Ben de aldatldm..

Eylül su bişey sorucam ya tam olarak olayı sölediğinde ne söylemeye çalıştı pek bişey yazmamısıın bu konuda gerçekten merak ettim kendini nasıl savunduğunu ve şuanda pişmanlık üzüntü özür gibi şeyler söylüyormu sana?

şimdi sen mutsuzsun ya
belki çaresiz...
ama inan bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane kadın var biliyor musun
senin gibi kararlı,senin kadar cesaretli ve güçlü olmak isteyen
elinde sadece sanal ilşkilerin belgesi olduğu halde bunu içine sindiremeyecek kadar onurlu
kendinle gurur duy...

sevdanehri;
ben bu olayı öğrendiğimde eşim şehir dışındaydı. tlf ima ettim bence anladı ama anlamamızlıktan geldi. geldiğinde ona gördüğümü bekar olarak kendi tanıttığını ve kadın aradığını söyledim. sadece merak dedi. ozaman neden resmini koydun neden kendi bekar olarak tanıttın dedim merak eğlence dedi. bunun boşanmak için gerekli bir neden olmadığını boşanmayacağını beni ve oğlunu kaybetmek istemediğini söyledi. yani çamura yatma taktiği. beni çok iyi tanıyor nelere anlayış gösterp gösteremeyeceğimi iyi biliyor.ben kararımı verdiğimi söyledim. kabullenemezmiş bende senin yaptıklarını kabullenemem dedim. ve çok istiyorsan ozaman şartları eşitleyim bende aynısını yapayım dedim. kabullenemem dedi. 2 altarnetif var dedim ya bağırıp çayırıp kavga ederek tüm gemileri yakarak boşanacaz yada adam gibi her detayı adam gibi konuşup çoçuk için en uzlaşmalı şekilde boşanacaz sen istediğinde çoçuğu göreceksin bütün özel zamanlarında bizi birlikte görecek.. o 2. tercih etti. haa aksi olsaydı onun için daha kötü olucaktı. tamamen kaybedecekti. şimdi annesinde kalıyor. oğlum bu durumu alışana kadar sık sık gelip görecek yani üzgünüm diyor böyle olucağını kestiremedim diyor anlık bişey di bir daha yapmam diyor. bunu senin görmüş olman benim için en büyük utanç diyor... ama ne derse desin bende bunun bana yapılmış olmasını hazmedemiyorum öyle işte

canım yanlış anlamazsan bende fikrimi paylaşmak istiyorum.öncelikle belirteyim ben de aldatıldım hem öyle seninki gibi de değil.. senin kızgınlığını anlıyorum.ama şunuda biliyorum eminim o sitelere kayıt olurken aklında seni aldatmak yoktur.işte bulduğu kızlarla hoş beş muhabbet edicek karşı taraf ona ay çok kibarsın,naziksin,yakışıklısın falan diyecek esas oğlanında koltukları kabaracak.kendi kendine tiriplere girecek ay ben şöleyim böyleyim die.emin ol o sitedeki çoğu bayan rumuzların sahibi hep erkekler.iddiasına bile girerim..tabiki eşinin yaptığı doğru demiyorum ama kalben aldatmayan bir erkeğe bu kadar yargısız infaz yapma bence.o sadece egolarını tatmin edio aslında.gerçek hayatta iş yerinden biriyle olsa ve ya herhangi biri daha mı iyi olurdu sence?adı üstünde sanal...ama tabi genede son kararı sen vericeksin..

boncukcuğum öyle deme..,inan öyle masumolmuyor hepsininki..benim başımada geldi..sonrasında neler geldi hiç sorma..yani o pis ortamlar genellikle seks tuzağı emin ol..öle de bi düşüyolarki allah kahretsin pis nefisli yaratıklarımafoldumben

Son düzenleme:
eylül su gerçekten çok üzüldüm çok sinir bozucu güven kırıcı yıkıcı bi durum bence

aşkı internetten aramaya çalışanlar burdan kendinize bi sonuç çıkarabilirsiniz bakın hanımefendinin eşi kendisini bekar diye tanıtmış lütfen dikkatli olalım ne kendinizi ne de hem cinslerinizi üzmeyin

Eylül_Su verdiğin kararın hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

Aldatılmak kadar şimdi yapmadıysa bile acaba ileride de aldatılır mıyım düşüncesi bile çok ağır bir duygudur.

