Mutlu olduğun şekilde çok mutlu bir hayat yaşaman dileğiyleHepinize merhaba arkadaşlar. Ben trans bir kadınım(erkek olarak doğdum ve kendimi kadın hissediyorum). Buraya bir kadın olarak üye olmak, sizlere içimi dökmek istedim biraz.
Kendimi bildim bileli bedenimle uyuşmayan şeyler vardı. 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum. Diğer erkek çocukları gibi futbol oynamazdım, kızlarla evcilik oynardım. Hep onlara gıptayla bakardım. Onların saçı uzundu, benimki kısa. Onlar pembe giyerdi, ben mavi. Onlara Ayşe denirdi bana Ahmet...
Bu durumu zaman içinde çözmeye çalıştım. Sebeplerini araştırdım, hormonlarıma baktırdım, psikiyatriste gittim ve durumu öğrendim. Anne karnında hormonların düzensizliği sonucu beynimin kimi noktaları kadın beyni şeklinde gelişmisti. Bu kadın olarak gelişen kısımlar benim cinsel kimliğimi belirliyordu, sizler gibi ben de kendimi kadın hissediyordum.
Yıllarca kendimi erkek olarak devam etmeye zorladım. Erkek ortamlarında bulundum. Sürekli erkeklere özgü aktivileter yaptım ama bunların hiçbiri benim için zevk veren veya güzel şeyler değildi. Benim ruhum bir kadın, bunu kabul ettim ve artık böyle yaşıyorum
Ekleme : İşin dini boyutunu biliyorum, ben kimseye zarar vermiyor, taciz etmiyor, iğrenç şeylere zorlamıyorum. Bu benim hayatım lütfen beni olduğum gibi kabul edin ve sevin
Düzenleme: Gelen mesajlar beni çok mutlu etti. Sizler çok güzel insanlarsınız. Hepinize kucak dolusu sarılmak istiyoruuuuum
yani aslında lgbt nin normal olmadığını, engelliler gibi ayrı bir grup olduğunu kabul etmiş oldunuz farkında olmayarak...engelli hakları, engelli dernekleri, calışma hayatinda engelli kotaları, vakıflar,yasal düzenlemeler.....hiç mi duymadıniz, hiç mi okumadıniz, niye bu kadar şeysiniz bu çağda? sizin adıniza utaniyorum şu yazdıklarınizdan
ahahaha isimlerini bilmiyor olabilirsiniz ama pedofili hemen her 10 konudan birinde var, trans bir bireye hastalıkli sapik denilen ortamda benim sapiklik tanimlamasi yapmamla alaka kuramadiysaniz bu bir analiz becerisi eksikliğidir, bol bol okuyun, geçerBu sitede bu dediğiniz şeylere hiç rastlamadim Yazdığınızı da alakasız buldum kusura bakmayin
lgbt hakkı da nedir acaba?
kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...
ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
tıpkı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?
korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...
akıl yaşta değil baştadır. bun size öğreten olmadı mı? bel altı vurmak içi bahane arıyorsanız sizden küçük olduğumu varsayıp devam edin. olgunlukla karşılayabilecek yaştayım.
allah sizi islah etsinyani aslında lgbt nin normal olmadığını, engelliler gibi ayrı bir grup olduğunu kabul etmiş oldunuz farkında olmayarak...
onlar için de özel düzenlemeler yapılmalı diyerek...
ahahaha isimlerini bilmiyor olabilirsiniz ama pedofili hemen her 10 konudan birinde var, trans bir bireye hastalıkli sapik denilen ortamda benim sapiklik tanimlamasi yapmamla alaka kuramadiysaniz bu bir analiz becerisi eksikliğidir, bol bol okuyun, geçer
ayri bir grup olmak anormal olmak demek değil hanimefendi, dezavantajli gruplar her zaman vardı,hep olacak ama bu onlari anormal yapmaz, görme engelli birey de trans birey de anormal değildir, dezavantajlidır o yüzden yasalarla pozitif olarak haklarınin korunması elzemdir, anormal olanlar bu 2020 de yasayıp hala bunu anlamayanlardıryani aslında lgbt nin normal olmadığını, engelliler gibi ayrı bir grup olduğunu kabul etmiş oldunuz farkında olmayarak...
onlar için de özel düzenlemeler yapılmalı diyerek...
tamam.Olgunlukla karşılayabilecek yaşta olmadığınızı ilk mesajınızdan beri kokan homofobinizden anlayabiliyorum.Diğer türlü farklılıklara saygı duyup geçerdiniz,insanları ''terbiyesiz/ahlaksız'' olarak sınıflandırmazdınız ve biz de bu sohbeti yapmıyor olurduk.
