Manyak mısını bende çok kullanırım. Olur mu öyle sey demek istiyorum aslında ama bazıları takıyor kafaya yani.Arkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.
Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var görüyor bir şey demiyor bana dedi
Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne ne sıkıntısı diyimce annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım mutsuz ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem kzıımı götürcem,sizi boşattıracağım dediğinde eşim masaya elini vurmuş kahvaltılıklar yerlerde…defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,seni dövdürttürcem nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir
Görüşüyorlar ama eve giremiyor ailesi. Herkes kendi ailesi ile ayrı görüşüyor artık.Kız, eşiyle yeniden barıştı mı ? Şu anda ailesinden ayrı yaşıyor ve ailesiyle görüşmüyor sanırım.
Ailecek normal gördüğünüz ve çevresinde de adı belki "bu zaten anormal bırak bulaşma"ya çıktığı için yadırganmıyordu demek ki, herkes tolere etmez işte abukluklarını, ağzını yüzünü bi toplasın artık.Tabi hoşuma gitmez ben de kabul ediyorum zaten hep eşimi rahatsız edecek cümleler ama annemin tarzı o olduğu için hata görmüyor hatta ailecek annemi tanıdığımız için normal geliyor fakat eşim kaldıramadı eşimin de tepkisi bence haddini aştı
Benim annem çok fedakar bir anne değil çok sıkıntı yaşattı bana ben bile anneme o küfürleri ettirmem ettirmem yani kıyamet kopar yazık annenin emeklerineAnnenizin eşinize "manyak mısın, annensiz gider miyiz" sözünü konunuza yazıp; eşinizin annenize söylediği
küfürleri mesajlara yazarak, bu mesajları okumayan insanlara annenizi suçlu gösteriyorsunuz.
Anne babanız sağ iken, arkanızda durmaya çalışıyorlar belli ki. Sizse, yaşanan olayı anlatırken dahi taraflı anlatıyorsunuz. Anne, babanız da boşa üzülmüşler belli ki.
Kadın, kızına arka çıkmaya çalışırken; ne şerefi kalmış ne namusu. Bunca küfürden sonra, eşiniz kovmasa da anneniz gidermiş zaten.
Kayınvalideniz belki çok iyi bir insandır.Ancak eşinizin annenize ettiği küfürleri okuyunca: kayınvalideniz de olgunluğundan değil de, terbiye yoksunu oğlu boşanırsa; yeniden oğluyla yaşamak zorunda kalır diye müdahale etmiş gibi geliyor insana.
Kıyamet koparınca eşinin ağzından çıkan kelimeler değişecek mi,çıktı bir kere ağzından annemin emeklerine yazık evet bende çok üzülüyorum ama ayrılsam ne değişecekBenim annem çok fedakar bir anne değil çok sıkıntı yaşattı bana ben bile anneme o küfürleri ettirmem ettirmem yani kıyamet kopar yazık annenin emeklerine
Sorun değilse tamam ozaman kabul et otur ne diyelimKıyamet koparınca eşinin ağzından çıkan kelimeler değişecek mi,çıktı bir kere ağzından annemin emeklerine yazık evet bende çok üzülüyorum ama ayrılsam ne değişecek
Sorun değil demiyorum her ikisine de söyleyeceğimi söyledim sen böyle bu durumda ne yaparsın ayrılma yoluna mı gidersin yaniSorun değilse tamam ozaman kabul et otur ne diyelim
Annem malesef beni çok kıskanıyor,evlenmemi hem istiyordu ama yanından gideceğim için de üzülüyordu,biraz sorgulayıcı evlenme aşamadında da bazı şeyler oldupunda senin en iyi şekilde gelin olman için yaptığını söylüyordu..eşim de her lafa takan biri annemin onu sevmediğini ,saygı duymadığını,küçük gördüğünü düşünür en küçük kelimede altında bir şey arar…Konu sahibi sorun sende. Senin analiz yeteneğin yok. Annen nasıl bir insandır? Şu ana kadar nasıl davrandı? Esin nasıl bir insandır? Mesela benim kv görümce laf sokar, trip atar, kapris yapar tepki görünce olayı tepki gördüğü yerden anlatır. Olayı sadece kendi mağduriyeti den anlatir. Geçen komşusu ile papaz olmuş. Eşim müdahale etmeye gidecekti. Durdum dedim ki komşulara hemen bağırma, annenlere de hemen inanma. Olay dediğim gibi çıktı. Senin annen nasıl bir tip? Kıskanç mi, müdahaleci mi?
Esin düğün sırasında nasıldi? Yaptıklarına hak vermiyorum. Ama annen her gördüğünde büyük küçük laf soktuysa onu mu çekecek? Ya da esin problemlidir. Şimdilik her iki tarafa da mesafeli dur, kırgın olduğunu söyle. Ama çevrende olan biteni gözlemle.
