Evet adının hakkını veriyorKatibim her zamanki gibi duruma hakim
Evet çok ısrar ettim anne gel diye ama eşim de dedi annemle gelsinler diye babam bile gitmese çok iyi olur dedi şimdi çekmem gerek galiba sonucunuAnlattıklarınıza bakınca eşiniz bunu düşünmekte çok haklı, anneniz sizin evlenmenizi hala hazmedememiş. Edilen küfre gelince eşiniz bu konuda haksız ama arada önceden beri süregelen bir anlaşmazlık olduğu halde sürekli ve uzun süreli olarak bir araya getirmeniz de sizin suçunuz. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Günlük hayatta kullanılan herkes için geçerli olan kalıplar değil bunlar. Bana eltim kaynım kaynanam manyak mısın dese kızarım alınırım ve konuşmam. Resmen saygısızlık bu.En azından doğruysa kocasının psikopat olduğu açık. Konu sahibinin beyanıyla bağlıyım ben onun anlattığına göre yorum yapıyorum. Günlük hayatta ay manyak mısın, deli misin gayet kullanılan kalıplar buna da surat asması ne kadar geçinmesi zor biri olduğunu gösteriyor. Kadının bir şekilde diline yerleşmiş o kalıp hakaret etme saikiyle de söylememiş belli ki. Eve gelen misafire sırf bunu dedi diye surat asan adamın çok makul biri olduğunu sanmıyorum
Olur mu öyle şey manyak sensiz gider miyim dese bile miGünlük hayatta kullanılan herkes için geçerli olan kalıplar değil bunlar. Bana eltim kaynım kaynanam manyak mısın dese kızarım alınırım ve konuşmam. Resmen saygısızlık bu.
Katip annem şuan da ben asla adam tutcam dövdürtcem falan demedim kaynananı ara beni yüzleştir kayınbabam falan beni yanlış bilmesin diyor bana iftira attılar diyor bu konudaBakın insanların işine karışmak, hayatına iyilik kisvesi altında tatlı tatlı burnunu sokup durmak da saygısızlıktır. Anneniz sizinle bile oturup konuşmadan kendi kendine hâlleniyor. En başta size saygısı yok. Temel sorun sınır bilmemek. Aileniz bunu tabi ki başkasına yapamaz, dolayısıyla sorun da çıkmaz.
Anneniz hatalı bulunup, eşiniz hatta kayınvalideniz haklı bulununca sanırım sizinde tarafınız belli oldu şu mesajınızda. İlerde ne.olur bilemem daha yeni okuyorum ama ben cidden eşinize üzüldüm. Gözünde pul kadar değeri olmayan bir eşi var, eş ailesi yetmiyor gibi...Annem tabi abartmış bende hala annemin laflarına inanamıyorum, eşimin masayı çarpması annemin ğzerine yürümesi ,kapıyı açıp git demesi de annemin lafından eksik değil sanki
E yüzleştir o zaman?Katip annem şuan da ben asla adam tutcam dövdürtcem falan demedim kaynananı ara beni yüzleştir kayınbabam falan beni yanlış bilmesin diyor bana iftira attılar diyor bu konuda
Bu sefer kayınvalide eşime söyler eşimde sorun yapar ben kapatmaya çalışıyorum annen açmaya çalışıyor diye,annemde beni yanlış tanımasınlar diyorE yüzleştir o zaman?
siizn anneniz evden kovulsa küfür yese yine eşimizi tutar mısınız ben zaten eşimin haklı olmasını istiyorum ama annem bana hala söyleniyor iftira attılar ben dövtürteceğim dmeedim masayı çarpınca şiddeti görünce sende durdurmam dedim sadece sonra eşinde gözlerini büyüttü bağırmaya başladı diyorAnneniz hatalı bulunup, eşiniz hatta kayınvalideniz haklı bulununca sanırım sizinde tarafınız belli oldu şu mesajınızda. İlerde ne.olur bilemem daha yeni okuyorum ama ben cidden eşinize üzüldüm. Gözünde pul kadar değeri olmayan bir eşi var, eş ailesi yetmiyor gibi...
