- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Açıkçası ten rengiyle gururlanmak saçma geliyor. Beyaz tenli değilim olsaydım da değişmezdi bu durum...
İnsanın fiziksel özelliklerini gurur kaynağı yapmasının ne tür bir anlamı olabilir ki...
Ama sen gerçekten o kıza dikkat et. Ciddi bir tehlike kendisi...
de ki; ben su içtiğim zaman,boğazımdan aşağıya akışı görünür..
Bende açık tenliyim ama beyaz olmak muhteşem olmak demek değil :) Kaş, göz, saçlar, fizik güzellik unsurları bana göre ten değil :) Arkadaşınız sanırım kompleksli biri , uzak durmakta fayda var
Arkadaşınız beyaz olmayı övünülecek bir şey sanmış belli ki, fazla ergence. Ne tuhaf yahu ben beyaz peynir gibiyimdir, esmer kızlara özenirim deli gibi. Tatile gidip yanamam da kızarırım çirkin gözükür, halbuki esmer bayanlar bronzlaşır falan çok seksi bence. Beyaz tenli olmak illet gibi bi şey gayet. Ama arkadaşınızı takmayın, kötü niyetli bir hareket değil bence, içten içe kompleksleri var belli ki bu konuda. Kimin neye takacağı belli olmuyor azizim ama bunu da ilk defa duydum hani
bende hıc sevmem..Allahtan buğday tenlıyım..
ama kuzenım bembeyazdır,denıze gırınce,suyun altında floresan lamba efektı verıyor
Arkadaşınız beyaz olmayı övünülecek bir şey sanmış belli ki, fazla ergence. Ne tuhaf yahu ben beyaz peynir gibiyimdir, esmer kızlara özenirim deli gibi. Tatile gidip yanamam da kızarırım çirkin gözükür, halbuki esmer bayanlar bronzlaşır falan çok seksi bence. Beyaz tenli olmak illet gibi bi şey gayet. Ama arkadaşınızı takmayın, kötü niyetli bir hareket değil bence, içten içe kompleksleri var belli ki bu konuda. Kimin neye takacağı belli olmuyor azizim ama bunu da ilk defa duydum hani
bende hıc sevmem..Allahtan buğday tenlıyım..
ama kuzenım bembeyazdır,denıze gırınce,suyun altında floresan lamba efektı verıyor
Masallah konuda yazan nerdehse herkes beyaz tenli. Görende turkiye de degilde ingiltere deyiz sanacak. Benim bildigim turklerin %80 kumral yada esmer olur geri kalan kisimda burda galiba
Sanki sende konuyu beyaz tenini ovmek icin acmissin. Baksana dedigine gore senden beyazi yok, simdiye kadarda hic rastlamadin. Ne mutlu sana!
Konu en yakin arkadasim
3 yildir tanisiyoruz kendisiyle. Ama soyle birnsorun var ben bisey dedigimde bazen surekli tersini savunuyor.
Mesela fecen bi yere gittik ve hava gunesli oldugundan kipkirmizi oldum ben, diyorum ki heralde cok beyaz oldugumdan falan diye konu acildi direk ben asiri beyazim ya her goren ne kadar beyazsin biraz gunese cik vs diye basliyor anlatmaya. Yahu bi dur da derdimi anlatayim degil mi? Surekli benden beyaz oldugunu iddia ediyor falan, ya cok cocukca degil mi?
Butun cocuklugum boyunca bembeyaz oldugum icin (su ana kadar karsilastigim insanlardan daha abeyazim hic benden daha acik tenli birine denk gelmedim) insanlar hep dalga gecti benle ve kompleksli bir hala geldim. Dolayisiyla bu konuyu cok takiyorum ve arkadasimla konusmaya calistigimda nedense surekli kendisinin daha beyaz olduguna getiriyor konuyu. Ol yani ne olacak?
Demin de lazer epilasyona baslayacagimi soyledim. Ama sari tuyleri gormuyormus falan diye bahsediyorum. (Bu arada bacaklarimdaki kollaridaki vs. tuyler bembeyazdir hic almam bile zaten cok inceler hic belli olmuyor). Bana dedi ki bir arkadasim yaptirdi sen onun yaninda esmer kalirsin seninkiler daha koyu renk ve kalin o kiz yaptirdiysa sen de yaptirirsin falan. O kizin tuyleri inceydi benimki gibi dedi.
Yahu sanki ben kendimi bilmiyorum da salliyorum surekli. Bir sorunumu anlatmaya calisiyorum direk konuyu buraya getiriyor.
Bizim turk algisinda beyaz ten iyidir guzeldir durumu hakim. Yuz, kas goz guzelse yuzun beyaz olmasi gercekten guzel oluyor. Ama vucutta ayni seyi dusunmuyorum. Bende aslinda acik sacli renkli gozlu acik renk kasliyim goruntude acik tenli gibiyim ama sari bugdayim ve nisanda mayista kararmaya baslarim gunesi gorunce. Taa baharda biri solaryuma mi gidiyorsun dedi baska biri tatile mi gittin dedi ve ben anladim yanmisim daha yaz gelmeden :) ayy ne guzel altin rengi gibi diyende var yada annem gibi koruyucu sursene kapkara olucan bak diyende. Kucukken annem yuzumu liflen ovardi valla.
