ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

sadem_karamel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.066
234
103
Osmaniye
başlıktaki gibi işte yaa. çok üzülüyorum. kendimi gözlemledim çarşıda dolaşırken hep eşime bişeyler almaya çalışıyorum. yani şu ona çok yakışır alayım falan diye uğraşıyorum. ama o bana hiç bişey almıyo akıl edemiyo desem arkadaş ağzımla istiyorum yaa. salak gibi gidip bu güne özel saat aldım ve verdim. o ise hiç bişey... ayıp ediyon aşkım haa dedim hayırdır noldu dedi. şu ana kadar hiç bir özel günde bişey aldığını bilmiyorum. daha doğrusu şimdiye kadar bana yaptığı tek sürpriz bir kolye o kadar. yaa bu gün çöp poşeti de alsa sevinecektim yaa. ağlamak istiyorum. çok mu beklenti içine giriyorum hata mı ediyorum?

Hedıye alacak gucu varmı pekı esınızın ?

biz normal de sevgililer gününü kutlamayız yani öyle hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz önemlidir bizim için..

dün eşime dedim ki yarın önemli bir gün değil mi canım dedim

cevabı şu oldu; hiyy hangi faturanın son ödeme tarihiydi ya

e düşün artık bu erkek denen varlıkların beyinleri nasıl çalışıyor

üzme kendini,o yapmıyorsa sen de yapma o zaman..sadece sevgililer gününü baz alma ama doğum günü ve evlilik yıl dönümünüzde de birşey yapmıyorsa bu hoş değil.ufak da olsa bir hediye alabilir.

Beklenti içine girdiğinizi düşünmüyorum. aksine bence beklentilerinizi bana çöp poşedi alsa mutlu olurum diyerek indirmişsiniz zaten.

Erkeklerdeki kronik problem, evlendik ya baaaak tapusu bende. Evde işte. Başkasına bakmaz aldatmaz beni bırakmaz diye diye diye, artık sizin bir kadın olduğunuzu unutuyorlar. Sevgililr günü erkekler için, elde edilmemiş kadınları elde etmek için yapılan bir gün.

Evlilere ne gerek var? Zaten evlenmişsin sevgililik mi kalmış mantığı. Valla bence bunun tek sebebi bayanlardaki bir gül alsa yeter, bir kutlasa yeter mantığı. Ben olsam bırakın birşey almayı, akşama doğru gider sağlam bir kavga çıkartırım. Ondan sonra, en azından o adam bir sonraki 14 şubatta sizin ne kadar değer verdiğinizi gördüğü için mutlaka birşeyler yapar.

Ha bende isterim bunlara gerek kalmasın eşler kendiliğinden akıl etsin vs vs vs ama olmuyor işte. Maalesef ehel birde ağlayınca üzülünce çok üzülüyorum diye konuşunca siz suçlu çıkıyorsunuz. Ne varmış efendim zaten ekonomik günmüş kutlamış ya ne alsaymış kii evde neyiniz eksikmiş kii diye diye birde üstüne nerdeyse özür dileyecek duruma geliyorsunuz.

Allah sabır versin size.

Son düzenleme:
Canım evlenmeden öncede böyle miydi. Eşimle ben sevgililer gunu kutlamıyoruz. Askım bize hergün sevgililer günü diyorum. :) Hiçbir zaman öyle bi kasma içine girmedik çünkü normal günlerde de hediyeleşiriz birbirimize özel olduğumuzu hissettiren mesajlar atatız bana ayakkabı saat üst baş bişiler alır nitekim bende öyle dışarı çıktığımda alırım beğenirsem. Size normalde de hiç hediye almaz mı özel gunler dışında. Eğer almıyorsa bu tarz şeylere alışık değildir belki düşünemiyodur aklına gelmiyodur. Biraz dile getirseniz ben boyle jestlerden çok hoşlanırım falan diye. Durumunuz kötü değil sanırsam kazancıyla ilgili bir problem bar mı?

aynı sorun bende de var. Biz sevgiliyken çiçek alırdı yada başka şeyler. Anneme anneler gününde çiçek gönderirdi adrese.

Ama evlendik herşey bir peri masalı gibi bitti.

Be adam çiçek istiyorum dedim ve hata çiçekçinin numarasını bile verdim almak bu kadar mı kötü. Neden utanıyorsun. Seni anlamıyorum. Şu an yanımda olsan seni boğazlayabilirim. Maddi gücünde var. Ama insan eşine yarım elma gönül alma almaz mı. Adamın dediğine bak sen benim yerime çiçeği sipariş et, öde. Ben aldım farz et

Siz söyleyin ben bu adamı ne yapayım

konuyu okuyunca çok güldüm ama sinirden :)))))))
bu anlattıklarına benzer bir eşim ver, çok nadir bişiler alır almaz değil ama komedidir bizimkide, geçen sene doğum günümde bizim iki dükkan ötemizdeki çiçekciden bana çiçek göndermiş bir hafta sonra bana dediği şu çiçekciye bi uğrada parasını ver ya gülermisin ağlarmısın tarzı bişi

birde şuna bak eşin normalde kendine birşeyler alabiliyormu, mesela benim eşim normalde çarşıya gidip ayana bir don almış değil, alışveriş yapmayı bilmez herşeyini ben alırım, mazadan içeri giremez adam yapı olarak yok yani napcan

canım bence başka sorununuz yoksa eşini öyle kabul edicen, aksi halde mutsuz olursun kendi kendini mutsuz edersin, çünkü yapcak bişi yok inan bana.

