- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi sadem_karamel
-
eşim hediye aldı arkadaşlar. ama neye yarar
kalbimi o kadar kırdı ki nasıl unutucam o söylediği lafı. hem de herkesin içinde annesi ablası yeğenleri herkesin içinde.
o an kafamı kesseler sanki kanım akmazdı donup kaldım.
o laftan bir saat önce uyardım aileni görüp beni unutma sakın kötü olur yoksa dedim.
unutmayı geçtim yerin dibine soktu sanki beni.
az önce iş yerime geldi. çok istediğim küpelerden almış. ama neye yarar ki
Ne söyledi ki?:26:
Valla basligi gorunce kendi kendime gulumsedim kesin bu arkadas yeni evlidir dedim kendi kendime...6 aylikmissin meger yeni evli olmak ne alaka diceksin simdi evlilik yili artinca beklentiler azaliyor hayatim bir de karsindakini e taniyorsun ya dogal olarak bir odun oldugunu kabulleniyorsun zamanla bende zamaninda dert ederdimdde simdiii aklimin ucundan bile gecmiyor hediyesi...tatli sozude yeter dedim aradan iki sene gecince simdi bes sene gecti tatli sozdende gecti huzur versin yeter bakalim ileriki yillarda ne diyerek avutucam kendimi))
başlığı görünce gülesim geldi yeni evliyim ama bundan önce 4 yıl boyunca sevgililik hayatımız geçti aramızda para pul mevzusu hiç olmadı ne istesem aldı ama milletin kocası gibi sürpriz hediyeler falan hiç yaşamadık :) sevgililer gününde niye hediye almadın bana diyince 2 kilo kıyma aldım ya eve dedi kopmuştum orada :) o günde nöbetten çıkınca sabah bahçeden gül koparmış getirmiş canım benim :) bazı erkekler hediyeyi değilde sevdiğinin istediğini kendi seçip almasını ister. şimdi ben alsam beğenmezsin falan diyo götürüyo kendim alıyorum.
takmayım diyorum ama olmuyo inan dün doğum günümdü geliyo bugün doğum günün falan diyo bir doğum günün kutlu olsun demiyo ya
Ben yapi olarak cok duygusalimdir aski sevgiyi doya doya yasamk isterim helede bide evlilikse isin ucundaki bir omur hayat arkadasligi gelirdi aklima....dusu sene evlilik mucize gibi bisi aslinda iki farkli karakter bir cati altinda uyum icinde hemde bir omur boyu saygi sevgi sadakat uclusuyle ne guzel dimi? Ama oyle olmuyor malesef ...karsindakini sozlerinle cezp etmek opmek sarilmak dogumgunun kutlamak cokmu zor beaber nice senelere deseler kotumu olur ha cok degil bir gul ya al gel olurmusun be adammmm ama yok yok erkekelr cok salak inan oyle bir kadini mutlu etmek cok kolay oyle dilmi valla esim bana seni seviyorum dediginde dunya nimetlerini ayagimin altina serse bu kadar mutlu etmez biliosun ama iste okuzzzzz naparsin atsan atilmaz satsan satilmaz
başlıktaki gibi işte yaa. çok üzülüyorum. kendimi gözlemledim çarşıda dolaşırken hep eşime bişeyler almaya çalışıyorum. yani şu ona çok yakışır alayım falan diye uğraşıyorum. ama o bana hiç bişey almıyo akıl edemiyo desem arkadaş ağzımla istiyorum yaa. salak gibi gidip bu güne özel saat aldım ve verdim. o ise hiç bişey... ayıp ediyon aşkım haa dedim hayırdır noldu dedi. şu ana kadar hiç bir özel günde bişey aldığını bilmiyorum. daha doğrusu şimdiye kadar bana yaptığı tek sürpriz bir kolye o kadar. yaa bu gün çöp poşeti de alsa sevinecektim yaa. ağlamak istiyorum. çok mu beklenti içine giriyorum hata mı ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?