Eylül su bişey sorucam ya tam olarak olayı sölediğinde ne söylemeye çalıştı pek bişey yazmamısıın bu konuda gerçekten merak ettim kendini nasıl savunduğunu ve şuanda pişmanlık üzüntü özür gibi şeyler söylüyormu sana?
şimdi sen mutsuzsun ya
belki çaresiz...
ama inan bana senin yerinde olmak isteyen kaç tane kadın var biliyor musun
senin gibi kararlı,senin kadar cesaretli ve güçlü olmak isteyen
elinde sadece sanal ilşkilerin belgesi olduğu halde bunu içine sindiremeyecek kadar onurlu
kendinle gurur duy...[/QUOT
sağol canım benim
konuyu özletleyim:
eşim iş için şehir dışında bir süre orda kalacak. bizde gizli saklı olmaz diye düşünüyordum şifrelerimiz aynıdır. telefonlar ortadadır. ama son zamanlarda böyle bi gizem vardı tlf ortaya konmaz hep yandıdır. falan fılan neyse eşim yokken msn şifresini kırdım ve bazı arkadaşlık sitelerine kayıtlarını gördüm değişik msn adresleri falan. hele sitenin birine resmini koymuş bekar yazıyor beni sen çöz demiş kadın arıyormuş ve resimdeki gömleği ben almışım ona
şimdi ben dağıldım herşeyi düşünürdüm ama yerime başkasının konulacağını hayal etmezdim. ve diyorum sanalda bunu yapan kimbilir gerçekte neler yapmış..
haaa ben bu adamla 4 yıldır evliyim 6 yılda evlilik öncesi toplamda 10 yıl oğlum var 11 aylık.
bir haftadır bu durumu biliyorum ama önce içimde çözümlemem gerekli önce kendim bi karar vermeliyim biliyorum ama acıı işte sonuçta aldatmak şekli nasıl olursa olsun kafada başlayan bişey değil mi yani bunu düşünmek bile biten şeylerin olduğunu gösteriyor.. insan önce kendini suçluyor belki rahatlatmak için karşı tarafın saygınlığını zedelememek için kadın eksiktir bir konuda ama aynı şartlarda yaşamıyormuyuz ben ihtiyaç duymazken neden o duydu. oğlum çok küçük mutlu bir yuvada büyümeli. ama ben mutlu olursam ancak öyle onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum. boşanmak çözüm mü bilmiyorum ama aşalanmış hissediyorum yerime başkasını koymuş yada koymayı aklından geçirmiş değersiz hissediyorum kendimi
ona söylemedim çünkü hep bir neden vardır değil mi bu neden de önce napmalıyım onu belirlemek istiyorum.. aklım hep başkasına dokunduğunda yad akonuştuğunda napmalıyım bilmiyorum
Eylül_Su verdiğin kararın hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.
Aldatılmak kadar şimdi yapmadıysa bile acaba ileride de aldatılır mıyım düşüncesi bile çok ağır bir duygudur.
Ancak insanoğlu meraklıdır, sizlerde bilirsiniz o yüzden röntgen programlarının reytingleri tavan yapar.
Eşin sırf meraktan, hangi kadınlar bu yazdıklarıma düşecek diyede böyle birşey yapmış olabilir. Sanal ortam farklı birşey herkes farklı kimliklere girer. Mesela bu forumu düşünün herkes yazdığı kimlik mi ? Herkes anlattığı kişi mi ? Yazıp yemleyip sonrada bunla eğlenen yok mu ? Belki eşinde tamamen böyle bir eğlence yaptı kendine.
Benim gönlüm tamamen açık konuşup çocuğun için birkez daha düşünmendi ? Ama sen kararını vermişsin diyecek şey hakkında hayırlısı olması.
Merak ettiğim bir konu daha, sana boşan boşan diyenler acaba kendi başlarına gelse bu kadar süratle karar alacaklar mı yada ellerini başlarına koyup bir kez daha mı düşünecekler yoksa çocuğum deyip sineyemi çekecekler.
Boşan demek çok kolay, ayrılma demekte çok kolay sen burada sadece dertleşmiş ol fikir alışverişi yapmış ol ama birebir tanımadığın sanal kişilerin sözüne inanma. Çünkü biliyorsun seninde yaşadıkların sanal yüzünden
cnm sen zaten kararını vermişsin hakkında hayırlısı olsun. bunu unutamayacağını söylemişsin zaten bu olayı sindiremeden unutamadan yaşamak hayatı daha zora ve çıkmaza sokacak şimdi en azından nefret etmiyorsun ama zamanla her yüzüne baktığında her konuştuğunda bu olayı hatırlamak sevgini nefrete dönüştürecek ayrıca eve azıcık geç kalsa telefonu meşgul olsa sürekli aklına ya beni aldatıyorsa sorusu gelecek böyle yaşamak hiç kolay değildir eminim ben yaşamadım ama çok yakınım kuzenim yaşadı bunu önce biraz zaman vermeye çalıştı ama çok kısa süre sonra şiddetli kavgalar ve paranoyalar oluşunca boşandı şimdi daha mutlu ve eski eşi de kendini affettirip onu kazanmak için uğraşıyo boşanmasanız bile en azından ayrı kalmanızı tavsiye ederim ben
ne oldu acaba eylulsucum
son gelişmler nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?