Ben de aldatıldım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tricky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tricky

Ziyaretçi
şu bölümde o kadar çok yazı okudum ki bu sanal aşklarla ilgili.kocasından şüphelenen ya da benim gibi gözüyle gören bir sürü arkadaşın derdini paylaştım.akıl verdim,uyanık olun hepimizin başına gelebilir diye.sonunda benim de başıma geldi.iğrenç bir şekilde kocamın öteki yüzünü gördüm.anlamadığım kadınlar kendilerini niye çerez yerine koyuyor.görüştüğü kadın da evli üstelik.çok sarsıldım arkadaşlar,içimi dökmek istiyorum ama kelimeleri toparlıyamıyorum.nasıl çözülecek bu iş bilmiyorum.hepiniz gözünüzü dört açın,bana da dua edin lütfen

Allah yardımcın olsun. bu psikoloji nasıl atlatılır hiç bilemiyorum çok zor onu biliyorum sadece.
nasıl bi düşüncedir bu nasıl bir zihniyet hiçbirzaman anlam veremişimdir. yani nasıl bi zevk alıyolar bukadar çirkinleşirken. inanamıyorum bide kadında evli öylemi? doğru söylemişler kadının düşmanı yine bi kadın diye.

cnm çok geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin.gerçekten işin her tarafı iğrençte eşim dediğin seni herşeyden sakınan insan üstelik namus dedinmi önde gidenler bu işleri bide evli kadınlarla yapıyorlar.çivisi çıkmış bu dünyanın.bunlarla başetmek için çelik gibi sinirlere ihtiyacın olacak.dünyayı dar et ona.sakın yanına bırakma yaptıklarını.boaşsanda evli kalsanda.yap yuvasını.kendinide fazla yıpratma. çoğumuzun başından geçti malesef.güçlü ol.gereği neyse yap.a.s.

Kesinlikle katılıyorum , kendi kendini yiyeceğine öyle bir düzen hazırlaki bırak eşin kendini yesin..Çok geçmiş olsun canım , umarım en az yara ile atlatırsın:Saruboceq:

Mis gibi helali varken neden harama gider bu erkekler anlamam bence biraz uzaklaş kafanı dinle saki sakin düşün sonuçta kararı sen vereceksin

böle şeyleri okuyunca cıldırıyorum. o adamla o karıyı parçalamak istiyorum heleki evlilerin yapması Allam yarabbim ya..

sabırklava:klava:klava:klava:klava:

Ben bunu hep derim, kimse demesinki benim kocam yapmaz!!

Aldatmayan erkek yoktur, he varsada daha firsatini bulamamistir...Çok üzgünüm çoook

Allah yardimcin olsun arkadasim!! Saglikli düsünmeye calis ve kendini yipratma allah korusun bütün hastaliklarin basi üzüntü, degemezzzzz:teselli:

böle şeyleri okuyunca cıldırıyorum. o adamla o karıyı parçalamak istiyorum heleki evlilerin yapması Allam yarabbim ya..

sabırklava:klava:klava:klava:klava:

Asil evliler yapiyor, cünkü monotonlukdan bikiyorlar, yenilik ariyorlar, vs
hangi adam veya kadin diye bilir ki,
pardon ben biktim ayrilalaim da ben biraz degisiklik yasayim?
Kim kendine bukadar gübenir.

Ama yeni aski yasaya bilecek birini buldugu an yasar, esini mesini düsünmez.

Evli olmasa olay daha kolay birinle bitir digerinler basla.

Aslinda evlilik kadar sacma birsey yok.

nasıl sacma olur.. cok kutsal süper birşey..
ama kocanı seviosan eşini seviosan...
monotonluk elbette herseyde olur..
insanın hayatı sürekli heyecanla geciremez.
bunlarında altında ben inancsızlıgı görüyorum..
insanı eger durduran bazı degerleri yoksa Allah korkusu gibi herseyi yapar.. veya hayatı geniş düşünür.. bizleri engelleyen sey bence dinimiz ve ahlak yapımız. bunlar eksikse o insana bişi faide etmez nefsiyle her haltıda yer ailesinide üzer cehennemin dibinide boylar.

Allah yardımcın olsun canım kendini çok yıpratma çünkü insanda kalıcı hasarlar bırakabiliyor bu tür şeyler senin anlın açık canım elinden geleni ardına koyma...sakın kendini çok üzme...

Bunun evlisi bekari yok canim, ben almanyada yasiyorum evlenmeden iliski yasamak burda gayet normal, evlenmeden beraber yasayan bir sürü cift var onlar aldatmiyormu saniyorsun??

