• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok mutsuzum

Vay s.refsız vay kendısı aldatsın sen unut ama annesı seytanlık yapınca pasamız unutamasın:47::47::47::47::47::47::47: Elalemın kızı ha:53:8yıllık hayat arkadasına 2evladının annesı ıcın bu lafı soyleyen adamın allah cezasını versın:47:su kocaların bıryerlerı nasıl bukadar kalkıyor anlamıyorum:19:acaba onları cok fedakarlık yaparak bızmı bu hale getırıyoruz:31:kesınlıkle ole dınsızın hakkındann ımansız gelırmıs karsılarında sole bır elı masalı bır kadın olsa bakalım bole davranacakmıydı?gecen hastanede bır ablayla tanıstım erkeklerın nekadar adı oldugundan bahsedıyorduk:27:erkek kardesı ılk esıne cok cektırmıs kadın melek gıbıymıs ıcıp s.c.p kumar oynayın sessız kadıncagızı hergun dovermıs kadıncagız ıcıne ata ata kanser olmus genc yasta:43:ayrılmıslar adam baskasıyla evlenmıs :47::47:dıyorkı anlatan abla karısı onu bırakıcak dıye odu kopoyor:47:ılk karısını sessız dıye ezdı ezdı buna yapamıyor neden abla neden dedım :44:rest cekıyor bosarım senı dıyor ve aslada tavız vermıyor cok otorıter dedı adam ıckıyı bırakmıs kumarı bırakmıs bu kadının sozunden cıkmazmıs haksızlıga bak yahu:47::47: Bayanlar lutfen kendınızı ezdırtmeyın aman cocuklarım ıcın dıyıp herseyı yalayıp yutmayın olan sıze olur valla:50:karsı taraf caba gostermıyorsa kendınızı tuketmeyın bosuna yazık degılmı sıze cocuklarınızı dusunuyorsunuz karsınızdakınınde cocukları bırakında bırazda o dusunsun:19:bızler bukadar herseyı altan aldıkca fedakar oldukca bunlar ıyıce tepemıze cıkarlar yuzvermeyın sunlara elalemın kızı ha yazıklar olsun bunu soleyen ınsan zıyanına benım bıle cok zoruma gıttı bu laf:47:canım daha 24 yasındasın bendende gensın hayatın sonu gelmıs gıbı dusunme senın yasındakıler daha evlenmedı bıle hayat yenı baslıcak senın ıcın bırak bırazda o herıf cabalasın cabalamazsada keyfı bılır kaybeden o olur terbıyesız namkor ınsan zıyanı

aldatılma olayından sonra çok değişti çok ilgiliydi oğlum kardeşi olsun istiyordu hep bende istiyordum benim sorunum vardı olmuyordu ama tedavi falanla olmadı yüce rabbbim meleğimi gönderdi aban adatıldım boşanmadık ben oğlum devam ettim

eşimde biliyorki çocuklarımı bırakıp gitmemasla bana istediğini söylüyor yaptırıyor ne acımasız ya hakımı hela etmiyorum ona

ay cok pardon yazdıklarım nasıl olduda ustuste kaydoldu anlamadım gıtmıyo gıbı gozukuyodu halbukı bılgısayardamı bır sorun var forumdamı

Son düzenleme:
senın yazdıklarını okurken sankı kendım yazmıs gıbı oldum bune ya ben esımı sevıyorum ama oyle bır davranıyor kı karsısındakı ınsanın esi oldugunu unutuyor benım hayatta en nefret ettıgım sey esımının benle kufurlu konusmasıydı ve artık hergun yasıyorum bıktım duruyosam sırf oglum ıcın oglumda babasıda bırbırıne ınanılmaz duskun ve benım oglum2.5 yasında ve benı bırakmayın dıyo ya gelde dayan yanı arkadasım kısacası senı okadar ıyı anlıyorumki

Bu hamur artık su kaldırmaz derler ya o hesap canım. Ailen arkandaysa gerçekten yenı bır hayat kurmak daha doğru bana göre. Dayak , aldatma , hakaret,aşağılama hangisini sineye çekicen ya yazık . Oda kıymetli anasının turşusunu kursun.