Allah eşini sizden kurtarsın inşallah AminEvet kullanıyor eşim de buluttan nem kapıyor bundan sonra her dediği şeye takıyor birikmişlik var ama küfürler etti bilmem ne çocukları her geldiğinde böyle bir daha gelmeyin demiş kapıyı açmış hadi demiş fazla değil mi bu hareket
Zaten tanımış herkes herkesi tanıyacağı kadar. Bu kadın sizin yuvanızı yıkar, sizin yıktığınıza da sizi bir güzel inandırır. Ağır manipulasyon altındasınız.Bu sefer kayınvalide eşime söyler eşimde sorun yapar ben kapatmaya çalışıyorum annen açmaya çalışıyor diye,annemde beni yanlış tanımasınlar diyor
Muhtemel yok zaten öyle şeyler. Konu sahibi annesini haklı bulan biri. Böyle şeyler olsa daha ilk konuyu açarken yazmaz mıydı ? Eşini tü kaka yapalım diye o eklemeler...Mesela ben önce eş kişisine hak verdim ama bu küfürlerden haberim yoktu?
Doğru düzgün anlatın bi şeyi anlatırken.
Burda dediğinizin doğru olmadığını,Eşimi yanlış bulma sebebim annem hayrdır sıkıntı mı var böyle olunca kızım mutsuz demesinin karşılığı masayı çarpmak evdem defol git demek ve küfür etmek olmamalı sanki
Net olay şu ki annemin hayırdır sıkıntı mı var demesiyle eşimin yok anne demesi,anneminde ben bilirim bir şey var kzım da böyle olduğu için mutsuz demesi
Sonucunda eşimin evden gidin demesi b,masaya vurması, annemin kzıımı senden durdurmam boşattırcam diye yemin etmesiyle eşimin küfürlere başlaması…herkesin gitmesi
Hayır var ilk başta da şerefsz dediğini yazmıştım zaten son aşamalarda bel altına gitti artık laflarMuhtemel yok zaten öyle şeyler. Konu sahibi annesini haklı bulan biri. Böyle şeyler olsa daha ilk konuyu açarken yazmaz mıydı ? Eşini tü kaka yapalım diye o eklemeler...
Kadında üste çıkma eğilimi var hep. Konu sahibinin canına okumuş, kadın başkasının yardımı olmadan düşünemiyor bile. Hep bi yönlendireni olacak. Sanırım eşi bu işi devralmış. Ama manipulatif anne de elini çekmek istemiyor. Konu sahibinin rahat bir yıllık bir terapi süreci var şimdi başlasa. Bu hasarı düzeltmek kolay değil.Bence artik annenizi susturun bana bu konuyu acma bir daha diye. Surekli bu konuyu konusarak hic kapanmamasini istiyor sanki anneniz de. Ne yapacaksaniz yaparsiniz ama anneniz de esiniz de bir sure sizinle bu konuyu konusmasin.
Ben sizin analiz yeteniğinizi çok beğendim sanki hepimizi yakından tanıyor gibi konuşuyorsunuz birde gerçekten o hareketleriyle eşim linçlencek sandm 2 3 kişi dışında o küfürlere defollara rağmen eşe bişey demedi ve ben gerçekten büyük bir baskı altındayım herkes bana haklılığı anlatmaya çalışıyor olan olmuş düzeltelim diyen yok nasıl destek alabilirim ben nereye gitmem gerekKadında üste çıkma eğilimi var hep. Konu sahibinin canına okumuş, kadın başkasının yardımı olmadan düşünemiyor bile. Hep bi yönlendireni olacak. Sanırım eşi bu işi devralmış. Ama manipulatif anne de elini çekmek istemiyor. Konu sahibinin rahat bir yıllık bir terapi süreci var şimdi başlasa. Bu hasarı düzeltmek kolay değil.
Psikolog.Ben sizin analiz yeteniğinizi çok beğendim sanki hepimizi yakından tanıyor gibi konuşuyorsunuz birde gerçekten o hareketleriyle eşim linçlencek sandm 2 3 kişi dışında o küfürlere defollara rağmen eşe bişey demedi ve ben gerçekten büyük bir baskı altındayım herkes bana haklılığı anlatmaya çalışıyor olan olmuş düzeltelim diyen yok nasıl destek alabilirim ben nereye gitmem gerek
Bu arada eşinin hareketlerini onaylıyorum diye düşünülmesin, bence de kesinlikle yapmamalıydı öyle şeyler ( eğer yaptıysa ). Ama anlayabiliyorum en azından. Anneniz insanı insanlıktan çıkaran biri gibi geldi bana.eşimin de tepkisi bence haddini aştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?