ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

Amaaan boşver canım sende ozaman artık.Bekleme bişey demekki adam sahiden sevmiyo bu özel gün ve hediye işini.Üzme kendini boşuna.

Eki Görüntüle 633603 kızlar ben boşuna evham yapmışım hediye almadım daha diyordu, meğerse netten almış gelmemiş gecikmiş
çiçek yaptırmış fotosunu ekliyorum

çok şanslısın canım nekadar güzel çiçekler öyle...bu çiçeğe hangi kadın mest olmaz ki....biz bişey görmedik en azından sen mutlu ol...ben olsam bu demeti gözümün önüne koyar gider gelir koklardım....bu kadar basit bişey işte bi kadını mutlu etmek ama bunu düşünecek akıl lazım....
ben koca bi demeti geçtim bacım bi tanecik gül alsaydı verseydi o gece uyuyamazdım sevinçten ama yok arkadaşım, bu adamlarda yürekmi yok, beyinmi yok...
ikiside yok bence...çünkü yüreği olan erkek kıyamaz alır, beyni olan da düşünür alır...ama ikisinden de mahrumlar bence...

teşekkür ederim canım evet bizi mutlu etmek bu kadar kolay tek bir gül bile yeter
bazıları çiçeği taşımaktan utanıyor canım o bile olabilir mutlu huzurlu bir yuvan varsa o da yeter

teşekkür ederim canım evet bizi mutlu etmek bu kadar kolay tek bir gül bile yeter
bazıları çiçeği taşımaktan utanıyor canım o bile olabilir mutlu huzurlu bir yuvan varsa o da yeter

ah be canım, utanıyorsa koysun poşete ağzını da sıkı sıkı bağlasın...
varsın çiçek bozulsun kırılsın, ona da razıyız....onu almış olması bile yeter....ama nerde...

Aralarda çiçek için çok para verilir mi tarzı konuşmalar geçmiş, kesinlikle katılıyorum.
Dün eşim bana çiçek almış ama bana kalsa o gün için istemezdim. Sabah 1 tanesi 15-20 lira olan güller akşam 3 tanesi 5 lira oluyo.
Bu aptal oyuna para vermek istemiyorum. Çiçek alıcaksa normal günde alsın arkadaşım, o çok daha değerlidir. O gün farzmış gibi herkes çiçek alıyo. Önemli olan kendi düşünüp alması değil mi? En azından parasınıda çiçekcilere kaptırmamış olur.
Çiçek alınınca güzel oluyo seviniyosun falanda ev kurumuş çiçek doldu atsan atılmazz.

Bu konuya gelince sevgililer günü için hediyeleşme olmadıysa sorun etmem ama doğum günü veya evlilik yıldönümü unutulursa illaki kırılır insan.
Birde söylediğinize katılıyorum, hediyenin ne oldugu kesinlikle önemli değil bi terlik alsa bile seviniyo insan. Eşinin ihtiyacını biliyo, eşiyle ilgileniyo mesajı uyanıyo direk ben de.
Bu konuda erkekler maalesef bizim kadar düşünceli olamayabiliyor.
Bazılarını alttan alttan dürtmek gerekirken bazılarının gözüne soksan fayda etmiyor.
Bide zıttı var ki en fenası; kadın sürekli ister, sürekli hatırlatır adamın alıcagı varsada almaz.
Şu sondaki olmaz umarım hiçbirimizde.

Sorun sevgililer gününe bu kadar değer vermekte bence. Buda dipnot olsun; Katoliklerin papazı oldugu için, ortodokslar bu günü kutlamazlar.

haklısın bence canım boşuna kuruntu yapmıyorsun.
benim eşim ırakta yani yanlız geçirdim 14 şubatı akşam aradı sevgliler günümüzü kutladı ve gelince telafs edeceğini söyledi :))
Ve güzel bir telefon aldığını söyledi :)
Kocamı seviyorum hiç bir özel günümüzü unutmaz ve hep aynı saatte kutlar ahh ahh kocam benm :)

Yok yaa o kadar karamsar olmayın.

Erkekler hep geriye gitmiyor

İlk zamanlar çiçek almanın mantığını pek de umursamayan eşim , daha sonları artık neresine saklayacağını şaşırmış bir halde çiçek getirmeye başladı.

