Ben çözüm bulamadım

Eşiniz de anneniz de yerden göğe kadar haksız. Ama bu durum yüzünden muhtemelen eşinizle anneniz arasında kalırsınız sizin evliliğinizde tehlikeye girer

Manyak mısını bende çok kullanırım. Olur mu öyle sey demek istiyorum aslında ama bazıları takıyor kafaya yani.
Annenin ağlaması felan o kadar rol kesmeye gerek yok.
Beni kv ota b.ka ağlardı bence itici. Eşinde hiç sakinliğini koruyamamış. Bağırıp çağırmak en kolayı zaten. Velhasıl hiç yoktan bi güzel kavgalar edilmiş.
Eşinin annenle olan önceki sorun halledildi sanıyorsun ama halledilmemiş.

Ailecek normal gördüğünüz ve çevresinde de adı belki "bu zaten anormal bırak bulaşma"ya çıktığı için yadırganmıyordu demek ki, herkes tolere etmez işte abukluklarını, ağzını yüzünü bi toplasın artık.

Benim annem çok fedakar bir anne değil çok sıkıntı yaşattı bana ben bile anneme o küfürleri ettirmem ettirmem yani kıyamet kopar yazık annenin emeklerine

Benim annem çok fedakar bir anne değil çok sıkıntı yaşattı bana ben bile anneme o küfürleri ettirmem ettirmem yani kıyamet kopar yazık annenin emeklerine
Kıyamet koparınca eşinin ağzından çıkan kelimeler değişecek mi,çıktı bir kere ağzından annemin emeklerine yazık evet bende çok üzülüyorum ama ayrılsam ne değişecek

Konu sahibi sorun sende. Senin analiz yeteneğin yok. Annen nasıl bir insandır? Şu ana kadar nasıl davrandı? Esin nasıl bir insandır? Mesela benim kv görümce laf sokar, trip atar, kapris yapar tepki görünce olayı tepki gördüğü yerden anlatır. Olayı sadece kendi mağduriyeti den anlatir. Geçen komşusu ile papaz olmuş. Eşim müdahale etmeye gidecekti. Durdum dedim ki komşulara hemen bağırma, annenlere de hemen inanma. Olay dediğim gibi çıktı. Senin annen nasıl bir tip? Kıskanç mi, müdahaleci mi?
Esin düğün sırasında nasıldi? Yaptıklarına hak vermiyorum. Ama annen her gördüğünde büyük küçük laf soktuysa onu mu çekecek? Ya da esin problemlidir. Şimdilik her iki tarafa da mesafeli dur, kırgın olduğunu söyle. Ama çevrende olan biteni gözlemle.

Annem malesef beni çok kıskanıyor,evlenmemi hem istiyordu ama yanından gideceğim için de üzülüyordu,biraz sorgulayıcı evlenme aşamadında da bazı şeyler oldupunda senin en iyi şekilde gelin olman için yaptığını söylüyordu..eşim de her lafa takan biri annemin onu sevmediğini ,saygı duymadığını,küçük gördüğünü düşünür en küçük kelimede altında bir şey arar…

Sorun değil demiyorum her ikisine de söyleyeceğimi söyledim sen böyle bu durumda ne yaparsın ayrılma yoluna mı gidersin yani
Bu kadar küfür edemez hakaret değil o çocuğu anneye ne olursa olsun denmez bunu diyen düşünüp yapmış bir şey olmaz karısı bosamaz biliyor tartışma olur olmaz deniyorum aile içinde olur ama küfür edemez çok ciddi tepki vermelisin boşanmak istemiyorsan bile. Susup evden gidince bir daha gorusmeseydi öfke kontrolü yok kocanın saygısız

Çok net sorun annende
Kocanla sakince konuş
Annenin gazına gelme

Anneniz iyilik adı altinda sizi kisitliyorsa adam benim colugum çocuğum var size ne oluyor demiştir. Ya da esin kendine bu kadar alıngan ama sinirlenince karşısındakinin alınacağını düşünmüyor mu? Herkes kendi kapisinin önünü süpürecek.
Ben doğum yaptım. Pandemi kuralları neticesinde aileler alınmadı. Rica ettik her 2 aile de 5 dk geldiler çıktılar. Dedim ki benimkiler girerken sorun olmaz da ama seninkiler de kesin arıza çıkar dedim. Dediğim oldu. Ebelek ebelek durmuşlar hemşire de kızmış. Geldiler yine aglasiyorlar:) Başkası olsa hemşireye kizabilir ben kikir kikir güldüm valla
Sen bir cevrendekilerin potansiyellerini bir bak. Bosatacakmis. Bosansan amaaan bosanmasaydin diyebilecek bir insan mı? Lütfen iki tarafa da kendi haksız taraflarını şöyle biraz gözlemlemek için zaman ver.

Bir böyle yapma kızım mutsuz oluyor deyince masayı yere çarpmayı küfürleri ve evden kovamyı hakeder mi anne sizce
Babanı arayıp seni dövdürücem, kızımı alıp gidicem boşatıcam... bir eş bunları hak eder mi sizce? Daha nişanlılık döneminden başlayarak kızının evliliğine karışma hakkı var mı bir annenin? Kocanız manyak dendiği halde bir şey söylememiş sadece mesafeli davranmış annenize. Adama huzur vermemiş, var sende bir şey ben akıllı kadınım deyip ağlanmanın gereği ne? Manyak denmesine bozulma hakkı yok mu eşinizin. Oğlum kusura bakma ağzımdan kaçtı bir daha söylemem deseydi olay bu noktaya gelecek miydi yine? Siz annenizin tarafındasınız, muhakeme yapamıyorsunuz. Sokaktaki kavgayı balkondan seyreder gibisiniz ama bizzat sizin iki aileniz birbirine girmiş. Anneniz sorunlu, her daim kavgaya hazır biri.

Siz de bi aklayamadınız ananızı gitti.
Hiç üşenmeden okuyup yazıyorsunuz teşekkür ederim ama ya annemin dediği dopruysa oyuna getirdiler birdaha gelmeyeyim diye diyor,eşin yüzüme bakmadı bir kaç gün ben de insan sandm hayırdır diye sordum sadece o delirdi diyor o delirince kızımı durdurmam sende demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…