Konu en yakin arkadasim
3 yildir tanisiyoruz kendisiyle. Ama soyle birnsorun var ben bisey dedigimde bazen surekli tersini savunuyor.
Mesela fecen bi yere gittik ve hava gunesli oldugundan kipkirmizi oldum ben, diyorum ki heralde cok beyaz oldugumdan falan diye konu acildi direk ben asiri beyazim ya her goren ne kadar beyazsin biraz gunese cik vs diye basliyor anlatmaya. Yahu bi dur da derdimi anlatayim degil mi? Surekli benden beyaz oldugunu iddia ediyor falan, ya cok cocukca degil mi?
Butun cocuklugum boyunca bembeyaz oldugum icin (su ana kadar karsilastigim insanlardan daha abeyazim hic benden daha acik tenli birine denk gelmedim) insanlar hep dalga gecti benle ve kompleksli bir hala geldim. Dolayisiyla bu konuyu cok takiyorum ve arkadasimla konusmaya calistigimda nedense surekli kendisinin daha beyaz olduguna getiriyor konuyu. Ol yani ne olacak?
Demin de lazer epilasyona baslayacagimi soyledim. Ama sari tuyleri gormuyormus falan diye bahsediyorum. (Bu arada bacaklarimdaki kollaridaki vs. tuyler bembeyazdir hic almam bile zaten cok inceler hic belli olmuyor). Bana dedi ki bir arkadasim yaptirdi sen onun yaninda esmer kalirsin seninkiler daha koyu renk ve kalin o kiz yaptirdiysa sen de yaptirirsin falan. O kizin tuyleri inceydi benimki gibi dedi.
Yahu sanki ben kendimi bilmiyorum da salliyorum surekli. Bir sorunumu anlatmaya calisiyorum direk konuyu buraya getiriyor.