Ancak insanoğlu meraklıdır, sizlerde bilirsiniz o yüzden röntgen programlarının reytingleri tavan yapar.

Eşin sırf meraktan, hangi kadınlar bu yazdıklarıma düşecek diyede böyle birşey yapmış olabilir. Sanal ortam farklı birşey herkes farklı kimliklere girer. Mesela bu forumu düşünün herkes yazdığı kimlik mi ? Herkes anlattığı kişi mi ? Yazıp yemleyip sonrada bunla eğlenen yok mu ? Belki eşinde tamamen böyle bir eğlence yaptı kendine.

Benim gönlüm tamamen açık konuşup çocuğun için birkez daha düşünmendi ? Ama sen kararını vermişsin diyecek şey hakkında hayırlısı olması.

Merak ettiğim bir konu daha, sana boşan boşan diyenler acaba kendi başlarına gelse bu kadar süratle karar alacaklar mı yada ellerini başlarına koyup bir kez daha mı düşünecekler yoksa çocuğum deyip sineyemi çekecekler.

Boşan demek çok kolay, ayrılma demekte çok kolay sen burada sadece dertleşmiş ol fikir alışverişi yapmış ol ama birebir tanımadığın sanal kişilerin sözüne inanma. Çünkü biliyorsun seninde yaşadıkların sanal yüzünden

Cesur bir karar ..Karı koca ilişkilerinde aslında yorum yapılmaz bence ama eger gercekde sizi aldatmadıysa sadece sanal sevdalara kapılıp herkes yapıyo bi kere de ben yapsam mı acaba diye bir merakla mı girdi acaba ? Eger sırf bu merak yüzünden girdiyse ve de bu olay öncesi mutlu bir yuvanız ve de Allah bagıslasın bir evladınız da varsa bosanmayı bir kere daha mı düsünseniz acaba ??

bence de en doğru kararı vermişsin cnm Allah bundan sonra yolunu açık etsin. bir daha düşün ya da tam aldatma diyemeyeceğim ben çünkü eğer şimdi affetseydin daha ilerisi için zemin hazırlamış olacaktın. kendini herşeyi yapabilecek ve senin onu affedeceğini düşünecekti benim annem bana hep ilk dayak erkeğin ikinci dayak kadının ilk aldatma erkeğin ikinci aldatma kadının suçudur der. çünkü ilkini affetmezsen ikincisi başına gelmez. Rabbim sana ve oğluna bundan sonra huzurlu mutlu ve başarılı bir ömür nasip etsinn

yaaa şimdi boşanıyormusunuz

:çok üzgünüm: cok üzüldüm yaaa ailenizle yada bir yakınınızla paylaştınız mı bu kararı

belki atlamış olduğum kısımlar oalbilir ama sanal bir olay var değil mi başka bişiy yok

çabuk pesedilmemeli, febri kararlar verilmemeli diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun

birde coğu arkdaşlar ilkini affedersen 2. affetmek durumundan yola cıkmışlar ama kimse bilemez belki ikinci defa böyle bir olay yaşanmayacak,

bence enine boyuna düşünülmeli affetmekde hiç kolay değil ama bir yuvayı kurarken de hiç de kolay olmuyor nice zorluklar atlatılmışıtr nice güzel günler yaşanmıştır değilmi?

ilgine çok teşekür ederim. evet insan ancak başına gelince anlıyor başkaların yaşadıkları hakkında yorum yapmak kolay. ama ben bu kararımı verirken sadece kendi sesi dinledim. çünkü şunu biliyorum bu hayat benim yaşayanda benim. ama ben bu durumu kabullenemiyorum. içimden yapılan şeyi atamıyorum.çünkü ben eşimi çok sevdim. onunda beni çok ama çok sevdiğini inandım hep. asıl zoruma giden sevgisinin azalması sanırım. yada yeri ve şekli ne olursa olsun yerime başkasını koyması. kendimi biliyorum ben bunu kabullenemem.. yuva yıkmak kolay kurmak zor hep böyle deniyor. ama yuvayı yıkmamak adına kendimi hergün yiyerek yaşayamam. çünkü ben kendimi biliyorum sğrekli bunu düşünürüm. en iyisi bu benim için allah hakkımda hayırlısını versin

