• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok mutsuzum

inşallah herşey düzelir çok istiyorum eskisi gibi olsak herşeyi unutsak oğlum bile anne babamla barıştınızmı diye soruyor offff

işte bu yüzden sordum çocuğun 9 aylık ama eşinle 3 senedir sıkıntıların var

en çok çocuklara üzülüyorum :50: anne baba kavgasından en çok onlar etkileniyor

yarın öbür gün kızın büyüğünce de soracak

ilerisi için kendini garanti altına almaya bak

O kadar çok üzülüyorum ki böyle şeyle okuduğum zaman burada. Çünkü çoğu kişi eşinden beklemiyor. Öğreniyor hayaller, gelecek, umutlar hepsi teraziye dökülüyor. Çok zor gerçekten. İş aldatmaya geldiyse zaten adam başka kadınlara yöneldiyse evdekini kadın olarak görmüyordur. Nasıl toplanacak ki evlilik bu noktadan sonra. Nasıl değişir ki zihniyetler soğuma olayından sonra. İş buraya gelmeden evliliklerimize sık sık reset atmalıyız. Ha ben yapabiliyor muyum? Hayır zaman kalmıyor ev –iş arası mekik dokumaktan . gece çocuk uyusa da uyusak derdindeyiz. Yatağa yatar yatmaz gözler gidiyor. Birlikte geçirilen özel zamanlar azalıyor. Yapmak lazım ama nasıl işte??

inşallah herşey düzelir çok istiyorum eskisi gibi olsak herşeyi unutsak oğlum bile anne babamla barıştınızmı diye soruyor offff

işte bu yüzden sordum çocuğun 9 aylık ama eşinle 3 senedir sıkıntıların var

en çok çocuklara üzülüyorum :50: anne baba kavgasından en çok onlar etkileniyor

yarın öbür gün kızın büyüğünce de soracak

ilerisi için kendini garanti altına almaya bak

ben isterdimki eşim bi kerede beni haklı bulsun ne olsa annem haklı sen haksızsın sen gelinsin susucaksın hep annesini savunur haklı bile olduğumu göres sen haksızsın der çok zoruma gidiyor ee anneside bana istediğini söyleyecek tabi ama eltime söyleyemiyor çünkü kaynım eşime hiç biriniz karışamazsınız diyor yani yine beni ezen eşim oluyor oof hepsinden bıktım artık

ben isterdimki eşim bi kerede beni haklı bulsun ne olsa annem haklı sen haksızsın sen gelinsin susucaksın hep annesini savunur haklı bile olduğumu göres sen haksızsın der çok zoruma gidiyor ee anneside bana istediğini söyleyecek tabi ama eltime söyleyemiyor çünkü kaynım eşime hiç biriniz karışamazsınız diyor yani yine beni ezen eşim oluyor oof hepsinden bıktım artık

Erkeklerin anaları hakkındaki hassasiyetini değiştiremezsin. Burada yapılacak tek konu kadının akıllı davranıp oynaması. Yani o konunun dokunulmazlığı var erkekler için. Sen de hiç yanaşmayacaksın kayınvalideyle münasebetlere.işin raconu bu

benimde çok yanlışlarım var ama oğlum çok istedi kerdeşi olsun bende istiyordum kızım olsun oğlum 6 yaşındaydı biz o kadar çok mutluydukki çevremdeki arkadaşlarım inşallah senin gibi evliliğim olur diyorlardı sürekli biizimle evde gezmelere götürürdü tatillere bana evde işlerime yardım ederdi ama artık o aldatılma olayını yakaladığımda sanal aldatmaydı çok üzüldüm gitmek istedim ama oğlumun o ağlaması yalvarması gözümden gitmiyor hiç oğlum için dedim zaten tekrarlanma olmadı ben sadece eskiden çok mutluyduk ama son 3 yıldır değişti eski haline dönmesini istiyorum ama yok olmuyor değişti artık hiç bişey eskisi gibi olmuyorgünde en az 4 kere arayan adam artık pek aramıyor anca eve bişey lazımmı diye arıyor ev konusunda çocuklarla çok ilgili ama anlaşamıyoruz hep yüzüne vuruyorum ondanda kopukluk oluyor unutamıyorum aklımdan hiç çıkmıyor
bir arkadaşımın eşi aldatmıştı onu çok üzülmüştüm ben olsam boşanırım diyordum ama hiç bi zaman büyük konuşmayalım başıma geldi boşanamadım elim ayağım bağlandı

İlk mesajdan beri bir noktalama işareti gelir mi diyorum,yok.

