inşallah herşey düzelir çok istiyorum eskisi gibi olsak herşeyi unutsak oğlum bile anne babamla barıştınızmı diye soruyor offff
inşallah herşey düzelir çok istiyorum eskisi gibi olsak herşeyi unutsak oğlum bile anne babamla barıştınızmı diye soruyor offff
ben isterdimki eşim bi kerede beni haklı bulsun ne olsa annem haklı sen haksızsın sen gelinsin susucaksın hep annesini savunur haklı bile olduğumu göres sen haksızsın der çok zoruma gidiyor ee anneside bana istediğini söyleyecek tabi ama eltime söyleyemiyor çünkü kaynım eşime hiç biriniz karışamazsınız diyor yani yine beni ezen eşim oluyor oof hepsinden bıktım artık
benimde çok yanlışlarım var ama oğlum çok istedi kerdeşi olsun bende istiyordum kızım olsun oğlum 6 yaşındaydı biz o kadar çok mutluydukki çevremdeki arkadaşlarım inşallah senin gibi evliliğim olur diyorlardı sürekli biizimle evde gezmelere götürürdü tatillere bana evde işlerime yardım ederdi ama artık o aldatılma olayını yakaladığımda sanal aldatmaydı çok üzüldüm gitmek istedim ama oğlumun o ağlaması yalvarması gözümden gitmiyor hiç oğlum için dedim zaten tekrarlanma olmadı ben sadece eskiden çok mutluyduk ama son 3 yıldır değişti eski haline dönmesini istiyorum ama yok olmuyor değişti artık hiç bişey eskisi gibi olmuyorgünde en az 4 kere arayan adam artık pek aramıyor anca eve bişey lazımmı diye arıyor ev konusunda çocuklarla çok ilgili ama anlaşamıyoruz hep yüzüne vuruyorum ondanda kopukluk oluyor unutamıyorum aklımdan hiç çıkmıyor
bir arkadaşımın eşi aldatmıştı onu çok üzülmüştüm ben olsam boşanırım diyordum ama hiç bi zaman büyük konuşmayalım başıma geldi boşanamadım elim ayağım bağlandı
ben kaynanamla pek sorunum olmaz mesela şakalaşsak bile eşim hanginiz gelin hanginiz kaynana der yani iş eşimde bitiyor bende değil ben hep saygılı oluyorum gülüyorum geçiyorum ama bu adam başka sanki öyle davransa annesi ona altın madolyon takacak
elalemin kızı için annesiyle arasını bozmuyor ama elalemin kadını ( onlara kadın bile demek istemiyorum gerçi ) için yuvasını tehlikeye atabiliyor.
aldatıldıktan sonra affediyorsun, yuvamızı düzeltelim diyorsun, tokat attıktan sonra bile ben nasıl sana içten davranabilirim diyor.
Allah aşkına bu erkeklerin ...tünü kim bu kadar kaldırıyor!!!
ben kaynanamla pek sorunum olmaz mesela şakalaşsak bile eşim hanginiz gelin hanginiz kaynana der yani iş eşimde bitiyor bende değil ben hep saygılı oluyorum gülüyorum geçiyorum ama bu adam başka sanki öyle davransa annesi ona altın madolyon takacak
elalemin kızı için annesiyle arasını bozmuyor ama elalemin kadını ( onlara kadın bile demek istemiyorum gerçi ) için yuvasını tehlikeye atabiliyor.
aldatıldıktan sonra affediyorsun, yuvamızı düzeltelim diyorsun, tokat attıktan sonra bile ben nasıl sana içten davranabilirim diyor.
Allah aşkına bu erkeklerin ...tünü kim bu kadar kaldırıyor!!!
Pardon da boşanınca çocuklar bırakılıyor diye bir kanun mu var yani ne ilgisi var anlamadım.
çocuklarım için asla boşanamam nekadar mutsuz olsamda.
çocuklarım için asla boşanamam nekadar mutsuz olsamda.
ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?