- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.970
- 598
Bu şüpheyle yaşayamazsınız. Boşanın ve anneciğinizin kollarına dönün. Böylece düşünmek zorunda da kalmazsınız hiçbir şeyi. O sizin yerinize düşünür.Hiç üşenmeden okuyup yazıyorsunuz teşekkür ederim ama ya annemin dediği dopruysa oyuna getirdiler birdaha gelmeyeyim diye diyor,eşin yüzüme bakmadı bir kaç gün ben de insan sandm hayırdır diye sordum sadece o delirdi diyor o delirince kızımı durdurmam sende demiş
DoğruBu şüpheyle yaşayamazsınız. Boşanın ve anneciğinizin kollarına dönün. Böylece düşünmek zorunda da kalmazsınız hiçbir şeyi. O sizin yerinize düşünür.
Zaten görşecek yüz kalmadı ki annem asla eve almaz hatta kimsede benm evime gelmz eşimde asla bizimkilere gitmez eminimKv haklı. İkisi de suçlu. İkisi de fevri ve karşısındakinin kim olduğunu unutuyor. Ne yapman gerekiyor bilemedim. Allah sabır versin yani.
Belki de artık görülmeseler daha iyi. Özellikle böyle kalmalı etmeli görüşmeler yapmayın.
Malesef ne eşim ne annem beni dinlemedi anneme işe gitmeden de uyarmıştım bişey deme diye şimdi ben normal sordum diye eşim de bana söz vermişti gidene kadar bir şey yapmayacağım konuşacağım diye işe bi gittim olan olmuş biri susmamış biri de haddini aşmışManyak mısın bence laf arasında söylenen bir şey değil. Samimi arkadaşınız söylese öyle olabilir ama kayınvalidenin söylemesi yakışıksız oluyor. Olayı başlatan da büyüten de sizin anneniz. Sormuş yok demiş hala uzatmış yok kızım ağlıyor yok geçen de böyle yaptın... Anneniz hiç doğru davranmamış. Eşinizin de o şekilde yükselmesi yanlış ama istediğini söyleyen istemediğini işitir derler. Anneniz eşinize, evliliğinize, size saygılı davranmamış
Tabi ki abartmış ben de bunu eşime dediğini duyunca çok şaşrdım ama annem eşimin şiddet eğilimini görünce öyle demiş annem sadece kızım mutsuz beni görmezden geldiğin için,geçen de böyle oldu diye ağlamaya başlayıp banyoya gitmiş ,sonrasında eşim masayı yere çarpınca annem vallahi sende kızımı durdurmam demiş sonra eşimin küfürleri ve evden kovması işte…Anneniz sizcede çok abartmamis mi ne demek kızımı da alırım giderim ne kadar ayıp valla bence siz ailelerle uzak durun
Ben düşünemiyorum eşimle benm sorunum olmadı hiç bu aile olayları beni mahvediyor ailemin yüzüne bakarken eşimi sevmediklerini biliyorum bu çok koyuyur eşimin yaptıklarının da normal olmadığını biliyorum,normal insan büyüklerine saygı duyar ne olsa da kapı dışarı atmaz çok araftayıma
Yani normalde sorunlariniz yok . Anneler niye geldi gezmeye mi. Madem ayni ortamda sorun cikiuor. Siz annenizin yanina gidin. Hem esini hem kv evde tek birakip ise gidiyorsun.Ben düşünemiyorum eşimle benm sorunum olmadı hiç bu aile olayları beni mahvediyor ailemin yüzüne bakarken eşimi sevmediklerini biliyorum bu çok koyuyur eşimin yaptıklarının da normal olmadığını biliyorum,normal insan büyüklerine saygı duyar ne olsa da kapı dışarı atmaz çok araftayım
Evet bundan öncede eşim bir lafına alınıp evde annemle hiç konuşmadı görmezden geldi şimdi de o kadar yapmadı ama çok da muhattap da olmadı alındığı için,senin ayrılma sebebiibi bilmiyorum ama eşimin evden kovup annemin yuzune kufurler etmesi ayrılma sebebi değil mi senceBu olaydan once de aralarinda biseyler yasanmis gibi. Bir birlerine kin gutmusler. Annen ayni benin kv . Abartmakta ustune yok. Ben de evden kovdum. Benimki bir de oglunu dolduruyodu. Cinnet gecirdim ben. Bir dahq gelmemek uzere gitti. Tabi ben ayriliyorum es ile bir de. Bir turly affedemiyorum. Sildim mi bitti. Sanirim yillarin birikintisi.
Evet sorunları duzeltmiştik gezmeye geldiler 15 saatlik yoldan 1 hafta her şey normaldi zaman geçtikti eşime annemin harektleri battı resmen normal bi şekilde de hayırdır deyince benmki delirdiYani normalde sorunlariniz yok . Anneler niye geldi gezmeye mi. Madem ayni ortamda sorun cikiuor. Siz annenizin yanina gidin. Hem esini hem kv evde tek birakip ise gidiyorsun.
