- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.967
- 598
Bizimkiler teyzemin dünürleriydi. Kızını koluna takıp yollayınca çok beklediler maaile damat gelecek özür dileyecek diye. 1 yılda boşanma gerçekleşti. Birkaç ay demeden tıpış tıpış. Anlı şanlı özürler beklerlerken şimdi kızlarının evine giremiyorlar şirret ailesi.Benim de ahmak yengem sürekli damadı tehdit ediyormuş, şunu yap yoksa kızımı alırım, ev almazsan kızımı alırım, şöyle davranmazsan kızımı alırım. Adamın en sonunda tepesi attı, al götür kızını istediğin yere dedi, 1.5 senedir ayrılar ve damat kapılarını açmadı, boşanma da olmadı, öyle duruyor mevzu, arada çocuklar var falan, bi ton sıkıntı. Bazıları iyilikten, saygıdan, değer görmekten anlamıyor, böyle kudurup kudurup verilen değerin üstünde tepiniyor, sonra da bi gram değerleri kalmıyor.
Allah şirret insandan, kıymet bilmeyenlerden korusun gerçekten.
Şu basit ağızlara girmeyin Allah aşkına, başımıza gelirse anlarmışız da bilmem ne, ne biliyorsunuz kimin ne yaşadığını, ben de buraya boşanma aşamasındayken üye olup yazmıştım, dünyada bi sizin derdiniz var da diğer herkes anlayışsız, gamsız demagojisini bırakın önce.Siz de böyle şeyler yaşarsanız sizinde aklınıza yazarken değil bazı insanlar bir şeyler sordukça gelir Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Net olay şu ki annemin hayırdır sıkıntı mı var demesiyle eşimin yok anne demesi,anneminde ben bilirim bir şey var kzım da böyle olduğu için mutsuz demesi
Sonucunda eşimin evden gidin demesi b,masaya vurması, annemin kzıımı senden durdurmam boşattırcam diye yemin etmesiyle eşimin küfürlere başlaması…herkesin gitmesi
Hiç acımıyorum böylelerine. Herkes yerini haddini bilsin.Bizimkiler teyzemin dünürleriydi. Kızını koluna takıp yollayınca çok beklediler maaile damat gelecek özür dileyecek diye. 1 yılda boşanma gerçekleşti. Birkaç ay demeden tıpış tıpış. Anlı şanlı özürler beklerlerken şimdi kızlarının evine giremiyorlar şirret ailesi.
Öncelikle yorum yaptığınız içim teşekkğr ederim
Anneme neden öyle dedin dediğimde ne var ona mı alınacak dedi
Eşimi yanlış bulma sebebim annem hayrdır sıkıntı mı var böyle olunca kızım mutsuz demesinin karşılığı masayı çarpmak evdem defol git demek ve küfür etmek olmamalı sanki
Kayınvalideme eşimi yorumluyordu huysuz biraz farklı vs.
Eşimi 4 senedir evde öyle ilk defa gördüm
Küfür, hakaret, evden kovma vs bunları tasvip etmiyorum, eşiniz manyak mısın dendiği için kırılmış kırgınlığı kızgınlığa dönmüş, öfkesini bastırmak ağzından kötü şeyler çıkmasını önlemek için ortamı terk edebilirdi, o yüzden eşinizi suçlu bulduğumu yazmıştım zaten ama anneniz de suçlu, kusura bakmayın ama manyak mısın lafına mı alınacak deyip kendini haklı görmesini yadırgadım, kocaman kadının damadına böyle bir söz söylemesi normal değil, eşiniz yerine başka adam da olsa alınırdı, kayınvalideniz hiç manyak mısın dedi mi size?Yok kızım böyle yaptığın için mutsuz üzülüyor niye yapıyorsun diyince kapıyı göstermiş
Tam olarak böyle sadece bir laf duyunca aşırı derecede takıyor, küsüyor bu yaptığı hareket son raddeydi ben bile başka birini gördüm 4 yıl sonra…Eşinizle aranız iyi değilse ailenizin de dediği gibi ayrılırsınız herkes yoluna gider ama size karşı iyiyse, ailenize de kışkırtılmadığı, anneniz babanız aileniz kaba saba konuşmadığı sürece saygıda kusur etmiyorsa,
Kesinlikle görüşmemeliler önceden küçül bir şey olmuştu herkes görüşmek istemiyordu bende nasıl olacak öyle hiç görüşmeden diyorum şimdi bu olaydan sonra görüşmemeleri benm için çok iyi olacakArkadaşım siz aklınızı başınıza alın önce.
Konferans derken toplu telefon görüşmesini kastediyorsunuz sanırım.
Eşinizi uzunca bir süre ne yüzyüze ne telefonda ailenizle görüştürmeyin.
Yangına benzin dökmek olur bu.
Annenize sınır çizin, ateşi harlayan o olmuş.
Eşinize de öfkesini kontrol etmesini, gerekiyorsa profesyonel destek almasını söyleyin.
Evliliğinize devam edecekseniz ailenizle eşiniz görüşmesinler.
İlerde tekrar değerlendirirsiniz durumu.
Bazen gergin ve samimiyetsiz ortamda, her an ne olacağını bilmeden beraber olmaktansa görüşmemek daha makbuldür.Kesinlikle görüşmemeliler önceden küçül bir şey olmuştu herkes görüşmek istemiyordu bende nasıl olacak öyle hiç görüşmeden diyorum şimdi bu olaydan sonra görüşmemeleri benm için çok iyi olacak
Tabi hoşuma gitmez ben de kabul ediyorum zaten hep eşimi rahatsız edecek cümleler ama annemin tarzı o olduğu için hata görmüyor hatta ailecek annemi tanıdığımız için normal geliyor fakat eşim kaldıramadı eşimin de tepkisi bence haddini aştıAnnen yaşının kadını değil. Aynı diyalogların sen ve kv arasında geçtiğini düşün, hoşuna gider mi..
