Gectim lgbt yi , bu forumda engelli arkadaslarimiz var , su yukarida yazdiklarinizi okuyup nasil uzulduler kimbilir, nasil bu kadar vicdansiz olabiliyorsunuz? Bu kadar kolay kalp kirabiliyorsunuz? Engelliler gibi ayri grup ne demek allah askina ? Onlar da insan ne grubu ne ayrisi ? Pesssyani aslında lgbt nin normal olmadığını, engelliler gibi ayrı bir grup olduğunu kabul etmiş oldunuz farkında olmayarak...
onlar için de özel düzenlemeler yapılmalı diyerek...
Çocuğunuzun eşcinsel olması sizin hormonlarinizla ilgili. Hastalıklı ve işe yaramaz hormonlarinizin suçlusu sizsiniz evlatlariniz değil. Hormonlarinizi tedavi ettirin sizin gibi homofobik tüm anne ve anne adayları kendini tedavi ettirsinCinsiyet iki türdur . Kadın ya da erkek . Bi rahatsızlık varsa da gidip tedavi olunmalı nasılki her hastaliğin çaresı araniyorsa bu da hastalık aranmali.
Herkes çiçek böcek burda.. Açıkçası benim çocuğum farklı cinsiyetler görsün istemem saygı duymuyorum ve bazı insanlar saygı duymadık lari halde ses cikarmadikca hasta olanlar tedavi olmayı bilmiyor. Sonuç olarak gittikçe artış gösteriyorlar bu insanlar hasta olduklarıni bile farkedemiyorlar.
Birde hasta olmayip bu durumu kullanan da var .. sosyal medyada iğrenclikleri ortada onlarin.Kim kadınlar wc sinde arada cinsiyet ile karşılaşmak ister?rahat eder? Çocuğunu gönderir ?
Ya da erkek wcsine kendini erkek gibi hisseden hanim girse rahatsiz olmazmisiniz?
Gerçi ülkece çok genisledik ortak wc alanı da var ..
Herkes suan memnun gibi başlarında yok ya çok çok azınlık başlarına gelse saygı duyar yoksa diğer çoğunluk saygıyı bırakın neler neler olur ..
Allah yanlışa düşeni doğru yola koysun .. Karşı düşünüp susanalara da akıl fikir versin. Umarım kadınlar kulübünden de hesabınız pasif hale gelir artmassiniz.
Bana birsürü alıntı gelicek eminim ama umurumda değil cevapta vermeyeceğim. Sadece tepkimı koyup normalleştirmeye karşı olarak üstüme düşeni yapıyorum . Ve mutlaka tepki verilerek bu tarz eğilimlerin önünün kesilmesinı düşünüyorum. İslamiyet bunu yasaklamiştir. Çift cinsiyet doğuştan vardır ve tedavi edilir. Bunlar hormon bozukluğundan psikolojik bozukluktan bile cinsiyet degistiriyorlar. Tedavi olunuz tedavi ...
inşallah kullanıcı adınızdaki gibi öğretmen değilsinizCinsiyet iki türdur . Kadın ya da erkek . Bi rahatsızlık varsa da gidip tedavi olunmalı nasılki her hastaliğin çaresı araniyorsa bu da hastalık aranmali.
Herkes çiçek böcek burda.. Açıkçası benim çocuğum farklı cinsiyetler görsün istemem saygı duymuyorum ve bazı insanlar saygı duymadık lari halde ses cikarmadikca hasta olanlar tedavi olmayı bilmiyor. Sonuç olarak gittikçe artış gösteriyorlar bu insanlar hasta olduklarıni bile farkedemiyorlar.
Birde hasta olmayip bu durumu kullanan da var .. sosyal medyada iğrenclikleri ortada onlarin.Kim kadınlar wc sinde arada cinsiyet ile karşılaşmak ister?rahat eder? Çocuğunu gönderir ?
Ya da erkek wcsine kendini erkek gibi hisseden hanim girse rahatsiz olmazmisiniz?
Herkes suan memnun gibi başlarında yok ya çok çok azınlık başlarına gelse saygı duyar yoksa diğer çoğunluk saygıyı bırakın neler neler olur ..
Allah yanlışa düşeni doğru yola koysun .. Karşı düşünüp susanalara da akıl fikir versin. Umarım kadınlar kulübünden de hesabınız pasif hale gelir artmassiniz.
Bana birsürü alıntı gelicek eminim ama umurumda değil cevapta vermeyeceğim. Sadece tepkimı koyup normalleştirmeye karşı olarak üstüme düşeni yapıyorum . Ve mutlaka tepki verilerek bu tarz eğilimlerin önünün kesilmesinı düşünüyorum. İslamiyet bunu yasaklamiştir. Çift cinsiyet doğuştan vardır ve tedavi edilir. Bunlar hormon bozukluğundan psikolojik bozukluktan bile cinsiyet degistiriyorlar. Tedavi olunuz tedavi ...
yani aslında lgbt nin normal olmadığını, engelliler gibi ayrı bir grup olduğunu kabul etmiş oldunuz farkında olmayarak...
onlar için de özel düzenlemeler yapılmalı diyerek...
bunu etrafa duyurmaya çalışmadığınız sürece kimse size karışmaz zaten. ama insanların gözüne sokmaya çalışırsanız ben de dahil çok insandan tepki alırsınız. bu sizin özeliniz. kimseye söylemek zorunda değilsiniz.
mesela biri çıkıp etrafta dese ki; ben filan pozisyondan başka sevişmeyi sevmiyorum. ona demezler mi e bundan bize ne diye... bu senin özelin. bize anlatma diye...
