Ben daha beyazim kavgasi

Ben de allahin verdigiyle ovunmeyi sacma buluyorum. Sonucta bir 50-60 yil sonra guzellik kalmayacak :)

Bende açık tenliyim ama beyaz olmak muhteşem olmak demek değil :) Kaş, göz, saçlar, fizik güzellik unsurları bana göre ten değil :) Arkadaşınız sanırım kompleksli biri , uzak durmakta fayda var

Kendine edinecek başka dert mi bulamadın kız, bu devirde arkadaş bulmak kolay değil demişsin ama bu kız senin arkadaşın değil ki. Sana tavsiyem her zaman kendinden daha oldugun arkadaşlar edin, bu demek değil ki yaş olarak senden çok büyük olsun sadece aynı yaşta olsanız bile olgun olsun sana bir şeyler katsın, hala bu tarz ergen davranışlarından sıyrılamamış insanlar ile arkadaşlık seni geriye götüreceği gibi yarın öbür gün yapmadığın şeyleri millete yapmış gibi anlatır seni de rezil eder benden söylemesi...

de ki; ben su içtiğim zaman,boğazımdan aşağıya akışı görünür..

Hahaha :)

Bende açık tenliyim ama beyaz olmak muhteşem olmak demek değil :) Kaş, göz, saçlar, fizik güzellik unsurları bana göre ten değil :) Arkadaşınız sanırım kompleksli biri , uzak durmakta fayda var

Bence de o bir guzellik kriteri degil, butine bakmak lazim :) ama guzel olmasak ne olacak ki, ileride eger evlenirsem esim olacak insan begensin yeter

Arkadaşınız beyaz olmayı övünülecek bir şey sanmış belli ki, fazla ergence. Ne tuhaf yahu ben beyaz peynir gibiyimdir, esmer kızlara özenirim deli gibi. Tatile gidip yanamam da kızarırım çirkin gözükür, halbuki esmer bayanlar bronzlaşır falan çok seksi bence. Beyaz tenli olmak illet gibi bi şey gayet. Ama arkadaşınızı takmayın, kötü niyetli bir hareket değil bence, içten içe kompleksleri var belli ki bu konuda. Kimin neye takacağı belli olmuyor azizim ama bunu da ilk defa duydum hani

bende hıc sevmem..Allahtan buğday tenlıyım..

ama kuzenım bembeyazdır,denıze gırınce,suyun altında floresan lamba efektı verıyor

ama kuzenım bembeyazdır,denıze gırınce,suyun altında floresan lamba efektı verıyor

Aynen öyle millan, beyaz ten asildir falan derler de cidden hoş değil bence. Saç renginde bile çok sıkıntı yaşatıyor innsana, açık renklerle iyice hayalet gibi oluyorsun, ya kızıl ya koyu renk lazım. Bal köpüğüne boyatıp taş gibi dolaşan esmer hatunları kıskanır oldum Acaba ben de onlara ben çok esmer olduğum için koyu renk saç kullanıyorum sizinki bana yakışmaz mı desem

Ben görüşmezdim böyle biriyle.
Ya da belki araya mesafe sokup çok nadir görüşürdüm.
Sorunlu işte.
Sen ne desen ona bir kulp takıyor.
Hayatından çıkarsan iyi edersin.

Ben de kucukken esmer olmak icon dualar ederdim. Esmerleri cok kiskanirdim ki bence de dediginiz gibi seksi duruyor.

Bugday ten en ideal ten bence. Cok hosuma gider hele bir de sarimtraksa :)

Gecen sortla uyuyakalmisim sabah da gunes isigi vurunca bacaklarima gozumu aldi resmen. Floresan lamba deyince o geldi aklima

Bizim turk algisinda beyaz ten iyidir guzeldir durumu hakim. Yuz, kas goz guzelse yuzun beyaz olmasi gercekten guzel oluyor. Ama vucutta ayni seyi dusunmuyorum. Bende aslinda acik sacli renkli gozlu acik renk kasliyim goruntude acik tenli gibiyim ama sari bugdayim ve nisanda mayista kararmaya baslarim gunesi gorunce. Taa baharda biri solaryuma mi gidiyorsun dedi baska biri tatile mi gittin dedi ve ben anladim yanmisim daha yaz gelmeden :) ayy ne guzel altin rengi gibi diyende var yada annem gibi koruyucu sursene kapkara olucan bak diyende. Kucukken annem yuzumu liflen ovardi valla.
Arkadasinla duruma gelince sikayet gibi gorunsede bence sende daha beyaz oldugun iddiasindasin. Yoksa bu soyledikleri sana batmaz ve ayni dertten muzdarip oldugunuz bir durum olurdu. Ne biliyim "ben cok beyazim ya kizardim demezdin de, kizim kizarmis pilice doncez kalk gidelim golgeye" fln derdin mesela. Veya yaz gelmis birlikte krem fln alirdiniz.
Boyle konular acildigindada ya evet sen benden beyaz gibisin yaa de nolcak ki madem arkadasin ve seviyorsun oyle de. Saclari soylemissin mesela seninki daha acikmis ama arkadasin basortuluymus seninki gunesten fln biraz aciliyordur ki benim oyle olur. Ama onunki gunes gormuyor belki ondan diyordur. Bu kadar dert edilcek
ve kiskanclik gostergesi degil bence.sadece kiyas durumu oda belki sende cok dile getiryorsan ondandir.
Not cok beyaz bi arkadasim vardi cok guzeldi bi de ama sevmediginden resmen en koyu fondotenleri kullanirdi yuzene, kizim sana yakisan kendi yuzun bu maske surat degil diye diye biraktirmistim. Deneyebilirsin arkadasin gercekten arkadasinsa sana yakismayani acikca soyleyecektir bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah konuda yazan nerdehse herkes beyaz tenli. Görende turkiye de degilde ingiltere deyiz sanacak. Benim bildigim turklerin %80 kumral yada esmer olur geri kalan kisimda burda galiba

