Ben çözüm bulamadım

Daha önce de anneniz eşinize laf soktu yani, eşiniz de büyüktür susayım lafı yutayım dedi ama yüzünü astı annenizle konuşmadı, doğru mu anladım?
Evet tam olarak öyle maddiyatla ilgili bir şey demişti oysaki rşim elinden geleni yapmştı ben demesem bir şey yapmayacaktınız tarzında bir şey di oda dediğiniz gibi hiç bir karşılkk vermedi ama annemin yüzüne de bakmadı

sizin kendinizi ikna etmeniz için bu yüzleşmenin olması lazım, herkes eteğindeki taşları döksün sonrasında ne olacaksa olur
Mune abla konu sahibinin annesi, bu kayınvalideyi çiğ çiğ yer, suçlu bile olur o kadın. O potansiyel var anne kişisinde . Yazıyorum buraya konu sahibi gelir, annem haklıymış, kayınvalide yalan söylemiş derse şaşırma

Tamam mevzu anlaşıldı, anneniz eşinizi hiç sevmiyor sinir oluyor, sizin de eşinizle evlenmenizi istemedi ama buna rağmen evlendiniz, bu sebeple anneniz bulduğu her fırsatta eşinize laf sokuyor, eşiniz de karşılık vermek yerine susuyor alınıyor ama anneniz susmasıyla da yetinmeyip eşinizin üzerine gidiyor laf sokmaya devam ediyor, eh haliyle üzerine gelinince adam da çıldırıyor, eşinizle ailenizin arasındaki mevzunun özeti bu.

Gençsiniz çabuk da manipüle olan birisiniz, belki laflarım üzecek ama siz çok sürmez boşanırsınız, yine tekrar edeyim eşiniz annenizin ısrarla üzerine gitmesi sonucu çok yanlış davranmış lakin anneniz de az değil.
Ya rest çekecek kadar güçlü durup herkesi hizaya getireceksiniz kimse kimseye laf sokmayacak, hakaret etmeyecek veya siz böyle arada kala kala gün gelecek eşinizin size, sizin eşinize sabrı kalmayacak boşanacaksınız.

O zaman boşanacak böyle evlilik yürümez, aileler büyükleridir saygı duyulur saygı gösterilir ama büyükler de haddini hududunu bilecek, evliliğe çok önemli gerekli durumlar dışında karışmayacaklar, gelinlerine damatlarına kaba saba konuşmayacaklar, çiftler de aileleri evliliklerine karıştırmayacak.

Çok baskı altında kalıyorum bildiğiniz gibi değil annem hala eşin yamrugunu sıktı üzerime geldi yine de ben mi suçluyum diyor neyse sağolun siz de baya yazdınız mesafeli olmaya etki altında olmamaya çalışacağım

Genelde pek yorum yazmam ama bu konuyu baştan sona okudum, kendimi tutamadım. Lütfen ailenizin dolduruşuna gelmeyin. Siz eşinizle mutluymuşsunuz, çocuğunuz da var. Bakın diğer arkadaşlar da söylemiş sizin artık önceliğimiz kendi aileniz olmalı (çocuğunuz, eşiniz ve siz). Günün sonunda kapınızı kapattığınızda siz kendi ailenizle baş başasınız. İyiyseniz huzurunuzu boşuna bozmayın. Bu uyarıyı yapıyorum çünkü eşimin yaptıkları boşanma sebebi değil mi diye sormuşsunuz? Baskı altında kalıp düzeninizi bozarsanız sonra çok pişman olursunuz. Çocuğunuzu düşünmeniz gerekiyor. Eşimle mutsuzum, başka sorunlarım var deseydiniz asla böyle bir şey demezdim. Emin ol katibin yukarıda dediği gibi boşansanız artık babanızın evinde oturup eşinizi beklersiniz. Bekarlıktaki gibi olmaz hiçbir şey. Ne siz çocuğunuzla orada rahat edersiniz ne de onlar. Ayrı eve çıkarsanız, çocuğunuzla başka zorluklar yaşarsınız. Lütfen mantıklı düşünün. Bunlara değer mi? Sonuçta herkesin kendi evi düzeni var. Ailenizle eşinizi görüştürmeyin. Kendiniz de bence telefonlaşmayı azaltın, sürekli bunları konuşmanın kimseye yararı yok, yazık değil mi size de bu kadar üzüyorlar sizi? Hal hatır sorup kapatın, o konuyu açmalarına da izin vermeyin.