8 yıl geçince de salına salına artık

Az kaldı bir 5 yıl sonra da çiçeği apartman önünde serenatla verir

Bu arada sevgililer günü bizde kutlamayız ,kişiye özel günler daha anlamlı gelir her zaman

5 yıl sonra babam gibi olur.
Babamda yıllar gectikce aşkı depreşmeye başladı.
Çiçekler, yemekler, tatiller. Ben böyle mutasyon görmedim. Darısı kocacığıma.

biz erkek arkadaşımlla dün geece kavga ettik facede eski sevgilileriyle ilişki durumunu kaldırmamış yorumlarını falan gördüm insanların çok sinirim bozuldu ( bu kadar rezil bi 14 şubat olamazdı mutsuzluktan ölücem sanrım ((((((((((((

Çiçek alınınca güzel oluyo seviniyosun falanda ev kurumuş çiçek doldu atsan atılmazz.

Değil mi yaa ?

Geçen gün gördü sakladığım çiçekleri ;

- ''Atsana bunları , ne saklıyorsun ? '' dedi .

Hey Allahımmm ya sanki çeyizimden getirdim , hatıra dedik işte ,hıhh .

Eşimle biz özel günler konusunda çok uyumlu yaratılmışız.
Ben doğum gününden başka özel günleri hatırlamam. Kendi doğum günümü bile unuturum çoğu zaman
Zaten her anımız özel hiç alakası olmayan bir günde bir hoşluk yaparsa doğum günümde yaptığından daha çok sevinirim.
Sevgililer günü bana ticari amaç gibi geliyor.
Bu arada 4 senede 2 kere çiçek aldı bunada şükür

benım esımde yemege gotrdu aksam benı
bırde cuzdan almıs
kıyamam hıcbısı yapmasada olurdu bence
en guzel sevgılıler gunu hedıyesı esımın hayatımda olması bence
cok beklentı ıcıne gırmek ıyı degıl

efsane geri döndü :) hani '' bas tekmeyi gitsin '' ? :)

Aralarda "çiçeğe o kadar para verilir mi?" "sevgililer gününün bi değeri yok" diyenler olmuş.
Bence çiçeğe o kadar para verilir, verilmeli.
Nelere ödemiyoruz ki?
Sene de 2-3 kere de kendimizi iyi hissetmemiz için 100er lira çok mu?
Özel gün sorgulamayıp Her zaman hediye alan kişiler için 14 şubat evet gereksiz olabilir ama sadece özel günlere programlanmış erkeklerde var.
Normal günlerde asla bi şeyler almayı akıl edemeyen.
Misal benim eşim.
Şikayetçi değilim, abartıya kaçmadan özel günlerde en azından bi çiçek alır gelir.Dün tartışmalı olduğumuz için almaz diyordum ama yanılttı beni.

Daha bombasını söyliyim, kayınvalidem dün sabah uyarmış eşimi, en azından bi çiçek al git eve, unutma sakın diye.

yok canım demedi gece 1 de geldi işten ben uyuyodum. sabah dilenci gibi nolur ara sıra bana küçük hediye al dedim ne gibi dedi. çorap al toka al terlik al küçük şeyler dedim tamam dedi. :)

sen hediye al diyince ne gibi demiş ya çok hoşuma gitti

ilgili eşin bak soruyor ne gibi hediyeler istediğini örneklerle açıklama bakliyor

tek tak açıklamayınca olmuyor ama ben buna emin oldum, yazdım ya önce hediye almak aklına gelmedi, sonra hediyenin şeklini tutturamadı en son da hediye başarılıydı günü tutmadı. bakalım bi dahakine olur inşallah.

aa şimdi hatırladım nişan yıldönümü için çiçeği de bir gün sonra göndermişti benimkinde timing problemi var galiba ya sonra ya önce bir türlü tam gününde olmuyor

5 yıl sonra babam gibi olur.
Babamda yıllar gectikce aşkı depreşmeye başladı.
Çiçekler, yemekler, tatiller. Ben böyle mutasyon görmedim. Darısı kocacığıma.

benim babam da öyle : yeni yeni başladı anneme hediyeler almaya yaş ilerledikçe kıymete mi biniyorlar ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…