- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
bence ayrılma kararını verdiğin iyi olmuş. seni kalmaya zorlayan adamdan hayır gelmez. biri çıkıp da anam kötü desin yok ama hepsinin ki mikemmel
Evden cıkarken bir korku almıştı benı de. Sen yine valiz yapabilmişsin, ben nerdeyse arkama bakmadan dımdızlak çıktım. Sonrada hiçbişe alamadım. Su anda hissettiklerini anlayabılıyorum. Ama kararlıysan dımdık ve guclu dur. Hiçbirseyden korkma. Ailen arkandaysa ve sen gercekten emınsen hiçbişeycık olmaz. Ben ılk hafta cok korkmustum, sonra bir deli cesaretı gelmişti. Emın ol kurtulduguna sukredeceksın. Allah yardımcsın olsun.
Kendisi bilir o kaybediyor .Zorla beraber yaşamak mı olurmuş.Üstelik bu insanlar hali vakti yerinde olan insanlar.Anlaşılır gibi değil....Beyfendiye lüks hayat tatlı geldi vazgeçemiyor.
Simdi ailesiyle omur boyu otursun.
1 seneyı gecti resmi olarak boşanalı. Çekişmeli oldu dava. Ben tamamen yanlış tercıh yaptım. Hanı dıoalar ya burda çivi çiviyi söker die. O lafın kurbaı oldum. Sökmüyorrrrr. Tam da beş para etmez işsiz güçsüz, gevşek, yalancı bir herıfe denk geldım. Ailesi de ayrı psikopattı. Bır de onlarla ugrasıordum. 5 yılım heba oldu. Bu yanlış evlılık şimdi gelecekteki hayatıma da engel oldu. Ama ıyı kı cesaret edip çıktım o evden. Bır kıyafet ıle alamadım ama canımı kurtardım yanı resmen. En ıyısını yapmıssın. DImdık durmaya devam et.Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Sizin evliliğiniz bitti mi tamamen ? Boşandınız mı ve sebep aile miydi ?
İnanın nasıl çıktım evden ben de bilmiyorum. Valizi toplarken sıkıntı yoktu ama hazırlığım bitmesine yakın bir el ayak titremesi, korku değildi ama acaba biraz daha mı katlansam düşüncesi sardı. Sonra bir anda aldım çocuğu, çağırdım taksiyi. Çıktım geldim. Ben de uçakta, eve gelene kadar çok kötüydüm ama geçti gitti işte.
İnşallah hepimiz için bundan sonra iyi olur.
Yanlış hatırlamıyorsam 300.000 borcu kapatıp trilyonluk ev alacaklardı .O borcu kapatmak içinde oturduğunuz evi satacaklardı.Yani o kadar büyük paralarla uğraşan kişilerin bu kadar cahil ve de cimri olmaları tuhaf geldi.Oğlunun oturduğu eve göz dikmişler eski devirdeki gibi beraber oturalım diyorlarBiz şöyle zenginiz, böyle saygınız diye övünmelerini hiiiiiç unutmuyorum zaten.
es
esas kendisi niraz fedakarlık yapsın lüksünden rahatından vazgeçşin ailesine sahip çıksın. sanki lüks ev lüks ev diye diretiyosunuz kendi evimiz olsun başımız ağrımasın diyosunuz. onun anne babası sizin değil onun kadar rahat edemeyeceğinizin nesini anlamıyor acaba anne babasına bu kadar düşkünse evlenmeseydi silah mı dayadınız.
GONDERDILERMI. Vay be. Ay ben alamadım hiçbişeyımı yaaaaa. Gercı unuttum gitti. Sımdı burda konusunca aklıma gelıo:)herşey evden çıkana kadar. sonrası çorap söküğü gibi geliyo
ben de kol çantamla işe gidiyorum die çıktım,babamın evine geldim
eşya toplamak zordur anlıyorum,onlar gönderdi benim eşyalarımı ben de o anı yaşamak istemezdim
en iyisini yapmışsınız darısı başıma.Uzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.
Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.
İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.
Nasıl zormuş..
Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
gercektenmiien iyisini yapmışsınız darısı başıma.
herşey evden çıkana kadar. sonrası çorap söküğü gibi geliyo
ben de kol çantamla işe gidiyorum die çıktım,babamın evine geldim
eşya toplamak zordur anlıyorum,onlar gönderdi benim eşyalarımı ben de o anı yaşamak istemezdim
Uzuuun uzun anlatacak halim, gücüm yok. Üç beş gün önce art arda iki konu açmıştım, eşin ailesiyle oturma isteği ile ilgili.
Kavga gürültü derken bugün çıktım geldim eve. Detay o kadar çok ki, kendime gelir gelmez desteğinizi almak için açacağım konuyu.
İlk karar aşamasında çok güçlüydüm ama valizi toplarken, evden çıkma anı yaklaştıkça elim ayağım, içim titredi.
Nasıl zormuş..
Asla geri dönmem ! Ne öyle kocaya, ne de beni iki senedir yere göğe sığdıramayıp, aynı evde yapamam deyince "nankör" ilan eden, yaptığı her iyiliği teeeek tek sayan KV evine.
Benden de iki tavsiye, birincisi asla ama asla işiniz olmadan evlenmeyin, ikincisi anne-babacı adamlardan uzak durun.
Hay agziniza sağlık çok doğru rabbim sizin ve benim gibi olanlara yardım etsin
ay canlarım yaaaa sendemı. Of yaaaa. O kadar ıı anlıorum kı vallahı sızı hepınızı bırden bagrıma basasım varHay agziniza sağlık çok doğru rabbim sizin ve benim gibi olanlara yardım etsin
Benim esas düğün takılarım KV kasaya koymuştu kaldı oradakasa benim evimdeydi ama ne hikmetse anahtarı bana hiç vermedi. Altını da çalınır diye kasaya koydu. İki senedir onda.
Şimdi ben altınlarım desem ben paragöz olurum ama onlar iki yıldır benden aldığı için paragöz değiller.
tabi canım öyle olur sen paragöz olursun..Benim esas düğün takılarım KV kasaya koymuştu kaldı oradakasa benim evimdeydi ama ne hikmetse anahtarı bana hiç vermedi. Altını da çalınır diye kasaya koydu. İki senedir onda.
Şimdi ben altınlarım desem ben paragöz olurum ama onlar iki yıldır benden aldığı için paragöz değiller.
gönderdiler valla :)GONDERDILERMI. Vay be. Ay ben alamadım hiçbişeyımı yaaaaa. Gercı unuttum gitti. Sımdı burda konusunca aklıma gelıo:)
ben ole bi kaçtım ki aklıma sonradan geldi ama iş işten gecmişti. Zaten artık bı muddet sonrada benden uzak olsun alsın eteklerım onun olsun dedim:)gönderdiler valla :)
sen neden alamadın mahkeme yoluyla da olsa alabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?