- Konu Sahibi sadem_karamel
-
zaten en büyük bahaneleri "beğenmezsin" beğeneceğim birşey al o zaman, bi demet çiçek de mi alamıyosun, "çiçek dalında güzeldir"
benim eşim bir gün eve heyecanla geldi elinde simsiyah kalın kocaman bir çöp poşeti ağzına düğüm atmış, bil bakalım sana ne aldım? ne dedim açtı, ben kaplumbağa terbiyecisi tablosunu çok beğenirim yer satıcılarından almış, eğri duran kocaman plastik kenarlarından çerçeve olarak siyah koli bandı geçirilmiş, asayım desen deliği yok, zaten eğri, bu ne yaa dedim sanki bana orijinal tablosunu almış gibi hava yapıyo, nere koycam ben bunu çöpe attı geldi, bidaha bana bişey almıycakmış beğenmiyomuşum
hayır bide şu bahane var bak
işte bilmem kim varya iş yerinde o karısına şunu aldı diyorum bazen benimki diyoki o götermelik gerçekten sevmiyo len nerden biliyon :))
yok onların hepsi gösteriş için olan şeyler bayılıyorum bu yorumlara ya
bugün bende böyle bir başlık açacak olan varmı diye düşünürken çoktan açılmış bile
sevgililer günü mantığı banada saçma geliyor ama en azından minicik bişey bekliyor insan...
evlilik yıldönümü veya doğum günlerinde falan yapsa da sevgililer gününde yapmasa gönülden kabul edicem ama diğer günlerde de yapmamasına çok üzülüyorum bende
ben aldım verdim olmadı, ima ettim olmadı açıkça söyledim olmadı olmadı olmadı
eş olarak çok iyi bir eş beni çok sevdiğini biliyorum, onsuz bi hayat asla rabbim imtihan etmesin...
ama bu tarz şeylerde önemli....sevgi hediye ile ölçülmez der hep evet ölçülmez ama insan özel günlerde de azcık bi sevgi gösterisi bekliyor...
sebep soruyorum neden almıyorsun diye, bilmiyorum diyor...utanıyormusun diyorum, kimden utancam neden utanayım diyo....
paramız da çok şükür rabbime....
eeee peki neden ozaman ??
cevap yok...
3,5 senedir değiştiremedim yok olmuyor...içinden gelmeyince itelemeyle kakalamayla olmuyor...zaten ben söyledikten sonra ne manası var??
içim buruk gezdim bütün gün...
birde arkadaşlarımla görüştük telefonda ballandırarak anlatıyorlar şunu aldı kocam bunu süoriz yaptı falaninsan imreniyor....
onların yanında boynu bükük kalıyor insanın...zaten hediyenin değeri önemli değil, bir liralık bişey olsun ama benim için almış vermiş olsun bana yeter...
artık bende ona almıyorum...son kez ümitlendim bugün ama sonuç malum oldu yine...
olmuyo napıyım....insanın içinden gelecek...sevgililer gününü geçtim evlendiğimiz gün bari olsa ama oda yok...davranışla söylemeyle sevgi gösterilmiyor ki, bu tür şeyler aradaki sevgiyi yüceltir...
babam 50 küsür yaşında o bile anneme elbise almış...harfli çikolatalardan güzel bi yazı yazdırıp vermiş...
söyledim eşime ibret alsın 50 yaşlarındalar ama hep bahaneler...içinden gelecek dökme suyla değirmen dönmezmiş...
Konu sahibi arkadaş ne oldu akşam bir süpriz gelişme var mı ?
heee kızlar ben size asıl bombayı anlatmadım değil mi?
dün işte kitap uyurken uyumuşum dedim ya
rüyamda nişanlım beni bir yere götürmüş böyle beyaz örtülü masalar falan var
ama kalabalık tanımadığım insanlarda var ama güzel bir yer
çiçekler var saksılarda kokulu kokulu kutlama yapiyoruz
ama nasıl sevinmişim görseniz kendimden geçerkene telim çaldı işte
sevgili nişanlım arıyor açtım ama sinirlerim berbat gergin böyle
deidm karnım ağrıyor uyumumuş tamam canım dedi kapadık teli
en güzel anında uyandırdı ya yandım ki ne yandım accık tadını çıkaraydım değil mi anacımmmmmmmm
:) işten çıkıp eve bi gidişim vardı anlatamam. zaten vardiyeli çalıştığı için kendisi işte olacaktı ama ben hayal kurdum kendimce belki bir çiçek almıştır yanına not koymuştur falan diye
o heyecanla eve gittim. sonuç; tabikii sıfır :) hiç bişey yoktu. hatta yemek falan yemiş bulaşıkları falan tezgahın üzerindeydi. normalde bulaşık makinesine koyardı etrafı toplardı dün heralde garez etti. artık bilemiyorum
sen naptın peki merak ettim ??
