Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Kadını gece 00.30-1 gibi iki defa aradım, belki o yüzden kapattı bilmiyorum. Birde en son sabah 8 de aradım hala kapalıydı, daha da aramadım
Arama kadini birsey varsa da yoksa da arama bence
Yoksa hele cok ayip olur

Ayy ne güzel dualar böyle, Allah ın sizin de gönlünüze göre versin inşallah :)
Zaten dökümanları çıkartalım deyince direkt tamam dedi ve hatta işten izin alarak öğlen geldi bir an önce açıklığa kavuşsun diye..
Hatta döküman çıkartalım deyince derin bir nefes aldım dedi.
Evet içim rahat, tek tek 15/20 numarayı arattım gün içinde birkaç defa görüşülmüş olan şüphe çeken, hiçbirinde tedirgin olmadı.
Benim güvendiğim insandı o...
Çok şükür, altından birşey çıkmadı

Bravo ya!hafiyelik yapmissiniz.ben böyle bir sey için bunları yapsam eşimin kılı kıpırdamazdı.inanirsan inan inanmazsan inanma ,diye.esine gercekten bravo

Güvenim zedelenmişti, yapmasaydı hiçbir şey iyi olmayacaktı..o da bunun farkındaydı,benim ona tekrar güvenmem için yapması gerekirdi

Valla bravo zehir akil cin fikir

Vay anam vayy elerde ne adamlar var benim herifin umrunda olmazdi g.tunu doner yatardi valla.

Güvenim zedelenmişti, yapmasaydı hiçbir şey iyi olmayacaktı..o da bunun farkındaydı,benim ona tekrar güvenmem için yapması gerekirdi

Eeee?? Hikayenizde kadının gunahı ne?
İşinde gücünde kadını zan altında bıraktınız kıskançlık uğruna.
Yok sesini dinlemeler, özelden aramalar vs...
Bir daha böyle bir paranoyaklık yapacaksanız lütfen eşinizle halledin.

Son düzenleme:
Kadını aramak, kocaya aratmak, 15-20 kişiyi daha aratmak falan... Manyaklık, kimse kusura bakmasın da, ben yerin dibine girerdim. Kocam bana zerre kadar güvenmeyecek ve ben bunu herkese göğsümü gere gere yayacağım öyle mi? Konu sahibi yerine utandım...

Oyle fazla da kurcalama yok ortada yaww

Eşinize o kadar cok üzülüyorum ki... bazıları bu dünyada huzur bulamıyor heralde birileriyle sinaniyor hep. Onceki konuda yok kinaya gittik bakti gibi bakmadi gibi sacma sapan muhabbetler burada da yuz kişi saatten dese de sanmıyorum ama diyecek kadar itham. Birsey bulsam da boşasam adami derdinde olmak cok yıpratıcı olmuyor mu. Evliliğine zerre saygin yok. Biran once psikolojik destek al

Siz kafayi yemissiniz.
Adami bayiye mi suruklediniz?
Ya nasil kafalar yasiyorsunz, kendimi ne yapsam da yerin dibine soksam diye ozel caba sarfediyorsunuz anlamak imkansiz.
Bu da size kapak olsun, bidaha adami efe pufe darlamayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…