ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

Canım ßi ßayan olarak beklenti içine girmen normal asLında. daha yeni evlisiniz takvimde gördüğüm kadarıyla.
Eğer ki sevgiliyken alıo şimdi almıOsa bazı şeyler yerine daha oturmamıştır üzülme zamanla sen eğiticeksin
Eğer ki Maddi durumu iyi değilse ßunada üzülme...Erkek senden çOk üzülür inan.... ufak bişe alıp gelmekte istemez.
Ama hep böyleydi artık kırılıyorum bende sevinmek istiyorum diyorsan burada bi dur:) hep böyle olan bi adamdan beklenti içine girmen zaten yanlış :)
Doğum günü yıl dönümünüde unutuyorsa ozaman kocaman bi odun bu adam... ama kutlayıp hatırlayıp hediye almıyorsa olabilir yapı meselesi sen düzeltebilirsin zamanLa.
Ve en önemlisi evin içinde mutLuysanız bundan baska sorun yOksa hiç takıLma derim böyle şeylere.... çevremde okadar çok örnek varki eşi ne hediyeler alıyor anlatıyorlar seviyorlar aaa seninki almadımı vs:) ama ilişkilrine bak 2 gün iyilerse 5 gün kötüler...
Ayrıca herşey karsılıklı değildir ki sen içinden gelip alabiliyorsan al demekki o onu düşünemiyor olabilir yapı meselesi yani.

Bizde mesela sevgililer gününü kutlamıyoruz hatta nişanlım geçen sene hediye almıstı kızmıştım düşün. Doum günüm ve yıl dönümüm önemli bnm için. onda da hediye beklemem inan sadece arayıp ilk o kutlasın nebiliyim 2 tatlı söz söylesin yeter:)
Şuan bile sıkışığız biraz düğün telaşından önümüzdeki ay doum günlerimiz yıl dnünümz var ufak bişiler aldım ama ona ısrarla sakın alma paran yok biliyorum diye ben dedim... Ve önceden bnmkide böyle şeyleri bilmezdi. Ama beni şasırtmaya basladı son zamanlarda. sen üzerine düşme hediyeni de içinden geliyorsa al. ondan da bişe beklemediğini sadece hatırlamasının yeterli olduğunu hissettir

konuyu çok açmadığın için uzun olu cevap biraz tahmin yürüterek :)

Son düzenleme:
anladigim kadarıyla hep böyle birisiymiş eşiniz sonradan değişse neyse ama yapısı bu demekki hayatta ne kadar çok beklentili olursan o kadar çok hayal kırıklığı yaşıyorsun her bayan ister yapamıyorsan bi toka al bari der insan ama olmayinca olmuyor yapı meselesi kendini yıpratma bence

bugün için özel bir beklentim olmadı hiç.zaten elimizden geldiği kadar birlikte olduğumuz zamanlarda birbirimiz için bir şeyler yapıyoruz.
bu da karşılık beklemeden, tamamen sevgiye dayalı.insan yan yana bile olmaktan keyif alıyor..benim sevgilim de hediye almayı bilmez, sürpriz yapmayı da bilmez öyle..herkesin bu konudaki anlayışı farklı olabilir.ilişkiye başlarken ya da onu tanıyorken hali hazır da bu durum beni ne kadar sıkar ya da sıkmaz analiz ediyorum ya da ettim bir şekilde..ama onun da beni hediye almak dışında mutlu etme çabası hediye almasının önüne geçiyor..ha alsa çok sevinirim ama almıyor diye de üzülmüyorum açıkçası.

hakıkaten ya
sevgılıler gunu onemlı degıl bence
hedıye alır hıc ummadıgın zamanda
valla dun ben bıle esıme bana bısı alma dedım
cunku gereklı gormuorm bı kere gonulden sarılması yeterlı bence

dün disardaydik bizde hadi yarının hediyesini begende aliyim diyor incelik yok adamda yüz kere demisimdir ole ne anlamı kalıyor die arkasından yarina ne gibi hediye bekliyon dior adam sonrada bilemiyom ne alacagimi dior bilmediğinden değil ama yapısı bu napalim

canım bizim 2. 14 şubatımız geçen sene borclar vardı karar vermiştik hediye almıycaz diye çiçek almıstı saolsun
devamlı bişiyler alıyor ama insan özel günlerde ufakta olsa hediye bekliyor bakalım bugün alır herhalde bişiy

