- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.194
- 798
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Bunun disinda cok iyi anlasiriz kafalarimiz uyusur ama son zamanlarda cikti bu da. Arkadas konusunda sansli degilim ne yazik ki. Sosyal fobiden olabilir belki.
ben seni beyaz olmaktan yakınmak şöyle dursun övünüyormuşsun gibi geldi:) ben de çok beyazım. Mutluyum da:) bana biri kapkarasın dese nolur. gülerim yani.. obez bi kadına sıska diye hakaret etmek gibi birşey. takman hata bence. beyazlık olayından çok arkadaşının her konuda kendini öne sürmesi ve gizli bir kıyas durumunda olması sıkan bence canını.
Ama böyle arkadaşlar da siz anlamadan kendinize olan güveninizi zedeleyebilir. Benim vardı öyle, kendini Marilyn Monroe sanardı. Vücudum şu kadar şekilli vücudum bu kadar güzel. Senin gözlerin renkli ama benimkiler çok anlamlı bakıyo (ki wolfrog dendiğinde insanların aklına ilk gözlerim gelir). Sen çok beyazsın ama benim tenimin tonu çok güzel (bu da ayrı bir cins). O zamanlar anlamadığım bir şekilde kendime olan özgüvenim kaybolmaya başlamıştı. Bazı olaylar sonucu bu kızla görüşmeyi kestim. Ondan sonra dedim ki "oha ben ne katdar güzelim böyle"
Böyle tipleri iyi tanırım, amaçları sürekli kendilerini karşı taraf ile kıyas etmektir. Dikkat et bir süre sonra olay başka yerlere varacak.
Seni eleştiri altında yargılamaya ve kırmaya başlayacak.
Senin yakındığın şeylerden kendisini övmeye çalışacak.
Inanin ki oyle degil, beyaz olduguma dair tum bilgileri kizin abartilarini size aciklamak icin yazdim. Yanlis anlasilabilecegimi biliyordum :)
Sanirim oyle evet, gizli bir kiyas olmasi canimi sikan :)
bu yanlış anlşılacak birşey değil ki. ne güzel işte... esmer olmak kolay:) beyaz ten güzeldir... değerini bil. blue blood (mavi kan) deniyor buna ingilterede mesela, çok beyaz kadınların damarları görünür ya dışarıdan mavi mavi asalet göstergesidiringilterede daha çok değer görürdük de neyse...
Hadi ya, asalet simgesi miymis o? Arkadasim bana onun cok asiri terlemeye ve kizarikliga neden olduguni soyledi ben de hastalik degildir umarim diye dua ediyordum :)
Hakkaten yahu, Ingiltereye yerlesip kurtulalim
evet zor.. yazın tavuk gibi pişeriz çillerimiz olur daha kolay kanser oluruz. hayatta güzel olan herşey daha zor değilmi zaten.:)
3 senelik arkadaşının bu sözlerini mi takıyorsun yani o da ben daha beyazım filan dememiş ki bende beyazım herkes bir güneşe çık çok beyazsın derler demiş yani sizinle aynı şeyden muzdarip olduğunu dile getirmiş bunu sanki sırf inat olsun diye söylediğini nereden çıkardınız benim de arkadaşlarım der öyleyim diye ben de öyleyim ay ben dedim diye dedin mi diyeceğim arkadaşıma görüyorum onun da beyaz olduğunu zaten sana beyaz değilsin sen dememiş ki. Sanki kumral ya da esmerde sana inat olsun diye söylüyor.
Lazerde de belki de arkadaşına senin tüylerin saha kalın ve görünür gelmiş olabilir sen de dersin bundan daha incesi sarısı nasıl olur bilemiyorum diye bence fazlasıyla abartıyorsunuz o kadar senelik arkadaşınız buna mı taktınız yani. Çok istemiyorsanız görüşmeyin ama birebir kimseyle de anlaşamazsınız zaten.
Haklisiniz sanirim takmamaya calissam daha iyi olacak. :/
Ay inanmiyorum ya, klorakla mi yikamis? (Beyazlatici bi kimyasal oldugunu tahmin ediyorum). Hayret ettim su an, bizim ailedeki herkes de yaz gelse de yansak derdinde. Solaryuma giden bile var. Demek herkes kendinde olmayanis istiyor.
Bi dahakina aynen oyle diycem, esmerim ben zaten diycem.
aynen cnm klorakla
Aklima gelmisken sorayim, gunes kremi kullaniyor musunuz? :)
aynen cnm klorakla
Ben de camasir suyuyla vucudunu ovan duymustum simdi aklima geldi
ya ben hiç krem vs kullanmıyorum ancak denize giderken sürerim güneş kremini ve genelde sürüp denize atlarım 2 gün de pişmiş tavuk gibi ağlayarak yatarımama yaş 24 oldu artık sanırım biraz bakım yapmam lazım. kırışıklıklar oluşmadan lekeler oluşmadan... yeri gelmişken de sormuş olayım " beyaz tenlilere önerebilceği bi krem olan var mı?" diye:) yine çıktı çillerim...
Ben de hep yanayim diye guneste gezerdim krem kullanmazdim ama ogrendim ki gunes acik tenlilere cok daha zarsr veriuor cunku melanin pigmenti gunese karsi koruma sagliyor melanin az oldugunda da te rengi acik oluyor.
Gunes de leke, kirisma gibi seylere neden oluyor. O yuzden artik gunesten kacmaya basladim krem de kullanacagim ama hic anlamam hangisi iyidir hangisi degildir, bir seyler ogrenirsem sana da yazarim :)
Ben de hep yanayim diye guneste gezerdim krem kullanmazdim ama ogrendim ki gunes acik tenlilere cok daha zarsr veriuor cunku melanin pigmenti gunese karsi koruma sagliyor melanin az oldugunda da te rengi acik oluyor.
Gunes de leke, kirisma gibi seylere neden oluyor. O yuzden artik gunesten kacmaya basladim krem de kullanacagim ama hic anlamam hangisi iyidir hangisi degildir, bir seyler ogrenirsem sana da yazarim :)
çok sevinirim canım:)
Evet bana kumral diyor kendine sarisin diyor (isikta sari oluyormus saclari) halbuki benim sacim kat kat acik onunkinden.
Umarim O komsu kizinizin psikolojisini bozmaz, surekli biriyle karsilastirilmak ne demek iyi bilirim.
Bence de oyle ama katlanmak zorundayim sanirim. Bu devirde iyi arkadas bulmak elmas bumak gibi bir sey, varsin bu konuda da kompleksi olsun napalimbenim de onun sinir eden huylarim vardir muhakkak
ne manyak ınsanlar var Yarabbım.ben beyaz tenlı oldgum ıçın gurur duyuyorum ama esmerde olsam uzulmezdım esmer guzelı olanda cok
ne manyak ınsanlar var Yarabbım.ben beyaz tenlı oldgum ıçın gurur duyuyorum ama esmerde olsam uzulmezdım esmer guzelı olanda cok
Guzellik ten rengiyle olmuyor ki, ama ne kadar beyaz o kadar guzel diye dusunuyor bazi insanlar :)
Zencileri de cok severim alakasiz oldu ama, kizlari ayri guzel oluyor ozellikle melezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?