Şu an farkında değilsiniz ama annenizle aranıza mesafe koymazsanız çok büyük mutsuzluklar sizi bekliyor.

Öncelikle baştan sona okuduğunuz için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim evet bende çok sık görüşüyorum telefonla zaten sağ dan soldan laf duymasam bas biraz izin verseler belki kafamı toplayabilirm ama yok işte

Karşılaştırırsam eşim sorun yapar onuızden düşünmüyorum olur sa da deidğiniz gibi herkes kendini savunur

Evet genelde öyle herkesin annesi damadına karşı iyi mi ya ben de eşim alıngan sanıyorum sanırım eşim alıngan olsa burda sorunlu eşim olurdu
Anneniz sorunlu kusura bakmayın. Sizde annenize çanak tutmuşsunuz. Ben annem eşime alınacağı birşey dese hemen uyarırım neden öyle diyorsun diye.

Evet genelde öyle herkesin annesi damadına karşı iyi mi ya ben de eşim alıngan sanıyorum sanırım eşim alıngan olsa burda sorunlu eşim olurdu
Bizim toplumda genelde damada şurdan kalk şuraya otur bile denmez. Aileler daha yapıcı olur, kimse kızının yuvası bozulsun istemez çünkü.

Valla kızlar baya kötü durumlar oldu babamla eşim tartıştı sen benm eşimi kimliğini bile almadan nasıl dışarı atarsın falan. Baya söylenmiş şimdi de eşim ailenden uzak durcaksın eve hediye göndermicekler bir şey gelirse atacağım dedi

Valla esin az degil. Babanla konusunca ozur dileyebilirdi . O da tamamen ipleri koparmak icin konusmus. Esinin amaci aileni diskalifiye etmek. Baban da yapici konusabilirdi. Ya da hemen blniye konusturdun ikisini. Olaylar taze. Ne demisler zaman herseyin ilaci

Eşim benm için aramış sözde annesi sürekli rahatsız ediyor ve mutsuz demiş babamda içindekileri dökmüş ailemde saygısızlık yapmadığın kalmadı demiş saygısız insan değilsin vs.

Ah Afra ah, bu iş bilmezliğin yuvana mâl olacak.

Eşim benm için aramış sözde annesi sürekli rahatsız ediyor ve mutsuz demiş babamda içindekileri dökmüş ailemde saygısızlık yapmadığın kalmadı demiş saygısız insan değilsin vs.
Dedigim gibi esinin konusmasi iyi olmamis. Kavga etmek icin aramus gibi babani. Ne diyecekti baban ben anneni azarlarim mi diyecekti cunku baban da annen kovuldu diye biliyor. Benim tek bildigim aileler ile cok icli disli olunmamali. Benim esim de syni hatsyi yapti kv ile kanli bicaklu olduk. Halbuki evimde uxun sure kalmayip herkes yerini bilseydu bunlar olmicakti. Insanlar cok bencil oluyor ya.

Biizmkiler de kanlı bçaklı şuan resmen

Ah Afra ah, bu iş bilmezliğin yuvana mâl olacak.
Aa Afra mıymış? Dün konuyu okurken hep o konu aklıma geldi, orada da damat haklıydı, bu konuda da diye. Niyeyse ikisini birleştirememişim. Orada da eşini haksız bulmamız için çok uğraşmıştı ama olmamıştı, yine aynı terane.

Kesinlikle bu gidişle yuvası yıkılacak, o kadar uyarıyoruz ama anlamıyor durumun ciddiyetini. Boşandıktan sonra çok pişman olur ama iş işten geçmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…