Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Bak canim senin kafan bayagi karismis. Berber olayini ele sira vardir beklemistir.
Bence kadin hisseder yorma kendini. Eger bir sey varsa önüne cikacaktir sakince bekle.

Sonuca goturmez belki ama gözunu acik tutmak icin sebeptir bence bi de kadinin telefonu kapamasi şüpheli bi durum madem çalisan yogun bi kadin nasil telefonu kapatiyor
Kadını gece 00.30-1 gibi iki defa aradım, belki o yüzden kapattı bilmiyorum. Birde en son sabah 8 de aradım hala kapalıydı, daha da aramadım

Sonuca goturmez belki ama gözunu acik tutmak icin sebeptir bence bi de kadinin telefonu kapamasi şüpheli bi durum madem çalisan yogun bi kadin nasil telefonu kapatiyor

Gece geç çıkmışsa şantiyeden dinlenirken kapamış olabilir ya da şarjı bitmiş olabilir bu çoğaltılabilir

Tamam ama ne yapayım, mesela çalıştıkları yerden eşim bu kadını aramış kendilerine araba göndermeleri için, bu esnada o kadın da olur mu arabada, ya da mesela o şantiyede yemek yiyor eşim muhtemelen o kadınla aynı ortamda bulunuyor. Şimdi bu olaydan sonra nasıl güvenicem bilemiyorum ki..

Bi kere eşimin teli cebinde beni aramış son arama benmişim.
Bende gürültüden duymamışım çantama tel açılmış.
İkimizinde haberi yok 5 dk falandı sanırım.saate bakmak için teli alıyor bakıyor açık
Tekrar aradı beni.sen mi aradın ben mi aradım geyiği yapmıştık
Eşinizin hareketlerinden mimiklerinden anlamıyor musunuz doğru söyleyip söylemediğini
Kuruntu yapmayın üstüne gitmeyin bence.
Varsa öyle bişey illaki patlak verir bi yerde

Yahu benide biri gizliden arayip sesimi dinlese kapatsa , acmam birdaha gecenin gec saatiyse sinirlenir kapatirim bende telefonu.
Boyle sacmalik olamaz yahu ortada somut bir sey yok siz hemcinsiniz olan bir insani zor durumda birakip rahatsiz ediyorsuniz
Ayip .

Yahu kadın belki evli belki sevgilisi var. Gece gece tuhaf tuhaf aramalardan tabiki tlf nu kapatır. Ayrıca sorunu kocanızla cozun kadını rahatsız etmeyin.

Gece kapali olabilir normal

Olabilir bilmiyorum ki, sabah 8 den sonra aramadım, aramayı da düşünmüyorum.
Ama döküman olayı için Vodafone bayiisini aradım ve müşteri hizmetlerini arayıp görüşmek gerekiyormuş.
Onlar kendileri vermiyormuş.
Yani bu akşam bi netlik kazanmayacak olay

Yahu kadın belki evli belki sevgilisi var. Gece gece tuhaf tuhaf aramalardan tabiki tlf nu kapatır. Ayrıca sorunu kocanızla cozun kadını rahatsız etmeyin.

Kocamdan net bir yanıt alamayınca, " ben aramadım, telefon kendi aramış gibi. . Ve ikna olmayınca, saçma biliyorum ama o anlık hırs ile bunu yaptım

Esim beni kac kere aradi oyle. Efendim askim diyorum ses yok başkalarıyla konuşuyor telefon da cepte. Ama tuslu telefonda olabilir mi böyle bilmiyorum iphoneda oluyo.

Bana eşin masum gibi geldi.. Sen de ikide birde o numarayi arayip durma artik..

Arayabilir beraber iş yapıyorlar ne var bunda? Olabilir kadın diye araba olamaz mı onda? Yetki ondadır siz aşırı kıskançsınız bence böyle kendinizde yıpratırsınız destek alın

Eşim de şantiye şefliği, üretim müdürlüğü gibi sıfatlarla çalıştı/çalışıyor.

Kadın iş arkadaşları da gayet doğal ki var/olabilir/olacaktır.

Günün 24 saati her şeyin meydana gelebildiği şantiye şartları var (ki saatinden bile tam olarak emin değilsiniz), evet hatırlamamaları saçma ama bana şahsen son derece normal geldi.

Sizin durumunuzu tersten düşündüm, adamın biri eşimle konuşmalarını görüp karısına olmadık bir saatte eşimi aratacak, sonrasında aniden gece yarısı gelen gizli numara çağrıları başlayacak. Biz de anlamayacağız arayanın kim olduğunu çünkü gerizekalıyız.

Elbette kapatacak telefonu, sizinle mi uğraşsın? Kendisine acil durumlarda ulaşılabilecek ikinci bir numara illa vardır, şantiyecinin ulaşılamamak lüksü olmaz pek.

Kanıtınız olmadan, emin değilken hiçkimseyi bu şekilde taciz edemezsiniz. Sizin eşinizle olan sorunlarınız üçüncü şahısları ilgilendirmez.

Şahsen böyle bir şeyi yaşarsak, kadının kocası eşimi ararsa hiç üşenmem geri ararım o adamı, herhangi bir derdi varsa eşiyle çözmesini, iş hayatının bazı gereklilikleri olduğunu, elle tutulur kesin bir kanıtı olduğunda beni rahatlıkla arayabileceğini ama o zaman kadar benim eşimin ve ailemin huzurunu bozmaya hakları olmadığını söyler kapatırdım.

Kadını taciz etmeyi bırakın.

Musteri hizmetleri ile gorus o zaman yani eşin görüşsün.içini rahatlatacaksa alin dökümanı

Merhaba konumunuzu okudum yorumlarım;
1) bence ortada yanlış anlaşılma var. Aldatma gibi bişey sezinlemedim
2) eğr aldatıyor olsa bir korkusu olsa arama geçmişini siler telefonu ortada bırakmaz o kişiyi eve geldiği zamanlar engeller.
3)kadınla arasında yasak ask olsa kadın telefonda biz sevgiliyiz gibi şeyler söyler sizi tatmin edici konuşmaz
4)sinpaş diye kaydetmiş zaten
5) artık kadınlarda erkekler gibi iş ortamında aktifler bu gayet normal
6) eşinizin sizi kadınla konuşturması yalanı olmadığını gösterir
7)yalan sylediğini düşünüyosunuz. İçinizde şüphe kalmaması açısından
Yalan söylerse; elini yüzüne götürür başını kaşır ,Eliyle ağzını kapatır vs.
* yalan söyleyince gözleri sağa doğru bakar.

Utanma da yok. Ilginc gercekten. Esim boyle insanlara tepki vermek gerektigini soyluyor ben imkan buldukca tepki gosteriyorum o yuzden ama hic boylesiyle karsilasmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…