Bu kadar küfür edemez hakaret değil o çocuğu anneye ne olursa olsun denmez bunu diyen düşünüp yapmış bir şey olmaz karısı bosamaz biliyor tartışma olur olmaz deniyorum aile içinde olur ama küfür edemez çok ciddi tepki vermelisin boşanmak istemiyorsan bile. Susup evden gidince bir daha gorusmeseydi öfke kontrolü yok kocanın saygısızSorun değil demiyorum her ikisine de söyleyeceğimi söyledim sen böyle bu durumda ne yaparsın ayrılma yoluna mı gidersin yani
Çok net sorun annendeArkadaşlar merhaba burdaki yorumları mantıklı buluyorum ben de size danışmak istedim,
Kayınvalidem bize gelecekti 15 saat uzaklıktayız hiç otobus yolculuğu yapmamış,annemde o sıra yalnız olduğu için eşim ,beraber gelsinler dedi ve bize geldiler
Kayınvalidem iyidir annemle anlaşıyorlar ,eşim ve annem arasında daha önceden problemler olmuştu düzelttiler ,çözüme kavuştu fakat şuan yeni bir olay oldu 1 hafta her şey çok guzeldi gezmeler sohbetler vs.
Bir gün doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış ,hem getiriyorum nöbet çıkışı hem de hakeret yiyorum demesi ama bence bu hakeret değil manyak mısın deli misin vs.bunlar laf arasında söylenen şeyler neyse eve geldik yine yemek yemeler ,çay içmeler, gunaydınlar oluyor falat eskisi gibi gır gır şamata olmadı eşim mesafe koydu biraz bana da annem,eşinde bişey var görüyor bir şey demiyor bana dedi
Asıl mevzu da şu ,işe gittim kahvaltıyı onlara hazırlamıştım kalkmışlar eşim çayları koymuş kayınvalidemde annemi çağırmış gel yemeğimizi yiyelim demiş annem gelmiş eşime hayırdır bir sıkıntı mı var demiş,eşim de yok anne ne sıkıntısı diyimce annem ağlayarak ben akıllı kadınım anlarım ,geçen geldiğimde de böyle yaptın demiş kızım mutsuz ağlıyor demiş eşim sinirlenmiş ikisine de evden gidin demiş sonra da annem kzıımı götürcem,sizi boşattıracağım dediğinde eşim masaya elini vurmuş kahvaltılıklar yerlerde…defolun ikinizde gidin dedi annemde babanı arıycam,seni dövdürttürcem nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne de evden gitti annem bana bunda durma diyor,eşim de annen normal değil diyor,kayınvalide ortalığı yatıştırmaya çalışıyor ikiside suçlu diyor bana annen bişeyler dedi ama ben sustum sen de susacaktın diyor oğluna ..durum bundan ibaret kardeşimin biri iyi ki yakın değiliz ben de gelip yanlış şeyler yapabilirdim dedi benm ruh halim ortada kafayı yicem yorumlarınız nedir
Anneniz iyilik adı altinda sizi kisitliyorsa adam benim colugum çocuğum var size ne oluyor demiştir. Ya da esin kendine bu kadar alıngan ama sinirlenince karşısındakinin alınacağını düşünmüyor mu? Herkes kendi kapisinin önünü süpürecek.Annem malesef beni çok kıskanıyor,evlenmemi hem istiyordu ama yanından gideceğim için de üzülüyordu,biraz sorgulayıcı evlenme aşamadında da bazı şeyler oldupunda senin en iyi şekilde gelin olman için yaptığını söylüyordu..eşim de her lafa takan biri annemin onu sevmediğini ,saygı duymadığını,küçük gördüğünü düşünür en küçük kelimede altında bir şey arar…
Annemin gazına gelmemeye çalışıyorum,eşimle de konuştum kızım mutsuz dediğinde gözüm hiç bir şey görmedi diyorÇok net sorun annende
Kocanla sakince konuş
Annenin gazına gelme
Bir böyle yapma kızım mutsuz oluyor deyince masayı yere çarpmayı küfürleri ve evden kovamyı hakeder mi anne sizceAnneniz çok fena! Damat kesinlikle haklı
Babanı arayıp seni dövdürücem, kızımı alıp gidicem boşatıcam... bir eş bunları hak eder mi sizce? Daha nişanlılık döneminden başlayarak kızının evliliğine karışma hakkı var mı bir annenin? Kocanız manyak dendiği halde bir şey söylememiş sadece mesafeli davranmış annenize. Adama huzur vermemiş, var sende bir şey ben akıllı kadınım deyip ağlanmanın gereği ne? Manyak denmesine bozulma hakkı yok mu eşinizin. Oğlum kusura bakma ağzımdan kaçtı bir daha söylemem deseydi olay bu noktaya gelecek miydi yine? Siz annenizin tarafındasınız, muhakeme yapamıyorsunuz. Sokaktaki kavgayı balkondan seyreder gibisiniz ama bizzat sizin iki aileniz birbirine girmiş. Anneniz sorunlu, her daim kavgaya hazır biri.Bir böyle yapma kızım mutsuz oluyor deyince masayı yere çarpmayı küfürleri ve evden kovamyı hakeder mi anne sizce
Siz de bi aklayamadınız ananızı gitti.Bu arada annem yemin ediyorum ben dovturtcem diye bir şey demedim diyor sanırım iyi sandığım kayınvalidenin oyunu
Hiç üşenmeden okuyup yazıyorsunuz teşekkür ederim ama ya annemin dediği dopruysa oyuna getirdiler birdaha gelmeyeyim diye diyor,eşin yüzüme bakmadı bir kaç gün ben de insan sandm hayırdır diye sordum sadece o delirdi diyor o delirince kızımı durdurmam sende demişSiz de bi aklayamadınız ananızı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?