- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
Yooo etmeyecek rahat falan. Blöfünü yapmaya çalışacak az cesaret alsa, inşallah yapar da görür.Galiba boşan dememizi bekliyorsun ama kimse demiyor. O zaman için rahat edecek gibi gelmeye başladı artık. Çünkü sürekli eşinin saygısızlığında takılıp kalmışsın. Asla önünü ardını düşünmüyorsun. Gerçekten yuvan yıkılır diye üzüldüğüm için ilk defa bir konuya bu kadar yorum yazdım ama asla bakış açını değiştirmeyeceğini görüyorum. Ne diyeyim. Hayırlısı olsun.
Adı sırf annesi yüzünden boşandı olmasın diye boşanmaya yanaşmıyor şu an. Belki dediğin gibi bir blöfle eşe geri adım attırmayı planlıyor olabilir ama çok fena ters teper.Yooo etmeyecek rahat falan. Blöfünü yapmaya çalışacak az cesaret alsa, inşallah yapar da görür.
Aslında benm amacım boşan lafını duymak değil eşim bana iyiyken eşime tepkisini kaldıramıyorum bugün onların aldığı çiçekleri bile attı ,öbür tarafta da işte 24 yıldır yan yana olduğum kimseyle sorun yaşamayan ama eşime dediğini bırakmayan ailem beni düşünüp destek amaçlı yorumun için teşekkğr ederimGaliba boşan dememizi bekliyorsun ama kimse demiyor. O zaman için rahat edecek gibi gelmeye başladı artık. Çünkü sürekli eşinin saygısızlığında takılıp kalmışsın. Asla önünü ardını düşünmüyorsun. Gerçekten yuvan yıkılır diye üzüldüğüm için ilk defa bir konuya bu kadar yorum yazdım ama asla bakış açını değiştirmeyeceğini görüyorum. Ne diyeyim. Hayırlısı olsun.
Bunun cevabı cahillik,saflık,sorunlar bitti sanmakMadem eş ile anne baban arasında anlaşmazlık,uyumsuzluk var.
Neden sürekli onları bir araya getiriyorsun?
Amaç nedir?
Gerçekten mi?Bunun cevabı cahillik,saflık,sorunlar bitti sanmak
Yok artık istesek de giremeyiz işler tehdite döndü zatenGerçekten mi?
Neyse…
Boşanacak mısınız devam mı edeceksiniz bilmiyorum da eğer evliliğe devam edecekseniz artık akıllanıp aynı sokağa bile girmezsiniz onlarla…
Allahım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.Yok artık istesek de giremeyiz işler tehdite döndü zaten
Allah razı olsunAllahım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.
Evet dedikleriniz doğru aslında ailem de babamda annemi hatalı görüyor ama eşimin tepkisinin annemin hatasının kat ve kat üstünde olduğunu düşünüyorlar özellikle bu son yaptığı durumda küfğr ve kovmadaAnneniz valla çok fena..
Her iki konunuza da baktım.
Anneniz hatalı yani boşansanız eline ne geçecek ki?
İnsan biraz düşünür kızını torununu.
Eşinizde belli ki dolmuş hep bugünü beklemiş gibi küfürler evden kovmalar..
Ama büyük hata annenizde bence de.
Bir de eşiniz karar veremez sizin ailenizle görüşüp görüşmeyeceğinize.
Babanızı arama nedeni olayları daha da büyütmek tamamen koparmak sizi de görüştürmemek.
Ben iki tarafı da iyi niyetli göremedim.
Herkes yemin etmiş sanki kanlı bıçaklı olmaya.
Oysa ortada bir evlilik var
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Ben her iki tarafı da çok hatalı görüyorum.Evet dedikleriniz doğru aslında ailem de babamda annemi hatalı görüyor ama eşimin tepkisinin annemin hatasının kat ve kat üstünde olduğunu düşünüyorlar özellikle bu son yaptığı durumda küfğr ve kovmada
Eşim bana da kızıyor şuan beni sevmiyorsun baban falan hakaret etti bir şey diyemedn(babamda içindekileri söyledi,sonra çok sinirliydim yine insan değil ama sinirli olduğum için söyledim dedi bana )aileme baya kinlendi olay çocuğumuzu götürmeyeceksine kadar gitti yaniBen her iki tarafı da çok hatalı görüyorum.
Ne eşiniz ne anneniz birbiriyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar.
Hayır bir de uzadıkça uzuyor.
Şuan nasılsınız eşinle?
Eşimin anneme yaptığı davranış,annemin haksız oluşunun üstünde değil mi sizceBen her iki tarafı da çok hatalı görüyorum.
Ne eşiniz ne anneniz birbiriyle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyorlar.
Hayır bir de uzadıkça uzuyor.
Şuan nasılsınız eşinle?
Atsana bi bakalım.Aynı şeyleri başka bir sitede paylaştım eşimi mahvettilerbir şeyi kalmadı bide tam tersi eşimi haklı göstemek içim çok uğraştımı söylediler
Tut ki öyle. Boşanacak mısın?Eşimin anneme yaptığı davranış,annemin haksız oluşunun üstünde değil mi sizce
Nasıl atacağım resim atılıyor mu buraya ya da özelden de atabilirim oluyorsa link olmuyor çünkü üye olmayan o sayfayı göremiyorAtsana bi bakalım.
Hayır tabi ki sadece biraz daha üzüleceğim ve eşime olan sevgim azalacak büyük ihtimal ona da yansıtacağımTut ki öyle. Boşanacak mısın?
Bir musibet bin nasihatten iyi olacak demek ki başka çare yok. Kendi elinle evliliğini mahvet, çok kıymetli ailenin damat gelse de geri alsa bari diye dua edişlerini gör. Sen başka türlü akıllanmayacaksın. Hadi git ve kaderini yaşa bari.Hayır tabi ki sadece biraz daha üzüleceğim ve eşime olan sevgim azalacak büyük ihtimal ona da yansıtacağım
Orada da dedin mi böyle falanca sitede tam tersini diyorlar diye?Nasıl atacağım resim atılıyor mu buraya ya da özelden de atabilirim oluyorsa link olmuyor çünkü üye olmayan o sayfayı göremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?