- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Umarim bu guclu durusunuzu bozmaz ve yaptiginizin arkasinda durur donmezsiniz.
madem seviyeyi bu kadar düşürdü kv,anneniz de deseymiş,oğlunuz para kazansız da gecekondu yerine dairede oturtsun diye..Dönmeyi asla düşünmüyorum hatta KV dün annemle konuşmuş, beni suçlamış da suçlamış. En sonunda "gelsin tutsun evlerini otursunlar, gecekondu mu tutarlar nerede yaşarlarsa yaşasınlar" demiş. Aileme de söyledim, evi terk etmeden de söylüyordum. Bir kez yaparsam dönmem diye. Şimdi ben diyorum, toplanıp ailece otursunlar. Ama artık ben yokum.
Dönmeyi asla düşünmüyorum hatta KV dün annemle konuşmuş, beni suçlamış da suçlamış. En sonunda "gelsin tutsun evlerini otursunlar, gecekondu mu tutarlar nerede yaşarlarsa yaşasınlar" demiş. Aileme de söyledim, evi terk etmeden de söylüyordum. Bir kez yaparsam dönmem diye. Şimdi ben diyorum, toplanıp ailece otursunlar. Ama artık ben yokum.
Dönmeyi asla düşünmüyorum hatta KV dün annemle konuşmuş, beni suçlamış da suçlamış. En sonunda "gelsin tutsun evlerini otursunlar, gecekondu mu tutarlar nerede yaşarlarsa yaşasınlar" demiş. Aileme de söyledim, evi terk etmeden de söylüyordum. Bir kez yaparsam dönmem diye. Şimdi ben diyorum, toplanıp ailece otursunlar. Ama artık ben yokum.
Evi terkettirecek kadar mı ısrar etti?
Darmadağın etmişler sizi. Anne babası hiç mi üzülmedi huzurlarını bozduk diye
Şu an temelli durabileceğinizi düşünmüyolar. Gitti ama boşanmış kadın olmak zor nasılsa anlar geri gelir her şartımızı da kabul eder modundalar.
Kesin olarak anladıklarında nasıl bir tavır alacaklar bekleyip görücez..
hakkınızda hayırlısını diliyorum. Boşanmak da zor,kaynanayla aynı evde oturmakta zor. Tercihi siz yapacaksınız.
Daha önceki konunu okumuştum. Seni cesaretin için tebrik ederiyorum en başta .. Eşin zaman geçip de senin ciddi olduğunu anladığında pişman olacak gibi hissediyorum ..
Şuan ailesinin gazı ile hareket ediyor muhtelemelen.
Hakkında hayırlısı olur umarım ..
keşke evi terketmeden halledebilseydiniz. böyle illa ki daha büyük soğukluk girecek aranıza. yine de asla kabul etmeyin tabi ki.
annesinin kolunun altından çıkamayan,kendisi ev geçindirecek,taşı sıkıp suyunu çıkarıp evine bakmaaycak adamlar evlenip çocuk yapmasın lütfen yaaa...
böyle güzel güçlü mutlu sağlam kadınlara olan oluyor sonunda...
Diğer konunuzu okudum. Evi terk etme niyetinizi bildiği halde eşiniz, vazgeçmedi mi kararından ?
Evden cıkarken bir korku almıştı benı de. Sen yine valiz yapabilmişsin, ben nerdeyse arkama bakmadan dımdızlak çıktım. Sonrada hiçbişe alamadım. Su anda hissettiklerini anlayabılıyorum. Ama kararlıysan dımdık ve guclu dur. Hiçbirseyden korkma. Ailen arkandaysa ve sen gercekten emınsen hiçbişeycık olmaz. Ben ılk hafta cok korkmustum, sonra bir deli cesaretı gelmişti. Emın ol kurtulduguna sukredeceksın. Allah yardımcsın olsun.Uzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.
Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.
İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.
Nasıl zormuş..
Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
esas kendisi niraz fedakarlık yapsın lüksünden rahatından vazgeçşin ailesine sahip çıksın. sanki lüks ev lüks ev diye diretiyosunuz kendi evimiz olsun başımız ağrımasın diyosunuz. onun anne babası sizin değil onun kadar rahat edemeyeceğinizin nesini anlamıyor acaba anne babasına bu kadar düşkünse evlenmeseydi silah mı dayadınız.Ne yazık ki vazgeçmedi. Ona göre de ailesi ve kendisi için fedakarlık yapmalıymışım.
Eşim bunu yapacağıma inanmıyordu zannımca. Gerçi valizimi filan topladığımı görünce de çocukla ilgili tehditler savurmaya başladı ama ailesi ile ilgili sergilediğim tavır hakkındaki eleştirilerini abarttı. "Nankör olduğum, onların kıymetini bilmediğim, içimin pislik dolu olduğu gibi." Hakaret boyutunda cümleler sarf etti.
Diyecek çooook şeyim var da. Fayda etmiyor konuşmak da, yazmak da. Zaman bize en güzelini getirsin ve göstersin diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?