• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok mutsuzum

şu an seni çok iyi anlıyorum ama nereye kadar böyle devam edicek sabredersin ama bi gün çok kötü şekilde patlayıp çocuklarınıda üzersen nolucak sen güçlü bi kadınsın kocan olmadanda yaşayabilirsin korkma bence içinden ne geliyorsa öle yaşa ama kendini yeterince ezdirmişin artık ezdirme derim allah sabır versin

Çoğu kadın boşanınca çocuğa tek başına bakmıyor zaten nafaka diye birşey var ayrıca ailenin yanında kalamaz mısın çocuklarınla?Çok sabit fikirlisin.
1-İşe girip çalışabilirsin paran olur.Bebeğe annen veya kaynana bakar veya bakıcı tutarsın.
2-Boşansan 2 çocuk için nafaka alırsın.
3-Ailenle kalırsın.
Bu ihtimalleri hiç düşünmüyorsun. Birinci ve en büyük hatan asla boşanmam demek bu da eşini tepene çıkartır.

Ben senin yerinde olsam ne yapardım onu söyliyim. Dışardan liseyi bitirirdim. Sonra kpss için dersaneye gider devlet memuriyetine kapağı atardım. Sonra da paşa gönlüm bu adamla evli kalmayı istiyor mu istemiyor mu karar verirdim.

17 yaşında evlendim. aslında çok istedim uzamasını hani daha erken ama, o evlenmeyi çok istiyordu evlenelim çok zorluyordu aslında beni kaybetmekten korkuyordu. küçük olmama rağmen isteyenlerim çoktu. kıskanıyordu hep diyor bana hepsini geçtim. seni ben kazandım. diye off anlamıyorum niye bukadar değişti onu değiştiren ne acaba diyorum benden bıktımı ama beni çok sevdiğini söylüyor hep yemin ediyor ama seven insan bunu sevdiğine yapmaz

Ben senin yerinde olsam ne yapardım onu söyliyim. Dışardan liseyi bitirirdim. Sonra kpss için dersaneye gider devlet memuriyetine kapağı atardım. Sonra da paşa gönlüm bu adamla evli kalmayı istiyor mu istemiyor mu karar verirdim.

kocası izin verir mi ki? mantığını anlayıp engel olabilir.

aslında yaşı daha genç, bu yazdıklarını yapabilse ne güzel olur.

Söylediklerinizi yapmak keşke o kadar kolay olsa...:12:

Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten etkilendim.. Ne zor zamanlar yaşamışsınız küçücük yaşınızda.

Bir kadına en ağır gelen durumlardandır; aldatılma, şiddet, sonrasında hiç sayılma.

Numara yapın desem evliliğinizi bu şartlar altında çocuklarınız için susup devam ettirin demek oluyor.

Olduğu gibi davranın desem, sonu boşanmaya dayanıyor.

Sizin hayatınız, kararlarınız, şartlarınız neyi kaldırıyor bilemediğim için bu konuda yorum yapamadım.

Allah sabır versin ve hayırlısı ne ise o nasip olsun..

ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.

bunun açıklaması aynen şu

küçük yaşta evlendim okumadım kocam beni çalıştırmadı çünkü maaşı iyiydi ve ben bu saaten sonra 2 çocukla hem ilgilenip hem çalışıp onlara bakamam buna ne gücüm ne de mesleğim

var o yüzden öyle böyle ama koca maaşıda iyi beni mutlu edemese de en azından bize bakıyor ne yaparsa yapsın çekicem dua edip düzelmesini bekleyicem içimi rahatlatmak içinde

çoçuklarım için diye düşünücem babalarından ayıramam diye kendimi avutucam

o zaman lütfen ağlamayın sızlanmayın kocanızdan ayrılmayacasanız da o kadar kötülemeyin bari adamı yuvanıza bakın aldatmayı tokatı unutun çocuklarınızın aklından kötü yuvayı silmeye çalışın

ve 3. defa yazışım lütfen kendinizi garanti altına almaya bakın çünkü bugün olmazsa yarın öbür gün mutlaka patlak verecek

hakkında hayırlısı olsun

Yasim 24 ama cektiklerim 40 yasinda biri gibi demissiniz. 40 yasina bugun girdim ve senin yasadiklarinin birak ceyregini, bir tanesini bile yasamadim cok sukur. Neden? Cunku cocuk yasta kendimi koca evine atmadim.

