Ben daha beyazim kavgasi

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Konu en yakin arkadasim

3 yildir tanisiyoruz kendisiyle. Ama soyle birnsorun var ben bisey dedigimde bazen surekli tersini savunuyor.

Mesela fecen bi yere gittik ve hava gunesli oldugundan kipkirmizi oldum ben, diyorum ki heralde cok beyaz oldugumdan falan diye konu acildi direk ben asiri beyazim ya her goren ne kadar beyazsin biraz gunese cik vs diye basliyor anlatmaya. Yahu bi dur da derdimi anlatayim degil mi? Surekli benden beyaz oldugunu iddia ediyor falan, ya cok cocukca degil mi?

Butun cocuklugum boyunca bembeyaz oldugum icin (su ana kadar karsilastigim insanlardan daha abeyazim hic benden daha acik tenli birine denk gelmedim) insanlar hep dalga gecti benle ve kompleksli bir hala geldim. Dolayisiyla bu konuyu cok takiyorum ve arkadasimla konusmaya calistigimda nedense surekli kendisinin daha beyaz olduguna getiriyor konuyu. Ol yani ne olacak?

Demin de lazer epilasyona baslayacagimi soyledim. Ama sari tuyleri gormuyormus falan diye bahsediyorum. (Bu arada bacaklarimdaki kollaridaki vs. tuyler bembeyazdir hic almam bile zaten cok inceler hic belli olmuyor). Bana dedi ki bir arkadasim yaptirdi sen onun yaninda esmer kalirsin seninkiler daha koyu renk ve kalin o kiz yaptirdiysa sen de yaptirirsin falan. O kizin tuyleri inceydi benimki gibi dedi.

Yahu sanki ben kendimi bilmiyorum da salliyorum surekli. Bir sorunumu anlatmaya calisiyorum direk konuyu buraya getiriyor.

Bence beyaz olmak istiyo, sana özeniyo
Herkes bi garip
Beyaz olan beyazlıktan yakınır, olmayan beyaz olmak ister
Sonu Michael Jackson'a benzeme inşallah

Arkadaşın kompleks yapmış belli ki , ben de beyaz cildi severim ama iyi ki beyaz değilim cidden sorun çünkü.
Kaynanam da bana sen esmersin deyip duruyor işte o zaman cinleniyorum yahu nerem esmer benim ben kumralım , saçımın siyah olması esmer olduğum anlamına gelmez ki.Olsam da ne farkeder .
O böyle yaptıkça ısrarla ben beyazım demek zorun da kalıyorum , acaba sen de buna benzer bir şey yaşatıyor olabilir misin ?

Son düzenleme:

Bu konuda kompleksli oldugunuzu biliyor ve alttan alta sizi rahatlamaya calisiyor olabilir mi?
Hani senden beterleri var, dercesine..

kıskançlık var bence arkadaşınızda genelde küçük kardeşler yapar bunları

Haha ya gercekten cok sacma bir konu degil mi, yakinda sikayet ediyormus gibi yapip da kendini oven insanlardan olduguni dusunecegim

Ikimiz de 20ye yaklasiyoruz.

Çok saçma ama arkadaşın belli ki yarışıyor seninle. Kendisi ön planda olmayı seven bir arkadaş galiba :)

sende "benim alt tonum pembe o yüzden daha çabuk kızarıyorum" de ürik asit yarışı yapıyor anlaşılan arkadaşınız

Bence beyaz olmak istiyo, sana özeniyo
Herkes bi garip
Beyaz olan beyazlıktan yakınır, olmayan beyaz olmak ister
Sonu Michael Jackson'a benzeme inşallah

Zaten beyaz tenli, ama ayni gibiyiz ben daha beyaz olabilirim. O daha beyaz olsa bile farkedilemeyecek bir ton farkidir yani. Bi de surekli kisa kollu giyip gunes kiremi surmedigimden yuzum ve kollarim yandi biraz. Ondan mi bahsediyor acaba.

Ya benim umrumda degil acikcasi o daha beyaz ya da ben daha beyazim. Ama konu ne zaman acilsa surekli boyle. Bi de sorsak beyaz tenli olmak istemiyor.

ben solaryuma giriyorum arkadaşa benden selams öyle
öncedenmiş o un ile yüzü beyazlatma modaları
manyakmıdır nedir.

Bu konuda kompleksli oldugunuzu biliyor ve alttan alta sizi rahatlamaya calisiyor olabilir mi?

kesinlikle ayni seyi dusundum cumleler bunlarsa artniyet goremiyorum ben.

Haha ya gercekten cok sacma bir konu degil mi, yakinda sikayet ediyormus gibi yapip da kendini oven insanlardan olduguni dusunecegim

Ikimiz de 20ye yaklasiyoruz.

Canim yaslariniz daha kucuk. Kiskancliklar olur ama bunun adi kiskanclik degil sen devamli kendini elestirirken o sana destek olmaya calismis belliki. Yani ben bu cumlelerden arkadasinin icini rahatlatmaya calisan sevimli bir kiz arkadas cikartiyorum. Ki aksi de olsa dert degil bunlar simdi takma hicbiseyi is hayati evlilik asamalarinda asil dertleri goruceksin zaten. Keyfini sur boyle tatli dertlerin:)

O ne yaa...
Yaş kaç canım?

Evet evet aynen bu. Kiskanclik desem degil yani en yakin arkadasim beni niye kiskansin. Yahu en kotu ihtimalle yine beyaz tenliyim ondan daha beyaz olmasam bile, o kozinyaninda esmer kalirsin diyerek bir de esmer muamelesi yapti yani komik.

Yok sanmiyorum. Cunku ona gore en beyaz o.
kıskançlık var bence arkadaşınızda genelde küçük kardeşler yapar bunları

Benden ay olarak buyuk aslinda :)

Çok saçma ama arkadaşın belli ki yarışıyor seninle. Kendisi ön planda olmayı seven bir arkadaş galiba :)
Ya valla anlamiyorum onu, kapali oldugu icin yanamiyor ben de bi iki ton yaninca (guc bela tabi) heralde beni esmer belledi.

sende "benim alt tonum pembe o yüzden daha çabuk kızarıyorum" de ürik asit yarışı yapıyor anlaşılan arkadaşınız

Haha :) damarlarim yuzeye yakin oldugundan oyle sanirim, butun damarlarim gorunur nerdeyse rengi bile belli. Hastalik degildir umarim bu

Hmm 20ymiş...
Benimde bi komşu kızı arkadaşım vardı
En büyük ideali beni geçmekti..
Üniversiteye gidene kadar yarıştı benle...
Sonra büyüdü çok şükür....

Son düzenleme:

Art niyet degil tabi ki. Ama kendini yaristiriyor. Mesela soyle bir konu var, benim saclarim koyu saridir. Bana sen sarisin degil kumralsin falan demisti. Kendi saclari benimkinden cok daha koyu ama kendini sarisin olarak goruyor. Yani amaci beni rahatlatmak degil. Amaci sanirim icten ice beyazligi seviyor ve benim beyaz tenli/ sarisin olmadigimi iddia ediyor. Yani su an ergen gibi geliyor kulaginiza ama inanin bu davranislari ilginc geliyor bana. Benim acimdan sorun yok ister daha beyaz olsun ister daha sarisin.

Hmm 20ymiş...
Benimde bi komşu kızı arkadaşım vardı
En büyük ideali beni geçmekti..
Üniversiteye gidene kadar yarıştı benle...
Sonra büyüdü çok şükür....
Gecmis olsun ya, arkadasin yapacak baska isi yoktu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…