- Konu Sahibi sadem_karamel
-
benimde evlendiğimizin ilk sevgililer yaşadığım şey bu
ben gittim adama telefon aldım ozaman o bana ben hiç bişi almadım diyo sürekli meğer gerçekmiş o gün aklıma geldikçe hala saflığıma güler dururum
başlıktaki gibi işte yaa. çok üzülüyorum. kendimi gözlemledim çarşıda dolaşırken hep eşime bişeyler almaya çalışıyorum. yani şu ona çok yakışır alayım falan diye uğraşıyorum. ama o bana hiç bişey almıyo akıl edemiyo desem arkadaş ağzımla istiyorum yaa. salak gibi gidip bu güne özel saat aldım ve verdim. o ise hiç bişey... ayıp ediyon aşkım haa dedim hayırdır noldu dedi. şu ana kadar hiç bir özel günde bişey aldığını bilmiyorum. daha doğrusu şimdiye kadar bana yaptığı tek sürpriz bir kolye o kadar. yaa bu gün çöp poşeti de alsa sevinecektim yaa. ağlamak istiyorum. çok mu beklenti içine giriyorum hata mı ediyorum?
alışıcaksın başka çare yok yada yaratıcı olucaksın mesela eve aldığı maydonoza gül muamelesi yaparak kendini mutlu ediceksinay ben çok üzülüyorum ama ya. utanmasam şurda ağlayacam yani o kadar derdim sevgili günü bilmem ne değil ki
diyorum ya 4 aylık evliyiz. 2 yıl çıktık insanın içinden hiç mi gelmez. ağzımla hediye istediğim bile oldu.
ya bu kadar takma kafana canım sende onun sevdgı ıstedgı bıseyı yapma madem odesın :)ay ben çok üzülüyorum ama ya. utanmasam şurda ağlayacam yani o kadar derdim sevgili günü bilmem ne değil ki
diyorum ya 4 aylık evliyiz. 2 yıl çıktık insanın içinden hiç mi gelmez. ağzımla hediye istediğim bile oldu.
belkı hedıye aldı aksam suprız yapacak bı aksamı bekle bakalım canım sonra pısman olursun bu kdr uzuldgunebi de eniştem geldi az önce ablama tektaş beğenmiş benim parmağımda denedi. gülsem mi ağlasam mı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?