Ben de evi terk ettim.

Evi terkettirecek kadar mı ısrar etti?
Darmadağın etmişler sizi. Anne babası hiç mi üzülmedi huzurlarını bozduk diye

Şu an temelli durabileceğinizi düşünmüyolar. Gitti ama boşanmış kadın olmak zor nasılsa anlar geri gelir her şartımızı da kabul eder modundalar.
Kesin olarak anladıklarında nasıl bir tavır alacaklar bekleyip görücez..

hakkınızda hayırlısını diliyorum. Boşanmak da zor,kaynanayla aynı evde oturmakta zor. Tercihi siz yapacaksınız.

Umarim bu guclu durusunuzu bozmaz ve yaptiginizin arkasinda durur donmezsiniz.

Dönmeyi asla düşünmüyorum hatta KV dün annemle konuşmuş, beni suçlamış da suçlamış. En sonunda "gelsin tutsun evlerini otursunlar, gecekondu mu tutarlar nerede yaşarlarsa yaşasınlar" demiş. Aileme de söyledim, evi terk etmeden de söylüyordum. Bir kez yaparsam dönmem diye. Şimdi ben diyorum, toplanıp ailece otursunlar. Ama artık ben yokum.

madem seviyeyi bu kadar düşürdü kv,anneniz de deseymiş,oğlunuz para kazansız da gecekondu yerine dairede oturtsun diye..
nasıl insan nasıl kadın bunlar...kendi kocaları yaşatsaydı bunları,senin kv burnunda fitil fitil getirirdi eminim.

Daha önceki konunu okumuştum. Seni cesaretin için tebrik ederiyorum en başta .. Eşin zaman geçip de senin ciddi olduğunu anladığında pişman olacak gibi hissediyorum ..
Şuan ailesinin gazı ile hareket ediyor muhtelemelen.
Hakkında hayırlısı olur umarım ..

Aynen oyle yapsinlar bosverin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

KV dün annemle konuşmuş, kadının tel derdi "o Nasıl benimle oturmak istemez, ben onu iki sene boyunca herkese iyi anlattım, göklerde sanıyordum meğer yerlerdeymiş." diye. Kadın halen o beni Nasıl istemez modunda. Oğlu on gündür neler çekmiş beni ikna etmek için. Yahu hepinizin suratı asık, asıl ben hepinizden neler çektim on gün.

Israr etmekten çıktı mevzu, artık sürekli kavga eder olduk. Ailem de ailem, sen kimsin ki moduna girince eşim, çıktım geldim ben de. Beni hiçe sayan bir eşin yanında işim olamaz.

Onun da geri adım atacağını sanmıyorum. Yanı hem anne-babası ve hatta kan bağı olan herkes ona göre benden önce gelir, hem de çok kötü inadı vardır.

O bu kafayla daha çok kaybeder.

keşke evi terketmeden halledebilseydiniz. böyle illa ki daha büyük soğukluk girecek aranıza. yine de asla kabul etmeyin tabi ki.

İnanın çözebilmek için çok uğraştım ama bu süre içinde eşimin hic görmediğim yönlerini gördüm. Kavgaların şiddeti sürekli artıyordu. Tehdit, hakaret...

İnanın eşimi bırakıp gelmek o kadar zordu ki asla bu duruma düşmek istemezdim.

Bana başka yol bırakmadılar.

Teşekkür ederim. Ne diyebilirim ki? Huzurum yerinde olsun, en başından beri söylüyorum, tutacağı evin hiçbir önemi yoktu.

Söyleyecek bir şeyim yok, kolay değil insanın evini, eşini bırakıp ayrılması ama çocuğum onlara benzeyeceğine, bu kadar ezilip tüm hayatımı onların eline vereceğime bir süre sıkıntı çeker, ağlar üzülür sonunda da paramı kazanır, oğlumşa beraber kendi düzenimi kurup Yaşar giderim.

Yeter ki şu zamanlar bi'geçsin.

Diğer konunuzu okudum. Evi terk etme niyetinizi bildiği halde eşiniz, vazgeçmedi mi kararından ?

Ne yazık ki vazgeçmedi. Ona göre de ailesi ve kendisi için fedakarlık yapmalıymışım.

Eşim bunu yapacağıma inanmıyordu zannımca. Gerçi valizimi filan topladığımı görünce de çocukla ilgili tehditler savurmaya başladı ama ailesi ile ilgili sergilediğim tavır hakkındaki eleştirilerini abarttı. "Nankör olduğum, onların kıymetini bilmediğim, içimin pislik dolu olduğu gibi." Hakaret boyutunda cümleler sarf etti.

Diyecek çooook şeyim var da. Fayda etmiyor konuşmak da, yazmak da. Zaman bize en güzelini getirsin ve göstersin diyorum.

Evden cıkarken bir korku almıştı benı de. Sen yine valiz yapabilmişsin, ben nerdeyse arkama bakmadan dımdızlak çıktım. Sonrada hiçbişe alamadım. Su anda hissettiklerini anlayabılıyorum. Ama kararlıysan dımdık ve guclu dur. Hiçbirseyden korkma. Ailen arkandaysa ve sen gercekten emınsen hiçbişeycık olmaz. Ben ılk hafta cok korkmustum, sonra bir deli cesaretı gelmişti. Emın ol kurtulduguna sukredeceksın. Allah yardımcsın olsun.

es
esas kendisi niraz fedakarlık yapsın lüksünden rahatından vazgeçşin ailesine sahip çıksın. sanki lüks ev lüks ev diye diretiyosunuz kendi evimiz olsun başımız ağrımasın diyosunuz. onun anne babası sizin değil onun kadar rahat edemeyeceğinizin nesini anlamıyor acaba anne babasına bu kadar düşkünse evlenmeseydi silah mı dayadınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…