Bana sakın ''farklı düşünce'' bahanesiyle gelmeyin,bir başkasına aynı hakkı tanımamak saygı duyduğunuzu değil kendinizi üstün gördüğünüzü gösteriyor.
Ben biseksüelim.Bu forumda benim gibi olan,lezbiyen olan,trans olan bir sürü insan var ve siz nasıl ki erkek arkadaşınızı nasıl sevdiğinizi dünyaya duyururken utanmıyorsanız bizim de aynı hakkımız var.Sizin benim gibi insanlara ''terbiyesiz'' deme hakkınız yok ama.
Kim size erkekle falanca pozisyonda sevişmek istiyorum diyor kendi kendinize bel altı sonuçlara ulaşmanız sizin meseleniz.lgbt hakkı da nedir acaba?
kim kimle isterse sevişsin bizi ilgilendirmez ama! ben şu cinsle sevişiyorum demeden yapsın bunu...
ben kadınım, kadınla sevişirim, erkeğim erkekle sevişirim (yada değişik varyasyonları olabilir) demek bir hak değil bir terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
tıpkı; ben bu gün kocamla şu kadar kere seviştim diyenin terbiyesiz olması gibi... e iyide bundan bize ne? neden gözümüze sokuyorsun? demezler Mi?
korkarım yakında bunun bir de vejeteryan türevleri çıkar. onlarda haklarını aralar...
anormal sıra dışı demektir. kötü demek değildir.ayri bir grup olmak anormal olmak demek değil hanimefendi, dezavantajli gruplar her zaman vardı,hep olacak ama bu onlari anormal yapmaz, görme engelli birey de trans birey de anormal değildir, dezavantajlidır o yüzden yasalarla pozitif olarak haklarınin korunması elzemdir, anormal olanlar bu 2020 de yasayıp hala bunu anlamayanlardır
ben de sapına kadar heteroseksüelim meselatamam.
biraz once ahlaksız terbiyesiz demediniz mi bu insanlara? ahlaksizlik sizin için kotü bişey degil o zaman? ben de bunu anliyorum yazdiklarinizdan,tutarsız misiniz ? ahlaksiz oldugunuzu mu itiraf ediyorsunuz?anormal sıra dışı demektir. kötü demek değildir.
son cevap.biraz once ahlaksız terbiyesiz demediniz mi bu insanlara? ahlaksizlik sizin için kotü bişey degil o zaman? ben de bunu anliyorum yazdiklarinizdan,tutarsız misiniz ? ahlaksiz oldugunuzu mu itiraf ediyorsunuz?
çocukken tecavuze tacize ugrayanlar, babam abim bana çocukken şunu yapti diyenler, 2. esim kizima yaklasiyor ne yapayim diyenler....doluÖyle mi buraya hangi çocuk tecavüzcüsü gelip konu açtı bugüne kadar? Veya hangi ölü tecavüzcüsü gelip konu açtı? Ben rastlamadım olduysa da okumak isterim gerçi link atar mısınız?
Ben bu kişi transım deyince bu etiketleri ona yakistirdiniz otomatikman diye düşündüm Tam tersi diğer mesajlarinizda savundugunuzu da gördüm gerçi Belki yanlış anlamış olabilirim
uç konu üstte kocasıyla sevişmelerine sponsor olmadıkları için kocasının ailesini istemeyen bi kadın varson cevap.
yapanlara değil göze sokanlara dedim. göze sokmak öyledir dedim.
Sefaları olsun gözünüze gözünüze sokacaklar ve sizin buna laf etmeye hakkınız yok. Kafanıza vura vura tüm iyi insanlar size bunu ogreticek dünya üzerinde sizin gibilerin barinamiycagi gunler gelicekson cevap.
yapanlara değil göze sokanlara dedim. göze sokmak öyledir dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?