Virgülü ,soru işaretini geçtik bari bir nokta koyun ,yazdıklarınız okunmuyor.

elalemin kızı için annesiyle arasını bozmuyor ama elalemin kadını ( onlara kadın bile demek istemiyorum gerçi ) için yuvasını tehlikeye atabiliyor.

aldatıldıktan sonra affediyorsun, yuvamızı düzeltelim diyorsun, tokat attıktan sonra bile ben nasıl sana içten davranabilirim diyor.

Allah aşkına bu erkeklerin ...tünü kim bu kadar kaldırıyor!!!

ben kaynanamla pek sorunum olmaz mesela şakalaşsak bile eşim hanginiz gelin hanginiz kaynana der yani iş eşimde bitiyor bende değil ben hep saygılı oluyorum gülüyorum geçiyorum ama bu adam başka sanki öyle davransa annesi ona altın madolyon takacak

ben kaynanamla pek sorunum olmaz mesela şakalaşsak bile eşim hanginiz gelin hanginiz kaynana der yani iş eşimde bitiyor bende değil ben hep saygılı oluyorum gülüyorum geçiyorum ama bu adam başka sanki öyle davransa annesi ona altın madolyon takacak

NOKTA,NOKTA,NOKTA istiyorum ,lütfennnn......

canım az once sana kızdım ama ıcım elvermedı gerı geldım senın neler yasadıgını bız bılemeyız uzaktan konusmak cok kolay bu dunyadakı hersy bız ınsanlar ıcın bellıkı yuvan yıkılmasın kocan eskısı gıbı olsun ıstıyorsun bız kadınlar boleyız bır kere sevdıkmı olumune kopamıyoruz :50:allah kocanın ıcıne vıcdan versın umarım hatalarını anlar kocan sana ve yuvasına sahıp cıkar :43:ınsanın basına gelmeden bılemez:43:vıcdanım u donusu yaptı:14:senı anladım bende ne dengesızım ya su adet donemlerınde:52:

elalemin kızı için annesiyle arasını bozmuyor ama elalemin kadını ( onlara kadın bile demek istemiyorum gerçi ) için yuvasını tehlikeye atabiliyor.

aldatıldıktan sonra affediyorsun, yuvamızı düzeltelim diyorsun, tokat attıktan sonra bile ben nasıl sana içten davranabilirim diyor.

gö.lerı kopasıcalar :27:

bende bunu anlamıyorum madem bu kadar kötü eşiniz boşanacaksınız ha ben boşanamam derseniz de yapacak birşey yok

üzüldüğünüzle kalacaksanız çünkü devam etmek istiyorsunuz

eşinizi siz tanırsınız konuşmaktan mı anlıyor küs kalmaktan mı kavgadan mı tavırdan mı ona göre davranın ama lütfen kendiniz için birşeyler yapın

kendinizi garanti altına almaya bakın

ve bazı şeyler içinde artık çocukların arkasına sığınmaktan vazgeçin çocuklarım için diyorsun ama 6 yaşında ki çocuğun barışmadınız mı diye soruyor

çok mutlu bi yuvada büyüdüğü söylenemez bari onlara yansıtmayın :50:

Aldatma var , bir kere de olsa tokat var , saygısızlık var , çocukların o yuvada yaşadığı huzursuzluk var, var da var!!

Üzüntüden sütüm kesildi , oğlum da anlıyor 'anne barıştınız mı babamla?' diye soruyor diyorsun,sen hala çocuklarım için kalıyorum diyorsun.

Kusura bakma ama sen sadece kendini kandırıyorsun çocuklarını bahane ederek, zira çocukların o yuvada çok da huzurlu olmadığı belli.

Büyük konuşmak istemiyorum asla o yüzden burda ahkam kesmicem. Ama boşanma konusunu keşke düşünebilsen diyorum, Allah yardımcın olsun...

cnm kimin kaldırdığı çok belli işte ;))

ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.

ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.

Pişman olmaz canım,keşke olsa.

16 yaşında niye seni evlenmeye ikna etti sence???

Çok seviyorsa bekleyemezmiydi.......

Böylesi daha kolay gelmiştir,sen okuma,ilerde ona karşı çıkarsan yapabileceğin bir mesleğin olmasın,seni maddi manevi kendine bağımlı kılmak istemiş ve malesef başarmış.

Madem boşanmıyacaksın,biraz toparlan,kendine gel,

Eşini hayatının merkezi yapmaktan vazgeç,

O seni ne kadar önemsiyorsa sen de ona hakettiği kadar değer ver,

Dışardan sınavlara gir bir okul bitir,biraz da kendin için yaşa.

Back
X