Ben çözüm bulamadım

Evet eşim öyle düşünüyor annem için,o zamn biz ailece sorunluyuz hiç biri de annem suçlu demiyor nasıl böyle eşşklik yapar eşin,küfürleri bilmem ne yaparım malın hatrınyoksa sahibininde mi yok edepsizlik diyorlar

Eşim kızını al git demedi zaten annesiyle benm anneme gidin dedi bana da mutsuzsan boşanmak istiyorsan söyle dedi

Bu arada annem yemin ediyorum ben dovturtcem diye bir şey demedim diyor sanırım iyi sandığım kayınvalidenin oyunu

Evet şuan annemin kalan kıyafetlerini kargoyla gönderdim kimliği bile kalmış en büyük düşmanım artık o diyor bana annem

Katip annem şuan da ben asla adam tutcam dövdürtcem falan demedim kaynananı ara beni yüzleştir kayınbabam falan beni yanlış bilmesin diyor bana iftira attılar diyor bu konuda

Bu sefer kayınvalide eşime söyler eşimde sorun yapar ben kapatmaya çalışıyorum annen açmaya çalışıyor diye,annemde beni yanlış tanımasınlar diyor
Yine yazayım eşiniz annenizi evden kovmakta küfür etmekte haksız, öfkesini bastırmak için evden çekip gidebilirdi ama annenizin de ağzı durmuyor, adama manyak mısın diyor, kızımı boşatacağım diyor, seni dövdürteceğim diyor, sonra dövdürtme lafını inkar ediyor, siz bir kısmına şahidim diyorsunuz ama şahit olmadığınız kısımı için eşiniz yerine annenize inanmayı seçiyorsunuz, kayınvalidenizin oyun oynadığını düşünüyorsunuz, muhtemelen bunu düşünmenize sebep de anneniz, kim bilir telefonda size neler söylüyor da ikna ediyor, siz ne denge kurabiliyorsunuz ne de tarafsız düşünüyorsunuz.

Aklınızda hep eşiniz suçlu, ki evet öfkesine hakim olmamakta suçlu ama eşiniz size kendisini açıklamış, anneniz boşatacağım dediğinde gözüm bir şey görmedi demiş, ki evet ne demek boşatacağım, bunu eşinizin annesi de söylese yanlış, kayınvalideniz boşatacağım dese kıyamet kopardı, anneniz deyince normal karşılansın istiyorsunuz, eşiniz anneniz tarafından kışkırtılmış ama size mutsuzsan söyle demiş, yani eşiniz size karşı gayet yumuşak bir adam, anneniz adamın bam teline basmasa annelerin gelmesi sorunsuz geçermiş, adam manyak mısın lafına alındığı halde bile kavga etmemiş, laf söylememiş sadece alınıp tavır yapmış, anneniz oğlum kusura bakma benim konuşma tarzım böyle yanlış anladın dese mesele kapanacakken, siz işe giderken tembihlemelerinize rağmen anneniz bombayı patlatmış eşiniz de çıldırmış, ikisi de sizi dikkate dahi almamış.

Madem anneniz yemin ediyor o zaman kayınvalidenizle yüzleştireceksiniz, alın konferans görüşmeye kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor ortaya çıksın ama anneniz bunu yapmayacağınızı, ona inanacağınızı biliyor.

Eşiniz daha önce ne saygısızlık yaptı? Madem bu kadar saygısız bir adam, madem ailenizi evden kovuyor, madem affedemiyorsunuz o zaman kayınvalideyle annenizi yüzleştireceksiniz doğruları ortaya çıkarıp boşanma davası açacaksınız.

Son düzenleme:
siizn anneniz evden kovulsa küfür yese yine eşimizi tutar mısınız
Büyük konuşmamak lazım ama annen kovulmaz, küfür yemez yerini haddini bilir, damadı ile nasıl konuşacağını bilir, üzerine vazife olmayan işlere girişmez. Diğer yandan eşim de öyle şeyler yapmaz zaten, öyle biri olsa eşim olmaz kendisi. ( Bu arada evli degilim )

Zaten tanımış herkes herkesi tanıyacağı kadar. Bu kadın sizin yuvanızı yıkar, sizin yıktığınıza da sizi bir güzel inandırır. Ağır manipulasyon altındasınız.
Zaten amacı o çok belli. Senelerdir aradığı fırsatı bulmuş hissediyor kadın, burdan yürürüm ben diyor resmen. Ama konu sahibi bunu göremiyor.