Kusura bakma yazdiklarim agir olabilir ama erken evlilik deyince tuylerim diken diken oluyor. İnanmiyorum su yasta yasadiklarina. Normal sartlarda bile su yasin evlilik icin cok erken. Diyecek birsey yok aslinda hersey ortada. Esin muhtemelen yaslandiginda sana muhtac olacak tipki ilk gunlerinizdeki gibi. Senin icin hayirli olan neyse o olsun insallah.

Çocuklarınız annesinin mutlu olmadığı bir yerde ne kadar mutlu olabilir?Çocuklarım için boşanamam diyorsunuz ama çocukları mutsuz bir yuva ortamında büyütüyorsunuz.Çaresiz dert yoktur.Derdi veren Allah dermanınıda verir.Aileniz kabul etmez mi?Çalışabilir misiniz?Açıktan okuyabilir misiniz?Bunları düşünün ve size uyacak bir tanesi muhakkak çıkacaktır.

Demek ki ailelerin bir bildiği varmış ki evlenmenize razı olmamışlar.

Eninde sonunda aile rızası olmayan evliliklerde ortaya çıkan sorun bu malesef. Ama böyle evlilik yürümez hem aldatma hem bir sürü şey yani insan bi sabreder iki sabreder üçücü de patlar. Ama ne diyim inşallah herşey düzelir. Bu saatten sonra dua etmekten başka çare yok.

8 sayfa yazı yazılmış ama problemın kaynağına inilememiş bence..

bu adamın sana böyle davranmasının altında yatan asıl sebep nedir?

bu adam senı neden aldattı kımle aldattı hangı dönem aldattı hamıle mıydın?

annesı sıze kalmaya nıye geldı sana ne dedi sen ona neler dedin adam sana neden tokat attı

ben bunları anlamadım...

ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.

Lütfen, lütfen çocuklarım için boşanmam sabrederim demekten vazgec, çünkü
sen eşinden ayrilmak istemiyorsun cünkü onu seviyorsun!!!
Bunu kendine itiraf et önce.
Tamam ayrìlma ama bari sen sakin alttan alip sineye cekme.
Madem berabersiniz, madem acı cekiyorum diyorsun, bunu ona belli etme.
Karsisinda güclü bir Kadin görsun.
Sizin ona muhtac oldugunuzu düsündürtmeyin ona.
Takmayin, önemseyin, vurdumduymaz olun ki kaybetme korkusu
olsun onda NOKTA

Pişman olmaz canım,keşke olsa.

16 yaşında niye seni evlenmeye ikna etti sence???

Çok seviyorsa bekleyemezmiydi.......

Böylesi daha kolay gelmiştir,sen okuma,ilerde ona karşı çıkarsan yapabileceğin bir mesleğin olmasın,seni maddi manevi kendine bağımlı kılmak istemiş ve malesef başarmış.

Madem boşanmıyacaksın,biraz toparlan,kendine gel,

Eşini hayatının merkezi yapmaktan vazgeç,

O seni ne kadar önemsiyorsa sen de ona hakettiği kadar değer ver,

Dışardan sınavlara gir bir okul bitir,biraz da kendin için yaşa.

