Ben daha beyazim kavgasi

Yahu bende beyaz olmaktan şikayetçiydim ama gerek çevremde gerek bu forumda beyaz tenin daha çok önemsendiğini gördüm ve okudum :)

Bir daha böyle bir konu açılırsa ''evet canım sen daha beyazsın ruh gibisin'' falan deyin bu sefer senin ondan daha beyaz olduğunu iddia etmeye başlamassa bende bir şey bilmiyorum

Ay evet ya ruh gibiyim der oyle dersem, hosuna gider yani. Bir de kuser falan simdi.

bazı ınsanlar esmerlığı çok kotu göruyorlar.manyaklarmı ne....bunlardan bırı kayınvalıdem.ben beyaz tenlıyım.eşim esmer.baya baya esmer yanı.e ben esmer erkek severım zaten.neyse konuya geelelım gecen gun muhabbet edıyoruz benım kuzenımde beyaz tenlıdır daha dogrusu kumral.demezmı yooookkk oğlumla ( esımle) aynı o.benım oğlumda byeaz.anne ne alaka esşim esmer benım dedım.yooo yooo bakma guneşten o dıye ısrar ettı çoçukları kuçukken klorakla yıkamışlığı bıle varmış.....cahıllık işte.............
arkadasınızda sızı kıskanmış bu bellı.beyaz tene ozenenlerden.

Ay haklısın canım, iyi ki o kadar beyaz değilim öylesi de çok kötü dersen belki vazgeçer bu tavırlarından :)

bazı insanların boylr takıntıları var galiba.mesela eşim kendini beyaz sanıyordu ama esmer.simdi anladı esmer olduğunu sürekli beyazim derdi:)bana esmersin derdi işin komik tarafı herkez bana beyassin der esimede esmer.bir komşudan sürekli kızıyla kizimi karsilastirir benim kızım bembeyaz sarısin ama çok sarı değil benim kıza kumral diyor bazwn sinir bozucu seni iyi anlıyorum Cnm

Evet bana kumral diyor kendine sarisin diyor (isikta sari oluyormus saclari) halbuki benim sacim kat kat acik onunkinden.

Umarim O komsu kizinizin psikolojisini bozmaz, surekli biriyle karsilastirilmak ne demek iyi bilirim.

Bak komplekse girmene gerek yokmuş senden daha beyazları da varmış

Şaka bir yana sinir bozucu cidden. Çok ergence.

Bence de oyle ama katlanmak zorundayim sanirim. Bu devirde iyi arkadas bulmak elmas bumak gibi bir sey, varsin bu konuda da kompleksi olsun napalim benim de onun sinir eden huylarim vardir muhakkak

Aslında ben bu konuda bir yorum yapmak istiyorum ama yanlış anlaşılabileceğimden dolayı yapmak istemiyorum..

Böyle kompleksli tiplere kadar yanınızda gezdireceğiniz başka arkadaşlarınız yok mu?

Benim de vardı böyle arkadaşcıklarım(!)
Kız aynaya bakar bakar gözlerim şöyle güzel, dudaklarım böyle kalın, Allah özenerek yaratmış falan derdi. Hem de şakadan da değil ciddi ciddi.
Benim de o zamanlar vücut yapım şekillenmemiş ki, ne popo var ne bişey, bana sürekli derdi senin dudakların çok ince, boyun uzun ama vücut hatların yok Deli mi ne.
Öğrenci evinde beraber kalıyoruz bu arkadaşla bi gün komşu geldi, ona sen çok olgun görünüyosun dedi bana da ayy ne alımlı kız dedi o an bana bi bakışı vardı
Böyle insanlar hem kendi komplekslidir hem de seni sürüklemeye çalışır komplekse. Ben de o öyle diyor diye hiç güzel bulmazdım kendimi, ne salakmışım tabi 18 yaşındaydım bunlar olduğunda.
Şimdi 25 olduk,her şeyim yerli yerinde maşallah
Bence o kız seni kıskanıyor, hem de aşırı.

ben seni beyaz olmaktan yakınmak şöyle dursun övünüyormuşsun gibi geldi:) ben de çok beyazım. Mutluyum da:) bana biri kapkarasın dese nolur. gülerim yani.. obez bi kadına sıska diye hakaret etmek gibi birşey. takman hata bence. beyazlık olayından çok arkadaşının her konuda kendini öne sürmesi ve gizli bir kıyas durumunda olması sıkan bence canını.

Ayni boyle bir arkadasim vardi ortaokulda. Kiz surekli kendini over bana da alttan alttan hakaret ederdi. Hic degismedi gerci. Ay ben sole zayifim fizigim boyle guzel tum erkekler bana hasta, hoca voleybol takimina beni secti fizigim guzel oldugu icin, sana kahkul yakismaz hic kestirme (kendi kestirecek), ayy senin kaslarin bile sariii (hakaret ediyor aklinca, kendi esmerdi). Sonra bir gun istemedigim halde sacimi kesmisti kiskancliktan. O zamanlar da ne salakmisim ayni senin gibi kendimi cirkin sanip komplekse girmistim

Oyle aman aman kiskanilacak ozelliklerim d yok ama nedense bu kiz takmisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…