Ne evdekinden vazgecmek istiyorlar nede disardakinden sorunda burda iste...Birinle bitir digerine basla olayi degil bu...Keske öyle olsa adam gibi olmuyor ben baskasini sevdim bosanicam dese ama serefsiz gibi aldatmasalar...hic olmazsa dürüst olur...

Sacma olan evlilik degil sacma olan tek sey insanlarin özeliklede erkeklerin doyumsuzlugu

aahh aldatılmayan kadın azdır sanırım... allahım göstermesın eşim öle bi şey kesınlıkle yapmadı (yada yaptı ben bılmıyorum) ama güvenıyorum eşime.. lisedeyken erkek arkadasım aldatmıstı benı... baska bır kızla yakaladıgıma yanmamda salak yerine koyulduguma yanarım...

kendi kalitesini koymuş ortaya umarım aradan çekilip direk boşamayı düşünmüyorsundur.

o madem sana ömür boyu artık unutup silip atamayacağın bir kazık atıp aldatttı sende karşı trafı da onu da sağlam delillerle ailelerine rezil et. beter et.. öyle git gideceksen.

yazık.sadece kendini küçültmüş bu zavallılığı yaparak.diğer kadına da hiçbirşey demiyorum namus diye birşey kalmamış zaten onda.kendini hiç ama hiç üzme.çok zor biliyorum ama en azından kendini umursamadığına inandır.ilahi adalet diye birşey olduğuna inanırım ben.hayat sana bence en güzeli,en mutluyu getirecektir canım.sakın kendini yıpratma o iki fazlalık için.

suanda size bol sabir ve sukunet diliyorum, ihtiyaciniz olacak.

eşiniz acaba mazeret olarak ne söyledi..kadının evli olduğunu nasıl anladınız...
eşiniz bu durumu doğal bir olay gibi mi anlattı yoksa suçluluk duyuyor mu...duyuyorsa yine de şanssızların şanslısısın demektir...ne diyeyim arkadaşlara katılıyorum.artık msn de karısını aldatmayan adam yok gibi.......

geçmiş olsun arkadaşım..
sana tavsiyem evliliğini devam ettireceksen yüzüne vurma görmezden gel ama bitiririm diyorsan elinden geleni yap
hem aldattığını bilip hemde devam ettirirsen yüzgöz olursun...

böyle konularda gecmiş olsunmu desem Allah sabirmi versin desem ne desem sasiriyorum..bir hemcinsiminde basina geldigi için üzgünüm Rabbim kimseye yasatmasin ama maalesef yasaniyor..

kocamda dahil olmak üzere asla hiçbir erkege güvenmem..bunu eşimede söyledim kaç kere..sana her konuda güvenirim ama asla aldatmaz diyemem dedim..şeytan bu..akla karayi güzel kariştirtir insana..hele bi boşluga düşmeyiver..

Kur'an'da harama yaklaşmayin ifadesi hep cok ilgimi çekmiştir..yaklasmamak..yapmayindan öte bişey..demekki içine ceken bişey..demekki elini verdinmi kolunu kapan bişey..boşlugunda hemen seni elegecircek bişey..

buyuzden hiçkimsenin karisini cok sevdiginden,karisindan korktugundan aldatmamazlik yapacagini sanmiyorum..bi erkek sadece tek bir nedenle aldatmaz..o da Allah korkusunu içinde gerçekten hisseden bir erkek..ne kadar boşluga düşerse düşsün içindeki Allah korkusu galip gelen erkek ancak aldatmaz..he böyle erkek varmidir..var elbet..ama cogunluk maalesef böyle degil..

Allah size sabir versin..bilmiyorum boşanirmisiniz boşanmazmsiniz..ne yaparsaniz yapin ama inşaAllah bundan sonra hiç böyle şeyler yaşamassiniz..

Katılıyorum tamamiyle...:1closedeyes:

O Mikrop kadının kocası durumu öğrenmiş midir. Bunu çok merak ettim.
Ighyyyy midesizler. Ne diyeceğimi de şaşırdım. Aşırı etkilendim nedense.
Sanki senin kocan benim oğlummuş gibi öfke duydum.
Canım aklını kullanarak bir şekilde olayları lehine çevirmeyi başaracaksın.
Yüce Rabbimiz yardımcın olsun bebeğim. Öfkeyle kalkan zararla oturur,
Kafanı toparlamadan önemli kararlar verme canım. hayal ettiğin güzellikler
senin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…