İkimizin okuduğu Kur'an aynı degil o halde. Sizin gibiler yüzünden yapılan paravan evliliklerden dolayı kişilerin eşlerini aldatması yazıyor Kuran'da. Sizin gibiler olmasaydı kimse eşcinsel olup hetero evlilik yapmazdı. Aynı okudugumuz kuran "onların günahı kendine sizin gunahiniz size" diyor. İlla birilerini recm etmek gibi bi misyon edinmenize gerek yok. "İlk taşı günahsız olaniniz atsın" bu laf size bişi animsatiyor mu? Allah rolünü bırakın artikİslam bunu hoş görmez aksine Allah' ın lanetlediği bir durum.
Allah' ın lanetlediği bir şeyi iman etmiş birinin hoş görmesini beklemeyin keza ben de hoş göremiyorum.
hakiki iman etmiş biri bunu hoş gö re mez.
tek tavsiyemDerdim kadın bedeninde doğmamış olmak ve insanların beni kabul etmek istememesi
ben ne diyerek şirk işlemişim? siz bunları hoş görerek küfre düşüyorsunuz.orasını allah bilir
yasaklayan allah olduğu gibi bu insanları yaratan da o
demek ki bi bildiği var
onun yerine karar vererek en büyük şirki koşan sizlersiniz
Dini boyutu günahsa bu benimle Allah arasındadır. Alkol içmek de zina yapmak da günah ama çoğunluk yaptığı için daha mı az günah oluyor?İslam bunu hoş görmez aksine Allah' ın lanetlediği bir durum.
Allah' ın lanetlediği bir şeyi iman etmiş birinin hoş görmesini beklemeyin keza ben de hoş göremiyorum.
hakiki iman etmiş biri bunu hoş gö re mez.
Cinsiyet dönüşümü yapmak kolay bir şey değil. Bunun için cinsel kimlik konseyine başvurmak, psikiyatristin seni aylarca izlemesi ve en sonunda "akıl sağlığını korumak için cinsiyet dönüşümü yapmak zorunda" gibi bir belge verir. Allahın yarattığı bedene zarar vermek de günahken akıl sağlığıma neden zarar vereyim?ben ne diyerek şirk işlemişim? siz bunları hoş görerek küfre düşüyorsunuz.
ben cehennemliksin mi demişim?
evet onları yaratan Allah ama Allah akıl vermiş irade vermiş bu konuda onların imtihanı sabredecek sebat edecek Rabbi' ne sığınacak.
İkimizin okuduğu Kur'an aynı degil o halde. Sizin gibiler yüzünden yapılan paravan evliliklerden dolayı kişilerin eşlerini aldatması yazıyor Kuran'da. Sizin gibiler olmasaydı kimse eşcinsel olup hetero evlilik yapmazdı. Aynı okudugumuz kuran "onların günahı kendine sizin gunahiniz size" diyor. İlla birilerini recm etmek gibi bi misyon edinmeniz
alkol içmek, zina etmek, taciz, tecavüz daha az günah içerikli bir mesaj yazmadım hemen de konuyu buraya çekip çarpıtıyorsunuz.Dino boyutu günahsa bu benimle Allah arasındadır. Alkol içmek de zina yapmak da günah ama çoğunluk yaptığı için daha mı az günah oluyor?
Ben birisini taciz etmiyor, tecavüz etmiyorsam neden saygı duymuyorsunuz ki?
Veya biraz farklı düşünün. Toplumdan ayrı yaşayan bir kabile kadınları köle olarak görüyor. Kadına değer verenleri lanetliyor diyelim. Bu kişi zarar vermek istese o bunun dini inancı mi olacak?
Ama onu Allah böyle yaratmamış mı? Sizin mantığınıza göre konuşuyorum. Ne yapmasını bekliyorsunuz?alkol içmek, zina etmek, taciz, tecavüz daha az günah içerikli bir mesaj yazmadım hemen de konuyu buraya çekip çarpıtıyorsunuz.
günahı da sevabı da size ait sizin de dediğiniz gibi bu Allah ile sizin aranızda beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah bunu lanetlemiş hatta kavim helak etmiş Allah'ın hoş görmediğini ben de görmüyorum normal bulmuyorum.
transhümanist değililm beni alıntılamayın lütfen.
Ben sizin şahsınıza söylemedim. Genel olarak böyle maalesef. Burada bir erkek olarak karımı aldatıyorum desem daha az tepki verebilecek çok insan varalkol içmek, zina etmek, taciz, tecavüz daha az günah içerikli bir mesaj yazmadım hemen de konuyu buraya çekip çarpıtıyorsunuz.
günahı da sevabı da size ait sizin de dediğiniz gibi bu Allah ile sizin aranızda beni zerre kadar ilgilendirmiyor.
Allah bunu lanetlemiş hatta kavim helak etmiş Allah'ın hoş görmediğini ben de görmüyorum normal bulmuyorum.
Kim neyin günah olup olmadığını biliyor. Siz gelmiş burda zaten değişmek için geçmişte cabalamis birine yanacaksın diyosunuz. Susun kafii. Yaralama derdi niyedir. Kurandan örnek verdiğiniz o kavimler tecavüzcuydu ucana kaçana kadın erkek farketmeksizin saldırdıkları yaziyodu kiyasladiginiz kişilere bakın yaaaalkol içmek, zina etmek, taciz, tecavüz daha az günah içerikli bir mesaj yazmadım hemen de konuyu buraya çekip çarpıtıyorsunuz.
Mevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilirYa bir de soylemeden gecemeyecegim,2 tane trans arkadasim var,trans bireyler bana cok icten cok durust geliyor,cok anlayislilar,hele arkadasliklari falan cok guzel,cok eglenceli insanlar. Her kadinin bir trans arkadasi olmali bana gore
İnsan olmayi kac kisi becerebiliyor ki zaten? Kendisinden olmayana hosgoru ile bakmamayi gectim zarar veriyorlar artik. Sadece kendi haline biraksalar yetecek oysa kiMevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilir
Ben de trans kadınlar tanıyorum. Ama hepsi öyle zannedildiği gibi uçarı tipler değil. Çok ağırbaşlıları da var aralarında.Mevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilir
Öyle tabii ki. İnsanları cinsiyetine gore sınıflandırmak çok saçma. Bir sürü karaktersiz kadın da erkek de varBen de trans kadınlar tanıyorum. Ama hepsi öyle zannedildiği gibi uçarı tipler değil. Çok ağırbaşlıları da var aralarında.
hahaha bence çok farklı bakış açıları sunabiliyor translar. benim de var öyle bir arkadaşım. sohbeti gerçekten etkileyici.Mevzu sadece insan olmak. Ama translar olarak biraz çatlak olduğumuz doğru olabilir
Erkeklere pek güvenemiyorum ama :)Öyle tabii ki. İnsanları cinsiyetine gore sınıflandırmak çok saçma. Bir sürü karaktersiz kadın da erkek de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?