- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
Vay s.refsız vay kendısı aldatsın sen unut ama annesı seytanlık yapınca pasamız unutamasın

Elalemın kızı ha
8yıllık hayat arkadasına 2evladının annesı ıcın bu lafı soyleyen adamın allah cezasını versın
su kocaların bıryerlerı nasıl bukadar kalkıyor anlamıyorum
acaba onları cok fedakarlık yaparak bızmı bu hale getırıyoruz
kesınlıkle ole dınsızın hakkındann ımansız gelırmıs karsılarında sole bır elı masalı bır kadın olsa bakalım bole davranacakmıydı?gecen hastanede bır ablayla tanıstım erkeklerın nekadar adı oldugundan bahsedıyorduk
erkek kardesı ılk esıne cok cektırmıs kadın melek gıbıymıs ıcıp s.c.p kumar oynayın sessız kadıncagızı hergun dovermıs kadıncagız ıcıne ata ata kanser olmus genc yasta
ayrılmıslar adam baskasıyla evlenmıs 
dıyorkı anlatan abla karısı onu bırakıcak dıye odu kopoyor
ılk karısını sessız dıye ezdı ezdı buna yapamıyor neden abla neden dedım :44:rest cekıyor bosarım senı dıyor ve aslada tavız vermıyor cok otorıter dedı adam ıckıyı bırakmıs kumarı bırakmıs bu kadının sozunden cıkmazmıs haksızlıga bak yahu
Bayanlar lutfen kendınızı ezdırtmeyın aman cocuklarım ıcın dıyıp herseyı yalayıp yutmayın olan sıze olur valla
karsı taraf caba gostermıyorsa kendınızı tuketmeyın bosuna yazık degılmı sıze cocuklarınızı dusunuyorsunuz karsınızdakınınde cocukları bırakında bırazda o dusunsun
bızler bukadar herseyı altan aldıkca fedakar oldukca bunlar ıyıce tepemıze cıkarlar yuzvermeyın sunlara elalemın kızı ha yazıklar olsun bunu soleyen ınsan zıyanına benım bıle cok zoruma gıttı bu laf
canım daha 24 yasındasın bendende gensın hayatın sonu gelmıs gıbı dusunme senın yasındakıler daha evlenmedı bıle hayat yenı baslıcak senın ıcın bırak bırazda o herıf cabalasın cabalamazsada keyfı bılır kaybeden o olur terbıyesız namkor ınsan zıyanı