- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.967
- 598
Boşanmak istemiyorsanız böyle bir şey yapmayın. Ailelere mesafe koyun, siz de terapiye gidin. Altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Belli ki aileniz de eni konu uğraşıyor eşinizle. Sabır sınar gibi bir halleri var. Bulmuşlar deliyi dürtüp duruyorlar, tersten patlar benden demesi.Sanırım ipler kopcak babam konferans yapacağız eşime nasıl küfür eder sana üzüldüğümüzden sesimizi çıakrmadk gerekirse ben de ona küfür edeceğim dedi,eşim de konferans olursa benm ğstüme gelirlerse daha kötüsünü söylerim dedi bişey bulamadılar küfürden tutuyorlar dedi
Artık çok geç bana haber gelmedi ama konuştuklarına ve herkesin ktü laflar dediğine emininBoşanmak istemiyorsanız böyle bir şey yapmayın. Ailelere mesafe koyun, siz de terapiye gidin. Altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Belli ki aileniz de eni konu uğraşıyor eşinizle. Sabır sınar gibi bir halleri var. Bulmuşlar deliyi dürtüp duruyorlar, tersten patlar benden demesi.
Arkadaşım siz aklınızı başınıza alın önce.Sanırım ipler kopcak babam konferans yapacağız eşime nasıl küfür eder sana üzüldüğümüzden sesimizi çıakrmadk gerekirse ben de ona küfür edeceğim dedi,eşim de konferans olursa benm ğstüme gelirlerse daha kötüsünü söylerim dedi bişey bulamadılar küfürden tutuyorlar dedi
Benim de ahmak yengem sürekli damadı tehdit ediyormuş, şunu yap yoksa kızımı alırım, ev almazsan kızımı alırım, şöyle davranmazsan kızımı alırım. Adamın en sonunda tepesi attı, al götür kızını istediğin yere dedi, 1.5 senedir ayrılar ve damat kapılarını açmadı, boşanma da olmadı, öyle duruyor mevzu, arada çocuklar var falan, bi ton sıkıntı. Bazıları iyilikten, saygıdan, değer görmekten anlamıyor, böyle kudurup kudurup verilen değerin üstünde tepiniyor, sonra da bi gram değerleri kalmıyor.Bizde de vardı böyle bir gelin anası, ota b.ka kızımı alacam, ben bakarım kızıma diye delleniyordu, borusu ötmedikçe hırslanıp saldırmaya koşuyordu, en ufak tartışmayı fırsat belliyordu kendine, kızı da dünden razıydı. En son verdik kızını eline, bi hönkk oldu. Şimdi karar almış karı koca, ne senin ailen ne benim ailem bu eve girmeyecek. Kös kös oturuyor şimdi evinde, iyi aileye iyi sülaleye gelmişti kıymet bilmedi kendine etti.
Ben yeni konu açtım üste gözükmesi için yorum yapar mısınız çok teşekkür ediyorumBunlar olurken siz neredesiniz? Annenize "Hayırdır anne sen kimi boşatıyorsun?" diyemiyor musunuz? Kadın kafasına göre sizi boşatıyor, sandık gibi ordan oraya taşıyor falan.. Bir ağırlığınız olsun ya, sözünüzün değeri olsun, bu ne? Korkuluk gibi durmayın orta yerde.
Merhaba yeni konu açtım üste gözükmesi için yorum yapar mısınız çok teşekkür ediyorumBenim de ahmak yengem sürekli damadı tehdit ediyormuş, şunu yap yoksa kızımı alırım, ev almazsan kızımı alırım, şöyle davranmazsan kızımı alırım. Adamın en sonunda tepesi attı, al götür kızını istediğin yere dedi, 1.5 senedir ayrılar ve damat kapılarını açmadı, boşanma da olmadı, öyle duruyor mevzu, arada çocuklar var falan, bi ton sıkıntı. Bazıları iyilikten, saygıdan, değer görmekten anlamıyor, böyle kudurup kudurup verilen değerin üstünde tepiniyor, sonra da bi gram değerleri kalmıyor.
Allah şirret insandan, kıymet bilmeyenlerden korusun gerçekten.
Yıllardır bu forumdayım, ilk defa böyle bi taleple karşılaşıyorumMerhaba yeni konu açtım üste gözükmesi için yorum yapar mısınız çok teşekkür ediyorum
İlk gebelik ilk heyecan özür dilerim gerçekten sadece bilmediğimden dolayı yardım istiyorumYıllardır bu forumdayım, ilk defa böyle bi taleple karşılaşıyorum
Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyorBenim de ahmak yengem sürekli damadı tehdit ediyormuş, şunu yap yoksa kızımı alırım, ev almazsan kızımı alırım, şöyle davranmazsan kızımı alırım. Adamın en sonunda tepesi attı, al götür kızını istediğin yere dedi, 1.5 senedir ayrılar ve damat kapılarını açmadı, boşanma da olmadı, öyle duruyor mevzu, arada çocuklar var falan, bi ton sıkıntı. Bazıları iyilikten, saygıdan, değer görmekten anlamıyor, böyle kudurup kudurup verilen değerin üstünde tepiniyor, sonra da bi gram değerleri kalmıyor.
Allah şirret insandan, kıymet bilmeyenlerden korusun gerçekten.
