Ben çözüm bulamadım

Son mesajlarda ele verdi kendini, ilk mevzu düğün olaylarında çıkmış para yüzünden. Bak sesi çıkıyor mu ehehe.

Annesi demişti ya kocasına "Bedava kız alacaktınız olmadı." diye. Bunu aramaya yazdım buldum.

Ayyy. Bu nedir yaaa. Hatırladım konuyu, gerçekten yazık elleriyle kendi ailesini dağıtacak. Ablacım senin artık çocuğun var eşin var, annen baban da olsa önceliğin kendi ailen. Hiç aralarında denge kuramamissin. Eşin alttan alsa onlar gittikten sonra bir daha görüşmeyelim olmuyor dese daha iyi olurdu tabi ama bu noktaya zorla getirmişsiniz. Ailenle kendin görüş eşini katma. O defter kapanmış artık düzelmez zor. Herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok, siz ailenizle ayrı görüşün eşinizi katmayın, gelme gitme de yapmasınlar size. Konuları da ısıtıp ısıtıp açmayın, bir kere konuşun kararınızı söyleyin, eşimle iyiyiz çocuğumuz var devam edeceğiz bunu kabul edin diyin. Eşinize de ben artık sizi bir araya getiremeyeceğim, sen de kin bileme uzatma bana müdahalede bulunma, konuyu kapatalım tadımız kaçmasın de. İdare edin gidin ya.

Tam kapanmamış demek ki bak.
Evet o olaydan sonra baya zor gunler yaşadım gel git olmadı sonra bir anda hiç konuları açmadan konuşmaya başladır küslük 1 sene falan sürdü ama bu olay olunca herkes içini öylr bir döktü ki hakeretler havada uçuştu,böyle bir şey zaten bekliyordum,annemi haksız görüyorlar şuan babam anneme de çok kızdı demediği laf kalmadı ona rağmen ne olsa da kimlik bile almadan evden atmayı kabul ettiremez hiç kimse bana dedi,beni arasaydı ben zaten onu evden gönderirdim dedi şuan geri dönülmez hal aldı anlayacağın

Bazı insanlar birini kızlarını/oğullarını seviyor diye üstünde tahakküm kurarım, her türlü yönetirim sanıyor,ters tepince vay efendim neden böyle? Babanın tavşana kaç tazıya tut yapmasını sen göremez inanırsın ama biz görürüz.

Evet genelde öyle herkesin annesi damadına karşı iyi mi ya ben de eşim alıngan sanıyorum sanırım eşim alıngan olsa burda sorunlu eşim olurdu
Güzel kardeşim çoğunlukla kız anneleri evlilikten sonra pek konuşmaz,kızımın huzurunu bozacak bir şey yapmayım diye.Ama sizinkinin ağzı yok ki büzesin.Burada da sen ;üzgünüm,etkisiz eleman gibi konumlandırmışsın kendini.Olan da en çok eşine ve sana oluyor

Sağolun burdaki yazılar benm için çok önemli ben vicdan azabı çekiyorum kalbim ağrıyor annem kovuldu ya bunu yazdım diye annemi savunuyorum diye değil farklı bir duygu

Sağolun burdaki yazılar benm için çok önemli ben vicdan azabı çekiyorum kalbim ağrıyor annem kovuldu ya bunu yazdım diye annemi savunuyorum diye değil farklı bir duygu
Zor eminim ama olgun bir anne sana detayları bile anlatmaz;boş ver kızım biz kırılırız geçer,sen yeter ki mutlu ol ,der.Senin bu kadar pasif olman anneni daha da şımartıp her şey benim istediğim gibi olacak havasına sokmuş.
Çok yakın bir arkadaşım 45 yaşında mutsuzluğumun sebebini hep eşimde ve kayınvalidem de arayıp yıllarca onlarla mücadele ettim ,benim asıl sorunum beni sürekli dolduran annemmiş,bunu yeni görüyorum,bu yaşımda dedi.Seni ona benzettim ,sen yıllarını boşa harcayıp sonra hayıflanma.Olan geçip giden yaşına olur.

Kesinlikle bende o zaman anlayacağım herhalde o kadar yazılara rağmen gerçekten kendime zarar kimse farkında değil

Anladım katip senin gibi bende umarım birgün doğruları görüp objektif bakarım

Annem evden atılıral kendinin paçavraya döndüğünü düşünüyor ki bu forum hariç yakınlarımda hiç bir şekilde evden göndermesi kabul edilemez unutulamaz diyorlar

Sen de mi biliyorsun evet benm uğraşmak değil de en kötü yönüyle bile de mi eşim haksız onu öğrenmek istemiştim çünkü bu seferki saygısızlığı bana fazla geldi o konudan yine dönüş oldu görüştüler şuanki konuda her şey bitti

Galiba boşan dememizi bekliyorsun ama kimse demiyor. O zaman için rahat edecek gibi gelmeye başladı artık. Çünkü sürekli eşinin saygısızlığında takılıp kalmışsın. Asla önünü ardını düşünmüyorsun. Gerçekten yuvan yıkılır diye üzüldüğüm için ilk defa bir konuya bu kadar yorum yazdım ama asla bakış açını değiştirmeyeceğini görüyorum. Ne diyeyim. Hayırlısı olsun.

Madem eş ile anne baban arasında anlaşmazlık,uyumsuzluk var.

Neden sürekli onları bir araya getiriyorsun?

Amaç nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…