- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
güçlü olun sakinleşin ve hayatınız için en iyi kararı kendiniz verin hayat kısa evlat anne dışında kimse için üzülmeye değmezUzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.
Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.
İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.
Nasıl zormuş..
Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
Bi çay koy sakin kafayla dertlesiriz
BU dediğine katılabilirim.KOnuyu daha detaylı anlalattığın vakit görüşürüz.
hatırladım ben konunuzu eşinizle konuştunuz mu ne dedi ?
Eşim zaten istemediğim için bana tavırlıydı, küsmüştü. Daha sonra tavrı git gide sert bir hal aldı. Fedakarlık yapmam gerektiğini söyledi. Kavga dövüş eksilmez oldu son birkaç günde, ben de çıktım geldim.
temelli gittiğinizi biliyor mu ?
yanlış hatırlamıyorsam zaten ailenizi ziyarete gidecektiniz..
hatta bakalım izin verecek mi falan demiştiniz..
Arkadaşlar konu sahibinin konularına bakmak bir tık uzakta üşenmeyin
En iyisini yaptın arkadaşım ya kocan düzelicek adam olucak ya bitsin gitsin böyle hayat geçmezdi zaten
Temelli geldiğimi biliyor ama şu an vazgeçilmezler modundalar ailecek.
Ailemin yanına gelmeme de müsaade etmedi beyim, sonbaharda annesiyle kendi memleketlerine gidecek, oradan da kendi ailemin yanına geçecekmişim. Öyle uygun görmüşler. Bir kavga sebebi de bu oldu.
Canım işin olsa ne olacak ki bu durumda Ada'm anne baba diye tutturduysa. Konu detayı geldiğinde konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?