MUTLUĞUN ANAHTARI İÇİNDE BULUNDUĞUN DURUMU KABUL ETMEKTİR BUNU UNUTMA
sevgiler

Son düzenleme:
Eşimle 7 senedir beraberiz. Bazı nedenlerden hiç 14 şubatta beraber değildik. Ben de ilk kez bugünü birlikte geçireceğim için internetten bir ayakkabı sipariş ettim ama yetişmedi bugüne. Ama eşimin bana bişey alacağını düşünmüyorum :-(

Karşınızdaki adamın içinden gelmiyorsa hediye almak yapacak bişey yok malesef.Üzüldüğünüzle kalırsınız,o yüzden fazla beklenti içine girmeyin derim.
Bakın ben biraz önce eşimi aradım akşam yemeğe gidelim dedim.Hiç halim yok eve pizza isteriz dedi.

''Bugün sevgililer günü'' dedim .

'Biz evliyiz ,sevgili değiliz canım''dedi

Sizin kocanızda böyle bir adamsa yapacak bişey yok,düzelmez bu tipler.

canım bende 4 yıllık evliyim siz galiba yeni evlisiniz...üzülme ya boşver erkekler bayanlar kadar ince olamıyorlar ilk zamanlar bende ağzımla istiyordum ama şimdi bende umursamıyorum ve hediye almıyorum...böyle ufak şeyler için canını sıkmaya değmez evliliğinin ilk günlerinin tadını çıkar canım...ayrıca sevgililer günü önemli değil bence çünkü seven için hergün öyle olmalıdır yalnız evlilik yıl dönümü önemli tabiki...

malesef bizim kadar duyarlı değiller
bende hediyesini ta ne zamandan hazırladım
adam bana hediye alamadım diyerek şaka yapıyor sanıyordum meğer doğruymuş
bakalım akşam bişiy almış olacak mı maddi değeri olan hiçbir şey almasını istemiyorum o da bunu biliyor zaten

Benim adamı ve beni tarif etmişsin ama tek farkımız ben hiç takmıyorum. O öyle , ben böyle yapacak birşey yok. Tek kusuru bu olsun.

Ben hiç önemsemiyorum sevgililer gününü.
Sende önemseme, Allah ağız tadı versin.
Ama eşim duyarsız olsa bende önemsermiydim acaba bilemedim :26:
Eskiden de öylemiydi?

Akıl edecek arkadaş,minicik bişey de olsa bu ve de karısı bundan mutlu olacaksa alacak,düşünecek...
hanımla eşleri için değişsin,hep kendine baksın,yok efendim sürprizler yapsın,idare etsin onu ve ailesini,hiçbirşeyini eksik etmesin kocasının,o böyle hem de sadece bikaç gün olan özel günlerde elini kolunu sallaya sallaya gelsin,ne ala..
10 tl ye tek gül satılıyo sokakta,bilgileri yoksa öğrensinler sayemde,burayo okuyan,sevgilisi yada eşi olan beyler varsa.....

Canım bu erkekler de odunluk genlerinde var hepsi aynı ne yazıkki ben hediye falan beklemiyorum ama kutlamasını bekledim mesaj attım ona bile geri dönmedi beyefendi bende bu duruma bozulduğuma dahil bir kutlama olsun beklediğime dahil mesaj attım ondan sonra geri döndü bey efendi bende konuşmadım onla kapatıyorum dedim kapattım telefonu ...

hahahaha cevaba bayıldım kadesa

konu sahibi arkadaşım boşveer üzme kendini, sen de onun ek kartıyla kendine bir sürü hediye al, akşam da teşekkür edersin bir süre sonra gelen extrelerden nasıl hediye alınması gerektiği hakkında fikir sahibi olur dua et sana "biz sevgili değiliz ki, evliyiz" dememiş

benimki evlilik yıl dönümde bile almaz bazen anacım, bi yemeğe gideriz oda kebapçıya çok romantik demi

ay bu konuda çok dertliyim aslında ama dert etmiyorum seviyorsanız eşinizi oda sizi seviyorsa sorun olmamalı böyle şeyler bence

benimde evlendiğimizin ilk sevgililer yaşadığım şey bu
ben gittim adama telefon aldım ozaman o bana ben hiç bişi almadım diyo sürekli meğer gerçekmiş o gün aklıma geldikçe hala saflığıma güler dururum

Son düzenleme:
KIZLARR sacmalayın
''adı ustunde sevgılıler gunu , bız sevgılımıyız hayır. Acar ikitane Yasin okuruz biz evlendık mertebe atladık Allah katında''
bunu dıyen eşim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…