Annen ortalığı karıştırıp gitmiş resmen. Eşin alınıp mesafe koymuş zaten usulünce ama annen ateşi harlamis resmen. Annen suçluArkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.
Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var görüyor bir şey demiyor bana dedi
Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne ne sıkıntısı diyimce annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım mutsuz ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem kzıımı götürcem,sizi boşattıracağım dediğinde eşim masaya elini vurmuş kahvaltılıklar yerlerde…defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,seni dövdürttürcem nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir
Batar niye batmasın? Çünkü anneniz hır çıkarmak için yer arıyor. Manyak demişsin damat alınmış surat yapmış. Kötü niyetle söylemedim oğlum ağzımdan çıkıverdi bir daha dikkat ederim dese olaylar bu noktaya gelir miydi? Yok sende bir iş var yok ben akıllı kadınım... Eşiniz yine ses çıkarmasa olay çıksın diye adamın üstüne atlayacakmış neredeye.Evet sorunları duzeltmiştik gezmeye geldiler 15 saatlik yoldan 1 hafta her şey normaldi zaman geçtikti eşime annemin harektleri battı resmen normal bi şekilde de hayırdır deyince benmki delirdi
Evet bu huyumdan nefret ediyorum yapamıyorum annemi suçlu göremiyorum,eğer eşim masayo çarpıp küfür etmeyip defol demeseydi haklı bulurdum ama o anki hali hareketi gitmiyor aklımdan annemin gidişi vs.Kimsenin hakkını savunamıyorsunuz adil davranmıyorsunuz.
El oğlu bi çekilsin aradan, nefes de alsa batar. El oğlu var ya şimdi, b.ku bile bal geliyor. Normalde birbirinizi yersiniz. Eşi düşman bellediğinizden böyle, aklınızca düşmana karşı birleşiyorsunuz.Evet bu huyumdan nefret ediyorum yapamıyorum annemi suçlu göremiyorum,eğer eşim masayo çarpıp küfür etmeyip defol demeseydi haklı bulurdum ama o anki hali hareketi gitmiyor aklımdan annemin gidişi vs.
Evet şuan annemin kalan kıyafetlerini kargoyla gönderdim kimliği bile kalmış en büyük düşmanım artık o diyor bana annemEl oğlu bi çekilsin aradan, nefes de alsa batar. El oğlu var ya şimdi, b.ku bile bal geliyor. Normalde birbirinizi yersiniz. Eşi düşman bellediğinizden böyle, aklınızca düşmana karşı birleşiyorsunuz.
Pamuklara sarmamıştır ama şiddet uygulamış olsa şimdiye 50 defa söylemişti, anasını aklamak için epey uğraştı yani konu sahibi.Çok yarım yarım anlatmışsınız olayları ama ben sizin eşinizin sizide pamuklara sarmadığına eminim bu zamana kadar.
Eşinizin şiddet eğilimi ve kontrol sorunuda var.
Anneniz masum değil evet ama sonuçta kayınvalide karşıdaki ne derse desin küfür etmek ne demek hemde
en ağır küfürlerden.eşiniz çok sorunlu bir insan bence.
Kapıyı çarpıp gidebilirdi.bu aşırı tepkiler hiç normal değil.
Aynı şeyleri siz onun ailesine yapsaydınız tepkisi ne olurdu tahmin edebiliyorum.
Bazı şeyler birileri sorunca bir de onlarla telefonla konulunca aklıma geliyor inanmazsınız ama eşim dediğiniz gibi bu zamana kadar pamuklara saran biriydi,normal şiddet eğilimli biri asla değildi ben de ilk defa gördüm onu ve içimde affedemiyorumÇok yarım yarım anlatmışsınız olayları ama ben sizin eşinizin sizide pamuklara sarmadığına eminim bu zamana kadar.
Eşinizin şiddet eğilimi ve kontrol sorunuda var.
Anneniz masum değil evet ama sonuçta kayınvalide karşıdaki ne derse desin küfür etmek ne demek hemde
en ağır küfürlerden.eşiniz çok sorunlu bir insan bence.
Kapıyı çarpıp gidebilirdi.bu aşırı tepkiler hiç normal değil.
Aynı şeyleri siz onun ailesine yapsaydınız tepkisi ne olurdu tahmin edebiliyorum.
Anneniz sizde mi kalıyordu? Kimliği unutmak için epey bi yayılmış olmak gerekiyor ya. Kıyafet falan neyse de.Evet şuan annemin kalan kıyafetlerini kargoyla gönderdim kimliği bile kalmış en büyük düşmanım artık o diyor bana annem
Ama toplanıp o kıymetli ananıza da gitmiyorsunuz, bu rahatı bulamazsınız çünkü.Bazı şeyler birileri sorunca bir de onlarla telefonla konulunca aklıma geliyor inanmazsınız ama eşim dediğiniz gibi bu zamana kadar pamuklara saran biriydi,normal şiddet eğilimli biri asla değildi ben de ilk defa gördüm onu ve içimde affedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?