peki sarıldı canım sevgililer günün kutlu olsun bişi alamadım ama flaan demedidemi
yok canım demedi gece 1 de geldi işten ben uyuyodum. sabah dilenci gibi nolur ara sıra bana küçük hediye al dedim ne gibi dedi. çorap al toka al terlik al küçük şeyler dedim tamam dedi. :)
akşama penti diz altı çorap alır onuda nene rengi kalın olanlarıdn falan alır demedi deme :)))))))
bugün bende böyle bir başlık açacak olan varmı diye düşünürken çoktan açılmış bile
sevgililer günü mantığı banada saçma geliyor ama en azından minicik bişey bekliyor insan...
evlilik yıldönümü veya doğum günlerinde falan yapsa da sevgililer gününde yapmasa gönülden kabul edicem ama diğer günlerde de yapmamasına çok üzülüyorum bende
ben aldım verdim olmadı, ima ettim olmadı açıkça söyledim olmadı olmadı olmadı
eş olarak çok iyi bir eş beni çok sevdiğini biliyorum, onsuz bi hayat asla rabbim imtihan etmesin...
ama bu tarz şeylerde önemli....sevgi hediye ile ölçülmez der hep evet ölçülmez ama insan özel günlerde de azcık bi sevgi gösterisi bekliyor...
sebep soruyorum neden almıyorsun diye, bilmiyorum diyor...utanıyormusun diyorum, kimden utancam neden utanayım diyo....
paramız da çok şükür rabbime....
eeee peki neden ozaman ??
cevap yok...
3,5 senedir değiştiremedim yok olmuyor...içinden gelmeyince itelemeyle kakalamayla olmuyor...zaten ben söyledikten sonra ne manası var??
içim buruk gezdim bütün gün...
birde arkadaşlarımla görüştük telefonda ballandırarak anlatıyorlar şunu aldı kocam bunu süoriz yaptı falaninsan imreniyor....
onların yanında boynu bükük kalıyor insanın...zaten hediyenin değeri önemli değil, bir liralık bişey olsun ama benim için almış vermiş olsun bana yeter...
artık bende ona almıyorum...son kez ümitlendim bugün ama sonuç malum oldu yine...
olmuyo napıyım....insanın içinden gelecek...sevgililer gününü geçtim evlendiğimiz gün bari olsa ama oda yok...davranışla söylemeyle sevgi gösterilmiyor ki, bu tür şeyler aradaki sevgiyi yüceltir...
babam 50 küsür yaşında o bile anneme elbise almış...harfli çikolatalardan güzel bi yazı yazdırıp vermiş...
söyledim eşime ibret alsın 50 yaşlarındalar ama hep bahaneler...içinden gelecek dökme suyla değirmen dönmezmiş...
ya görende parası yok bunun der arkadaş istediğim şeyleri duyunca. o çalışıyo ben çalışıyom iki kişiyiz bir masrafımız yok aldığımızı bir kenara koyuyoruz. ama benim şu isteklerime bak arkadaş kendime acıdım yahu. bi keresinde çiçek al çiçek al çiçek al diye diye dilimde tüy bitti almadı sonunda bak dedim parasını da ben veriyorum al bunu cebine koy akşam eve gidince evde çiçek görecem o kadar dedim. öyle aldı çiçeği de sanmıyom çorap da almaz.
cimri desem bana cimri bi tek heralde. markete falan gidince elini kolunu doldurup alıyo herşeyi.
bence bu kadar üzerine düşme şimariyordur çocuk misali, senin çocuğun yok daha sanırım bilmezsin çocuklar böyle dikkat çekmek için sürekli söyletirler seni, bii çeşit ilgi toplama yöntemi eşinde böyle yapıyor bence hani bunu kendine sölesen sen ilgi çekmek beni söyletmek için yapıyorsun bunu desen oda yok der bilmez çünkü bilinç altını fakat bu böyle kanımca, erkekler tıpkı birer çocuk gibiler canım, bi kadın evlendiğinde zaten hataya bir çocukla başlamış oluyo daha sonra doğan bebek onun ikinci çocuğu oluyor
bence sen eşine bunu sölemekten vazgeç, oda belki sölemeyi bırakınca alır gelir bişiler bi kaç sene sonra, hem böylelikle sende sters etmemiş olursun, çünkü sen söyleip o almayınca kendini daha köyü hissedeceksin hem dilenci gibi hemde hesaba alınmamışlığın vermiş olduğu psikolojiyle, bu konuları yaşamış biri olarak söylüyorum bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?