• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok mutsuzum

ferhatt

bebeğim melek oldu
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
2.128
12
66
Diğer
merhaba bayanlar ben 24 yaşında yaklaşık 8 yıldır evli ve 2 çocuk annesiyim. eşimle severek evlendik ailemin karşı çıkmasına rağmen sevdiğim için evlendim. ama çok pişmanım. eşimle aramızda 9 yıl var beni çok seviyordu. bende olgun diye beni mutlu eder diye sevdim ama çok değişti ilk yıllarımız çok güzel geçti hatta anneme bile dedim bak siz yanıldınız ben çok mutlu oldum hatta herkes derdi, bak yaşı küçük olmasına rağmen evi çevire biliyor 18 yaşında anne oldum. oğlum oldu çok mutluyduk ne olduysa yaklaşık 3 yıldır mutsuzluk çöktü üzerimize artık birbirimizi anlayamıyoruz. fikirlerimiz zıt birbirine hiç bir şeklide uyaşamıyoruz. aslında benim sebebim var ya, onun ne sebebi var peki bana yaptıklarını unutamıyorum. beni aldattı. hiç aklımda çıkmıyor birgün bile ben haketmemiştim. onu çok seviyordum. ama malesef o büyük sevgiyi bitiyor artık herşey çok değişt.i ben bile kendimi tanıyamıyorum. zaten aldatma olayı bende çok ağır yara bıraktı. oğlum için ,mücedele ettim geçer dedim. ama yaklaşık 5 ay kayınvaldemler görümcem bizdekaldıla.r baktım eşim yine değişti annesini yanında bana tavırlı sanki o değilde bir yabancı vardı kaynanam sürekli kaırşıyordu. bana eşime ne desem annem orda ona söyle nereye gitsen, annemeden izin al ben alışmamıştımki, çünkü gelin olduğumdan beri onlarala yaşamamıştım. anca misafir gibi gidip geliyorduk. birbirimize zoruma gidiyordu. ondan izin almak bende gitmiyordum. zaten kadın evime iyice sahiplendi oğlumun evide başka bişey demiyordu. kendi evimde yabancı gibi hisediyordum.kendimi annesiye küçük bir tartışmamız oldu bende sırf annesine cevap verdiğim için eşim bana vurdu bende dayanamadım. kaynanama hep huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun dedim bi kere daha vurdu canım çok yanmıştı bende annemi aradım anlatıım annesi için bana vurdu diye annem onu aradı sen niye yaptın anneme saygısı yok annemi evde istemiyor falan filan neyse kaynanamlar zaten gitti düzelir sandım ama hiç bişey eskisi gibi olmadı bana karşı çok soğuk hiç konuşmuyor artık konuşalım dedim niye böyle yapıyorsun yapma yazık yuvamızı bozmayalım herkes kendine yok diyor sen anneme cevap vermişsin, huzurumuzu bozuyorsun. demişsin ben hiç bişey olmamış gibi davranamam sana anca yapmacık davranırım. başka bende beklentin olmasın dedi. bende senin sevginede ihtiyacım yok dedim. oof çok kötüyüm oğlum bile anlıyor ya hata dedim çocuğun yanında böyle yapma diye yok herkes annasına bu kadar düşkünmü bide bana en son kulandığı kelime çok zoruma gitti. elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam ded.i ben biliyorumki eşim böle şeyler bilmez ailesi anlatmıştır. bende donları ALLAHA havale ediyorum benim içime bu kadar acı verdikleri için sütüm bile gelmiyor üzüntüden kıızımı emziremiyorum. yaşım daha 24 ama çektiklerim 40 yaş gibi eşimden nefret ediyorum. seven insan sevdiğine bunları yapmaz ama içinde sevgi kalmışsa benim malesfe kalmadı. galiba, ben çocuklarım için duruyorum. yoksa çekip giderdim oofffff sizce bende eşim gibi yapmacıkmı davranayım yoksa içimden geldiği gibi uzun oldu kusura bakmayın ama rahatladım.

