- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi sadem_karamel
-
:) işten çıkıp eve bi gidişim vardı anlatamam. zaten vardiyeli çalıştığı için kendisi işte olacaktı ama ben hayal kurdum kendimce belki bir çiçek almıştır yanına not koymuştur falan diye
o heyecanla eve gittim. sonuç; tabikii sıfır :) hiç bişey yoktu. hatta yemek falan yemiş bulaşıkları falan tezgahın üzerindeydi. normalde bulaşık makinesine koyardı etrafı toplardı dün heralde garez etti. artık bilemiyorum
Eki Görüntüle 633603 kızlar ben boşuna evham yapmışım hediye almadım daha diyordu, meğerse netten almış gelmemiş gecikmiş
çiçek yaptırmış fotosunu ekliyorum
çok şanslısın canımnekadar güzel çiçekler öyle...bu çiçeğe hangi kadın mest olmaz ki....biz bişey görmedik en azından sen mutlu ol...ben olsam bu demeti gözümün önüne koyar gider gelir koklardım....bu kadar basit bişey işte bi kadını mutlu etmek ama bunu düşünecek akıl lazım....
ben koca bi demeti geçtim bacım bi tanecik gül alsaydı verseydi o gece uyuyamazdım sevinçten ama yok arkadaşım, bu adamlarda yürekmi yok, beyinmi yok...
ikiside yok bence...çünkü yüreği olan erkek kıyamaz alır, beyni olan da düşünür alır...ama ikisinden de mahrumlar bence...
teşekkür ederim canım evet bizi mutlu etmek bu kadar kolay tek bir gül bile yeter
bazıları çiçeği taşımaktan utanıyor canım o bile olabilir mutlu huzurlu bir yuvan varsa o da yeter
Yok yaa o kadar karamsar olmayın.
Erkekler hep geriye gitmiyor
İlk zamanlar çiçek almanın mantığını pek de umursamayan eşim , daha sonları artık neresine saklayacağını şaşırmış bir halde çiçek getirmeye başladı.
8 yıl geçince de salına salına artık
Az kaldı bir 5 yıl sonra da çiçeği apartman önünde serenatla verir
Bu arada sevgililer günü bizde kutlamayız ,kişiye özel günler daha anlamlı gelir her zaman
Çiçek alınınca güzel oluyo seviniyosun falanda ev kurumuş çiçek doldu atsan atılmazz.
Bence eşinden boşan ve ondan asla çocuk yapma...
14 şubat gibi birlik ve beraberliği temsil eden tarihi bir günde söylediğin halde sana hediye almıyorsa bu adamdan koca olmaz. Sevgililer gününün önemini kavrayamamış biriyle bir ömür nasıl geçer? "Özel gün" diye boşuna dememişler, bugün özel yahu... Ben böyle insanları görünce çok sinirleniyorum birde sen bu adamla evlenmişin. Hadi gençken bir hata yaptın ama şimdi çocuk değilsin, artık anlaman lazım bazı şeyleri...
Böyle kültür yozlaşmasına uğramış biri yarın öbür gün iyice şımarır bak benden söylemesi. İlk fırsatta bir bahaneyle kavga çıkar ve babanın evine dön, sonra da bu adama tekmeyi bas...
"Özel gün" ya özel gün yani... daha ne olsun sonuçta "özel gün"...
yok canım demedi gece 1 de geldi işten ben uyuyodum. sabah dilenci gibi nolur ara sıra bana küçük hediye al dedim ne gibi dedi. çorap al toka al terlik al küçük şeyler dedim tamam dedi. :)
5 yıl sonra babam gibi olur.
Babamda yıllar gectikce aşkı depreşmeye başladı.
Çiçekler, yemekler, tatiller. Ben böyle mutasyon görmedim. Darısı kocacığıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?