Ben de evi terk ettim.

bence ayrılma kararını verdiğin iyi olmuş. seni kalmaya zorlayan adamdan hayır gelmez. biri çıkıp da anam kötü desin yok ama hepsinin ki mikemmel

Evet, aynen öyle. Benim ailem çok iyi, çok anlayışlı, aynı evde olsan bile geçinemeyecek bir şey yok ki.

Ben de aynısını dedim, tamam senin ailen çok iyi çok fedakar ama ben yapamam. Kendi evim, hayatım, düzenim olsun isterim. Yapamam.

En çoooook kızdığım nokta ise, bunları anlamıyorlar.

Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Sizin evliliğiniz bitti mi tamamen ? Boşandınız mı ve sebep aile miydi ?

İnanın nasıl çıktım evden ben de bilmiyorum. Valizi toplarken sıkıntı yoktu ama hazırlığım bitmesine yakın bir el ayak titremesi, korku değildi ama acaba biraz daha mı katlansam düşüncesi sardı. Sonra bir anda aldım çocuğu, çağırdım taksiyi. Çıktım geldim. Ben de uçakta, eve gelene kadar çok kötüydüm ama geçti gitti işte.

İnşallah hepimiz için bundan sonra iyi olur.

Kendisi bilir o kaybediyor .Zorla beraber yaşamak mı olurmuş.Üstelik bu insanlar hali vakti yerinde olan insanlar.Anlaşılır gibi değil....Beyfendiye lüks hayat tatlı geldi vazgeçemiyor.

Biz şöyle zenginiz, böyle saygınız diye övünmelerini hiiiiiç unutmuyorum zaten.

1 seneyı gecti resmi olarak boşanalı. Çekişmeli oldu dava. Ben tamamen yanlış tercıh yaptım. Hanı dıoalar ya burda çivi çiviyi söker die. O lafın kurbaı oldum. Sökmüyorrrrr. Tam da beş para etmez işsiz güçsüz, gevşek, yalancı bir herıfe denk geldım. Ailesi de ayrı psikopattı. Bır de onlarla ugrasıordum. 5 yılım heba oldu. Bu yanlış evlılık şimdi gelecekteki hayatıma da engel oldu. Ama ıyı kı cesaret edip çıktım o evden. Bır kıyafet ıle alamadım ama canımı kurtardım yanı resmen. En ıyısını yapmıssın. DImdık durmaya devam et.

Biz şöyle zenginiz, böyle saygınız diye övünmelerini hiiiiiç unutmuyorum zaten.
Yanlış hatırlamıyorsam 300.000 borcu kapatıp trilyonluk ev alacaklardı .O borcu kapatmak içinde oturduğunuz evi satacaklardı.Yani o kadar büyük paralarla uğraşan kişilerin bu kadar cahil ve de cimri olmaları tuhaf geldi.Oğlunun oturduğu eve göz dikmişler eski devirdeki gibi beraber oturalım diyorlar

Ah ahhh, hiç sormayın! Evlenmeden önce de bir ay hiç aramazdı annesini, KV arayıp oğlunu benden sorardı. Şimdi onlar iyi oldu, ben kötü.

herşey evden çıkana kadar. sonrası çorap söküğü gibi geliyo
ben de kol çantamla işe gidiyorum die çıktım,babamın evine geldim
eşya toplamak zordur anlıyorum,onlar gönderdi benim eşyalarımı ben de o anı yaşamak istemezdim

GONDERDILERMI. Vay be. Ay ben alamadım hiçbişeyımı yaaaaa. Gercı unuttum gitti. Sımdı burda konusunca aklıma gelıo:)

en iyisini yapmışsınız darısı başıma.

Benim esas düğün takılarım KV kasaya koymuştu kaldı orada kasa benim evimdeydi ama ne hikmetse anahtarı bana hiç vermedi. Altını da çalınır diye kasaya koydu. İki senedir onda.

Şimdi ben altınlarım desem ben paragöz olurum ama onlar iki yıldır benden aldığı için paragöz değiller.

Hay agziniza sağlık çok doğru rabbim sizin ve benim gibi olanlara yardım etsin

ya bence siz barışırsınız. ortada aldatma, şiddet, madde kullanımı falan gibi şeyler yok.
belli ki sizin inadınızı kırmaya çalışıyorlar. ama sizi takdir ettim ben. istemediğiniz bişeyi yapmamışsınız. bir kere yapayım deseniz başınıza çıkarlar belli ki köleleri gibi olursunuz.
siz devam edin tavrınızı bozmayın. muhtemelen vazgeçip geleceklerdir sizi almaya

o altınları sizin hakkınız kesinlikle bırakmayın
eşiniz şu an üstünüze düşmüyor
çünkü o kadar büyük görüyor ki kendini
hemen geri döneceğini zi düşünüyor
madem o kadar zenginler görelim bakalım ne kadar tazminat nafaka ödeyecekler

tabi canım öyle olur sen paragöz olursun..
o takılarda senin hakkın sakın bırakma onlara istediklerini desinler.. o kadar iyiydin de ne oldu yarandın mı?
şu an senden kötüsü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…