Son düzenleme:
siz çok fedakar davranıyorsunuz.. ama aynı şeyi eşiniz için söyleyemem... lütfen kusura bakmayın ama canı cehenneme... o kadar ortayı bulmayı çalışıyorsunuz ama nankörlük yapıyor. aileniz ne diyor

Son düzenleme:
siz çok fedakar davranıyorsunuz.. ama aynı şeyi eşiniz için görmedim... lütfen kusura bakmayın ama canı cehenneme... o kadar ortayı bulmayı çalışıyorsunuz ama nankörlük yapıyor. aileniz ne diyor

aslında annem ilk karışmadı biz istemedik evlendin ama anne yüreği dayanamıyor işte arkandayız diyor destek veriyor

Harfler salata gibi girmis birbirine cok zor okudum!

Esimden nefret ediyorum demissiniz ama bence seviyorsunuz
Yoksa ihanete bile katlanamazdiniz.
İyi düsünün eger yapmacik davranirsaniz (evcilik oyunu oynamiyorsunuz sonucta)
Sadece kendinizi üzersiniz bu sekil yasamakla.
Erkekler cok vurdumduymaz oluyor, sadece daha cok yipranirsiniz.

Bence konusmayin, yanina yaklasmayin, uzak durun ondan.
İyice kendini vazgecilmez hint kumaşı zannetmiş.

böyle hissetmen çok normal,mutlu olsan şaşırtıcı olurdu.çünkü daha çocukken evlenmişsin.16 yaşında evlenir mi bu devirde üstelik de ailen de istemiyorken.tamam çok sevmiş olabilirsin ama flört,söz,nişan derken bu süre az 21-22 yaşına kadar uzatılmalıydı.keşke böyle yapsaydınız,yine çocuk yaşta 2 çocuk,ben olsam daha da fazla çıldırırdım.sadece bunlar bile yeter ama bir de aldatılma+dayak+kaynana sorunu.şimdi diyor musun ailem haklıymış diye ilk başta dememişsin ama şimdi demelisin bence.
yapacağın şey ise bence biraz olayları zamana bırakmak,sonra da eşinle güzel bir dille konuş,hissettikleri anlat.kvalideni asla ona kötüleme daima kötü sen olursun.eşine yaklaşım biraz daha ılımlı ve pozitif olsun.eğer aldatılmayı yaşadıysan ya terkedersin ya kabullenirsin.sen kabullenmişsin ama eşine nefret dolusun bu da her haline yansıyordur,eşin de sana da soğuklaşıyordur bu durumda.eğer çekip gitmeyeceksen "eşime nefret doluyum" deme ve kendini de doldurma,affetmeyi ve onu yeniden sevmeyi dene.nefret dolu bir şekilde nasıl aynı yastığa baş koyuyorsun?

yapmacık davranmyın tabiki ama eşiniz sonradan annecimi oldu

çocuklarnız küçük sanırım , üstelik aldatılmış bir hanımsınız

hem suçlu hem güçlü erkek tablosu,maalesef k.valideler

ogullarından kopamadıkları için(kopsunlar demiyoruz ama bu şekilde de karışmak olmaz)

gelinlerinin açıklarını yetiştirmede üstlerine yok bence biraz sabredin

egerki tavırları daha çok değişti yada evliliğin ne demek oldugunu iyice idraak ederse yuanızı kurtarırsınız

ama değişmezde iyice zıvanadan çıkarsa çaresine bakarsın cnm yapacak işey yok

madem sen elalemin kızısın onun gözünde sende elalemin oğlu olarak görürsün...

Harfler salata gibi girmis birbirine cok zor okudum!

Esimden nefret ediyorum demissiniz ama bence seviyorsunuz
Yoksa ihanete bile katlanamazdiniz.
İyi düsünün eger yapmacik davranirsaniz (evcilik oyunu oynamiyorsunuz sonucta)
Sadece kendinizi üzersiniz bu sekil yasamakla.
Erkekler cok vurdumduymaz oluyor, sadece daha cok yipranirsiniz.