Cinsiyet iki türdur . Kadın ya da erkek . Bi rahatsızlık varsa da gidip tedavi olunmalı nasılki her hastaliğin çaresı araniyorsa bu da hastalık aranmali.
Bana birsürü alıntı gelicek eminim ama umurumda değil cevapta vermeyeceğim. Sadece tepkimı koyup normalleştirmeye karşı olarak üstüme düşeni yapıyorum . Ve mutlaka tepki verilerek bu tarz eğilimlerin önünün kesilmesinı gerektiğini düşünüyorum. İslamiyet bunu yasaklamiştir. Çift cinsiyet doğuştan vardır ve tedavi edilir. Bunlar hormon bozukluğundan psikolojik bozukluktan bile cinsiyet degistiriyorlar. Tedavi olunuz tedavi ...
yapılan BİLİMSEL çalışmalarda daha anne karnında bu çocukların belirtileri görülebiliyorÇocuğunuzun eşcinsel olması sizin hormonlarinizla ilgili. Hastalıklı ve işe yaramaz hormonlarinizin suçlusu sizsiniz evlatlariniz değil. Hormonlarinizi tedavi ettirin sizin gibi homofobik tüm anne ve anne adayları kendini tedavi ettirsin
Peki neden arada cinsiyet olarak görüyorsunuz? Neden bir kadın olarak göremiyorsunuz?Cinsiyet iki türdur . Kadın ya da erkek . Bi rahatsızlık varsa da gidip tedavi olunmalı nasılki her hastaliğin çaresı araniyorsa bu da hastalık aranmali.
Bana birsürü alıntı gelicek eminim ama umurumda değil cevapta vermeyeceğim. Sadece tepkimı koyup normalleştirmeye karşı olarak üstüme düşeni yapıyorum . Ve mutlaka tepki verilerek bu tarz eğilimlerin önünün kesilmesinı gerektiğini düşünüyorum. İslamiyet bunu yasaklamiştir. Çift cinsiyet doğuştan vardır ve tedavi edilir. Bunlar hormon bozukluğundan psikolojik bozukluktan bile cinsiyet degistiriyorlar. Tedavi olunuz tedavi ...
lgbt hakkı da nedir acaba?
kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...
ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
tıpkı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?
korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...
Ben buyum. Evet erkek bedeninde doğdum ama ben kadınım. Üreyemiyor veya regl olamıyor olmam beni daha az kadın yapmaz.Konu sahibi canikom sana tavsiyem kendini kabullendirmeye asla çalışma seni olduğun gibi kabul edenlerle mutlu olmaya bak elbet birgün hersey güzel olacak
Derdim kadın bedeninde doğmamış olmak ve insanların beni kabul etmek istememesiPeki dert nedir? Burası dert konusu konuyu okudum ama herhangi bi dert konusunda danışmamışsın...Anlamadım ben konunun amacını
Derdim kadın bedeninde doğmamış olmak ve insanların beni kabul etmek istememesi
İslam bunu hoş görmez aksine Allah' ın lanetlediği bir durum.muhtemelen ban yiyeceğim.
Allah size ve sizin gibi din arkasına saklananlara, hoşgörü dini İslam'dan hoşgörü nasip etsin inşallah.
Sen hepimizden daha kadınsın eminim. Umarım ameliyat için maddi durumun iyidir. Umarım kendini en mutlu nasıl hissediyorsan öyle olursun, öyle görünürsün, öyle hissedersin. Hoşgeldin kadınlar kulübüne. Yalnız erkek milletine dikkat et burada okudukça göreceksin zaten tatlım.Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben trans bir kadınım(erkek olarak doğdum ve kendimi kadın hissediyorum). Buraya bir kadın olarak üye olmak, sizlere içimi dökmek istedim biraz.
Kendimi bildim bileli bedenimle uyuşmayan şeyler vardı. 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum. Diğer erkek çocukları gibi futbol oynamazdım, kızlarla evcilik oynardım. Hep onlara gıptayla bakardım. Onların saçı uzundu, benimki kısa. Onlar pembe giyerdi, ben mavi. Onlara Ayşe denirdi bana Ahmet...
Bu durumu zaman içinde çözmeye çalıştım. Sebeplerini araştırdım, hormonlarıma baktırdım, psikiyatriste gittim ve durumu öğrendim. Anne karnında hormonların düzensizliği sonucu beynimin kimi noktaları kadın beyni şeklinde gelişmisti. Bu kadın olarak gelişen kısımlar benim cinsel kimliğimi belirliyordu, sizler gibi ben de kendimi kadın hissediyordum.
Yıllarca kendimi erkek olarak devam etmeye zorladım. Erkek ortamlarında bulundum. Sürekli erkeklere özgü aktivileter yaptım ama bunların hiçbiri benim için zevk veren veya güzel şeyler değildi. Benim ruhum bir kadın, bunu kabul ettim ve artık böyle yaşıyorum
Ekleme : İşin dini boyutunu biliyorum, ben kimseye zarar vermiyor, taciz etmiyor, iğrenç şeylere zorlamıyorum. Bu benim hayatım lütfen beni olduğum gibi kabul edin ve sevin
Düzenleme: Gelen mesajlar beni çok mutlu etti. Sizler çok güzel insanlarsınız. Hepinize kucak dolusu sarılmak istiyoruuuuum
orasını allah bilirİslam bunu hoş görmez aksine Allah' ın lanetlediği bir durum.
Allah' ın lanetlediği bir şeyi iman etmiş birinin hoş görmesini beklemeyin keza ben de hoş göremiyorum.
hakiki iman etmiş biri bunu hoş gö re mez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?