Birileri görüp cevap verir mutlaka, merak etmeyin.İlk gebelik ilk heyecan özür dilerim gerçekten sadece bilmediğimden dolayı yardım istiyorum
Rabbim sizden razı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahBirileri görüp cevap verir mutlaka, merak etmeyin.
Gönlünüzce olsun inşallah, hayırlı bi şekilde.
Arkadaşlar eşim anneme yumruk kaldırmış kapıyı açmış ve burdan git demiş
Sen de konuyu doğru düzgün anlat. Ne bu böyle? Önce dümdüz ve başka şekilde anlattın, yorumlarımızı yaptık ona göre. Şimdi de bunları ekliyorsun, olayın seyri ve durum değişiyor, yorumlarımız alakasız ve anlamsız kalıyor, amaç nedir, ben anlamadım?Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyor
Annem ne derse desin or… şre.. defol git gibi şeyleri hakediyor mu sizce
Öncelikle yorum yaptığınız içim teşekkğr ederimKayınvalideniz hariç hepiniz suçlusunuz.
Hastaneye gidildiğinde annenizin söylediği sözü eşiniz yanlış anlayınca annenizin Manyak mısın demesi çok ayıp, siz bu sözü çok normal karşılıyorsunuz ama normal değil, ailenizle birbirinize laf arasında böyle sözler kullanabilirsiniz ama geline damada kayınvalide kayınpedere böyle sözler söylenmez, anneniz aileniz büyük olarak kendilerine saygı duyulmasını istiyorlarsa laflarını hareketlerini ölçüp tartacaklar.
Kayınvalideniz size manyak mısın deseydi annenizle siz sakin kalabilecek miydiniz? Anneniz eşinizi de kayınvalidenizi de parçalardı.
Anneniz eşinize bu lafı ettiğinde niye sesinizi çıkarmadınız anne o ne biçim laf öyle demediniz, ki anneniz eşinde bir şey var demiş, anne sözlerini ölçüp tartmıyorsun eşime bu şekilde konuşamazsın diyebilirdiniz, demeliydiniz de.
Ailenizin söylediklerini normal karşılıyor eşinizin tavırlarını yanlış buluyorsunuz, aralarında denge sağlayabilen biri değilsiniz.
Eşiniz de masayı alt üst ettiği annenizi kovduğu için suçlu, ne olursa olsun sinirlerine hakim olmalıydı ama anladığım şu ki annenizin ağzı durmuyor, eşinizi kışkırtmak için sürekli laf sokuyor.
Kavganın şahit olmadığınız kısımlarında eşiniz evden gidin demiş, evden gidin demesi hoş değil o anda kendisi evden gidip sakinleşmek için kendisine zaman verebilirdi ama anneniz de az değil, kavgayı daha da hararetlendirmek için son darbeyi vurup sizi boşattıracağım demiş, zaten sevmedikleri damattan kurtulmak için bahane arıyorlarmış bu bahaneyi de bulmuşlar.
Eşiniz ailenizin beklediği gibi değil mi? Kendileri gibi her söze saygılı takıntısız birini mi bekliyorlardı? İlahi kusura bakmayın ama anneniz manyak mısın diyen birisi.
Anneniz kayınvalidenize bile neler dediyse artık kadın edebinden susmuş, ben sustum sen de susacaktın demiş oğluna.
Eşiniz nasıl biridir bilemem, şiddete eğilimi var mı size çektiriyor mu vs ama aileniz çok kışkırtıcı bir aile, siz de ailesine hak veren, eşine laf edilince susan denge sağlayamayan birisiniz.
Yok kızım böyle yaptığın için mutsuz üzülüyor niye yapıyorsun diyince kapıyı göstermişBenim de kaynanam bana sizi boşalttırcam dese, bende kapıyı gösterirdim
Kavgada yumruk sayılmazmış. Sabır sınamayı biliyordu, ağlamasın şimdi. Siz de boşanmıyorsanız otu çöpü kafada kurmayın, gidin terapinizi alın. Madem boşanılmıyor böyle de yaşanmaz.Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyor
Neden ama neden bunlara müsade ediyosun. Cocukmusun senSanırım ipler kopcak babam konferans yapacağız eşime nasıl küfür eder sana üzüldüğümüzden sesimizi çıakrmadk gerekirse ben de ona küfür edeceğim dedi,eşim de konferans olursa benm ğstüme gelirlerse daha kötüsünü söylerim dedi bişey bulamadılar küfürden tutuyorlar dedi
Siz de böyle şeyler yaşarsanız sizinde aklınıza yazarken değil bazı insanlar bir şeyler sordukça gelir Allah kimseyi bu duruma düşürmesinSen de konuyu doğru düzgün anlat. Ne bu böyle? Önce dümdüz ve başka şekilde anlattın, yorumlarımızı yaptık ona göre. Şimdi de bunları ekliyorsun, olayın seyri ve durum değişiyor, yorumlarımız alakasız ve anlamsız kalıyor, amaç nedir, ben anlamadım?
Mesela ben önce eş kişisine hak verdim ama bu küfürlerden haberim yoktu?
Doğru düzgün anlatın bi şeyi anlatırken.
Çocuk değilim de onceden de annemle sorunları oldupunda ben üzülmeyeyim diye sustukları için şimdi beni dinlemiyorlarNeden ama neden bunlara müsade ediyosun. Cocukmusun sen
Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?