bunu cevaplamak zorunda mıyım söylemedim inkar ettim yalancı oldum
Tum yorumlara bakamadim. Neler yasamissiniz boyle. Kendinize boyle pislikleri layik gormeyin, uzulmeyin bile sevinin, kurtuldum ruh hastasindan deyin. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama 41 yasindayim hic bi iliskimde ne hayatina kac kisi girdi diyen oldu, ne ne yasadin anlat diyen oldu. Cunku yaptirmam, sormaya cesaret eden kapida bulur kendini. Cok cok uzuldum, kendi kiymetinizi bilin, iyisiyle kötüsüyle yasadiklariniz sizin ozeliniz kimseye anlatmak zorunda degilsiniz. Kendinizi ezdirmeyin.İyi seninkinde en azından midem almıyor diyip ayrılacak karakter varmış. Benimkinde ben sana karşı artık bomboş bir adam olacağım takılmayı kabul edersen burdayım etmezsen gidebilirsin dedi özetle ayrılmadı bile hala derdi başkaydı ayrılsa saygısını yitirmezdi en azından
Kimse kimseye tüm flörtlerini anlatmak zorunda değil, bence sadece uzun bir ilişki yaşadıysa "şöyle bir ilişkim oldu" demesi yeterli.Saklamadım ki uzun ilişkimi nişanımı anlattım yaşadığım anlatılması gerekenleri de anlattım. Oda bana anlattı ama o daha detay vere vere anlattı bana da kaç kişiyle beraber olduğumu sordu ben bunu cevaplamak zorunda mıyım söylemedim inkar ettim yalancı oldum
Böyle bir facia yaşayan insan tabi ki anlatmak istemez. Bu senin özelin. Hiç üzme kendini kurtulduğuna şükret akıl hastasıymış belli ki, manipüle etmek için her şeyi yapmış.
28 yaşındayım ergen gibi davrandım bi dik durup sen kimsin de soruyorsun diyemedim ilk başta öyle bir çizgim vardı sonra onu koruyamadımTum yorumlara bakamadim. Neler yasamissiniz boyle. Kendinize boyle pislikleri layik gormeyin, uzulmeyin bile sevinin, kurtuldum ruh hastasindan deyin. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama 41 yasindayim hic bi iliskimde ne hayatina kac kisi girdi diyen oldu, ne ne yasadin anlat diyen oldu. Cunku yaptirmam, sormaya cesaret eden kapida bulur kendini. Cok cok uzuldum, kendi kiymetinizi bilin, iyisiyle kötüsüyle yasadiklariniz sizin ozeliniz kimseye anlatmak zorunda degilsiniz. Kendinizi ezdirmeyin.
Asla anlatma asla. Ne münasebet ya.Saklamadım ki uzun ilişkimi nişanımı anlattım yaşadığım anlatılması gerekenleri de anlattım. Oda bana anlattı ama o daha detay vere vere anlattı bana da kaç kişiyle beraber olduğumu sordu ben bunu cevaplamak zorunda mıyım söylemedim inkar ettim yalancı oldum
Bağlandıkça sordu
Güya çok medeni olduğunu iddia ediyordu yalan söylemeyip dürüstçe anlatsan böyle olmazdık güvenim gitti dedi yaptığı başka hiçbir açıklama yokBirinci kural- asla ama asla geçmişi heleki detayları ile anlatma. Bilmek hakkı evet ama üstü kapalı anlat geç. Şöyle aşıktım, böyle seviştik, oyle fedakarlıklar yaptım falan NO NO NO.
ikinci kural- Retroaktif kıskançlık (partnerin geçmişine duyulan takıntılı kıskançlık) sahibi bireylerden uzak dur.
çok haklısınızSaglikli bağlanin bence. Birine bağlanmak demek kendinize sacma sapan davranilmasina izin vermek demek degil.
Hayat en iyi ogretmendir, hepsi geride kalacak bundan sonrasi icin yasadiklarinizdan ders cikarin, asla izin vermeyin, hepiniz cok kiymetlisiniz. Sizi siz oldugunuz icin seven, deger veren insanlar ciksin umarim karsiniza.28 yaşındayım ergen gibi davrandım bi dik durup sen kimsin de soruyorsun diyemedim ilk başta öyle bir çizgim vardı sonra onu koruyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?