Ben De Bir Kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkimizin okuduğu Kur'an aynı degil o halde. Sizin gibiler yüzünden yapılan paravan evliliklerden dolayı kişilerin eşlerini aldatması yazıyor Kuran'da. Sizin gibiler olmasaydı kimse eşcinsel olup hetero evlilik yapmazdı. Aynı okudugumuz kuran "onların günahı kendine sizin gunahiniz size" diyor. İlla birilerini recm etmek gibi bi misyon edinmenize gerek yok. "İlk taşı günahsız olaniniz atsın" bu laf size bişi animsatiyor mu? Allah rolünü bırakın artik

Derdim kadın bedeninde doğmamış olmak ve insanların beni kabul etmek istememesi
tek tavsiyem
oku oku oku
ayakta durabilmek için
meslek sahibi olabilmek için
özgür olabilmek için
aile devlet kimseye muhtaç olmamak için
okul oku kitap oku ne okursan oku
hiç bi şey olamazsan burdaki cahiller gibi olmazsın

orasını allah bilir
yasaklayan allah olduğu gibi bu insanları yaratan da o
demek ki bi bildiği var
onun yerine karar vererek en büyük şirki koşan sizlersiniz
ben ne diyerek şirk işlemişim? siz bunları hoş görerek küfre düşüyorsunuz.
ben cehennemliksin mi demişim?
evet onları yaratan Allah ama Allah akıl vermiş irade vermiş bu konuda onların imtihanı sabredecek sebat edecek Rabbi' ne sığınacak.

Dini boyutu günahsa bu benimle Allah arasındadır. Alkol içmek de zina yapmak da günah ama çoğunluk yaptığı için daha mı az günah oluyor?
Ben birisini taciz etmiyor, tecavüz etmiyorsam neden saygı duymuyorsunuz ki?
Veya biraz farklı düşünün. Toplumdan ayrı yaşayan bir kabile kadınları köle olarak görüyor. Kadına değer verenleri lanetliyor diyelim. Bu kişi size veya tüm kadınlara zarar vermek istese o bunun dini inancı mi olacak?

Cinsiyet dönüşümü yapmak kolay bir şey değil. Bunun için cinsel kimlik konseyine başvurmak, psikiyatristin seni aylarca izlemesi ve en sonunda "akıl sağlığını korumak için cinsiyet dönüşümü yapmak zorunda" gibi bir belge verir. Allahın yarattığı bedene zarar vermek de günahken akıl sağlığıma neden zarar vereyim?

alkol içmek, zina etmek, taciz, tecavüz daha az günah içerikli bir mesaj yazmadım hemen de konuyu buraya çekip çarpıtıyorsunuz.
günahı da sevabı da size ait sizin de dediğiniz gibi bu Allah ile sizin aranızda beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah bunu lanetlemiş hatta kavim helak etmiş Allah'ın hoş görmediğini ben de görmüyorum normal bulmuyorum.
transhümanist değililm beni alıntılamayın lütfen.

Ama onu Allah böyle yaratmamış mı? Sizin mantığınıza göre konuşuyorum. Ne yapmasını bekliyorsunuz?

Ben sizin şahsınıza söylemedim. Genel olarak böyle maalesef. Burada bir erkek olarak karımı aldatıyorum desem daha az tepki verebilecek çok insan var

Kim neyin günah olup olmadığını biliyor. Siz gelmiş burda zaten değişmek için geçmişte cabalamis birine yanacaksın diyosunuz. Susun kafii. Yaralama derdi niyedir. Kurandan örnek verdiğiniz o kavimler tecavüzcuydu ucana kaçana kadın erkek farketmeksizin saldırdıkları yaziyodu kiyasladiginiz kişilere bakın yaaa

Ya bir de soylemeden gecemeyecegim,2 tane trans arkadasim var,trans bireyler bana cok icten cok durust geliyor,cok anlayislilar,hele arkadasliklari falan cok guzel,cok eglenceli insanlar. Her kadinin bir trans arkadasi olmali bana gore
Mevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilir

Mevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilir
İnsan olmayi kac kisi becerebiliyor ki zaten? Kendisinden olmayana hosgoru ile bakmamayi gectim zarar veriyorlar artik. Sadece kendi haline biraksalar yetecek oysa ki

Ben de trans kadınlar tanıyorum. Ama hepsi öyle zannedildiği gibi uçarı tipler değil. Çok ağırbaşlıları da var aralarında.
Öyle tabii ki. İnsanları cinsiyetine gore sınıflandırmak çok saçma. Bir sürü karaktersiz kadın da erkek de var

Kuzum kimse seni kadın olarak kabullenmek zorunda değil çünkü kimseye kanıtlama borcun yok Kadınsın sen işte
Günümüzde dişi üreme organlarıyla doğan hemcinslerin bile güzellik algısının kurbanı olup kendilerini yeterince kadınsı hissedemezken senin de zaman zaman erkekmiş de kadın olmuş(!) minvalinde konuşmalar duyunca kırılman veya endişelenmen çok doğal ancak topluma da, bizlere de, bir cinsiyet borçlu değilsin.
Burada, iyi ya da kötü, toplumun kabul etmesi çok zor demişler ama bizim toplumumuz çok sesli bir toplum. Birinin he dediğine diğeri ıy diyor. Biri kabul ediyor öteki reddediyor. Bu yüzden yakınlarında seni destekleyen ve kim olduğunu bilen insanlar olsun yeter Destek görmek cok güzel ama unutma sen zaten kendini sevdiğin sürece güclüsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…