T
tricky
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tricky
-
Kesinlikle katılıyorum , kendi kendini yiyeceğine öyle bir düzen hazırlaki bırak eşin kendini yesin..Çok geçmiş olsun canım , umarım en az yara ile atlatırsın:Saruboceq:cnm çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin.gerçekten işin her tarafı iğrençte eşim dediğin seni herşeyden sakınan insan üstelik namus dedinmi önde gidenler bu işleri bide evli kadınlarla yapıyorlar.çivisi çıkmış bu dünyanın.bunlarla başetmek için çelik gibi sinirlere ihtiyacın olacak.dünyayı dar et ona.sakın yanına bırakma yaptıklarını.boaşsanda evli kalsanda.yap yuvasını.kendinide fazla yıpratma. çoğumuzun başından geçti malesef.güçlü ol.gereği neyse yap.a.s.
böle şeyleri okuyunca cıldırıyorum. o adamla o karıyı parçalamak istiyorum heleki evlilerin yapması Allam yarabbim ya..
sabırklava: klava: klava: klava: klava:
Asil evliler yapiyor, cünkü monotonlukdan bikiyorlar, yenilik ariyorlar, vs
hangi adam veya kadin diye bilir ki,
pardon ben biktim ayrilalaim da ben biraz degisiklik yasayim?
Kim kendine bukadar gübenir.
Ama yeni aski yasaya bilecek birini buldugu an yasar, esini mesini düsünmez.
Evli olmasa olay daha kolay birinle bitir digerinler basla.
Aslinda evlilik kadar sacma birsey yok.
böyle konularda gecmiş olsunmu desem Allah sabirmi versin desem ne desem sasiriyorum..bir hemcinsiminde basina geldigi için üzgünümRabbim kimseye yasatmasin ama maalesef yasaniyor..
kocamda dahil olmak üzere asla hiçbir erkege güvenmem..bunu eşimede söyledim kaç kere..sana her konuda güvenirim ama asla aldatmaz diyemem dedim..şeytan bu..akla karayi güzel kariştirtir insana..hele bi boşluga düşmeyiver..
Kur'an'da harama yaklaşmayin ifadesi hep cok ilgimi çekmiştir..yaklasmamak..yapmayindan öte bişey..demekki içine ceken bişey..demekki elini verdinmi kolunu kapan bişey..boşlugunda hemen seni elegecircek bişey..
buyuzden hiçkimsenin karisini cok sevdiginden,karisindan korktugundan aldatmamazlik yapacagini sanmiyorum..bi erkek sadece tek bir nedenle aldatmaz..o da Allah korkusunu içinde gerçekten hisseden bir erkek..ne kadar boşluga düşerse düşsün içindeki Allah korkusu galip gelen erkek ancak aldatmaz..he böyle erkek varmidir..var elbet..ama cogunluk maalesef böyle degil..
Allah size sabir versin..bilmiyorum boşanirmisiniz boşanmazmsiniz..ne yaparsaniz yapin ama inşaAllah bundan sonra hiç böyle şeyler yaşamassiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?