BU YORUMA DICEK SOZ BULAMIYORUM:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

8 sayfa yazı yazılmış ama problemın kaynağına inilememiş bence..

bu adamın sana böyle davranmasının altında yatan asıl sebep nedir?

bu adam senı neden aldattı kımle aldattı hangı dönem aldattı hamıle mıydın?

annesı sıze kalmaya nıye geldı sana ne dedi sen ona neler dedin adam sana neden tokat attı

ben bunları anlamadım...

ben eşimden şüpeleniyordum bilgisayarın geçmişine baktım evli bir kadınla msnde görüşmüşler ozaman hamile değildim 2 yıl sonra hamile kaldım annasiyle bir tartışmamız oldu bende annesine cevap verdiğim için vurdu bana cevap vermeyecekmişim haklı olsamda susucakmışım ama ben dayanamadım. yeter artık dedim beyefendinin zoruna gitmiş ondan bana soğuk davranıyor.
beni neden aldatığını ise bilmiyorum malesefff

elalemin kızı ne demek ya:47:
sen onun hayat arkadaşısın 2 çcuğunun anasısın sana yakıştırdığı sıfat bumu eşinin???
karısı kendinden 10 yaş küçük olan adam hangi mantığa hizmet aldatır kafam almıyor 10 sene sonrada senin gözünün içine bakar aman beni aldatma ben sana yetemiyorum diye....
bu el kızı laflarını anası bacısı öğretmiştir ona ne şüphe....çünkü erkekler böle kelimeler bilmezler genelde...
o sana yapmacık olamıyorsa sende olma o halde...
bi süre kendini düşün kendi üstüne düş bence..
hiçbişey yapamıyorsan ewdeki eşyaların yerini değiştir eskileri at saçını boya yüzüne krem sür daha sık ağda yap ne biliyim işte elinden geldiği kadar kendinle ilgilen....
eşinin tek ihtiyacı olan kendisi gibi bencil bi eş....
sen şimdi bebek olduğu için aman sütüm gelmesin aman bebeğim diyorsun ama birde şöle düşün bebek emdikçe anne güzelleşir içinden kocana hadi lan ordan uğraşmam gereken çocuklarım var de yaşa hayatını....
madem boşamaya cesaretin yok bunları yapmaya cesaret bul kendinde...

elalemin kızı ne demek ya:47:
sen onun hayat arkadaşısın 2 çcuğunun anasısın sana yakıştırdığı sıfat bumu eşinin???
karısı kendinden 10 yaş küçük olan adam hangi mantığa hizmet aldatır kafam almıyor 10 sene sonrada senin gözünün içine bakar aman beni aldatma ben sana yetemiyorum diye....
bu el kızı laflarını anası bacısı öğretmiştir ona ne şüphe....çünkü erkekler böle kelimeler bilmezler genelde...
o sana yapmacık olamıyorsa sende olma o halde...
bi süre kendini düşün kendi üstüne düş bence..
hiçbişey yapamıyorsan ewdeki eşyaların yerini değiştir eskileri at saçını boya yüzüne krem sür daha sık ağda yap ne biliyim işte elinden geldiği kadar kendinle ilgilen....
eşinin tek ihtiyacı olan kendisi gibi bencil bi eş....
sen şimdi bebek olduğu için aman sütüm gelmesin aman bebeğim diyorsun ama birde şöle düşün bebek emdikçe anne güzelleşir içinden kocana hadi lan ordan uğraşmam gereken çocuklarım var de yaşa hayatını....
madem boşamaya cesaretin yok bunları yapmaya cesaret bul kendinde...

bunların hepsini yapıyorum canım

genelde kk kadınları "sen kocanı sevmiyorsun" diye yorum yapar,bu sefer "kocamdan nefret ediyorum" diyen bir kadına "sen kocanı seviyorsun" demiş neredeyse herkes.:1:ilginç geldi bana.

Bu konuya birkaç sefer baktım ama okumakta zorlandım.Benim gibi bakıp geçenler için biraz düzeltme yaptım.
Konu sahibinin sinir ve üzüntüyle hızlı yazdığını düşünerek,düzelttiğim için kırılmayacağını umuyorum :

Merhaba bayanlar ben 24 yaşında yaklaşık 8 yıldır evli ve 2 çocuk annesiyim.Eşimle severek evlendik.Ailemin karşı çıkmasına rağmen,sevdiğim için evlendim ama çok pişmanım.Eşimle aramızda 9 yıl var.Beni çok seviyordu,ben de olgun diye,beni mutlu eder diye sevdim ama çok değişti.İlk yıllarımız çok güzel geçti.Hatta anneme bile dedim ki,bak siz yanıldınız ben çok mutlu oldum.Hatta herkes derdi bak yaşı küçük olmasına rağmen evi çevirebiliyor.18 yaşında anne oldum,oğlum oldu,çok mutluyduk.