cnm sen zaten kararını vermişsin hakkında hayırlısı olsun. bunu unutamayacağını söylemişsin zaten bu olayı sindiremeden unutamadan yaşamak hayatı daha zora ve çıkmaza sokacak şimdi en azından nefret etmiyorsun ama zamanla her yüzüne baktığında her konuştuğunda bu olayı hatırlamak sevgini nefrete dönüştürecek ayrıca eve azıcık geç kalsa telefonu meşgul olsa sürekli aklına ya beni aldatıyorsa sorusu gelecek böyle yaşamak hiç kolay değildir eminim ben yaşamadım ama çok yakınım kuzenim yaşadı bunu önce biraz zaman vermeye çalıştı ama çok kısa süre sonra şiddetli kavgalar ve paranoyalar oluşunca boşandı şimdi daha mutlu ve eski eşi de kendini affettirip onu kazanmak için uğraşıyo boşanmasanız bile en azından ayrı kalmanızı tavsiye ederim ben

canım zaten ayrı kalıyoruz şimdi onun aynı ortamda olmak istemiyorum. yalnız kendisi beni pek ciddiye almıyor sanırım bunu atlatacağımı herşeyin düzeleceğini falan söylüyor. hatta biraz önce aradı adam beni ciddiye almıyorki hiç bişey yokmuş gibi konuşuyor. valla deli etti sanırım basitçe bişey görüyor açıklamada şu işyerinden arkadaşları giriyormuşda merak etmişş. sanırım boşanma ilamını görünce anlayacak. ama ben artık kendisini görmek istemiyorum. artık hiç bişey düzelmeyecek hiç bişey eskisi gibi olmayacak.

eylülcügüm konunu basindan beri takip ediyorum acikcasi bosanmaya kadar gidecegini tahmin etmemistim
uzaktan davulun sesi hos gelir diyeceksin belki ama
bence esine bir sans daha vermelisin
bu olay zaten ona cok büyük bir ders olmustur sonucta ortada bir cocuk var yuva kolay kurulmuyor

zaza ya kesinlikle katılıyorum.tmm sanalda olsa aldatma belki ve her kadının başına gelmesinden en korktuğu şeydir bu.ama en azından fiziki bir beraberlik olmadığını ya da ne bileyim(her durumda kötü ama )şeytana uyduğunu,heyecan aramak için yapılmış bir hata oldupunu düşşünsen??çocuğun var ve çok küçük daha.hiçbir çocuk bunu haketmiyor üstelik senin ki daha bebek canım benim.sakın bunları okurken aldatma eylemini ya da eşinin yaptığı şeyi savunuyormuşum gibi bir şey gelmesin aklına.aslaaa!!ama bebeğin var ve onu da düşünmek zorundasın.boşanan anne babaların çocuklarını etrafımda görüyorum;mutlaka bir eksiklikleri oluyor maalesef.dur biraz,sakinleş hele,toparla iyice kafanı ve öyle karar ver.ama bir şans ver.hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

ne oldu acaba eylulsucum
son gelişmler nedir??

meraba canım şuan bi gelişme yok aynı evlerde kalmıyoruz.ben boşanacam ama daha dava açmadım. oğlumun bu duruma alışmasına sağlamaya çalışıyorum. sonuçta babasını her akşam göremiyor. yavaş yavaş bu süreci en acısız şekilde atlatmaya çalışıyorum. kendi içimde olayı kabulllendim. sindirmeye bile başladım. en azından acım biraz daha azaldı. ama artık onla olması mümkün değil. yani ben sadece bebeğimi düşünüyorum. birlikte yaptığımız yatırımlar ödemeler yani olayın ekonımik boyutu var. onları halletmeye çalışıyoruz. yani değişen bi şey yok şimdilik. davayı açma ve boşanma süreci var geride eski eşim bu konuda ben nasıl istersem öyle yapıcağını sorun çıkarmayacağını söyledi inşallah öyle olur

eylül_su hakkında hayırlısı olsun..hayat senin hayatın herkes kendini bilir...kabullenem ömür boyu diyorsan haklısın..herkes farklıdır..kimiside çocugu için çeker katlanır..
ailenle konuştun mu bu durumu canım ??? tek başına çözmeye çalışıyorsun sana destek olan kimse yokmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…