Bence konusmayin, yanina yaklasmayin, uzak durun ondan.
İyice kendini vazgecilmez hint kumaşı zannetmiş.

ben de hep tam tersini düşünürüm.seven insan ihaneti affedemez bana göre ,kaldırmaz hazmedemez çünkü.sevmeyen insan için ise aynı hayat standartı devam ettiği sürece ne farkeder ki?

aslında annem ilk karışmadı biz istemedik evlendin ama anne yüreği dayanamıyor işte arkandayız diyor destek veriyor

çok erken evlenmişsiniz, ama hala yaşınız çok genç, ömür boyu böyle bir ortamda sizin psikolojinizi bozmazmı, adamın derdi ne

" elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam dedi ben biliyorumki eşim böle şeyler bilmez " demişsin ama adam sizi aldatmış onu da mı annesi yaptırdı

farkındayım eşinize laf kondurmak istemiyorsunuz ama iş eşinizde bitiyor

aldatılmışsın oğlun için görmezden gelmişsin eşinden tokat yemişsin kızım için katlanmışsın

sanırım boşanmak istemiyorsun o zaman görmezden geliceksin yapacak birşeyin yok

böyle hissetmen çok normal,mutlu olsan şaşırtıcı olurdu.çünkü daha çocukken evlenmişsin.16 yaşında evlenir mi bu devirde üstelik de ailen de istemiyorken.tamam çok sevmiş olabilirsin ama flört,söz,nişan derken bu süre az 21-22 yaşına kadar uzatılmalıydı.keşke böyle yapsaydınız,yine çocuk yaşta 2 çocuk,ben olsam daha da fazla çıldırırdım.sadece bunlar bile yeter ama bir de aldatılma+dayak+kaynana sorunu.şimdi diyor musun ailem haklıymış diye ilk başta dememişsin ama şimdi demelisin bence.
yapacağın şey ise bence biraz olayları zamana bırakmak,sonra da eşinle güzel bir dille konuş,hissettikleri anlat.kvalideni asla ona kötüleme daima kötü sen olursun.eşine yaklaşım biraz daha ılımlı ve pozitif olsun.eğer aldatılmayı yaşadıysan ya terkedersin ya kabullenirsin.sen kabullenmişsin ama eşine nefret dolusun bu da her haline yansıyordur,eşin de sana da soğuklaşıyordur bu durumda.eğer çekip gitmeyeceksen "eşime nefret doluyum" deme ve kendini de doldurma,affetmeyi ve onu yeniden sevmeyi dene.nefret dolu bir şekilde nasıl aynı yastığa baş koyuyorsun?

aslında çok istedim hani erken evlenmemek için ama yok beni seviyorsan evlenirsin evlendik çok mutluyduk ama değişti işte çocuklarım benim için çok önemli

o kadar küçüksün ki,2 çocuk,anlayışsız eş,kaynana vs.omuzlarında onca yük.daha hayata karşı düşüncelerin bile oturmamışken,,,ne diyebiliriz ki?o kadar küçük yaşta evlendiğine göre muhtemelen eğitiminde yarımdır.baba evine dönsen ne yapıcan?cesaretin var mı?seni canıgönülden kabul edecekler mi?etselerde başına kakmadan duracaklarmı?zor çok zor Allah yardımcın olsun:50:

