ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

Benimkinin de apartmandan elinde çiçekle girme fobisi vardır halbuki ne kadar severim arada sırada getirse...
Ama sağolsun diğer özel günleri hatırlar söylene söylene aldırırım birşeyler
Tepkini açıkça söyle canım özel günlerde değil arada sırada olsun bari kendimi özel hissetmemi sağlar de edebiyat yap biraz.
Kendiliğinden alan getiren çok nadirdir zaten üzme kendini..

aqualliy de görünce bende yazim dedim
bizde evlendik 1 ay sonra doğum günümdü
normalde köy gibi bir ilçede oturuyoruz doğru dürüst bişey alacak bir yer yok
benimki de o gün büyük ilçeye gitti
aha dedim dolu dolu gelecek
akşama kadar ne hayaller ne hayaller
akşam oldu geldi ki eli boş
tabi bende surat gitti yemek de yapmadım
sonra gittik uyduruk bir yere yemeğe
eve geldik nasıl söyleniyorum ama okadar gittinde insan ufacık bişey almazmı bilmem ne
neyse bu içeri gitti elinde pastayla geldi
pasta almış :)
hediye almaya vakti olmamış

sevgililer günü yaklaşırken de ben dedimki
gel bak 10 şubat senin doğum günün için ben sana ayakkabı alim
14 şubat içinde sen bana ayakkabı al, anlaşalım :)))

kısaca odunluk düzelmiyor

bugün bende böyle bir başlık açacak olan varmı diye düşünürken çoktan açılmış bile
sevgililer günü mantığı banada saçma geliyor ama en azından minicik bişey bekliyor insan...
evlilik yıldönümü veya doğum günlerinde falan yapsa da sevgililer gününde yapmasa gönülden kabul edicem ama diğer günlerde de yapmamasına çok üzülüyorum bende
ben aldım verdim olmadı, ima ettim olmadı açıkça söyledim olmadı olmadı olmadı
eş olarak çok iyi bir eş beni çok sevdiğini biliyorum, onsuz bi hayat asla rabbim imtihan etmesin...
ama bu tarz şeylerde önemli....sevgi hediye ile ölçülmez der hep evet ölçülmez ama insan özel günlerde de azcık bi sevgi gösterisi bekliyor...
sebep soruyorum neden almıyorsun diye, bilmiyorum diyor...utanıyormusun diyorum, kimden utancam neden utanayım diyo....
paramız da çok şükür rabbime....
eeee peki neden ozaman ??
cevap yok...
3,5 senedir değiştiremedim yok olmuyor...içinden gelmeyince itelemeyle kakalamayla olmuyor...zaten ben söyledikten sonra ne manası var??
içim buruk gezdim bütün gün...
birde arkadaşlarımla görüştük telefonda ballandırarak anlatıyorlar şunu aldı kocam bunu süoriz yaptı falan insan imreniyor....
onların yanında boynu bükük kalıyor insanın...zaten hediyenin değeri önemli değil, bir liralık bişey olsun ama benim için almış vermiş olsun bana yeter...
artık bende ona almıyorum...son kez ümitlendim bugün ama sonuç malum oldu yine...
olmuyo napıyım....insanın içinden gelecek...sevgililer gününü geçtim evlendiğimiz gün bari olsa ama oda yok...davranışla söylemeyle sevgi gösterilmiyor ki, bu tür şeyler aradaki sevgiyi yüceltir...
babam 50 küsür yaşında o bile anneme elbise almış...harfli çikolatalardan güzel bi yazı yazdırıp vermiş...
söyledim eşime ibret alsın 50 yaşlarındalar ama hep bahaneler...içinden gelecek dökme suyla değirmen dönmezmiş...

Son düzenleme:
Eşim evlenmeden önce cok süpriz yapardı, nerdeyse her hafta.. Özel günleride unutmazdı.. Evlendik süprizler azaldı.. Özel günler unutulmaya başlandı, ben günler önceden caktırmadan hatırlatma yapsamda unutur.. Unutmasada süpriz yapmaz, beraber alışverişe gidelim sana istediğini alayım der.. Kendisini kafasını yormaz!! Ben ise tam tersi, her özel günde ve arada icimden gelerek ona süpriz yapardım, ta ki bugüne kadar.. Bugün ona hediye almadım ama bu seferde eşim bana hediye almış. Hem şaşırdım hem sevindim..

sevgililer gününü pek önemsemiyorum açıkçası,ama doğum gününü severim hediye değil de özel bir şey olsun isterim mesela.Oturup başbaşa film izlesem bile yeter yani.

Mesela erkek arkadaşımla AVM' de geziyoruz, haliyle mağazalara bakıyorum ve bir şey beğeniyorum şaşırıyor, ben olsam bunu almazdım asla giymezsin diye, beğendiğine çok şaşırdım diyor..