Ne olduysa yaklaşık 3 yıldır mutsuzluk çöktü üzerimize.Artık birbirimizi anlayamıyoruz.Fikirlerimiz zıt birbirine,hiç bir şeklide uyuşamıyoruz.Aslında benim sebebim var,ya onun ne sebebi var peki ? Bana yaptıklarını unutamıyorum.
Beni aldattığı hiç aklımda çıkmıyor,birgün bile...Ben haketmemiştim.Onu çok seviyordum ama malesef o büyük sevgi bitiyor artık herşey çok değişti.Ben bile kendimi tanıyamıyorum zaten aldatma olayı bende çok ağır yara bıraktı.

Oğlum için mücadele etim,geçer dedim ama yaklaşık 5 ay kayınvaldemler,görümcem bizde kaldılar.Baktım eşim yine değişti,annesinin yanında bana tavırlı.Sanki o değil de,bir yabancı vardı.Kaynanam sürekli karışıyordu bana.Eşim ne desem,annem orda ona söyle,nereye gitsem, annemden izin al diyordu.Ben de alışmamıştım ki çünkü gelin olduğumdan beri onlarla yaşamamıştım.Anca misafir gibi gidip geliyorduk birbirimize.Zoruma gidiyordu ondan izin almak.Ben de gitmiyordum zaten.Kadın evimi iyice sahiplendi.Oğlumun evi diyor, başka birşey demiyordu.Kendi evimde yabancı gibi hisediyordum kendimi.

Annesiyle küçük bir tartışmamız oldu.Ben de sırf annesine cevap verdiğim için,eşim bana vurdu.Ben de dayanamadım, kaynanama "hep huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun" dedim.Bir kere daha vurdu,canım çok yanmıştı.Annemi aradım,anlattım annesi için "bana vurdu" diye...Annem onu aradı,sen niye yaptın dedi,anneme saygısı yok annemi evde istemiyor falan filan neyse kaynanamlar zaten gitti.

Düzelir sandım ama hiç birşey eskisi gibi olmadı.Bana karşı çok soğuk,hiç konuşmuyor.Artık konuşalım dedim niye böyle yapıyorsun yapma yazık yuvamızı bozmayalım herkes kendine yok diyor sen anneme cevap vermişsin,huzurumuzu bozuyorsun demişsin,ben hiç bişey olmamış gibi davranamam sana,anca yapmacık davranırım,başka benden beklentin olmasın dedi.Ben de "senin sevgine ihtiyacım yok" dedim.Oof çok kötüyüm.Oğlum bile anlıyor ya hata dedim çocuğun yanında böyle yapma diye yok herkes anasına bu kadar düşkün mü ? Bir de bana en son kulandığı kelime çok zoruma gitti : Elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam dedi.Ben biliyorum ki eşim böyle şeyler bilmez,ailesi anlatmıştır.Ben de onları ALLAHA havale ediyorum benim içime bu kadar acı verdikleri için.Sütüm bile gelmiyor üzüntüden,kızımı emziremiyorum.Yaşım daha 24 ama çektiklerim 40 yaş gibi.Eşimden nefret ediyorum.
Seven insan sevdiğine bunları yapmaz ama içinde sevgi kalmışsa benim maalesef kalmadı galiba.Ben çocuklarım için duruyorum yoksa çekip giderdim oofffff.

Sizce ben de eşim gibi yapmacık mı davranayım,yoksa içimden geldiği gibi mi ?
Uzun oldu kusura bakmayın ama rahatladım.

Back
X