merhaba bayanlar ben 24 yaşında yaklaşık 8 yıldır evli ve 2 çocuk annesiyim eşimle severek evlendik ailemin karşı çıkmasına rağmen sevdiğim için evlendim ama çok pişmanım eşimle aramızda 9 yıl var beni çok seviyordu bende olgun diye beni mutlu eder diye sevdim ama çok değişti ilk yıllarımız çok güzel geçti hatta anneme bile dedim bak siz yanıldınız ben çok mutlu oldum hatta herkes derdi bak yaşı küçük olmasına rağmen evi çevire biliyor 18 yaşında anne oldum oğlum oldu çok mutluyduk n eolduysa yaklaşık 3 yıldır mutsuzluk çöktü üzrerimiz eartık birbirimizi anlayamıyoruz fikirlerimiz zıt birbirine hiç bir şeklide uyaşamıyoruz aslında benim sebebim var ya onun ne sebebi var peki bana yaptıklarını unutamıyorum bnei aldattı hiç aklımda çıkmıyor birgün bile bne haketmemiştim onu çok seviyordum ama malesef o büyük sevgiyi bitiyor artık herşey çok değişti ben bile kendimi tanıyamıyorum zaten aldatma olayı bne deçok ağır yara bıraktı oğlum için mücedele etim geçer dedim ama yaklaşık 5 ay kayınvaldemler görümcem bizdd eekaldıla rbaktım eşim yine değişti annesini yanında bana tavırlı sanki o değilde bir yabancı vardı kaynanam sürekli kaırşıyordu bana eşim ene desem annem orda ona söyle netreye gitsen annemeden iizn al bne alışmmamıştımki çünkü gelin olduğumdan beri onlarala yaşamamıştım anca misafir gibi gidip geliyorduk birbirimze zoruma gidiyordu ondan iizn almak bned egitmiyordum zaten kadın evime iyice sahiplendi oğlumun evide başka bişey demiyordu kendi evimde yabancı gibi hisediyordum kendimi annesiye küçük bir tartışmamız oldu bende sırf annesine cevap verdiğim için eşim bana vurdu bende dayanamadım kaynanama hep huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun dedim bi kere daha vurdu canım çok yanmıştı bende annemi aradım anlatıım annesi için bana vurdu diye annem onu aradı sen niye yaptın anneme saygısı yok annemi evde istemiyor falan filan neyse kaynanamlar zaten gitti düzelir sandım ama hiç bişey eskisi gibi olmadı bana karşı çok soğuk hiç konuşmuyor artık konuşalım dedim niye böyle yapıyorsun yapma yazık yuvamızı bozmayalım herkes kendine yok diyor sen anneme cevap vermişsin huzurumuzu bozuyorsun demişsin ben hiç bişey olmammış gibi davranama sana anca yapmacık davranırım başka bende beklentin olmasın dedi bende senin sevginede ihtiyacım yok dedim oof çok kötüyüm oğlum bile anlıyor ya hata dedim çocuğun yanında böyle yapma diye yok herkes annasına bu kadar düşkünmü bide aban en son kulandığı kelime çok zoruma gitti elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam dedi ben biliyorumki eşim böle şeyler bilmez ailesi anlatmıştır bende donları ALLAHA havale ediyorum benim içim ebu kadar acı verdikleri için sütüm bile gelmiyor üüzntüden kıızmı emziremiyorum yaşım daha 24 ama çektiklerim 40 yaş gibi eşimden nefret ediyorum seven insan sevdiğine bunları yapmaz ama içinde sevgi kalmışsa benim malsefe kalmadı galiba ben çocuklarım için duruyorum yoksa çekip giderdim oofffff sizce bende eşim gibi yapmacıkmı davranayım yoksa içimden geldiği gibi uzun oldu kusura bakmayın ama rahatladım

cnm ya cok üzüldüm yaşadıkların için gerçekten cok ağır şeyler yaşamıssın aldatılmak her kadın için kötü birşey ve insan ne kadar zaman geçsede unutamıyor bi türlü ve kendini mutsuzluğa sürüklüyor.sonra eşinin ailesinin yaptıkları bence evladını gercekten seven anne bunları yapmaz ama eşinin yaptıkları vurması falan yanlış tabii hele annesinin yanında ama napıcaksın iyice düşünmen gerek ailen destek mi peki?

ben de hep tam tersini düşünürüm.seven insan ihaneti affedemez bana göre ,kaldırmaz hazmedemez çünkü.sevmeyen insan için ise aynı hayat standartı devam ettiği sürece ne farkeder ki?

