Ben de aldatıldım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi tricky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah yardimcin olsun canim.
Allah düsmanima bile vermesin böyle birseyi.
Bir kadinin gururuyla oynamak cok kolay, ama o kirilan gururu yeniden onarmak zordur.
Yeniden güven kazandirmak zordur.
Umarim hakkinda hayirlisi olur canim.

Madem kadin evli. madem boyle bir halt yemisler, cikar ortaya rezil olsunlar. Burunlarindan getirip rezil etmek lazim.

Bir erkek, baskasini karisina eger gercekten o gozle bakabiliyorsa hic namustan ardan bahsetmesin. namussuzun ta kendisidir.

Kadinlar da bir hos oldu. Cup bilgisayara. milletin yuvasini sondurmeye. Madem mutsuzsun nedn baskasini da mutsuz ediyorsun?

sanal evden mi görüşüyormuş, işyerinden mi?

evden görüşüyorlarsa sana kızdım nasıl bu kadar boş bıraktın diye...

eğer çocuğunuz yoksa hemen boşan derdim ama meslek yok iş yok çocuk var of offf

kadınla görüşmüşler mi? kocanın yüzüne söyledinmi?

kocanla konuş bu konuyu kendini sana affettirmeye çalışacak mı?

kadına ulaşman söz konusu ise o aşağılık kadını öyle bir korkut ki korkudan bilgisayarının fişini çeksin

İnanın benim midem bulanıyo onların yaptığı bu ahlaksızlıklarından.Bence de Allah korkusu olan aldatmaz yaa ne böyle son zamanlarda o kadar çok arttık ki bu aldatmalar, aldatmalar yüzünden boşanmalar.Tek bir şey diyeceğim Allah böyle insanları ıslah etsin ne diyeyim ki başka bilemiyorum.

:1no2:klava:sevgili arkadaşım bende böyle bir konu açmıştım arkadaşım var aynı durumda inan bana birebir kendin yaşamasan da sonuçta insan arkadaşı için bile kahroluyor zor bir durum ALLAH yardımcın olsun canım hem senin durumun da olan herkesin senin ve canım arkadaşımın amin.işte belkide biraz olsun maddi özgürlüğümüz olsa bence bizim gibi maddi özgürlüğü olmayan bayanlara böyle birşeyi yapamazlar erkekler diye düşünüyorum buna güveniyorlar nasıl olsa elimiz mahkum ALLAH ım sen büyüksün sabır ver bende kötü oldum yaaaaa

yapıyorlar cnm hiç farketmiyor.maddi bakımdan iyi olup olmamakta değiştirmiyor durumu.her ortamda,her koşulda,her fırsatta ve her pozisyonda :roflol: aldatıyorlar cnm.bir arkadaşım erkekler fırsatları asla kaçırmaz bu konuda muzzam avcıdırlar demişti.kırıcan bunların bütün silahlarını.ohhhh dert yok tasa yok ozamansırnaşık şey

hepinize çok teşekkürederim.merak etmeyin yıkılmadım.kocamın köydeki evinde öğrendim olayı bayram sabahı.ilk günler çok kötüydü ne yazdığımı bilemedim sizlere.olayı kısaca anlatayım.köyde televizyon çekmiyor,bayram tatili için gittiğimizde sıkılmayalım diye kocamdan bilgisayarını getirmesini istedim,film izleriz çocuk oyun oynar diye düşündüm.arefe gecesi bu dışardaydı bi kurcalıyayım dedim şu aleti.ben de kocam dahil hiçbir erkeğe güvenmem ve akıllı geçinirim sözde.ayakta uyumuşum heberim yokmuş.neyse malum şeyleri buldum,sabahı zor ettim.bayram sabahı tatsızlık olmasın dedim ama kayınvalidem neyin var diye ısrar edince dayanamadım patladım.annesine herşeyi gösterdim,oğlunu evden kovdu sağolsun.zaten onun ısrarı ve oğlumun gözyaşları beni tuttu.(işteyim fırsat buldukça yazıcam)pazartesi günü işe başladım da bu da müjde olsun.

canım benim yaa allah sabır versin
erkek milletine güvenilmez maalesef
kayınvalidenide tebrik etmeden gecemicem
işe girmene cok sevindim
hayrlısı olsun :1hug:

Allah öle adamları yerin dibine soksn bi daha çıkarmasın inşallah

en büyük ayıp aldatmak bana göre. insan neden elindekinin kıymetini değerini bilmiyor.mis gibi sana değer veren,senin çocuğunu doğuran,sana ömrünü feda eden,yemeğini içmeğini yapan bi eşin var be adam. ne yazıkki evlide olunsa bekarda olunsa insanlar ellerindekilerin değerini bilmiyolar çoğu zman.allahım yardımcın olsun canım. zinalar aldatmalar çok ama çok arttı. allahım hepimizi korusun kızlar

kızlar yeryüzünde ayıplar yüz kızartıcı böyle utanmazlıklar iyice artıı.insanlar ayıbı günahı bilmez olmuşlar. azıcık bi açıp kitabı kuranı okusalar azıcık bi peygamber efendimizin hadislerine baksalar. zinanınne büyük suç ve günah olduğunu anlasalar. yazık valllaaahi yazık yaa. bu dünyada eşlerine sevdiklerine zarar verdikleri yetmiyo gibi bi de öbür dünyalarını mahvediyolar. allahım bu gaflet uykusundan uyandırsın cahillerimizi

bazen insanın hiç beklemediği olaylar başına gelebiliyor.bu çok hassas bir konu ve sadece senin çözebileceğin bir durum.allah yardımcın olsun.dualarım seninle...

