Ben senin yerinde olsam ne yapardım onu söyliyim. Dışardan liseyi bitirirdim. Sonra kpss için dersaneye gider devlet memuriyetine kapağı atardım. Sonra da paşa gönlüm bu adamla evli kalmayı istiyor mu istemiyor mu karar verirdim.
kocası izin verir mi ki? mantığını anlayıp engel olabilir.
aslında yaşı daha genç, bu yazdıklarını yapabilse ne güzel olur.
Ben senin yerinde olsam ne yapardım onu söyliyim. Dışardan liseyi bitirirdim. Sonra kpss için dersaneye gider devlet memuriyetine kapağı atardım. Sonra da paşa gönlüm bu adamla evli kalmayı istiyor mu istemiyor mu karar verirdim.
ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.
ben çalışmıyorum.ev hanımıyım eşimin durumu iyi ben tek başıma bakamam onlara zaten babaya çok düşkünler .onları ayıramam belki zaman gelirde yaptıklarından pişman olur.diye dua ediyorum.
Pişman olmaz canım,keşke olsa.
16 yaşında niye seni evlenmeye ikna etti sence???
Çok seviyorsa bekleyemezmiydi.......
Böylesi daha kolay gelmiştir,sen okuma,ilerde ona karşı çıkarsan yapabileceğin bir mesleğin olmasın,seni maddi manevi kendine bağımlı kılmak istemiş ve malesef başarmış.
Madem boşanmıyacaksın,biraz toparlan,kendine gel,
Eşini hayatının merkezi yapmaktan vazgeç,
O seni ne kadar önemsiyorsa sen de ona hakettiği kadar değer ver,
Dışardan sınavlara gir bir okul bitir,biraz da kendin için yaşa.
8 sayfa yazı yazılmış ama problemın kaynağına inilememiş bence..
bu adamın sana böyle davranmasının altında yatan asıl sebep nedir?
bu adam senı neden aldattı kımle aldattı hangı dönem aldattı hamıle mıydın?
annesı sıze kalmaya nıye geldı sana ne dedi sen ona neler dedin adam sana neden tokat attı
ben bunları anlamadım...
elalemin kızı ne demek ya
sen onun hayat arkadaşısın 2 çcuğunun anasısın sana yakıştırdığı sıfat bumu eşinin???
karısı kendinden 10 yaş küçük olan adam hangi mantığa hizmet aldatır kafam almıyor 10 sene sonrada senin gözünün içine bakar aman beni aldatma ben sana yetemiyorum diye....
bu el kızı laflarını anası bacısı öğretmiştir ona ne şüphe....çünkü erkekler böle kelimeler bilmezler genelde...
o sana yapmacık olamıyorsa sende olma o halde...
bi süre kendini düşün kendi üstüne düş bence..
hiçbişey yapamıyorsan ewdeki eşyaların yerini değiştir eskileri at saçını boya yüzüne krem sür daha sık ağda yap ne biliyim işte elinden geldiği kadar kendinle ilgilen....
eşinin tek ihtiyacı olan kendisi gibi bencil bi eş....
sen şimdi bebek olduğu için aman sütüm gelmesin aman bebeğim diyorsun ama birde şöle düşün bebek emdikçe anne güzelleşir içinden kocana hadi lan ordan uğraşmam gereken çocuklarım var de yaşa hayatını....
madem boşamaya cesaretin yok bunları yapmaya cesaret bul kendinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?