eski yazdıklarınıza baktım 2.bebeği tedavi olarak yapmışsınız

işleri yoluna koymadan daha evliliğiniz düzene girmeden neden kalkıştınız böyle birşeye :50:

siz kendinize değer vermiyorsunuz ki eşinizden değer bekliyorsunuz

Bunları okuduktan sonra birşey yazmam artık...
Hem kocandan söylenip üstüne çocuk yapmak hem de tedaviyle...
Ne istiyorsun boşanacak mısın? Hayır...
Çocukların için berabersin.
Çaresiz hissediyor ağlanıp sızlanıyorsun.
Hiç sevmediğim kadın tipi, komşuya-akrabaya dert yanar gibi sürekli söylenip sonra kocasının peşinde dolaşan kadın tipidir.
Bu hayatta çaresiz olan bir insan türü varsa söylenip söylenip aynı hayata katlanan insan tipidir.
Çözüm aramayandır...
Sen çözüm değil, ah vah arıyorsun.
Allah yardımcın olsun başka denecek bir şey yok sana...

bak kardesım kardesım dıyorum cunkü benden kucuksun ve cok cahılsın esın senı aldatmıs ve sen ustune bır cocuk daha yapmıssın kusura bakma ıcımden geldıgı gıbı yazıcam bazı seylerıde bız hakedıyoruz adam yanlısların en buyugunu yapmıs sıze sız bıde odul gıbı bır cocuk daha yapmak ıcın ugrasmıssınız sanada kızdım en azından bır sure guvenınızı kazanması ıcın beklemelıydınız:47::47:bızler bole oldugumuz surece bunlar kendılerını bı b.k sanıyolar bundan sonra ne yaparsa yapsın zorunuza gıtmesın bence :19:
ben 3senelık evlıyım en ufak bır guven eksıklıgı yuzunden cocuk yapmıyorum cocuk hasretıyle hergun agladıgım halde :47:senınkendıne saygın olmazsa karsındakının hıc olmaz ben 28 yasındayım buyuk konusmak ısmıyorum erkek mılletı benım esım aldatmaz yada aldatsa haemen bosarım gıbı ahkam de kesmıcem ınsanın basına ne gelecegı hıc bellı olmaz buyuk konusan buyuk yolda kalırmıs ama en azında 2.cocugu yapmasaydın bır evlılkte en buyuk sorun sadakatsızlıktır esının dıger yaptıkları bunun yanında sıfır kalır be guzelım adam sana her zulumu yapmaya haklı goruyor kendını buda senın yuzunden hıc kusura bakma acelen neydı 24 yasında 2 cocuk:47::47::47::47::47:ayrılamam cocuklarımı bırakamam dıyorsun oda bunu bılıyo dıyosun ıyı ezebıldıgı kadar ezsın ozaman senı ne dıyelım oda bunları bıldıgı ıcın bole zaten:47:

Son düzenleme:
Eee...Ne de olsa bebek evliliği kurtarıyor(!)...:ssz:
Ondan bu tedaviyle çalışmalar :27:

Aklını kullanmayan insan, hayatta mutsuz olmaya mahkumdur.Kusura bakmayın,ama bu böyle...

benimde çok yanlışlarım var ama oğlum çok istedi kerdeşi olsun bende istiyordum kızım olsun oğlum 6 yaşındaydı biz o kadar çok mutluydukki çevremdeki arkadaşlarım inşallah senin gibi evliliğim olur diyorlardı sürekli biizimle evde gezmelere götürürdü tatillere bana evde işlerime yardım ederdi ama artık o aldatılma olayını yakaladığımda sanal aldatmaydı çok üzüldüm gitmek istedim ama oğlumun o ağlaması yalvarması gözümden gitmiyor hiç oğlum için dedim zaten tekrarlanma olmadı ben sadece eskiden çok mutluyduk ama son 3 yıldır değişti eski haline dönmesini istiyorum ama yok olmuyor değişti artık hiç bişey eskisi gibi olmuyorgünde en az 4 kere arayan adam artık pek aramıyor anca eve bişey lazımmı diye arıyor ev konusunda çocuklarla çok ilgili ama anlaşamıyoruz hep yüzüne vuruyorum ondanda kopukluk oluyor unutamıyorum aklımdan hiç çıkmıyor
bir arkadaşımın eşi aldatmıştı onu çok üzülmüştüm ben olsam boşanırım diyordum ama hiç bi zaman büyük konuşmayalım başıma geldi boşanamadım elim ayağım bağlandı

