Ben çözüm bulamadım

Bu şüpheyle yaşayamazsınız. Boşanın ve anneciğinizin kollarına dönün. Böylece düşünmek zorunda da kalmazsınız hiçbir şeyi. O sizin yerinize düşünür.

Zaten görşecek yüz kalmadı ki annem asla eve almaz hatta kimsede benm evime gelmz eşimde asla bizimkilere gitmez eminim

Manyak mısın bence laf arasında söylenen bir şey değil. Samimi arkadaşınız söylese öyle olabilir ama kayınvalidenin söylemesi yakışıksız oluyor. Olayı başlatan da büyüten de sizin anneniz. Sormuş yok demiş hala uzatmış yok kızım ağlıyor yok geçen de böyle yaptın... Anneniz hiç doğru davranmamış. Eşinizin de o şekilde yükselmesi yanlış ama istediğini söyleyen istemediğini işitir derler. Anneniz eşinize, evliliğinize, size saygılı davranmamış

Malesef ne eşim ne annem beni dinlemedi anneme işe gitmeden de uyarmıştım bişey deme diye şimdi ben normal sordum diye eşim de bana söz vermişti gidene kadar bir şey yapmayacağım konuşacağım diye işe bi gittim olan olmuş biri susmamış biri de haddini aşmış

Anneniz sizcede çok abartmamis mi ne demek kızımı da alırım giderim ne kadar ayıp valla bence siz ailelerle uzak durun
Tabi ki abartmış ben de bunu eşime dediğini duyunca çok şaşrdım ama annem eşimin şiddet eğilimini görünce öyle demiş annem sadece kızım mutsuz beni görmezden geldiğin için,geçen de böyle oldu diye ağlamaya başlayıp banyoya gitmiş ,sonrasında eşim masayı yere çarpınca annem vallahi sende kızımı durdurmam demiş sonra eşimin küfürleri ve evden kovması işte…

Bu olaydan once de aralarinda biseyler yasanmis gibi. Bir birlerine kin gutmusler. Annen ayni benin kv . Abartmakta ustune yok. Ben de evden kovdum. Benimki bir de oglunu dolduruyodu. Cinnet gecirdim ben. Bir dahq gelmemek uzere gitti. Tabi ben ayriliyorum es ile bir de. Bir turly affedemiyorum. Sildim mi bitti. Sanirim yillarin birikintisi.

Yani normalde sorunlariniz yok . Anneler niye geldi gezmeye mi. Madem ayni ortamda sorun cikiuor. Siz annenizin yanina gidin. Hem esini hem kv evde tek birakip ise gidiyorsun.

Evet bundan öncede eşim bir lafına alınıp evde annemle hiç konuşmadı görmezden geldi şimdi de o kadar yapmadı ama çok da muhattap da olmadı alındığı için,senin ayrılma sebebiibi bilmiyorum ama eşimin evden kovup annemin yuzune kufurler etmesi ayrılma sebebi değil mi sence

Yani normalde sorunlariniz yok . Anneler niye geldi gezmeye mi. Madem ayni ortamda sorun cikiuor. Siz annenizin yanina gidin. Hem esini hem kv evde tek birakip ise gidiyorsun.
Evet sorunları duzeltmiştik gezmeye geldiler 15 saatlik yoldan 1 hafta her şey normaldi zaman geçtikti eşime annemin harektleri battı resmen normal bi şekilde de hayırdır deyince benmki delirdi

Annen ortalığı karıştırıp gitmiş resmen. Eşin alınıp mesafe koymuş zaten usulünce ama annen ateşi harlamis resmen. Annen suçlu

Evet sorunları duzeltmiştik gezmeye geldiler 15 saatlik yoldan 1 hafta her şey normaldi zaman geçtikti eşime annemin harektleri battı resmen normal bi şekilde de hayırdır deyince benmki delirdi
Batar niye batmasın? Çünkü anneniz hır çıkarmak için yer arıyor. Manyak demişsin damat alınmış surat yapmış. Kötü niyetle söylemedim oğlum ağzımdan çıkıverdi bir daha dikkat ederim dese olaylar bu noktaya gelir miydi? Yok sende bir iş var yok ben akıllı kadınım... Eşiniz yine ses çıkarmasa olay çıksın diye adamın üstüne atlayacakmış neredeye.

Kendiniz yazdınız nişanlılık döneminden beri takıktı zaten hiç istemedi diye, hatta hiç sevmiyorlar eşimi de yazdınız. Demek ki oldu bitti hep böyle davranmış eşinize ve en sonunda başarmış adamı çileden çıkarmış.

Siz boşanın annenizin evine dönün. Kimsenin hakkını savunamıyorsunuz adil davranmıyorsunuz. Burada genelde gelin ve ailesi desteklenir çünkü kızlarının evine evliliğine saygılı davranır. Ama sizin anneniz resmen evliliğiniz bitsin diye uğraşmış ve başarmış. Kusura bakmayın ama evlerden uzak olsun böylesi.

Evet bu huyumdan nefret ediyorum yapamıyorum annemi suçlu göremiyorum,eğer eşim masayo çarpıp küfür etmeyip defol demeseydi haklı bulurdum ama o anki hali hareketi gitmiyor aklımdan annemin gidişi vs.
El oğlu bi çekilsin aradan, nefes de alsa batar. El oğlu var ya şimdi, b.ku bile bal geliyor. Normalde birbirinizi yersiniz. Eşi düşman bellediğinizden böyle, aklınızca düşmana karşı birleşiyorsunuz.

Çok yarım yarım anlatmışsınız olayları ama ben sizin eşinizin sizide pamuklara sarmadığına eminim bu zamana kadar.
Eşinizin şiddet eğilimi ve kontrol sorunuda var.
Anneniz masum değil evet ama sonuçta kayınvalide karşıdaki ne derse desin küfür etmek ne demek hemde
en ağır küfürlerden.eşiniz çok sorunlu bir insan bence.
Kapıyı çarpıp gidebilirdi.bu aşırı tepkiler hiç normal değil.
Aynı şeyleri siz onun ailesine yapsaydınız tepkisi ne olurdu tahmin edebiliyorum.

El oğlu bi çekilsin aradan, nefes de alsa batar. El oğlu var ya şimdi, b.ku bile bal geliyor. Normalde birbirinizi yersiniz. Eşi düşman bellediğinizden böyle, aklınızca düşmana karşı birleşiyorsunuz.
Evet şuan annemin kalan kıyafetlerini kargoyla gönderdim kimliği bile kalmış en büyük düşmanım artık o diyor bana annem

Pamuklara sarmamıştır ama şiddet uygulamış olsa şimdiye 50 defa söylemişti, anasını aklamak için epey uğraştı yani konu sahibi.

Bazı şeyler birileri sorunca bir de onlarla telefonla konulunca aklıma geliyor inanmazsınız ama eşim dediğiniz gibi bu zamana kadar pamuklara saran biriydi,normal şiddet eğilimli biri asla değildi ben de ilk defa gördüm onu ve içimde affedemiyorum

Evet şuan annemin kalan kıyafetlerini kargoyla gönderdim kimliği bile kalmış en büyük düşmanım artık o diyor bana annem
Anneniz sizde mi kalıyordu? Kimliği unutmak için epey bi yayılmış olmak gerekiyor ya. Kıyafet falan neyse de.

Ama toplanıp o kıymetli ananıza da gitmiyorsunuz, bu rahatı bulamazsınız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…