İşte sen de kayınvalidemin tarzı bu diyemezdin sonuçta. Üst üste geldiği için eşinde de şiraze kaymışTabi hoşuma gitmez ben de kabul ediyorum zaten hep eşimi rahatsız edecek cümleler ama annemin tarzı o olduğu için hata görmüyor hatta ailecek annemi tanıdığımız için normal geliyor fakat eşim kaldıramadı eşimin de tepkisi bence haddini aştı
Annenin saygisiz tarzini herkes kabul etmek zorunda degil. Kayinvaldeye de neler demis. Mecbur mu o kadin kendisine edilen hakaretleri sineye cekmeye. Herkes saygisini korumayi bilmeli. Istedigini soyleyen istemedigini isitir. Annen de aynen o noktada su anda.Tabi hoşuma gitmez ben de kabul ediyorum zaten hep eşimi rahatsız edecek cümleler ama annemin tarzı o olduğu için hata görmüyor hatta ailecek annemi tanıdığımız için normal geliyor fakat eşim kaldıramadı eşimin de tepkisi bence haddini aştı
Manyak mısın dedi diye değil ,öyle dediği için mesafe koydu sonraki gün annem hayırdır sıkıntı mı var demiş,eşimde yok sıkıntı ne sıkıntısı olacak demiş,annemde ben akıllı kadınım anlarım kızım da mutsu diyince eşim gidin eşyalarınızı toplayın diyor daha sonra kızımı durdurmam ayırcam diyince masayı yere çarpıyor annem de masayı yere çarpınca kzıımı durdurmam sende dedim diyor
Bu harika ortamda 1 çocugumuz var
Ay bunlar nasıl laflar seviye yerlerdeannemde babanı arıycam,seni dövdürttürcem nasıl kovarsın vs sonra hakaretler işte eşim şerefsiz demesi annem köpek demesi ve iki anne
Evvelden kızın annesiyle sorunları varmış, manyak lafına adam bozulmuş kadın birkaç gün bununla ilgili laflar sokmuş hatta kayınvalideye bile sataşmış ama kadın ses etmemiş olay çıkmasın diye. Sonra kızım da mutsuz, boşatıcam onu filan deyince film kopmuş.En azından doğruysa kocasının psikopat olduğu açık. Konu sahibinin beyanıyla bağlıyım ben onun anlattığına göre yorum yapıyorum. Günlük hayatta ay manyak mısın, deli misin gayet kullanılan kalıplar buna da surat asması ne kadar geçinmesi zor biri olduğunu gösteriyor. Kadının bir şekilde diline yerleşmiş o kalıp hakaret etme saikiyle de söylememiş belli ki. Eve gelen misafire sırf bunu dedi diye surat asan adamın çok makul biri olduğunu sanmıyorum
Bizimkiler teyzemin dünürleriydi. Kızını koluna takıp yollayınca çok beklediler maaile damat gelecek özür dileyecek diye. 1 yılda boşanma gerçekleşti. Birkaç ay demeden tıpış tıpış. Anlı şanlı özürler beklerlerken şimdi kızlarının evine giremiyorlar şirret ailesi.
annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi)
doktor muayenesine gittik hem kayınvalide hem annem için eşim burda bir şeyi yanlış anladı( eşim,annemin siz burda kalın biz diğer hastaneye gidelim kızımla dediğini düşünüp eşim siz gidin madem deyince annemin de manyak mısın annensiz gider miyiz demesi) olay burda başladı eşim alınmış
Evet kullanıyor eşim de buluttan nem kapıyor bundan sonra her dediği şeye takıyor birikmişlik var ama küfürler etti bilmem ne çocukları her geldiğinde böyle bir daha gelmeyin demiş kapıyı açmış hadi demiş fazla değil mi bu hareket.
O.... Çocuklarimi demiş.
Sanırım ipler kopcak babam konferans yapacağız eşime nasıl küfür eder sana üzüldüğümüzden sesimizi çıakrmadk gerekirse ben de ona küfür edeceğim dedi,eşim de konferans olursa benm ğstüme gelirlerse daha kötüsünü söylerim dedi bişey bulamadılar küfürden tutuyorlar dedi
Eşime göre de annem yuva yıkmak istiyor
Annem ne derse desin or… şre.. defol git gibi şeyleri hakediyor mu sizce
Yok kızım böyle yaptığın için mutsuz üzülüyor niye yapıyorsun diyince kapıyı göstermiş
Siz de böyle şeyler yaşarsanız sizinde aklınıza yazarken değil bazı insanlar bir şeyler sordukça gelir Allah kimseyi bu duruma düşürmesin
Net olay şu ki annemin hayırdır sıkıntı mı var demesiyle eşimin yok anne demesi,anneminde ben bilirim bir şey var kzım da böyle olduğu için mutsuz demesi
Sonucunda eşimin evden gidin demesi b,masaya vurması, annemin kzıımı senden durdurmam boşattırcam diye yemin etmesiyle eşimin küfürlere başlaması…herkesin gitmesi
.....bilmem ne çocukları
or… şre.. defol git gibi şeyleri hakediyor mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?