Arkadaslar lütfen su konulara yorum yaparken, konuyu iyice bir okuyarak yorum yapin yahu.
Konu sahibinin esi ilk cocugundan sonra konu sahibini aldatmis ama sonra konu sahibi esini affetmis, eside o siralar düzelmis.
Konu sahibininde cocugu olmuyormus ama bu aldatma, affetme olayindan sonra ( yani hersey düzelip, eside kendisine ilgili davrandiginda) ikinci cocuguna hamile kalmis, ayrica bu hamile kalma olayi tedavi ile falanda olmamis.
Konu sahibini gerek cocuk yasta yaptigi evlilik icin, gerek esinin bütün ezmelerine, dislamalarina, saygisizliklarina cocugunu bahane göstererek gözyumdugu icin gerekse esinin tüm bu davranislarina karsi hala onun agzinin icine baktigi icin elestirebiliriz ama lütfen "vurun abaliya" ya cevirilmesin konu.

Son düzenleme:
Hala soruma yanıt vermedin çocuklarımı bırakamam yazmışsın ne ilgisi var ailen çocuklarını kabul etmez mi neden böyle birşey yazdın?

iaşşallah bir cıkış yolu bulup düzelirsiznde, kadın kalbi işte bir kırıldımı hiçbirseyin kırılmasına benzemiyor... heleki güven sarsıldıgı yada sözlü küfürlü davranıslaara hakaretlere

marıuz kalınması kayınvalide vss kişiler yüzünden hırpalanması .....da cabası eşiniz olacak kifayesiz tosbağaaa sizin emanet oldugunuzu unutmasın 2 cocgunun annesine elin kadını diyemez bu salaklar böyyle doldurusa gelir işteee ama kimsenin ahıda kimsede kalmaz bol bol dua edin gönülden umarın en yakın zamanda üzüntüleriniz son bulur :26:

mutsuz olmakla haklısın canım...senin yaşadıklarının çok azını yaşadığım halde ben bile hala yapılanları söylenenlari unutamıyorum.yaşadıklarınla başa çıkmaz çok zor çünkü anlayış kıtlığı taşıyan bir eşe sahipsin bu ne nedenle zor...bu aralar eşinin üzerine pek düşme...suratta asma...evinde çevrenle mutlu ol...ona mutsuzmuşsun hissini belli etme.
kayınvalidenlede biliyorum bunu yapmak hiç içinden gelmeyecek ama aranı düzeltmeye bak...politik davran kendin için yap bunu bence belki o zaman birşeyler değişir ...

mutsuz olmakla haklısın canım...senin yaşadıklarının çok azını yaşadığım halde ben bile hala yapılanları söylenenlari unutamıyorum.yaşadıklarınla başa çıkmaz çok zor çünkü anlayış kıtlığı taşıyan bir eşe sahipsin bu ne nedenle zor...bu aralar eşinin üzerine pek düşme...suratta asma...evinde çevrenle mutlu ol...ona mutsuzmuşsun hissini belli etme.
kayınvalidenlede biliyorum bunu yapmak hiç içinden gelmeyecek ama aranı düzeltmeye bak...politik davran kendin için yap bunu bence belki o zaman birşeyler değişir ...

inşallah herşey düzelir çok istiyorum eskisi gibi olsak herşeyi unutsak oğlum bile anne babamla barıştınızmı diye soruyor offff

oln olmuş. çok üzüldüm size

çalışma imkanınız yok mu:?

umarım forumda yaşı küçük olanlar okuyordur böyle konuları... herkes görsün erken yaşta evlenmek iyi değilmiş:31:

Back
X