- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 103
- 30
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
hanfendi bence biraz sakin olun herseyden önce..
bana da bı kaç gün önce bı arama geldı tlf'nun ucunda bir bayan, dedi ki bu numarayı aradınız, hayır dedim, kadın ısrarlaaa aradınız diyor, ben ısrarla bakın aramadım hatta bı saattir oğlumu uyutmakla meşgulum desem de kadın ınanmadı, bende sinirlenip kapattım, üstelik arama kaydım da da cidden yok ( cocuklar rastgele mi aradı acaba dedim baktım )
neysee gece yarısı 2 gibi aynı no gene aradı, çocuklar uyanır diye acilen açtım, bu defa kadının kocası, gene basladı sen kımsın dee neden aradın daaa, yemın ettım nerdeyse araamdıugıma dair, inanmıyorlar karı koca tuhaf bırsey yasamıslar ve benım no'dan ssanıyorlar, eşim sesıme kalktı geldı aldı tlf'nu adamla atışmaya başladı....
sonra da kapatıı...
yani benım hıc aramadıgım arama kaydım da olmayan bırı ısrarla aradın dedıi.... acaba olabılır mı ? anlamadım ben de....
sacma ama kadın da adam da aradın dıyorlar... sızın esınızın de araması boyle bişey gibi geldi bana....
aldatma falan gıbı gelmedı...
eşinizle ilgili ciddi sorunlarınız var bütün konularınız bu yönde bence saglıklı bir evlilik için destek alın.Olay şuan çözüldü, eşimin telefonuna göre 24 temmuz 23.47 de bahsettiğim aynı firmada çalışan bir kadın aranmış, fakat online servisten baktığımızda 24 Temmuz 23.47 de ortak çalıştığı abiye mesaj atmış eşim, ve hemen 1 dakika sonrası yani 23.48 de en yakın erkek arkadaşı ile 11 dakika konuşmuş...
Nasıl oldu anlamadım, ama sistemde olan bu.
Yani eşim 23.47 de o kadını arayıp 23.48 de en yakın arkadaşını arayamaz, çünkü telefonuna göre o aradığı kadınla 11 dakikalık bir kayıt var, halbuki eşim 1 dakika sonra arkadaşını arayıp 11 dakika konuşmuş..
Olay şuan çözüldü, eşimin telefonuna göre 24 temmuz 23.47 de bahsettiğim aynı firmada çalışan bir kadın aranmış, fakat online servisten baktığımızda 24 Temmuz 23.47 de ortak çalıştığı abiye mesaj atmış eşim, ve hemen 1 dakika sonrası yani 23.48 de en yakın erkek arkadaşı ile 11 dakika konuşmuş...
Nasıl oldu anlamadım, ama sistemde olan bu.
Yani eşim 23.47 de o kadını arayıp 23.48 de en yakın arkadaşını arayamaz, çünkü telefonuna göre o aradığı kadınla 11 dakikalık bir kayıt var, halbuki eşim 1 dakika sonra arkadaşını arayıp 11 dakika konuşmuş..
Bu kadar bilgiyi öğrendikten sonra eşiniz ne tepki verdi gerçekten merak ettim. Yani aldatma olsa 5 günde bir mi aranır arkadaşım. Boşu boşuna herkesi huzursuz etmişsiniz. Ayrıca diyelimlki gerçekten 12 dk konuştular her işyerindekilerle bu kadar görüşen aldatıyomu
Uff prenses sendromu ya hu.
Her seyi bi dramatize etme, bi abartma, bi dunya benim etrafimda donuyor sanma, hem kibir hem ozguvensizlik gordum sizde.
Bir baktim da konulariniza cok sikici.
Esim beni seviyordu, ben onu sevmiyordum(
beni aramiyor iki uc tane mesaj atiyor(( bosaniyoruz cunku bana dedi ki tamam bosanalim ((((
Kinada kadinlara bakiyor (50 yasinda, ben soylemeye utanirim, bu ne ozguvensizlik) yok kadinla 11 dakika konusuyor, kadin sesi cikti beynimden vuruldum falan filan.
Neyse ki aciga kavusmus ama bir insanogluna bu kadar zulmedilmez.
Gercekten cok acayip kafalar var ya.
İşin tuhafı, Telefon rehberinde erkek ismi yazarken kadın sesi çıkmadı. Adam zaten Ayşe yazmış Ayşe çıkmış.
Felaket.
Ay hahahaha ya
Valla tam karadenizli temelin fikra konusu.
Ayseyu aradum, la bi bakayrum kaduun!!!
Ula ayseden kadun mi olur?
Bizim konu sahibi de ayseyi fasulye sanmis olmali ki cikan sese sok olmus.
Baska turlusunun mumkun degil izahi olamaz.
Ancak boyle mizahimsisi olur.
Ay hahahaha ya
Valla tam karadenizli temelin fikra konusu.
Ayseyu aradum, la bi bakayrum kaduun!!!
Ula ayseden kadun mi olur?
Bizim konu sahibi de ayseyi fasulye sanmis olmali ki cikan sese sok olmus.
Baska turlusunun mumkun degil izahi olamaz.
Ancak boyle mizahimsisi olur.
Bu kadar dalga geçilmiş te, isim hem kadına hem erkeğe uyan bir isim... bilmem anlatabildim mi??
Eminim o ismi söylesem hepiniz kadın mı erkek mi acaba dersiniz, ve ben de bu şüphenin üzerine aradım zaten..
İsim burda yazdığım Ayşe kadar bilindik bir bayan ismi değil...
Ve ben de o kadar saf biri değilim..
Biraz daha takipte ol gizliden, belki kadın evli olduğunu bildiği için yakalandığını anlayınca kurnazlık da yapmış olabilir tel bozuk vs diye, sen gözünü aç mehmet ali erbilin bi zamanlar dediği gibi sinpaş kaymaklı olmasın sonra :))
Sesli güldümSen yine de gözünü dört aç , ne olur ne olmaz telefonundaki rehberler ortak olsun hepsini tek tek ara rehberi güncelliyorum dersin bakarsın erkek isimli kadın eklenmiş mi diye, whatsup engel listelerini kontrol et genelde erkekler eve gelmeden önce sevgililerine engel koyarlar ararlarsa ulaşamasınlar diye, facebookda erkek olup da sosyal hayatında tanımadıklarını da sildirbelki facebook da erkek profilinde bir kadındır oradan şifreli beğeniyolardır birbirlerini, en kısa zamanda da iş arkadaşlarına yemek düzenle sinpaşta en yakın oldukları kim tanı hepsini yada boşver şüphelerinle yaşayacağına boşan tek yaşa en güzeli kocan mı var derdin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?