Valla sizde haklısınız ama her Kadın aynı degil.
Kimileri sizin dediginiz gibi hayat standartı degismesin diye katlanır.
Kimileri onsuz yasayamam der, cok seviyorum der , onu kaybetmeyi göze alamamam der ve katlanır.
Kimileride bir dakika tereddüt etmeden Allaha havale eder ayrılır.

Siz 24 yasindasiniz, bu durumda esiniz de 33 olmali.
Aranizda yas farkindan kaynaklanan ufak tefek fikir ayriliklari olabilir, anlarim ama esiniz sizi resmen dislamis.
Ne demek " elin kizi" siz onunla nikah defterine imzayi attiginiz ve tek vucut oldugunuz zaman annesinden yakin oldunuz ama anlamamis esiniz bunu.
Öncelikle üstüne düsmeyin, sunu unutmayin siz " konusalim, aman yuvamiz, aman evimiz, aman cocuklar" dedikce esiniz tabiri caizse yükünü yüksege yığar.
Benim fikrimi sorarsaniz, esinizin yaptiklari cok saygisizca, alttan almayin derim ama sanirim bosanmak istemiyorsunuz.
Ay birkac sey daha yazmadan gecemiyecegim.
Ah bee yavrucum, 16 yasindasiniz, evliligi erken yapmak istemiyorsunuz, beklemek istiyorsunuz ve adam size " beni seviyorsan evlenirsin" dedi diye evlendiniz öylemi?
Yani bu adam bastan kendini belli etmis.
Bari simdi kendinizi ezdirmeyin diyecegimde, sizde o isigi göremiyorum ki.

Son düzenleme:
Sen kendine acımaya başlamışsın.
Kocanda iyi bir yan göremiyor sürekli suçluyorsun.
Çocukların için devam ettirdiğin bir evlilikte kayınvalide baskısı ve aldatılmanın verdiği yangınla yaşamaya çalışıyorsun.
Eşinden nefret ettiğini düşünmüyorum.
Bence onu hala seviyorsun.
Ayrılmayı düşünmüyorsan geçmişe bir sünger çek ve evliliğinizdeki aşkı canlandırmak için eşini kendine tekrar bağlamayı dene...

beni ona bağlayan sadece çocuklarım çocuklarım için herşeyye katlandım ikiside babaya çok düşkün ama benle babada sorun var biz bu çocukları haketmedik

eski yazdıklarınıza baktım 2.bebeği tedavi olarak yapmışsınız

işleri yoluna koymadan daha evliliğiniz düzene girmeden neden kalkıştınız böyle birşeye :50:

siz kendinize değer vermiyorsunuz ki eşinizden değer bekliyorsunuz

Son düzenleme:
Vay s.refsız vay kendısı aldatsın sen unut ama annesı seytanlık yapınca pasamız unutamasın:47::47::47::47::47::47::47: Elalemın kızı ha:53:8yıllık hayat arkadasına 2evladının annesı ıcın bu lafı soyleyen adamın allah cezasını versın:47:su kocaların bıryerlerı nasıl bukadar kalkıyor anlamıyorum:19:acaba onları cok fedakarlık yaparak bızmı bu hale getırıyoruz:31:kesınlıkle ole dınsızın hakkındann ımansız gelırmıs karsılarında sole bır elı masalı bır kadın olsa bakalım bole davranacakmıydı?gecen hastanede bır ablayla tanıstım erkeklerın nekadar adı oldugundan bahsedıyorduk:27:erkek kardesı ılk esıne cok cektırmıs kadın melek gıbıymıs ıcıp s.c.p kumar oynayın sessız kadıncagızı hergun dovermıs kadıncagız ıcıne ata ata kanser olmus genc yasta:43:ayrılmıslar adam baskasıyla evlenmıs :47::47:dıyorkı anlatan abla karısı onu bırakıcak dıye odu kopoyor:47:ılk karısını sessız dıye ezdı ezdı buna yapamıyor neden abla neden dedım :44:rest cekıyor bosarım senı dıyor ve aslada tavız vermıyor cok otorıter dedı adam ıckıyı bırakmıs kumarı bırakmıs bu kadının sozunden cıkmazmıs haksızlıga bak yahu:47::47: Bayanlar lutfen kendınızı ezdırtmeyın aman cocuklarım ıcın dıyıp herseyı yalayıp yutmayın olan sıze olur valla:50:karsı taraf caba gostermıyorsa kendınızı tuketmeyın bosuna yazık degılmı sıze cocuklarınızı dusunuyorsunuz karsınızdakınınde cocukları bırakında bırazda o dusunsun:19:bızler bukadar herseyı altan aldıkca fedakar oldukca bunlar ıyıce tepemıze cıkarlar yuzvermeyın sunlara elalemın kızı ha yazıklar olsun bunu soleyen ınsan zıyanına benım bıle cok zoruma gıttı bu laf:47:canım daha 24 yasındasın bendende gensın hayatın sonu gelmıs gıbı dusunme senın yasındakıler daha evlenmedı bıle hayat yenı baslıcak senın ıcın bırak bırazda o herıf cabalasın cabalamazsada keyfı bılır kaybeden o olur terbıyesız namkor ınsan zıyanı

Vay s.refsız vay kendısı aldatsın sen unut ama annesı seytanlık yapınca pasamız unutamasın:47::47::47::47::47::47::47: Elalemın kızı ha:53:8yıllık hayat arkadasına 2evladının annesı ıcın bu lafı soyleyen adamın allah cezasını versın:47:su kocaların bıryerlerı nasıl bukadar kalkıyor anlamıyorum:19:acaba onları cok fedakarlık yaparak bızmı bu hale getırıyoruz:31:kesınlıkle ole dınsızın hakkındann ımansız gelırmıs karsılarında sole bır elı masalı bır kadın olsa bakalım bole davranacakmıydı?gecen hastanede bır ablayla tanıstım erkeklerın nekadar adı oldugundan bahsedıyorduk:27:erkek kardesı ılk esıne cok cektırmıs kadın melek gıbıymıs ıcıp s.c.p kumar oynayın sessız kadıncagızı hergun dovermıs kadıncagız ıcıne ata ata kanser olmus genc yasta:43:ayrılmıslar adam baskasıyla evlenmıs :47::47:dıyorkı anlatan abla karısı onu bırakıcak dıye odu kopoyor:47:ılk karısını sessız dıye ezdı ezdı buna yapamıyor neden abla neden dedım :44:rest cekıyor bosarım senı dıyor ve aslada tavız vermıyor cok otorıter dedı adam ıckıyı bırakmıs kumarı bırakmıs bu kadının sozunden cıkmazmıs haksızlıga bak yahu:47::47: Bayanlar lutfen kendınızı ezdırtmeyın aman cocuklarım ıcın dıyıp herseyı yalayıp yutmayın olan sıze olur valla:50:karsı taraf caba gostermıyorsa kendınızı tuketmeyın bosuna yazık degılmı sıze cocuklarınızı dusunuyorsunuz karsınızdakınınde cocukları bırakında bırazda o dusunsun:19:bızler bukadar herseyı altan aldıkca fedakar oldukca bunlar ıyıce tepemıze cıkarlar yuzvermeyın sunlara elalemın kızı ha yazıklar olsun bunu soleyen ınsan zıyanına benım bıle cok zoruma gıttı bu laf:47:canım daha 24 yasındasın bendende gensın hayatın sonu gelmıs gıbı dusunme senın yasındakıler daha evlenmedı bıle hayat yenı baslıcak senın ıcın bırak bırazda o herıf cabalasın cabalamazsada keyfı bılır kaybeden o olur terbıyesız namkor ınsan zıyanı

Back
X