bayramda öğrenmem çok kötü oldu,herkes öğrendi haliyle.kızlar kocalarınızın sevgililerinizin telefonlarını,bilgisayarlarını çaktırmadan kontrol edin.öğrenmek neye yarıyor onu da anlıyamadım gerçi ama eşlerinizi tanıyın hiç değilse.olanlar şunlar merak edenlere anlatayım.kocam bir arkadaşlık sitesine üye olmuş.uyduruk bir msn adresi edinmiş.kadınlara da pes doğrusu,nedir bu sanal seks anlıyamıyorum.sonuçta sadece internet üzerinden seks yapılmış,aşk meşk duygusal birşey ya da bir temas görüşme yok.bana öyle söylüyor en azından.bilgisayarını karıştırıken paylaşım klasörlerinde iki dosya gördüm,isimlere bakın ki cappyebru betül1978,yanımdaydı bunlar ne dedim,telaşlandı bilgisayarı kapattı hemen.ben anladım tabi o anda sesimi çıkarmadım.gece herkes uyuduktan sonra açtım bilgisayarı klasörler gitmiş.bir ara fırsat bulup silmiş aptal.geri dönüşüm kutusuna baktım ordalar.geri yükledim açtım.betül denen kamera açmış,kocam komut veriyo o soyunuyo herşey ortada.geçmişe baktım.cappyebruyu göremedim ama geçmişten daha detaylı arama yaptım.sahrasu nickli bir kadınla msn kayıtlarını buldum.o beni zıvanadan çıkardı zaten.kadınla epey yazışmış.aradım telefonunu açmadın diyor,kadına kameranı açta güzel yüzünü göreyim diyor,iki de türkü göndermiş,beyaz giyme toz olur falan.bu bana ciddi bir şey gibi geldi.kadın kocasıyla kavga etmiş onu anlatıyor,benimki de seni mutlu edemiyor mu diye soruyor,kendisi çok mutlu ediyor ya.bir de dosya açmış kadının telefonlarını kaydetmiş..kadının adını,kocasının adını öğrendim,aradım biri benimle ablasıyım diye konuştu,artık nesiyse bilemiyorum.bayram sabahı yaşadığımız rezalete bakın.

kadınla görüşmekten vazgeçtim,çünkü bana bi faydası yok,vicdanıyla hesaplaşsın o.kocama gelince,yüzüme bakamadığını,beni çok sevdiğini,ailemizden vazgeçemiyeceğini,sadece sanal olduğu için kötü birşey yaptığının farkına varamadığını söylüyor.defalarca özür diledi,mükemmel bir koca gibi davranıyor.bende çok şey kırıldı.ilk tepkim hemen ayrılmaktı.kayınvalidem hakkımı helal etmem deyince bir de oğlumun üzüldüğünü görünce devam etmeye karar verdim.ama hiçbirşey eskisi gibi değil.kocam şu an ölse kılım kıpırdamaz.işyerine el koydum.hergün onunla birlikte işe geliyorum,yıllardır çalışmamı engellemişti şimdi birlikte çalışıyoruz.ne kadar tahammül ederim bilemiyorum.kendimi kurtarma derdindeyim.daha önce böyle şeyler yaşamış olanlar nolur akıl verin bana nasıl dayanıcam?

klava:insanı ne durumlara koyuyor bu erkekler ondan sonra hiç birşey olmamış gibi devam edelim diyorlar.ne diyeyim cehennemlikler başka bir şey diyemiyorum içimden öyle şeyler söylemek geliyorki ALLAH bildiği gibi yapsın böylelerini.kötükedihüso

Yaa valla bu devirde babana bile güvenme demişlerya boş söz değil.
Erkekler maymun iştahlarından yapıyolar bunu, e bide gönüllü kadınlar çıkınca canlarına minnet.
Yapcak bişey yok boşan desem evli çift kalmaz.
Zaten sanal olduğu için hakimde kolay kolay boşamaz )hakimlerde erkek oluyo genelde bide o ar tabi)
Ama hep dikkat daha çok dikkat.
Aman yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.
Hiç yakınlaşma burnu sürçsün desem bu defa gözü iyce dışarda olur.(hani bu erkek mahluklarının biyolojik ihtiyacıya eninde sonunda patlarlarya)
Eee kendinden soğutma kadınlığını yap desem onuda şimdilik kaldıramazsın.

Bişey diyimmi erkeklerin şu vukuatlarını duyunca,görünce bekarlara sakın evlenmeyin demek geliyo içimden ama bide evliliğin en güzel yanı var kadın için.Anne olmak:)

Arkadaşım sen eşden daha öte annesin.Doğru olanı yapmış çocuğunu düşünmüşsün.Ama eşini sakın özgür bırakma ve umarım olmazma ikinci hatasındada sakın ola affetme.

Evliliğinizin tek acı hatırası olması dileğiyle...

Allah sabır versin canım ya ben olsam sanırım hayatta devam edemem
aynını ona yaşatıp ondan sonra ayrılırım ama

hıı es geçmek istemiorum ösellikle bekar kızlar şimdi evli erkeklerin peşinde nasıl olsa yuvası var kolay yıkamaz eğlenir gezer tozarım(tabi koca eşine yapmadıklarını o kızla yapıo gezdirio tozduruo) parasınıda yerim bi güsel hem bırakması kolay oluo düşüncesi var..

ben var ya o tip bekar kızları parçalamak , gebertmek ve rezil etmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…