herkesin yorumunu tek tek okudum çok teşekkür ederim bende takmamaya çalışıyorum ama olmuyor. önceden de mi böyleydi diyen arkadaşlar evet önceden de böyleydi ama sadece bana karşı böyle yaa sevmiyomu ki beni. anneler gününde annelerine mutlaka hediye alıyo. babası 2 evli de ikisine hediye alıyo mutlaka. şimdi de kv lere giderken elimiz boş gitmeyelim bişeyler alalım diyo.
bi de durumu mu yok demişsiniz durumu da gayet iyi. alabileceğini biliyorum.
gidip kendime iki tane bady aldım ama kendi kredi kartımla :)

En istemiyorum hediye diyen kadın bile içten içe bekler.
Bunun istisnası yoktur.Her kadın hediye sever çiçek ister.
Ama Aynı yoğunlukta ince düşünceyi erkekten beklemek hata.
Evlenince de sevgililer günü kutlanacak tabi ki hediye de almalı erkek aş atıp kolu yorulmayacak büyüğü küçüğü olmaz içinden gelmesi yeter.
Neden se erkek için hediye ya da çiçek almak zayıflık göstergesi gibi oluyor.Hiç yoktan eşlerini sevgililerini üzüyorlar.

Ama sanırım eşin sevgiliyken de böyleymiş ve evlenince değişmesini beklersen sadece kendini üzersin canım.

Son düzenleme:

şekerim kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben yıllardır evliyim toplasan ancak 5 yeda 6 defa özel günlerde hediye almıştır erkekler düşünmüyor birazda yıllanınca ekonomik olsun diye başlıyorlar sana evlilik yıldönümü hediyesi adım ne aldın klima ,sana sevgiler günü hediyesi aldım ne aldın koltuğun yüzünü değiştirdim ya , sana doğum günü hediyesi aldın ne aldım kredi kartını ödedim yetmez mi gibi ......espiriler alıyor zamanla hediyelerin yerini alış yani

Son düzenleme:
Üzülme canım bendede birtane "ormantik" var. Kaç defa söylerim özel günleri es geçme , kırılıyorum diye , ama nafile...

konu sahibi arkadaş böyle günleri biz önemli kılıyoruz. Bir doğum günü bir evlilk yıldönümü olsa belki üzül ama. Sevgili günü hediye alıp vermemek bence çok da mühim değil. Hem o madem hiç bir özel günü hatırlamıyor, sen de hatırlama, hediye aldığında eşin mahcup bile olmuyor, yani bırak alma sende bundan sonra ki özel günlerde.
He bundan sonra o alırsa da senin ona aldıklarını hatırlasın, Erkeklere bu kadar değer vermeye değimiyor inan bana. Bırak o seni mutlu etmenin yollarını arasın,

benim hediyem belli bebek dicektim sadece :) ihihih

ama dün akşam yine gittim beğendiği ayakkabılardan aldım ona
bu akşam içinse yemeğe çıkarız dimi dedim
maalesef bu akşam çalışmak zorundaymış
geçen senede aynısı olmuştu bu senede yalnız başımayım
bari yine çiçek getirse hoş etse beni

gecen mınıbuste yanıma bı abı oturdu elınde bı gul vardı ustundede yıldonumumuz kutlu olsun hayatım yazıyordu adamın durumu var yada yok kucukte olsa esını dusunup almıs hedıyesını cok ımrendım valla Allah herkese dusuncelı koca nasıp etsın demek lazım heralde bundan sonra

ay ben çok üzülüyorum ama ya. utanmasam şurda ağlayacam yani o kadar derdim sevgili günü bilmem ne değil ki
diyorum ya 4 aylık evliyiz. 2 yıl çıktık insanın içinden hiç mi gelmez. ağzımla hediye istediğim bile oldu.

alışıcaksın başka çare yok yada yaratıcı olucaksın mesela eve aldığı maydonoza gül muamelesi yaparak kendini mutlu ediceksin

ya bu kadar takma kafana canım sende onun sevdgı ıstedgı bıseyı yapma madem odesın :)
saka bı yanada ınsan uzuluyo gercekten ama adam odunsa senın kendını uzdgune deger mı bnm salak kocamda hıc hedıye almadı bna ınsan bı cıcekte olsa alır ama dusunemıyolar ıste napcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…