Ben çözüm bulamadım

Boşanmak istemiyorsanız böyle bir şey yapmayın. Ailelere mesafe koyun, siz de terapiye gidin. Altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Belli ki aileniz de eni konu uğraşıyor eşinizle. Sabır sınar gibi bir halleri var. Bulmuşlar deliyi dürtüp duruyorlar, tersten patlar benden demesi.

Artık çok geç bana haber gelmedi ama konuştuklarına ve herkesin ktü laflar dediğine eminin

Arkadaşım siz aklınızı başınıza alın önce.
Konferans derken toplu telefon görüşmesini kastediyorsunuz sanırım.
Eşinizi uzunca bir süre ne yüzyüze ne telefonda ailenizle görüştürmeyin.
Yangına benzin dökmek olur bu.

Annenize sınır çizin, ateşi harlayan o olmuş.
Eşinize de öfkesini kontrol etmesini, gerekiyorsa profesyonel destek almasını söyleyin.

Evliliğinize devam edecekseniz ailenizle eşiniz görüşmesinler.
İlerde tekrar değerlendirirsiniz durumu.

Benim de ahmak yengem sürekli damadı tehdit ediyormuş, şunu yap yoksa kızımı alırım, ev almazsan kızımı alırım, şöyle davranmazsan kızımı alırım. Adamın en sonunda tepesi attı, al götür kızını istediğin yere dedi, 1.5 senedir ayrılar ve damat kapılarını açmadı, boşanma da olmadı, öyle duruyor mevzu, arada çocuklar var falan, bi ton sıkıntı. Bazıları iyilikten, saygıdan, değer görmekten anlamıyor, böyle kudurup kudurup verilen değerin üstünde tepiniyor, sonra da bi gram değerleri kalmıyor.
Allah şirret insandan, kıymet bilmeyenlerden korusun gerçekten.

Ben yeni konu açtım üste gözükmesi için yorum yapar mısınız çok teşekkür ediyorum

Merhaba yeni konu açtım üste gözükmesi için yorum yapar mısınız çok teşekkür ediyorum

Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyor
Annem ne derse desin or… şre.. defol git gibi şeyleri hakediyor mu sizce

Sen de konuyu doğru düzgün anlat. Ne bu böyle? Önce dümdüz ve başka şekilde anlattın, yorumlarımızı yaptık ona göre. Şimdi de bunları ekliyorsun, olayın seyri ve durum değişiyor, yorumlarımız alakasız ve anlamsız kalıyor, amaç nedir, ben anlamadım?
Mesela ben önce eş kişisine hak verdim ama bu küfürlerden haberim yoktu?
Doğru düzgün anlatın bi şeyi anlatırken.

Öncelikle yorum yaptığınız içim teşekkğr ederim
Anneme neden öyle dedin dediğimde ne var ona mı alınacak dedi
Eşimi yanlış bulma sebebim annem hayrdır sıkıntı mı var böyle olunca kızım mutsuz demesinin karşılığı masayı çarpmak evdem defol git demek ve küfür etmek olmamalı sanki
Kayınvalideme eşimi yorumluyordu huysuz biraz farklı vs.
Eşimi 4 senedir evde öyle ilk defa gördüm

Kavgada yumruk sayılmazmış. Sabır sınamayı biliyordu, ağlamasın şimdi. Siz de boşanmıyorsanız otu çöpü kafada kurmayın, gidin terapinizi alın. Madem boşanılmıyor böyle de yaşanmaz.

Neden ama neden bunlara müsade ediyosun. Cocukmusun sen

Siz de böyle şeyler yaşarsanız sizinde aklınıza yazarken değil bazı insanlar bir şeyler sordukça gelir Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Net olay şu ki annemin hayırdır sıkıntı mı var demesiyle eşimin yok anne demesi,anneminde ben bilirim bir şey var kzım da böyle olduğu için mutsuz demesi
Sonucunda eşimin evden gidin demesi b,masaya vurması, annemin kzıımı senden durdurmam boşattırcam diye yemin etmesiyle eşimin küfürlere başlaması…herkesin gitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…