ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

valla 4 aylık evliyken bişey almıyosa bundan sonra bekleyip kendini üzme, zira yıllar geçtikçe kaytarıyorlar artık, benimkide ilk başlarda ufak tefek alırdı ama sonradan bıraktı, ben de ona neler alırdım, ama artık hiçbir şey almıyorum, onlarında işlerine geliyo, gereksiz! para harcanmamış oluyor, kendi kendini mutlu et, istediklerini kendin al, hediye bir görgü meselesidir aslında, görmedikleri için zor geliyor, salla gitsinnn

valla bizim tüm özel günlerimizde kebapçıda kutlanır hatta caddenin başında çok uzakta da değil yani adamlarda artık bizi tanıyor anlıyorlarki özel bi gün bizim için,dün dedim ki yerimizi ayırttınmı dedim :))))) hoş bizden başka taş çatlasa 3 aile vardır orda neyse güldü niye güldün dedim taşınmış kebapçı dedi aaa dedim nereye sahilemi yoksa dedim ,yoo 2 sokak ilerideki caddenin başına demezmi,olsun onun 13 yılda yanımda olması,kimseye muhtaç etmemesi,ezdirmemesi vsvs,en önemliside bana verdiği değer onlar yeter bana

Son düzenleme:
bi de eniştem geldi az önce ablama tektaş beğenmiş benim parmağımda denedi. gülsem mi ağlasam mı ya.

aynı şey bir sevgiler gününde benimde başıma geldi
kuyumcuda bir işim vardı onu halletmeye çalışırken bir bey yanıma geldi bana yardıncı olurmusunuz şu yüzüklerden hangisini almayım diye bir kaçtane taktım baktım adamcağız aldı gitti.
belliki beyfendi kutlama yapıcak takım elbiseli falan,eşime anlattım bak ne düşünceli insanlar var diye eşimde ,yemişim ben o düşünceleri dedi.

Son düzenleme:
tabı kendılerı odun oldgugu ıcın baskalarının ınce davranıslarını cekemıyorlar halıyle

yaw niye bu kadar üzülüyorsun arkadaşım üzüldüğünle kalırsın böyle yaparsan salla gitsin ya boşver,
almassa almasın seni seviyormu sana değer veriyormu önemli olan o yoksa bir çiçek bir hedşye parçası önemli olmasın hayatında

alsa kötümü olur olmaz tabi keşke herkesin düşünceli kocası olsa ama yok olmuyosa boşuna kendini üzme malzeme buysa yapacak bişi yok

bundan sonraki günlerde kendime bunu sürekli tekrarlicam. ''önemi yok önemi yok önemi yok'' oluyo mu?

Ne olur kızmayın bana mesajınıza çok güldüm.

Çünkü bende sizin eşiniz gibiyim,

Eşimde sizin gibi... (Alma dediğim halde mutlaka alır, hele o aldığı çiçekler yok mu gına geldi artık)

Acaba oda sizin gibi çok üzülüyor mudur? yoksa takmıyor mudur?

Yoksa arkamdan bana odun mu diyordur.

Aboooo acilen kısa zamanda değişik süprizler yapmam lazım.

bundan sonraki günlerde kendime bunu sürekli tekrarlicam. ''önemi yok önemi yok önemi yok'' oluyo mu?

oluyor
bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş :))
ya aslında ben senin sıkıntını anlıyorum biliyormusun iş yerindesin sanırım iş yerinde onun sevgilisi çiçek yolladı, onun kocası bişi almış herkes birbirine hava atıyor ama sen sessiz kalmak zorunda kalıyorsun o biraz kasıyor seni, benzer durumları bende yaşadım
yeni evlendiğimiz yıldı işte hani ben telefoın aldım o almamış dedim ya, onda burdaki arkadaşın nişanlısı ona kocaman bir çiçek yollamıştı ama ne çiçek dev gibi, benimki bişi almamış tabi kalas :) ertesi gün arkadaşlarım sordu gururuma yedirip bana bişi almadı diyemedim iç çamaşırı almış dedim ne diyim, halbuki yalan adam kendi kıçına don alamaz değilki bana

Son düzenleme:
Çoğumuzun eşine , sevgilisne gelsin bu video
Anlamaz ki Öküz! - YouTube

Erkek milleti canım hiç üzülme . Sende ona alma bak bugün indirim var kendi kendine hediye al sende :)

bu kadını kocası boşamış geçen kanal7 haberde çıktı yine, verilmek istenen mesaj kocana öküz deme seni kapının önüne koyardı :)))))

haklısın yaa gerçekten bekliyor insan di mi?

Belki tektaşı size almış, enişteniz aracılığı ile denettirmiştir, olamaz mı?

kızmayında bende buna güldüm. benim tek taşım var. nişanlıyken birlikte almıştık. onuda bayramda eli boş gelinmez nişanlı görmeye herkes seni kınar dedim. gel bişey alalım o zaman dedi de tek taş almıştık.

yok iş yerimdeki herkes erkek, öyle hediye falan gelmedi kimseye. tek bayan benim ama onlarda eşlerine bişeyler almak için bana soruyolar :)

Benim eşim de bana soruyor, sana hediye alacaktım bulamadım bişey. Sen seçersin hediyeni diye..
Herşeyim var çok şükür, bir çiçek alsa sürpriz olsa daha mutlu olurdum işte.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…