Mune hanım evet eşim yumuşak bana zaten şuan küs gibiyiz ama eşimin zoruna giden de benm gidip anneme mutsuzum diye ağladığımı sanmış öyle olunca çıldırmış masaya da vurunca annem de kzıımı vallahi durdurmam demiş konferansı isteyen de annem kayınvaliden dost gibi göründü bana şimdi iftira atıyor diyor çok büyük yemin etti demediğine dair dövdürtme kelimesini ..
Daha önceki saygısızlığı da yine eşimin lafına alınıp görmezlikten gelmesiydi o zamn selam bile vermemişti anneme ben o sorunu büyük sanarken bir de böyle olay oldu işte..

Öyle mi demiş???
Evet hastanenin önündeydik eşim annemle benm beraber diğer randevumuz olan hastaneye gideceğiz diye anlamış cidden orda ben de eşimi anlamadm eşim siz gidin madem ben annemle bekleyeyim dedi annemde nasıl gidecez trafik var dedi eşimde beraber gitmek istemiyor musunuz diyince yok ya manyak mısın dünürsüz gider miyim dedi sonra eşimde her kafadan ses çıkıyor bir şey anlamıyorum dedi böyle özeti

Anneni evinizden uzak tutun.Esin anneni çekmek zorunda değil

Konuya da en çok ben yazdım sanırım, neyse çekileyim artık. Konu sahibi eşinizi seviyor, evliliğinizde mutluysanız annenizi uzak tutun. Bir ipte iki canbaz oynamaz derler. Anneniz kötü kalpli biri bunu görün artık, yoksa cidden hayatta başınıza çok işler açacak anneniz evliliğinizde...

Bakın ben eşiniz sonuna kadar haklı demiyorum, küfür etmesi kovması kesinlikle yanlış ama siz işe gittikten sonra anneniz mutsuzum dememenize rağmen bire bin katarak laf sokmuş eşinize, ki eşiniz de size mutsuzsan boşanmak istiyorsan söyle demiş.

Gerçekten çok agresif durduk yere çıldıran bir adam olsa siz eve geldiğinizde anneniz hala evdeymiş, mutsuzmuşsun sende annenle git boşanıyoruz derdi.

Eşiniz suçluysa anneniz de suçlu, aileler çocukları şiddet görmüyorsa, aldatılmıyorsa, eziyet görmüyorsa vs iki de bir seni boşatacağım deyip çiftlerin evliliğine dinamit koymaz, laf sokup sokup insanı kışkırtıp saygısız bu demez.

Bir düşünün bakalım kayınvalideniz annenizin eşinize yaptıklarının aynısını size yaptı mı? Kayınvalidem iyidir diyen sizsiniz, ortalığı yatıştırmaya çalıştı ikisi de suçlu dedi diyen yine sizsiniz, annenizin bir lafıyla kayınvalideniz size oyun kuran kötü kayınvalide oldu aniden, anneniz yüzleşmek istiyorsa yüzleştirin zira sizin kendinizi ikna etmeniz için bu yüzleşmenin olması lazım, herkes eteğindeki taşları döksün sonrasında ne olacaksa olur çünkü siz bir yandan eşimi affedemiyorum diyorsunuz, bir yandan ayrılmak için sebep arıyorsunuz ama sebebi annem olsun istemiyorum diyorsunuz.

Daha önce de anneniz eşinize laf soktu yani, eşiniz de büyüktür susayım lafı yutayım dedi ama yüzünü astı annenizle konuşmadı, doğru mu anladım? Anneniz ne dedi de eşiniz kırıldı konuşmadı?
Gelin ya da damat olunca kayınvalidelerin her lafını yutup ezerken üstüme biraz daha basın demek mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…