Sanki sende konuyu beyaz tenini ovmek icin acmissin. Baksana dedigine gore senden beyazi yok, simdiye kadarda hic rastlamadin. Ne mutlu sana!

Eksisozluk teki beyaz ten basliginda yazilanlari okuyunca ayni seyleri söyledim. Herkes bulgar gocmeni, arnavut vs.
Bir de boyu 1.65 olan da uzun boylu oldugunu iddia ediyor. He he uzunsun. Koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derler.

Aynı benim olaya benzemiş:)
Benim kuzenim nişandan ayrıldı.Birkaç kız evde hepsi.Hepsi birlikte takılır zaten.En küçüğünü acaip korurlar,en küçüğü benden 3 yaş küçük.Ben boşandım.İkimizinki de aynı derece zormuş.Hiçbir farkı yokmuş.Ben sağlıkçıyım.Kendisi ücretli öğretmenlik yapıyor.Ben işim çok zor diye dertleşmek istiyorum.Kendisinin ki de çok zormuş.Yrıştırıyor belli..Ben işyerinde boşandığımı söylemiyorum diye kendilerine dert oldu.Niye söylemiyorsun diye.Bekar gelsin mi istiyormuşum.Benim bazı adaylar çıktıkça ayrılık acısı yaşadıkça , birtürlü olmadığını söylüyorum bazen ,evlilik için dua istiyorum onlardan,dindarlar..,Bende alışkanlık olmuş,tatmışım ya zevkini, ondan istiyormuşum..kendilerince evlilik okadar önemli değilmiş.Anneleri babamı sevmezdi benim babamdan yani amcalarından soğumuşlar,halbuki babam hep yardım etmiş onlara..Çok kıırlmıştım bunlara.Çok severdim onları,şimdi fazla görüşesim gelmiyor.Onlar da farkında bunun.Daha dşkkatli davranıyorkar artık.

Sende zarf at ben bu yaz bronzlascam de bronzer makyaj malzemeleri aldim de guneslenmek istiyorum bol bol de bakalim ne olcak tepkisi eger oda bende bronzlascam derse yuzune wur pes yni filan de icinden ne geliosa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meraba, bugday teni ben de cok severim. Cok hos duruyor bence kadinda :)
Sorunum su, zaten benim daha beyaz oldugum ortada (hava atmak vs icin soylemiyorum durumu anlamaniz icin ifade ediyorum) ama o surekli benim beyaz tenli olmadigimi ima ediyor, imalarinda hep ben daha beyazim sen aslinda beyaz degilsin demeye calisiyor. Beni rahatsiz eden bu. Yani sizi mesela kirmizi renk giyinmissiniz hayir o mor diye israr ediyor gibi bisey.Anlatabildim mi bilmiyorum ama ne zaman konu acilsa hep ayni imalar. Ben tenimle ovunmuyorum ki bence ovunulecek bir sey degil. Esmer de olayim farketmez ama olmayan biseyi oyleymis gibi ima etmesinsinir bozucu. Kiskanclik oldugunu sanmiyorum zaten de boyle yapmasi cok ilginc geldi. Neden boyle yapiyor acaba.

Konuyu gorunce beyaz tenlilerin daha cok yorum yapmis olmasi olasi. Ayrica Turkiyedeyiz afrikada degil.

Ben tenimin rengini sizin aksinize ovunulecek bir unsur olarak gormuyorum. Konuyu sadece sorunumu paylasmak icin actim. Arkadasimin neden boyle davrandigini anlayamiyorum eger konu hakkinda soylecek bir seyiniz yoksa yorum yapmayin lutfen.

Bazilari beyaz tenli oldugunu ovune ovune soyluyor evet boyle yapanlar var. Fakat ben konuyu bunun icin acmadim. Ayrica gocmen nufusunun fazla olmasi garip bir durum degil ki?

Bu ne biçim arkadaşlik ya ergen ergen :)
Arkadasligimiz sizin tabirinizle "ergen" degildir. Tek sorunumuz bahsettigim bu konu. Bunun ergence oldugunu kabul ediyorum zaten o yuzden konu actim.

Bazi insanalra derdinizi anlatirsiniz aman ben daha dertliyim soyke dertliyim seninki de dert mi diye baslarlar. Herkes ayri ilginc gercekten.

Son düzenleyen: Moderatör:

bunun bir de hastalık yarıştıran versiyonu var, ben daha hastayım/hastaydım diye..

''çok kötü grip oldum'' dersin, ''ya ben geçen çok daha fena grip oldum ölüyordum, seninki de bir şey mi''.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…