Arkadasinla duruma gelince sikayet gibi gorunsede bence sende daha beyaz oldugun iddiasindasin. Yoksa bu soyledikleri sana batmaz ve ayni dertten muzdarip oldugunuz bir durum olurdu. Ne biliyim "ben cok beyazim ya kizardim demezdin de, kizim kizarmis pilice doncez kalk gidelim golgeye" fln derdin mesela. Veya yaz gelmis birlikte krem fln alirdiniz.
Boyle konular acildigindada ya evet sen benden beyaz gibisin yaa de nolcak ki madem arkadasin ve seviyorsun oyle de. Saclari soylemissin mesela seninki daha acikmis ama arkadasin basortuluymus seninki gunesten fln biraz aciliyordur ki benim oyle olur. Ama onunki gunes gormuyor belki ondan diyordur. Bu kadar dert edilcek
ve kiskanclik gostergesi degil bence.sadece kiyas durumu oda belki sende cok dile getiryorsan ondandir.
Not cok beyaz bi arkadasim vardi cok guzeldi bi de ama sevmediginden resmen en koyu fondotenleri kullanirdi yuzene, kizim sana yakisan kendi yuzun bu maske surat degil diye diye biraktirmistim. Deneyebilirsin arkadasin gercekten arkadasinsa sana yakismayani acikca soyleyecektir bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah konuda yazan nerdehse herkes beyaz tenli. Görende turkiye de degilde ingiltere deyiz sanacak. Benim bildigim turklerin %80 kumral yada esmer olur geri kalan kisimda burda galiba
Sanki sende konuyu beyaz tenini ovmek icin acmissin. Baksana dedigine gore senden beyazi yok, simdiye kadarda hic rastlamadin. Ne mutlu sana!
Eksisozluk teki beyaz ten basliginda yazilanlari okuyunca ayni seyleri söyledim. Herkes bulgar gocmeni, arnavut vs.
Bir de boyu 1.65 olan da uzun boylu oldugunu iddia ediyor. He he uzunsun. Koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi derler.
Arkadasligimiz sizin tabirinizle "ergen" degildir. Tek sorunumuz bahsettigim bu konu. Bunun ergence oldugunu kabul ediyorum zaten o yuzden konu actim.Bu ne biçim arkadaşlik ya ergen ergen :)
Aynı benim olaya benzemiş:)
Benim kuzenim nişandan ayrıldı.Birkaç kız evde hepsi.Hepsi birlikte takılır zaten.En küçüğünü acaip korurlar,en küçüğü benden 3 yaş küçük.Ben boşandım.İkimizinki de aynı derece zormuş.Hiçbir farkı yokmuş.Ben sağlıkçıyım.Kendisi ücretli öğretmenlik yapıyor.Ben işim çok zor diye dertleşmek istiyorum.Kendisinin ki de çok zormuş.Yrıştırıyor belli..Ben işyerinde boşandığımı söylemiyorum diye kendilerine dert oldu.Niye söylemiyorsun diye.Bekar gelsin mi istiyormuşum.Benim bazı adaylar çıktıkça ayrılık acısı yaşadıkça , birtürlü olmadığını söylüyorum bazen ,evlilik için dua istiyorum onlardan,dindarlar..,Bende alışkanlık olmuş,tatmışım ya zevkini, ondan istiyormuşum..kendilerince evlilik okadar önemli değilmiş.Anneleri babamı sevmezdi benim babamdan yani amcalarından soğumuşlar,halbuki babam hep yardım etmiş onlara..Çok kıırlmıştım bunlara.Çok severdim onları,şimdi fazla görüşesim gelmiyor.Onlar da farkında bunun.Daha dşkkatli davranıyorkar artık.
Konu en yakin arkadasim
3 yildir tanisiyoruz kendisiyle. Ama soyle birnsorun var ben bisey dedigimde bazen surekli tersini savunuyor.
Mesela fecen bi yere gittik ve hava gunesli oldugundan kipkirmizi oldum ben, diyorum ki heralde cok beyaz oldugumdan falan diye konu acildi direk ben asiri beyazim ya her goren ne kadar beyazsin biraz gunese cik vs diye basliyor anlatmaya. Yahu bi dur da derdimi anlatayim degil mi? Surekli benden beyaz oldugunu iddia ediyor falan, ya cok cocukca degil mi?
Butun cocuklugum boyunca bembeyaz oldugum icin (su ana kadar karsilastigim insanlardan daha abeyazim hic benden daha acik tenli birine denk gelmedim) insanlar hep dalga gecti benle ve kompleksli bir hala geldim. Dolayisiyla bu konuyu cok takiyorum ve arkadasimla konusmaya calistigimda nedense surekli kendisinin daha beyaz olduguna getiriyor konuyu. Ol yani ne olacak?
Demin de lazer epilasyona baslayacagimi soyledim. Ama sari tuyleri gormuyormus falan diye bahsediyorum. (Bu arada bacaklarimdaki kollaridaki vs. tuyler bembeyazdir hic almam bile zaten cok inceler hic belli olmuyor). Bana dedi ki bir arkadasim yaptirdi sen onun yaninda esmer kalirsin seninkiler daha koyu renk ve kalin o kiz yaptirdiysa sen de yaptirirsin falan. O kizin tuyleri inceydi benimki gibi dedi.
Yahu sanki ben kendimi bilmiyorum da salliyorum surekli. Bir sorunumu anlatmaya calisiyorum direk konuyu buraya getiriyor.
bunun bir de hastalık yarıştıran versiyonu var, ben daha hastayım/hastaydım diye..
''çok kötü grip oldum'' dersin, ''ya ben geçen çok daha fena grip oldum ölüyordum, seninki de bir şey mi''.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?