- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- Konu Sahibi dr_patoloji
Sevgili arkadaşlar çok uzun süredir ben bırayı okuyorum ama artık gırtlağıma gelen bu mutsuzluk beni buraya yazmaya ve farklı görüş açıları ile bana yardımcı olmayı istemeye itti. Ben 3 yıllık evliyim ve sekiz aylık bir kızım var. bir üniversite hastanesinde asistanlık yapıyorum. oldukça da yoğun bir işim var. Eşiminde işi ağır ve üç yıldır hiç bir araya gelemedik tayin olayları yüzünden. Evliliğimiz çok hasar aldı ben onu o daha fazla olmak üzere beni yıprattı. Ne yazık ki alıngan ve tez canlı yapım ile onun aymaz ve rahat davranışları yüzünden ben çok yoruldum. Ben bir ailenin bir kızıyım o ise altı kardeşin en küçüğü.Evlendiğimiz günden beri hiç yüzümüz gülmedi,önce yurt dışındaydı bundan dedim, sonra türkiyeye geldi ama başka ildeydi ondandır dedim. çocuk olur düzelir dedim, yanıma tayin olur dedim,dedim,deimmmmm...............sonunda bu hale geldik. Pis,bazı konularda çok tembel ve yargılayıcı bir konuşma tarzı var. asla ama asla bu adamın beni önemseyip önemsemediğini anlayamadım. lafı söylüyor ama nereye gideceğini bilmeden söylüyor. evet bende çok alınganım kabul ediyorum ama üzerime titrendiğini yada ben birşey söylenmeden yapıldığını bu evlilik boyunca görmedim. bu yüzden de onun benden beklediklerini gözardı ettim. Horladığı için yanında yatamadım,odaları ayırmak zorunda kaldım, cinsellikte kendi beceriksizliğini benim üzerimden kapatmaya çalışarak beni iyice soğuttu daha sonrasında da buzdolabı gibi olmakla suçlandım daha cinsel hayatımız başlayamadan bitti. Bende öfkemi hiçbir zaman kontrol etmeyi başaramadım ve sonunda öfke krizleri sırasında olmadık laflar ederek haklıyken haksız duruma düştüm. beni hatalarımla kabullenmedi. ne yazık ki ağız şapırdatma ve horlama gibi durumlarla başedemedim ama o beni bir akıl hastası gibi görerek bana yardımcı olmaya kalkmadı. gebe halimle kaç defa sabahın köründe her zaman yürüyerek gittiği otobüs durağına beni bıraktırdı. çok zor geçen bir sezaryen ve arkasından gelen lohusa depresyonu ile başedemezken kaynanayı getirip aylarca bana bakmtırmaya niyetlendiki ilk defa bu kadar uzun süreli izne çıkıyorum. sonuç olarak daha o kadar fazla anlatacağım şey varki o kadar yoruldum ki boşanmamak kızımı babasız bırakmamak için kendimi çok zor tutuyorum