Sonra bana bir şey gösteriyor mesela, ay o ne ya..! diyorum, bu seferde ya ben seni çözemiyorum ki, öyle şeyleri beğenmem diyorsun, beğendin ama geçen gün diyor..

banada dediği şu bacım
nişalımın sen işte şimdi kesin duydun arkadaşlarından etkilendin işte bana şunu aldı bunu aldı diye
ulannn insan derki demekki kız kendini ezik hissediyor bende bişi yapayım yok anacımmmm nerdeeeeeeeeeeee

dün iş çıkışı eve gittim zaten ne gelen ne giden var
nsye karnım çok ağrıyordu kitap okurken uyumuşum saat 09,30 gibi
neyse baktım telim çalıyor sevgilin nişanlım dedi uyuyor musun evet dedim rahatsızım
tamam sonra konuşuruz dedi kapadık

olay bundan ibaret yani ama şükür ne diyim ki halimize

ben bu topiği çoooooooook sevdimmmmmmmmmmmmmmmm
benim gibi bayan var demekki gaza geldim valla
bende tek ben varım ve tek odun benimki sanıyordum

peki bu oduncukları nasıl yontabiliriz fikri olan var mı?

telefonda konuştuğun arkadaşların anlatınca imreniyorum demişsin böyle bir başlığın altına insanlar yorum yapmış sevgilim canım aşkım bana şöyle sürpriz yapmış böyle bişey almış diye...düşün sen benim durumumu

heee kızlar ben size asıl bombayı anlatmadım değil mi?
dün işte kitap uyurken uyumuşum dedim ya
rüyamda nişanlım beni bir yere götürmüş böyle beyaz örtülü masalar falan var
ama kalabalık tanımadığım insanlarda var ama güzel bir yer
çiçekler var saksılarda kokulu kokulu kutlama yapiyoruz
ama nasıl sevinmişim görseniz kendimden geçerkene telim çaldı işte
sevgili nişanlım arıyor açtım ama sinirlerim berbat gergin böyle
deidm karnım ağrıyor uyumumuş tamam canım dedi kapadık teli
en güzel anında uyandırdı ya yandım ki ne yandım accık tadını çıkaraydım değil mi anacımmmmmmmm

Konu sahibi arkadaş ne oldu akşam bir süpriz gelişme var mı ?

:) işten çıkıp eve bi gidişim vardı anlatamam. zaten vardiyeli çalıştığı için kendisi işte olacaktı ama ben hayal kurdum kendimce belki bir çiçek almıştır yanına not koymuştur falan diye
o heyecanla eve gittim. sonuç; tabikii sıfır :) hiç bişey yoktu. hatta yemek falan yemiş bulaşıkları falan tezgahın üzerindeydi. normalde bulaşık makinesine koyardı etrafı toplardı dün heralde garez etti. artık bilemiyorum

bari rüyada hediye ver be arkadaş güzel bir gün geçirt yahu :) değil mi

sen naptın peki merak ettim ??
peki sarıldı canım sevgililer günün kutlu olsun bişi alamadım ama flaan demedidemi

sen naptın peki merak ettim ??
peki sarıldı canım sevgililer günün kutlu olsun bişi alamadım ama flaan demedidemi

yok canım demedi gece 1 de geldi işten ben uyuyodum. sabah dilenci gibi nolur ara sıra bana küçük hediye al dedim ne gibi dedi. çorap al toka al terlik al küçük şeyler dedim tamam dedi. :)

yok canım demedi gece 1 de geldi işten ben uyuyodum. sabah dilenci gibi nolur ara sıra bana küçük hediye al dedim ne gibi dedi. çorap al toka al terlik al küçük şeyler dedim tamam dedi. :)

akşama penti diz altı çorap alır onuda nene rengi kalın olanlarıdn falan alır demedi deme :)))))))

akşama penti diz altı çorap alır onuda nene rengi kalın olanlarıdn falan alır demedi deme :)))))))

ya görende parası yok bunun der arkadaş istediğim şeyleri duyunca. o çalışıyo ben çalışıyom iki kişiyiz bir masrafımız yok aldığımızı bir kenara koyuyoruz. ama benim şu isteklerime bak arkadaş kendime acıdım yahu. bi keresinde çiçek al çiçek al çiçek al diye diye dilimde tüy bitti almadı sonunda bak dedim parasını da ben veriyorum al bunu cebine koy akşam eve gidince evde çiçek görecem o kadar dedim. öyle aldı çiçeği de sanmıyom çorap da almaz.
cimri desem bana cimri bi tek heralde. markete falan gidince elini kolunu doldurup alıyo herşeyi.

demekki hepsi aynı
dediğin gibi herşeyi alıyor sağolsun
sevgililer günü niyetine kendime ayakkabı aldırdım üste bide trençkotta aldı sağolsun kocam
üstelik bu ay biraz fazla harcamamıza rağmen
ama dediğin gibi hediyeye gelince düşünemiyorlar :)))
yapacak bişey yok varsın tek sıkıntımız bu olsun

bence bu kadar üzerine düşme şimariyordur çocuk misali, senin çocuğun yok daha sanırım bilmezsin çocuklar böyle dikkat çekmek için sürekli söyletirler seni, bii çeşit ilgi toplama yöntemi eşinde böyle yapıyor bence hani bunu kendine sölesen sen ilgi çekmek beni söyletmek için yapıyorsun bunu desen oda yok der bilmez çünkü bilinç altını fakat bu böyle kanımca, erkekler tıpkı birer çocuk gibiler canım, bi kadın evlendiğinde zaten hataya bir çocukla başlamış oluyo daha sonra doğan bebek onun ikinci çocuğu oluyor

bence sen eşine bunu sölemekten vazgeç, oda belki sölemeyi bırakınca alır gelir bişiler bi kaç sene sonra, hem böylelikle sende sters etmemiş olursun, çünkü sen söyleip o almayınca kendini daha köyü hissedeceksin hem dilenci gibi hemde hesaba alınmamışlığın vermiş olduğu psikolojiyle, bu konuları yaşamış biri olarak söylüyorum bunları

öyle yapıcam galiba artık ben kendime hediye alıp tatmin olmaya çalışırım napalım beni sevsin saygın kimseye ezdirmesin kişilikli olsun arkamda dursun, ki bunların hepsini ve fazlasını yapıyo, o yeter aşmaya çalışocam bu konuyu çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…